Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

Weathering With You رو پنج‌شنبه دیدم. متوسط بود:D
همین جوری روی هوا به نظرم رسید انقدر که وقت و انرژی صرف تجربه بصری خانمان سوز کردن، دیگه فرصت نکردن به داستان و شخصیت‌ها برسن.
کاراکترها که مقوا. داستان پشمک حاج عبدالله.
موسیقی هم که در حد ای بدک نیست.

نظر کوتاهم این بود. اگر بعد از این نظر کوتاه هنوز زنده بودم، شاید روزی وسعت اجازه داد و نظر طولانی‌تری هم دادم:D
حالا نظرت به کنار، پاشو رای بده! تهشم یکم صدقه بده، شاید خلیل دلش به حال بچه های تاپیک سوخت یک نظر سنجی جدیدی گذاشت!:(:دی

من کارهای پایان باز رسما به قلب و مغزم تجاوز می کنن همیشه و حداقل واسه چند دقیقه اعصابم رو درگیر خودشون می کنن :دی
بعد این قسمت سوم Majo no Tabitabi نمیگم دقیقا چی میشه، ولی توی یه انیمه اپیزودیک، تو یه قسمت دو تا پایان باز گذاشته :|
Like... WTF :|
چرا این جوری می کنید:((
البته می شد حدس زد چی بشه ته جفت شون ولی بازم خیلی روح و روانم به هم میریزه این جوری :D

آه راستی این که هر کی از الینا تعریف می کنه، قشنگ Mood اش صدبرابر بهتر میشه خیلی خوبه :))

Majo no Tabitabi - 03 [1080p] [AnimDL.ir].mkv_snapshot_19.13_[2020.10.17_18.51.14].jpg
این قیافه کسیه که تعریف رو عین اسفنج جذب می کنه :D
همین که اول هر قسمت کلی تعارف تیکه پاره خودش می کنه به نظرم بهترین Character Trait کل فصله :دی

و این که چقدر اکشن Jujutsu Kaisen خوبه:x:x:x و الان که تیم شون تشکیل شده به شدت Chemistery و تعامل باحال و دوست داشتنی ای با هم دارن
با این که کار پیچیده و خاصی نیست ولی صرف مبحث کیفی هم که شده به نظرم فعلا بهترین کار این فصل واسه دنبال کردنه.

Weathering With You رو پنج‌شنبه دیدم. متوسط بود:D
همین جوری روی هوا به نظرم رسید انقدر که وقت و انرژی صرف تجربه بصری خانمان سوز کردن، دیگه فرصت نکردن به داستان و شخصیت‌ها برسن.
کاراکترها که مقوا. داستان پشمک حاج عبدالله.
موسیقی هم که در حد ای بدک نیست.

نظر کوتاهم این بود. اگر بعد از این نظر کوتاه هنوز زنده بودم، شاید روزی وسعت اجازه داد و نظر طولانی‌تری هم دادم:D
موافقم لامصب افکت باران رو تو یه سطح دیگه کارکرده بودن!ولی داستان و شخصیت‌ها ehhhh..... :D

نظر سنجی بزارید خوف ترین مرد دنیای انیمه من خودم چهارتا کاندید دارم
گاتس کبیر، شیروهیگه فقید، زاراکی بلیچ، کایدوی لعین
نیازی به نظرسنجی نیست،
استاد میاموتو موساشی بصورت پیشفرض برنده میشه.... :-":-":-"

این شخصیت دختره که جدید اومد تو jujutsu kaisen چقدر نچسب بود :D یعنی نچسب بودنش تو لول ساکورا بود تقریبا :-" هر دفعه حرف می زد می خواستم بزنم تو دهنش فقط خفه بشه :|:Dامیدوارم کارگردان سر به نیستش کنه :D

Eh? :(
من که حال کردم باهاش :D
مقایسه اش با ساکورا ظلمه خدایی. این فقط یکم ****، اعصاب معصاب نداره همین :D
سکانس اکشن اش که خیلی خوب بود به نظرم :>

Last edited by a moderator:
Eh? :(
من که حال کردم باهاش :D
مقایسه اش با ساکورا ظلمه خدایی. این فقط یکم ***** :D
منم همچنین:D
فقط بک استوری اش دیگه خیییییلی اغراقه!:D
...
پ.ن:حاجیمون اسکنور هم توی لیست خفن هاتون بزارید!:(

Last edited by a moderator:
خفن ترین زورو ساماست... به خاطر همون Nothing Happened هم که هست، رو دستش نیست>:)

الکی دنبال کسی نگردید:D

هیچ کدومتون کینگدام نخوندید و داره زار میزنه :D
مرد تر از ژنرال اوکی نیست اصن :>

این فصل = کویر :-":-":-":-"
فقط یدونه jujutsu kaisen رو دنبال میکنم و تا اینجای meh... بوده :-??
دقیقا، حتی با اونکه از اون انیمه خوشم میاد زیاد بدرد هفتگی دنبال کردن نمیخوره:|فقط خوبه دو ماه دییگه شینگکی میاد یکم سیراب میشیم.:|
فصل بعدی خیییلی خوبه.

هیچ کدومتون کینگدام نخوندید و داره زار میزنه :D
مرد تر از ژنرال اوکی نیست اصن :>
اصلا مهم نیست! همینکه زورو ساما تو دنیا وجود داره؛ تکلیف این بحث مشخصه:دی
بقیه حرفا بهانه ست:دی (رتبه های بعدی رو میشه به وایت بیرد و اودن داد... اودن ....)

مشکلتون با ساکورا چیه ?
من فقط طرز برخوردش با ناروتو اذیتم میکرد?
بقیه موارد اوکی بود واسم ?
@m.a.t
برید اون فروم مرحوم رو باز کنید که بالاخره یکی پیدا شد اون مدال ساکورا که رو دستتون باد کرده بود و بدین بهش:دی

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or