Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یک سوال
واقعا چه جور این جوجو رو میشه دید؟ الان چند ساله هی میرم سراغش هی حالم بد میشه میگم بزار بعد. یه بار بعد ول کردنش رفتم فری تیل دیدم باز اومدم باز نتونستم تحملش کنم. اخه چیو اینو میبینید؟ والله پسره مزخرف قرطی

یک سوال
واقعا چه جور این جوجو رو میشه دید؟ الان چند ساله هی میرم سراغش هی حالم بد میشه میگم بزار بعد. یه بار بعد ول کردنش رفتم فری تیل دیدم باز اومدم باز نتونستم تحملش کنم. اخه چیو اینو میبینید؟ والله پسره مزخرف قرطی
173520

:-":-":-":>

یک سوال
بر خلاف اون ژست ها... اتفافا خیلی انیمه مردونه و به قول ایتکبار دونو، سیبیل پسندیه! :))

اصلا میگیم Jojo آشغال! به خاطر بی نهایت meme معروفی که داره، باید دیدش:D

یه گزینه هست زیر پستت نوشته "گزارش"
اونو بزن خیال همه ما و بخش مدیریت رو راحت کن :D
Screenshot_20201015-121240.png

آخرین ویرایش:
یک سوال
خیلی ها مثل شما همین حرف رو میزدن ولی وقتی پارت 3 رو دیدن به راه راست هدایت شدن با دیدن پارت 3 تازه می فهمی جوجو یعنی چی :D

خیلی ها مثل شما همین حرف رو میزدن ولی وقتی پارت 3 رو دیدن به راه راست هدایت شدن با دیدن پارت 3 تازه می فهمی جوجو یعنی چی :D
خب یه اسپویل درست از پارت یک بزارید.شاید تونستم ببینمش.ولی این چشمک زدن و ژستها و اون خنده هه بدجور رو نروه

خب یه اسپویل درست از پارت یک بزارید.شاید تونستم ببینمش.ولی این چشمک زدن و ژستها و اون خنده هه بدجور رو نروه
اسپویل نمی خواد که بشین پارت 3 رو ببین کلا مدل مبارزات و قدرت ها تو پارت 3 کاملا با دو پارت قبلی تفاوت داره جدا از این کارکترهای بهتری هم داره.

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
یک سوال
۱۲ قسمت اول پارت ۱ رو که به سلامت رد کنید در ادامه ورق برمی‌گرده و با تغییر روند عظیمی مواجه می‌شید.:D
در کل جوجو کار باکیفیته و توصیه اجرایی برا اوتاکوجماعت اینه که ببینن.:D

این جوجو چند سریه اون وقت؟ چطوری باید دید همه رو ببینم یا ریمستری چیزی داره؟ واقعا امیدوارم بتونم هضمش کنم
یادش بخیر تو اون فروم فقید یکی بود این پسره قرتی رو با اقا گاتس کبیر مقایسه میکرد. الان گفتید سیبیل پسند یاد اون افتادم

کاراکتر دیزاین های مردونه و سیبیل پسند:

View attachment 173689
مردانگی در وجودیت تک تک(منهای یکیشون:-") این کاراکترهاست! >:)

بهترین جوجو (شخصیت) همچنان پارت 2
بهترین بدمن همچنان پارت 2
بهترین آهنگ ها همچنان پارت 2
و کلا بهترین جوجو همچنام پارت 2

>:) >:) >:)

تو معلومه اصلا در دنیا و آخرت از خاسرینی :-":D
یعنی پارت سه از دو بهتره؟ :| کفرگویی تا کجا :-??:D

مردانگی در وجودیت تک تک(منهای یکیشون:-") این کاراکترهاست! >:)

بهترین جوجو (شخصیت) همچنان پارت 2
بهترین بدمن همچنان پارت 2
بهترین آهنگ ها همچنان پارت 2
و کلا بهترین جوجو همچنام پارت 2

>:)>:)>:)
تو معلومه اصلا در دنیا و آخرت از خاسرینی :-":D
یعنی پارت سه از دو بهتره؟ :| کفرگویی تا کجا :-??:D

منی که میدونم از لحاظ کاراکترها و مبارزات تا الان پارت 4 با اختلاف بهتره

173776

Button "نقل قول" Killer Queen Already Touched the >:)>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or