دوره گذار است. خیالت راحت باشد.
بنده هم ۵ سال پیش دچار این دوران گذار شدم و به صورت کلی انیمه را به کنار گذاشتم.
و الان داری منهواهای درجه سه میخونی فقط؟
برگرد مرد مومن غیبت کبری تو تموم کن
==========
یه چیزایی بچه ها در مورد این فصل می گفتن
چی؟ فصل خشک؟
پس چطوریه که من تا الان 6 تا انیمه به سرم زده استارت بزنم
البته معلوم نیست از این 6 تا یکی شون رو هم به اون اندازه تنگ باشم که تا انتهای فصل ببینم
ولی یه نیگاه به فصل بندازیم ببینیم واقعا چجوریه که بهش میگید برهوت
Tonikaku Kawaii
همون جور که از اسم و پوستر برمیاد، تیپیکال کمدی رومنس درجه سه فصله. منتها چون گیمیکش برخلاف اکثر انیمه های ژانر روی یه زوج نوعروس ـه و از سن 18 رد کردن (پسره البته، دختره هنوز زیر رنج ـه) اون قدره وسوسه برانگیز بود که استارتشو بزنم
داستان هم سادست. ناسای 15 ساله پسر بلندپروازیه که یه شبه عاشق یا دختری میشه و لب مرگ تو همون شب، لبیک میگه و کامل احساساتشو می ریزه بیرون. دختر این داستان که سوکاسائه روی این پسر فراحساساتی و بلندپرواز ما رو زمین نمیزنه منتها شرط ازدواج هم وسط میذاره که پسر داستان ما رو حسابی شوکه می کنه. اون شب میگذره و ناسا دیگه هیچ وقت سوکاسا رو نمی بینه تا ســــه سال بعد که یهو جلوش ظاهر میشه و میگه موقع عمل به قول مونه، درسته! وقت ازدواجه و تازه داستان ناسا و سوکاسا و خانواده عجیب و تازه شکل گرفته ی یوزاکی شروع میشه
حقیقتا انیمه اون چنان استثنایی ای نیست. همون کمدی رومنس درجه سه معموله. انیمیشن و موسیقی اش هم اون قدر خوب نیست. از الان بحث اینه که اگه نتونه انیمه اش نگهم داره میرم سراغ مانگاش، چون مانگاهای این سبکی که رو خیلی راحتتر دنبال می کنم اگه اونم نتونه که دراپ کامل
در هر صورت به عنوان کار کاوایی و ناز و خون رقیق کن فصل اینو استارت زدم... که متاسفانه یه کار دیگه درجا تو یه قسمت همین عنوان هم ازش گرفت.
ولی بهتره بریم سراغ گردن کلفت های فصل
Jujutsu Kaisen
این یکی باید اون شونن درجه دو و سه همیشگی فصل می شد ولی ظاهرا به جای کاهدون، زدیم به گاوصندوق
محصول استدیوی Mappa (فصل بعد شینگکی - دورورو - دورهودورو و...) و از کارهای اخیر شونن جامپ، داستان در مورد ایتادوری یووجی ـه. یه پسر دبیرستانی تقریبا معمولی و البته خرزور که تنها زندگی می کنه و مراقب بابابزرگشه. اما تو یه حادثه به شدت عجیب و غریب، یووجی با یه جن گیر آشنا میشه، تعریف این قضیه که چرا و چطور خیلی سخته. ولی این جن گیره تو یه درگیری با یه هیولای یوکای، به طرز عمیقی به فاک میره، جون این پسره و دو تا از رفیقای یووجی تا حد زیادی به خطر می افته. یووجی که میبینه نمیتونه جلوی قضیه رو بگیره تو حرکتی به شدت گولاخ و خرکی، جسم طلسمی که این هیولاها ازش آزاد شدن رو کامل میخوره تا قدرت بگیره اینا رو بزنه.
با خوردن طلسم به جای مردن، یووجی میره تو حالت نیمه تسخیر موجودی که تو جسم طلسم شده مهر شده بود و کاملا وارد وادی جدیدی میشه و واقعا قدرت جدید میگیره و تازه داستانش با جن گیرها و یوکای ها و... شروع میشه
پلات اولیه خیلی معمولیه. واقعا چیز خاصی نداره اگه بخوام خلاصه شو بگم که بگید "این چه فرقی با توکیو گول داره حالا"
ولی خیلی قسمت اولش خوش ساخت بود. انیمیشنا، دیالوگا، جریان طبیعی داستان و شخصیت پردازی ها واقعا برای یه کار شونن خیلی طبیعی و باورپذیر و درجه یک بودن
و اوفففف اوپنینگش
عجب اوپنینگی داره
شدید امیدوارم همین سطح کیفیت رو حفظ کنه تو طول 24 قسمتش. مانگاش نمره خوبی داره به نسبت و قسمت اول هم به نظرم خوش ساخت ترین قسمت اول این فصله.
Burn the Witch
ببینید کی برگشته؟
تیته کوبو
Burn the Witch یه انیمه 3 قسمتی/فیلمه که اگه اشتباه نکنم از وان شات همین کار اقتباس شده که تیته کوبو منتشر کرد. ری اکشن ها بهش خوب بود، سر همین مانگای سریالی اش رو شروع کرده کوبو.
و منم فقط یه قسمت از این سه قسمت رو دیدم.
باید بگم از لحاظ Aesthetic و قیافه میافه و پرزنتیشن و زرق و برق و استایل و این چیزا محشره کار.
این دقیقا اقتباس از استایل خفنیه که کوبو آخرای بلیچ بهش رسیده بود و واقعا هم خود استایل قشنگه هم جوری که اینا تو استدیو Colorido اقتباسش کردن (Wait a minute استدیو کالوریدو کی اند اصن؟ از کجا اومدن اصن؟ کارنامه شون که پر کارهای خوشگل موشمل ولی از لحاظ داستانی معمولیه... در کل کارشون خوبه تو انیمیشن )
داستان و شخصیت ها و اینا ولی مابقی خیلی معمولیه.
یا حداقل قسمت اول که همچین چیزی بود. بعیدم میدونم تو دو قسمت دیگه به طرز عجیبی چیزی تغییر کنه. هیچ چیزی بد نیست (اواخر بلیچ نیست که "همه چیز" بد باشه ) و این که نوک پیکان رو به پایین باشه یا بالا دیگه دست خود کوبو ئه.
البته دنیاپردازی اش به نظرم به وضوح از بلیچ ساختار بهتر و منطقی تری داره هنوزم باورم نمیشه چجوری از همون آرک اول بلیچ اون همه شر و ور رو سرهم کرده بود کوبو تحت عنوان Soul Society
ولی در کل خوشم اومد. دو قسمت دیگه رو هم می بینم
Majo no Tabitabi
و البته که مثل هر فصل، Hidden Gem داریم با تشکر از @Witch of Ashes که به ما این کار رو معرفی کرد
داستان خیلی خیلی ساده است. الینا یه جادوگر تازه کاره که دل رو زده به دریا تا همه جا سفر کنه و قصه های خودش رو بنویسه
کار مشخصه که کاملا اپیزودیک ـه و کیفیت اش مثل همه کارهای اپیزودیک دیگه وابسته به قدرت داستان هر قسمت ـه.
و خب همین قسمت اول و قصه کارآموزیش خودش کلی امید بهم میده که با یه کار محشر طرفیم
همین قسمت اولی کار داستان به یه جایی رسید که من دلم میخواست بپرم تو صفحه الینا رو بگیرم بغلم بهش بگم الهی بمیرم واست مظلومِ من (هی کی دیده میدونه کجای قسمت رو میگم )
در کل کار قشنگیه. تنها سوزش اش اینه که اقتباس از لایت ناوله و بعد تموم شدنش یحتمل ول معطل باشیم دوباره
Higurashi no Naku Koro ni
انیمه هایی دارن ریمیک میشن که هیچ وقت فکر نمی کردم ریمیک بشن. اینم ریمیک یه انیمه نسبتا قدیمی تو ژانر ترسناک ـه که سال 2006 پخش شده.
برخلاف چیزی که ظاهر انیمه نشون میده و خودم فکر نمی کردم، استدیوی سازنده انیمه، Shaft نیست و دوباره یه استدیوی عجیب و گمنامی به اسم Passione است که اسم اش هم نشنیدم اینا از کجا سبز میشن؟ تو دوره تحول استدیوهای انیمه ایم تو ژاپن
به هر حال اینا همونان که شاهکار قرن یعنی Isshizoku Reveiws رو ساختن و از مانگاش هم اچی ترش کردن .
این جا البته کار اچی نیست و فضا خیلی روانی کننده تره بیشتر.
کار هم کار معروفیه. چیزی در مورد داستانش نمی گم، منتها اگه ببینم آب انیمه قطعه حتما یه نگاه به نسخه قدیمیش میندازم
فعلا ترکیب استایل Sahft طراحی با بیلدآپی که داستان داره، باعث شده قسمت اول قشنگی داشته باشه و به نظر نمیاد همین اول کاری ول داده باشن
این که 24 قسمتیه یکم نگرانم می کنه چون انیمه قدیمی انگار داستان اصلی رو تو دو تا فصل 25 قسمتی جمع می کنه. نمیدونم اون کش داده یا نه. ولی امیدوارم Pacing و روند پیشروی این یکی خیلی توش گند نخوره. فعلا که اوضاع خیلی مرتبه و همه چیز خیلی میزونه
Yashahime
حدس بزنید کی دیگه برگشته
درسته، اینویاشا
یا بهتره بگم دختر اینویاشا
یا دقیق ترش دخترهای سشومار (داداش اینویاشا) با حضور افتخاری و تکمیلی و دختر اینویاشا و کاگومه.
اینویاشا کار عجیبیه واسم
من این کار رو 6،7 سال پیش خوندم. و یادمه نتونستم تمومش کنم و وسطاش خسته شدم (بالاخره کاریه که عملا اکشن-شوجوئه و خیلی هم قدیمیه)
نه انیمه رو دیدم، نه اکشن فیگوری چیزی ازش داشتم و نه هایپی دور و ورش بود که تحت تاثیرش باشم حقیقتا اون موقع. فقط مانگا رو کلی خونده بودم و حتی تمومش هم نکردم.
ولی با این حال به شدت کار عزیزیه واسم کاراکترها، فضا و دنیاشو نافرم دوست دارم. یادمه عین چی کیف می کردم هر وقت سشومارو یا کیکو تو داستان ظاهر می شدن. به شدت با این که اکشن و پیشروی کند و حوصله سربری داشت، اتمسفر خاص و جادویی ای داشت واسم
به کل اینویاشا دنیای جادویی ایه که یه بخشی از خاطرات 15،16 سالگیم بهش گره خورده، همون موقعی که تازه با انجمن گرم انیم ورلد آشنا شده بودم و شروع به مانگا خوندن کرده بودم. اینویاشا یکی از اولین کارهایی بود که شروع کردم به خوندنش و استایل رومیکو تاکاهاشی سر همین خیلی تو مغزم عمیق حک شده
سر همین وقتی یهویی خبر رسید یه انیمه اورجینال با محوریت بچه های شخصیت های اصلی داستان قدیمی قراره پاییز پخش شه، یه جای قلبم شروع کرد بال بال زد
این موقع ها اصولا مثل Boruto باید با یه فاجعه سمعی بصری طرف باشیم ولی تریلر انیمه یه تنه برام مشخص کرد که نه! خیلی هم همه چی مرتبه.
داستان، در مورد دخترهای سشوماروئه (وات کی این عیال دار شد و صاحاب دختر شد...آقا من میخوام قیافه سشوماروی متاهل رو ببینم قسمت اولش فقط زمان مجردیش رو نشون دادن عوضیا ) این خواهرا سر یه قضیه ای از هم به طور اتفاقی جدا میشن و یکی شون از همون چاه مهر و موم شده پرت میشه آینده و می افته پیش خانواده کاگومه خانم سری اصلی
راه چاه بسته میشه و اینا این خانم کوچولوی گم شده رو بزرگ می کنن که میشه هیگوراشی تووا
بزرگ که میشه این بانو ظاهرا میتونه راهشو به دنیای اصلی اش پیدا کنه که اون جا با خواهرش ستسونا روبرو میشه که قشنگ سشومارو(ی سینگل ) ـه. عین سیبی که دو نصف کرده باشن. کامل به باباش رفته. و حالا قصه این دو تا و نسل بعدی مابقی شخصیت های سری اینویاشا است
فعلا قسمت اول کامل پایه ریزی داستان بود
ولی عجیب حس خوبی داشت
انتظار تخیلی ای از داستان ندارم ولی همین که دیزاین شخصیت ها این قدر باحال و کلاسیک اند راضیم می کنه که ببینم و همین اول کاری ثابت کردن که خیلی دوست داشتنی اند. این که کل انیمه داره رو موتور نوستالژی برام میره جلو مشکلی نداره. تا وقتی حال میده منم باهاش حال می کنم
آخرین ویرایش: