Weathering With You رو پنجشنبه دیدم. متوسط بود
همین جوری روی هوا به نظرم رسید انقدر که وقت و انرژی صرف تجربه بصری خانمان سوز کردن، دیگه فرصت نکردن به داستان و شخصیتها برسن.
کاراکترها که مقوا. داستان پشمک حاج عبدالله.
موسیقی هم که در حد ای بدک نیست.
نظر کوتاهم این بود. اگر بعد از این نظر کوتاه هنوز زنده بودم، شاید روزی وسعت اجازه داد و نظر طولانیتری هم دادم
من کارهای پایان باز رسما به قلب و مغزم تجاوز می کنن همیشه و حداقل واسه چند دقیقه اعصابم رو درگیر خودشون می کنن
بعد این قسمت سوم Majo no Tabitabi نمیگم دقیقا چی میشه، ولی توی یه انیمه اپیزودیک، تو یه قسمت دو تا پایان باز گذاشته
Like... WTF
چرا این جوری می کنید
البته می شد حدس زد چی بشه ته جفت شون ولی بازم خیلی روح و روانم به هم میریزه این جوری
آه راستی این که هر کی از الینا تعریف می کنه، قشنگ Mood اش صدبرابر بهتر میشه خیلی خوبه
این قیافه کسیه که تعریف رو عین اسفنج جذب می کنه
همین که اول هر قسمت کلی تعارف تیکه پاره خودش می کنه به نظرم بهترین Character Trait کل فصله
و این که چقدر اکشن Jujutsu Kaisen خوبه و الان که تیم شون تشکیل شده به شدت Chemistery و تعامل باحال و دوست داشتنی ای با هم دارن
با این که کار پیچیده و خاصی نیست ولی صرف مبحث کیفی هم که شده به نظرم فعلا بهترین کار این فصل واسه دنبال کردنه.
Weathering With You رو پنجشنبه دیدم. متوسط بود
همین جوری روی هوا به نظرم رسید انقدر که وقت و انرژی صرف تجربه بصری خانمان سوز کردن، دیگه فرصت نکردن به داستان و شخصیتها برسن.
کاراکترها که مقوا. داستان پشمک حاج عبدالله.
موسیقی هم که در حد ای بدک نیست.
نظر کوتاهم این بود. اگر بعد از این نظر کوتاه هنوز زنده بودم، شاید روزی وسعت اجازه داد و نظر طولانیتری هم دادم
این شخصیت دختره که جدید اومد تو jujutsu kaisen چقدر نچسب بود یعنی نچسب بودنش تو لول ساکورا بود تقریبا هر دفعه حرف می زد می خواستم بزنم تو دهنش فقط خفه بشه امیدوارم کارگردان سر به نیستش کنه
این شخصیت دختره که جدید اومد تو jujutsu kaisen چقدر نچسب بود یعنی نچسب بودنش تو لول ساکورا بود تقریبا هر دفعه حرف می زد می خواستم بزنم تو دهنش فقط خفه بشه امیدوارم کارگردان سر به نیستش کنه
اصلا فقط همینکه موساشی شخصیت واقعی و تاریخی هست، قشنگ خفن بودنشو 10-20 برابر میکنه
الان فقط میشه برای رتبه دوم و سوم بحث کرد
+
این فصل = کویر
فقط یدونه jujutsu kaisen رو دنبال میکنم و تا اینجا meh... بوده