Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوشبختانه ساوانو هستش :D
یه کمک دست هم داره که قبلاً توی انیمه های دیگه مثل جنگیر آبی یا ناناستو .... بهش کمک میکرده.

ولی به شدت نگران Sound Effects اونم....سری های قبلی، دست استودیو و تیم خوبی بودش.
اها اخه اهنگ تریلر رو اون Co-Composer اهه زده، خیلی بحث اش بود رفته یا نه.

بابا انیمشن و اینا رو بچسب اون رو حالا یک غلطی میکنن! اون بابایی که 3DCG های فصل قبل رو زده آوردن، بجز یکی از تایتان ها که بجز فصل اول، در بقیه انیمه با CG کردنش بهش گند زده بودن، فک کنم حداقل بقیه سکانس ها دست خودش باشه حمایت میشه.:D

دارم یاهاری رو میبینم. دو قسمت آخرم، حقیقتا 90 درصد پلات یادم نیست، متوجه نمیشم این همه جنگ و جدل اشون سر چیه؟!:| بجز هاچیمن هم اسم هیچکس رو یادم نمیومد:|
فقط اینو بگم معلم هاچیمن یکی از بهترین معلم های انیمه اهه! وایفو ترین کرکتر خودشه:دی

دارم یاهاری رو میبینم. دو قسمت آخرم، حقیقتا 90 درصد پلات یادم نیست، متوجه نمیشم این همه جنگ و جدل اشون سر چیه؟!:| بجز هاچیمن هم اسم هیچکس رو یادم نمیومد:|
فقط اینو بگم معلم هاچیمن یکی از بهترین معلم های انیمه اهه! وایفو ترین کرکتر خودشه:D
خوب تموم شد، حداقل از نظر جنبه رومنس که یکی از اساسی ترین بخش داستان بنظرم بود خیلی عالی جمع اش کردن. خیلی پایان قشنگی داشت!
حداقل از این نظر هم جزو بهترین ها در یادمون میمونه!:دی:-"

سلام
@Police _ 110
@Akiba
آقا یه خبر دارم اکازیون . تک . خاص . عجیب غریب .
اما امیر آکیبا باید مشتلق بده قبلش :D
اینکه من و خلیل همراه هم منشن شدیم برای یک خبر چیز عجیبیه:دی

همممم... چی هست؟ شاید بهرعنوان مشتلق، مثلا یک روز بنم کنی خوب باشه:p

یه نگاهی کردم لیست انیمه های این فصل رو به شدت کچل به نظر میاد :D
توصیه ای نظری چیزی دارید که چی ببینیم خوبه ملت؟ :-"
Golden Kamuy 3rd Season
Higurashi no Naku Koro ni (2020)
Noblesse

اینا رو من قصد تماشا دارم، باقیش هم نظری ندارم:-"

=================================================
چقدر این فیلم Made in Abyss خوب بود، اشکمون رو در آورد نصفه شبی
unnamed.gif

یه نگاهی کردم لیست انیمه های این فصل رو به شدت کچل به نظر میاد :D
توصیه ای نظری چیزی دارید که چی ببینیم خوبه ملت؟ :-"
Jujutsu Kaisen
فعلا همین!
Golden Kamuy 3rd Season
Higurashi no Naku Koro ni (2020)
Noblesse

اینا رو من قصد تماشا دارم، باقیش هم نظری ندارم:-"

=================================================
چقدر این فیلم Made in Abyss خوب بود، اشکمون رو در آورد نصفه شبی
View attachment 172298
دیدی؟لعنتی عجب چیزی بود:((

Jujutsu Kaisen
فعلا همین!

دیدی؟لعنتی عجب چیزی بود:((
آره. با اینکه با یه پیش زمینه رفتم سراغش که این مید این ابیس هست و باید انتظار هر اتفاق ناگواری رو داشت ولی بازم فراتر از انتظارم ظاهر شد. یعنی این فیلم های انیمه ای بعضی هاشون خیلی پرفکت هستن. من که توی هیچ مدیومی سراغ ندارم که توی یک ساعت و چهل دقیقه بتونن همچین داستان و شخصیت پردازی ای رو اجرا بکنن که بیننده رو تا این حد درگیر خودش کنه. و این فقط شخصیت پردازیش هست، خود انیمیشن ها و مبارزات و طراحی هنری و موسیقی هم دستکمی از شاهکار نداشتن.

soxwv71o7q431.png

ایشون رو میگن باید OVA اش رو قبل دیدن اش ببینی، بجون خودم کرانچرول انیمه نسازه سنگین تره!:|
OVA هاش رو دیدم، هم کره ای و هم ژاپنیش:D خودش هم توی سربازی تا چپتر 400 و خورده ای خوندم. اون OVA ها که کره ایش بهتر بود و ژاپنیش زیاد تعریفی نداشت، خود مانهوا هم اوایلش خوبه ولی از یه جایی به بعد در ورطه تکرار میوفته. با اینحال بازم چون استودیوش Production I.G هست یه ذره بهش امید دارم:D

سلام

اتفاقاً اصل جریان یه شرط بن توش داشته . حالا میتونم رو تو اجراش کنم >:)
بیا بگو ببینیم چیه:دی
ولی بیا یه فداکاری میکنم... من چون دوستام برام از خودم عزیزترن! بزن @Z-fan رو بن کن>:) اشانتیون روش @Arima Kishou رو هم بن کن:))

سلام
@Police _ 110
@Akiba
آقا یه خبر دارم اکازیون . تک . خاص . عجیب غریب .
اما امیر آکیبا باید مشتلق بده قبلش :D
پرهام، فقط یه خبر منو الان خوشحال میکنه....که بازگشت فن ساب HS هستش....که اونم محاله :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or