اتفاقا داشتم فکر میکردم شاید برم سراغ این که طولانیه و دو سوته تموم نمیشه
ولی... من که در راه راست و حقیقی دارم قدم میزنیم نور بارونه راهی که دارم میرم احتمالا چون نیمدید این سمت، فکر میکنید بقیه مسیرها مثل مسرهای خودتون تاریکیه
برای این که حرصتو در بیارم یک بار دیگه یادآوری می کنم که آکاینوی فقید و تک اوچیهای منفور دهکده انیم ورلد، ساسکه هم به شدت معتقد بودند تو مسیر نورانی ای قرار دارند
(یکیشون مشت خورد کلی تا فهمید.... اون یکی خو هنوز خیلی مشت نخوره )
برای این که حرصتو در بیارم یک بار دیگه یادآوری می کنم که آکاینوی فقید و تک اوچیهای منفور دهکده انیم ورلد، ساسکه هم به شدت معتقد بودند تو مسیر نورانی ای قرار دارند
(یکیشون مشت خورد کلی تا فهمید.... اون یکی خو هنوز خیلی مشت نخوره )
ما راه لوفی و زورو و دوستان رو میریم
یا راه هست... یا راه رو میسازیم(لوفی و دوستان ساختنش، ما مشت سرشون میریم ) تا حالا هم که جواب داده، از الان به بعدشم جواب میده
قسمت قبل هایکیو یه مقدار نگرانم کرد... هم حس و حالش کم بود، هم طراحیا یه جوری بود... یعنی اگر قسمت اول فصل جدید نبود میگفتم احتمالا استودیو عوض شده...
ولی این قسمت دوباره برگشتن رو ریل! حال داد
قسمت قبل هایکیو یه مقدار نگرانم کرد... هم حس و حالش کم بود، هم طراحیا یه جوری بود... یعنی اگر قسمت اول فصل جدید نبود میگفتم احتمالا استودیو عوض شده...
استودیوش عوض نشده ولی کارگردان و انیماتور بعد از فصل 3 عوض شدن
فصل 1 تا 3 از نظر کارگردانی و کیفیت یکی از بهترینها بود (در حدی خوب بود که میشه گفت بهترین کار ورزشی چند سال اخیر بود) ولی متاسفانه با عوض شدن کارگردان کیفیت کلی افت کرد ولی بازم شخصیت پردازی و کست دوست داشتنی هایکیو به قدری خوبه که نمیشه ازش دل کند
+
دارم saiki kusuo یکی از گمنام ترین انیمه های عمرم رو می بینم و اینکه کمدیش حس خوب و متفاوتی داره (از گرند بلو و کونوسوبا خیلی بهتره ) و اینکه عجب دوبلور های مشتی داره ono daisuke با اینکه صدای کوبنده و جدی داره (اروین و جوتارو ) کارشو عالی اجرا کرده و صدای طنزشو هم شدیدا دوست دارم Hiroshi Kamiya و Ai Kayano هم مثل همیشه عالین
+
Silver Spoon رو هم دیدم صفا و صمیمیتی که درش بود رو واقعا دوست داشتم حسی که ازش گرفتم مثل حسی بود که از دیدن Barakamon بهم دست داد یک جای دور افتاده با کمترین امکانات ولی پر از عشق و صفا خلاصه که دیدنش تجربه خیلی خوب بود و واقعا لذت بردم (+ فصل سوم موخام)
مثل اینکه قسمت دوم رو بدلیل کرونا و زمان محدود، دادن یه استودیو دیگه بسازه و کار خود I.G نبوده.(از نظر طراحی که فاجعه بود! داستانی هم اگه اشتباه نکنم هفت تا چپتر رو تو همین قسمت جا دادن که یکم زیاده)
عوض شدن طراحی و ارت هم دلیلش کارگردان نیست. از همون اولای فصل 4 ارت مانگا شروع به تغییر میکنه و کم جزییات تر میشه تا بتونه به پخش هفتگی برسونه ولی باز قابل قبوله.
من امروز این حقیقت تلخ رو متوجه شدم که صحنه های خاک بر سری در همون طفولیت سری فیت باهاش آغشته شده بوده! خود VN اصلی از اونا پر بوده.
عجیب نیست امروزه به همچون فضاحت و ابتذالی کشیده شده.
من امروز این حقیقت تلخ رو متوجه شدم که صحنه های خاک بر سری در همون طفولیت سری فیت باهاش آغشته شده بوده! خود VN اصلی از اونا پر بوده.
you are too late
اهم، حالا بالاخره فهمیدی چرا آرتور به آرتوریا تبدیل شده؟
اصلاً VN فیت اول صحنه دار بوده بعد نشستن براش داستان نوشتن یعنی ملت به هوای بازی مورد دار رفتن خریدنش و بعد دیدن که "عه، داستانش هم خوبه انگار"
نه مشکل اصلاً ریشه ای تر از این حرف هاست و فقط محدود به چهار تا صحنه نمیشه
خدا خیرت بده. مایهاش یه سرچ بود. ضمن این که محمدعلی خدا بیامرز هم قبلا توضیح مفصلی داده بود
فیت در اصل یه VN در ژانر فخیمه Eroge بوده. یعنی عملا یه مشت صحنهاست که با انتخاب دیالوگ بینشون حرکت میکنی
خب، به مناسبت اینکه قسمت 6 شینگکی رو هم دیدم، یه پست سنگین بدم!!
شینگکی نو کیوجین، معادل شب های برره ست. چرا ؟ چونکه من یادمه وقتی که شب های برره پخش میشد، اون قسمتای اول یه مدل دعوا داشتن که میگفتن "وَپر" و می افتادن رو هم. این قضیه خیلی روی بچه مدرسه ای ها تاثیر گذاشته بود و چند تا مصدوم هم داشت.
حالا به نظر میرسه شینگکی هم حسابی روی بچه مدرسه ای های ژاپنی تاثیر گذاشته!
و حتی وسیله ی تفریح و پول در آوردن هم شده :
و یه اشاره ای هم به Aku no Hana بکنم که یه ارجاع به شینگکی داشت :
پس، اساساً، شینگکی، شب های برره ی ژاپنه
بعد فقط ژاپن هم نیست، حتی مک دونالد هم از تاثیرات شینگکی در امان نمونده :
اما به عکس زیر دقت می کنیم :
تو این عکس گاتس رو می بینیم که جلوی تایتان عظیم الجثه ایستاده، به جای ارن. اونایی که گاتس رو میشناسن می دونن که
گاتس دست خالی هم می تونه تایتان ها رو شکست بده، چه برسه به اینکه berserker armor رو هم داشته باشه!!
به این عکس دقت می کنیم :
تو این عکس کامینا رو می بینیم که جلوی تایتان عظیم الجثه ایستاده، به جای ارن. اونایی که کامینا رو میشناسن میدونن که
کامینا دست تنها کاری نمی تونه بکنه جلوی تایتان ها! ولی اگه با سیمون باشه و گورن لاگان رو هم داشته باشن، احتمالاً با تایتان ترکیب میشن و روبات "مگا تایتان عظیم الجثه گورن لاگان" رو تشکیل میدن و باهاش به کل کهکشان راه شیری حمله می کنن!
و حالا به این یکی عکس دقت کنیم :
این عکس به سادگی عکسای قبلی نیست! این واضحه که به جای ارن، کیریتو از سوپر انیمه ی Sword Art Online یا به عبارت دیگه خفن ترین انیمه ی تاریخ توی تصویر هست. اما چند نکته ی مبهم هست. اول اینکه تایتان عظیم الجثه چی شده و چرا روح شده ؟ دوم اینکه چرا کیریتو پشتش رو به سمت تایتان کرده و به سمت ماها شمشیر کشیده ؟ سوم اینکه آسونا یا به عبارت دیگه عمیق ترین شخصیت مونث تاریخ انیمه کجاست ؟ چهارم و از همه مهمتر اینکه چرا کیریتو مثل بتمن قیافه گرفته که حال آدم بیشتر ازش بهم بخوره ؟
نظریه ی من در مورد ابهامات مطرح شده اینه: بعد از اینکه کیریتو به جای ارن میره تو عکس، یهو یادش میفته که آسونا یه آیتم غذای خوشمزه پیدا کرده بوده و در نتیجه برمیگرده بره به خونه ی رویاهاش تا با آسونا غذاش رو بخوره، بعد تایتان عظیم الجثه هم که اینو می بینه از خنده روده بُر میشه و روحش باقی می مونه!
نگاه کنید این عوضی چه کیفی می کنه که کیریتو به جای ارن رفته توی عکس :
امروز اتفاقی چند تا انیمه جدید رو با دوبله فارسی دیدم ، از درون شکستم
قضیه اینه که دوبله های جدید اکثرا اون صداهای خاص ، عشق و کیفیت دوبله های قدیمی رو ندارن
وگرنه انیمه میتونه دوبله بشه و با کیفیت هم باشه ، انیمه هایی که دهه 60-70 از تلویزیون پخش میشدن گواه این قضیه هستن
وضع دوبله های انگلیسی هم تا جایی که میدونم همینه ، اصلا به دل نمیشینن
در حال حاضر تنها دوبله قابل قبول برای انیمه کارهایی مثل داب انگلیسی ghost stories هست ( که ماهیت انیمه رو بنیادی عوض میکنن ، خودشون رو جدی نمیگیرن و هدفشون خندوندن مخاطبه )
جالبه بدونید ناشر امریکایی داب انگلیسی انیمه ghost stories صرفا بخاطر سبکش تونست از یه انیمه ضعیف کلی پول دربیاره
you are too late
اهم، حالا بالاخره فهمیدی چرا آرتور به آرتوریا تبدیل شده؟
اصلاً VN فیت اول صحنه دار بوده بعد نشستن براش داستان نوشتن یعنی ملت به هوای بازی مورد دار رفتن خریدنش و بعد دیدن که "عه، داستانش هم خوبه انگار"
نه مشکل اصلاً ریشه ای تر از این حرف هاست و فقط محدود به چهار تا صحنه نمیشه
خدا خیرت بده. مایهاش یه سرچ بود. ضمن این که محمدعلی خدا بیامرز هم قبلا توضیح مفصلی داده بود
فیت در اصل یه VN در ژانر فخیمه Eroge بوده. یعنی عملا یه مشت صحنهاست که با انتخاب دیالوگ بینشون حرکت میکنی
بابا همه این سال ها فقط بهش میگفتن VN یک احترامی پشتش بود... بعد من دنبال VN نمیرفتم چون نمیخواستم روت آخری که فیلم هاش قرار بیاد اسپویل شده باشم.
بعد دیروز گفتم بیام سامری اون روت اولی که هیچوقت ریمیک نمیشه رو توی نت ببینم، دیدم ای بابا شیرو درصد زیادی از داستان در بغل بانوانه و راه انتقال مانا و پاور آپ، به معنای واقعی کلمه Stay Night شیرو با اوناست!
اصلا کرک و پرم ریخت. این که همون good Old
He#*ai خودمونه.
بعد جالبه این داداشمون ناسو توی خواب هم نمیدیده همچین فرانچایز بزرگی از زیر اثر مورد دارش به بیرون کشیده بشه.
توی انیمه UBW درصد این جریان رو پایین آورده بودن ولی توی فیلم ها انگار به ریشه های اصیل سری برگشتن.
قشنگ نقشه موفقیت و فرانچایز کردن رو نشون دادن...داشتن پلات مورد دار برای پلات.
یک انیمه دیگه هم بود The Fruit of Grisaia, اینم انگار تا ته مورد دار بوده. جلل الخالق!فرانچایز پاک اصلا اینا درست کردن؟
امروز اتفاقی چند تا انیمه جدید رو با دوبله فارسی دیدم ، از درون شکستم
قضیه اینه که دوبله های جدید اکثرا اون صداهای خاص ، عشق و کیفیت دوبله های قدیمی رو ندارن
وگرنه انیمه میتونه دوبله بشه و با کیفیت هم باشه ، انیمه هایی که دهه 60-70 از تلویزیون پخش میشدن گواه این قضیه هستن