Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
ویژوال ناول که هیچی، لایت ناول هم داریم (که به ناول هایی گفته میشن که که کمتر از 50000 کلمه باشن و انیمه های معروفی هم از روشون ساخته شده مثل Haruhi, Monogatari, Toaru, Re:Zero, SAO, KonoSuba, Fate/Zero, No Game No Life و...) و اتفاقاً خیلی از انیمه ها و هنـ*ـتای ها منبعشون ویژوال ناول هست:D

اگه واقعاً تا الان اسم ویژوال ناول به گوشت نخورده، پیشنهاد میکنم این پست رو بخونی;)

ای بابا
این پست رو که دادی من دوباره یادم افتاد آریا از این جا رفته، افسرده شدم :(

سلام

View attachment 175487

اینجا کسی این بنده خدا رو دنبال میکنه ؟ مشابه ش اگر سراغ دارید دریغ نکنید معرفی کنید
یه یک سالی میشه دنبالش میکنم ، کیفیت کارش خیلی بالا هست شدیدا حال میکنم

Hidden gems معرفی میکنه :D
یک ویدیو ازش بزار ببینیم کارش چطوریاست؟:دی

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
خلاصه این تومار این که بازیه دیگه!!!:)
اونوقت اینا رو از کجا میشه گیر اورد؟ همشون ژاپنی هستن یا دوبله و زیر نویس هم دارند؟
تا تعریفت از بازی چی باشه:D ولی نه، من خودم بیشتر به عنوان کتاب دیجیتال بهشون نگاه میکنم:D
اونایی که ترجمه شدن یا فن ترنسلت هستن رو توی اینترنت بگردی میتونی پیدا کنی، معروف هاشون هم سایت های داخلی گذاشتن مثل اشتاین گیت. دوبله و زیرنویس فارسی هم ندارن (همون دوبله انگلیسی هم 70 درصدشون ندارن) چون محتواشون خیلی زیاده (من خودم کوتاه ترین VN ـی که زدم 12 ساعت بوده و بلندترینشون 170 ساعت) و توی ایران هم خیلی کم طرفدار دارن یکی به خاطر همون مشکل زبان و دیگه اینکه حوصله زیادی میخوان و در ایران هم فرهنگ کتابخوانی اونقدرها جا نیوفتاده:D
یه دیتابیس انگلیسی هم هست که اطلاعاتشون رو اونجا مینویسن، اینم آدرسش:
The Visual Novel Database

در ادامه پست قبلم و انیمه هایی که از این فصل مونده بود :

Kamisama ni Natta Hi : دو قسمت ازش دیدم و بهترین کمدی فصل بوده تا اینجا و اگه طرفدار سبک کمدی هستید این کار رو از دست ندید

bx118419-IkrieA7rUo1K.jpg

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen : اینم دو قسمت ازش دیدم بد نبوده تا الان حالا در ادامه چی میشه نمیدونم ولی در کل توقع خاصی ازش ندارم شما هم نداشته باشید :D

bx112667-GYFeAlZ38mXK.jpg

Taisou Zamurai : یه قسمت ازش دیدم و کاملآ یه کار حال خوب کن و دوست داشتنی بود صرف نظر از اینکه یه کار ورزشی هستش ( تو قسمت اول خیلی به بعد ورزشیش پرداخته نشده بود ) روابط شخصیت ها و کمدی کار خوب به نمایش در اومده بود

bx122807-m8jdQLQRSSUI.jpg

Noblesse : یک قسمت دیدم و هیچی نفهمیدم . در کل قسمت اول هیچ تلاشی برای نشون دادن داستان نداشت و اخر 20 دقیقه با خودم میگفتم اینا کین اینا چیکارن چی کار میخوان بکنن اونا کی بودن و ...... :Dدر نتیجه نمیدونم چجور کاریه یه چند قسمت رد شه ببینیم چی هست اصلآ

bx116005-9JRcdXOixDgz.png

تريلر ova جديد و سيزن سه كاگويا ساما هم اومد

2021 عجب ساليه واسه اوتاكوها :x
رى زيرو
شينگكى
اونگليون
فيت
كاگويا ساما
ديمن اسلير
و ...
آخ آخ! باورنکردنی خوبه سال بعد!
من که یکی از انگیزه‌های زنده موندن‌ام (جدی!) همین زمستون پیش‌روئه که Non Non Biyori و Yuru Camp رو قراره بعد سال‌ها ببینیم \:D/:x

در ادامه پست قبلم و انیمه هایی که از این فصل مونده بود :

Kamisama ni Natta Hi : دو قسمت ازش دیدم و بهترین کمدی فصل بوده تا اینجا و اگه طرفدار سبک کمدی هستید این کار رو از دست ندید

View attachment 175675

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen : اینم دو قسمت ازش دیدم بد نبوده تا الان حالا در ادامه چی میشه نمیدونم ولی در کل توقع خاصی ازش ندارم شما هم نداشته باشید :D

View attachment 175673

Taisou Zamurai : یه قسمت ازش دیدم و کاملآ یه کار حال خوب کن و دوست داشتنی بود صرف نظر از اینکه یه کار ورزشی هستش ( تو قسمت اول خیلی به بعد ورزشیش پرداخته نشده بود ) روابط شخصیت ها و کمدی کار خوب به نمایش در اومده بود

View attachment 175676

Noblesse : یک قسمت دیدم و هیچی نفهمیدم . در کل قسمت اول هیچ تلاشی برای نشون دادن داستان نداشت و اخر 20 دقیقه با خودم میگفتم اینا کین اینا چیکارن چی کار میخوان بکنن اونا کی بودن و ...... :Dدر نتیجه نمیدونم چجور کاریه یه چند قسمت رد شه ببینیم چی هست اصلآ

View attachment 175674

مرسی ازت که Kamisama ni Natta Hi رو می‌بینی :-bd

تريلر ova جديد و سيزن سه كاگويا ساما هم اومد

2021 عجب ساليه واسه اوتاكوها :x
رى زيرو
شينگكى
اونگليون
فيت
كاگويا ساما
ديمن اسلير
و ...
بهبه عجب خبر خوبی :x
به لیستم برا 2021 یک انیمه دیگه اضافه شد >:):D

Shingeki no Kyojin S4
Re Zero S2 P2
Dr Stone S2
Beastars S2
The Promised Neverland S2
Made In Abyss S2
My Hero Academia S5
JoJo Part 6
Violet Evergarden Movie
Kimestu no Yaiba Movie
Fate/Stay Night HF Movie 3
Gintama The Final Movie
Kaguya-sama S3
+
خداوندا فصل سوم 3gatsu را هم برسان [-o<[-o<[-o<

قبلش باید Noblesse-The Beginning of Destruction و Noblesse-Awakening رو ببینی، وقایع قبلش رو نشون میده که تو این فصل ادامه ش دادن (یه جورایی که بدونیم اصلا اینا کین چی میخوان و اینا)

بهبه عجب خبر خوبی :x
به لیستم برا 2021 یک انیمه دیگه اضافه شد >:):D

Shingeki no Kyojin S4
Re Zero S2 P2
Dr Stone S2
Beastars S2
Made In Abyss S2
My Hero Academia S5
JoJo Part 6
Violet Evergarden Movie
Kimestu no Yaiba Movie
Gintama The Final Movie
Kaguya-sama S3
+
خداوندا فصل سوم 3gatsu را هم برسان [-o<[-o<[-o<
این لیست قطعی شده یا طبق اعلام چند سال اخیره؟چون به خاطر کرونا احتمالا خیلی از کارها تاخیر بخوره

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
این لیست قطعی شده یا طبق اعلام چند سال اخیره؟چون به خاطر کرونا احتمالا خیلی از کارها تاخیر بخوره
Shingeki no Kyojin S4
Re Zero S2 P2
Dr Stone S2

Beastars S2
Made In Abyss S2
My Hero Academia S5
JoJo Part 6
Violet Evergarden Movie
Kimestu no Yaiba Movie
Gintama The Final Movie

Kaguya-sama S3

اونایی که قرمز کردم عملا قطعیه اومدنشون تو 2021
بقیه شون یا تاریخ نخوردن یا هنوز احتمال تاخیر براشون وجود داره
منتها دلیل تاخیر موج اول انیمه های امسال به خاطر کرونا، این نبود که اینا مجبور بودن از خونه کار کنن
دلیلش پروسه تغییر و عادت به این شرایط کاری بود که برنامه ها رو عقب می نداخت. این تقریبا برای همه کمپانی ها تو هر حوزه دیگه ای هم صادقه

الان که جریان کرونا مشخصه طبق همون هم داره برنامه ریزی میشه.
احتمال تاخیر الان بیشتر کامل حول این میچرخه که چقدر از Staff ساخت انیمه واقعا دچار بیماری و بستری شن. که این کامل بسته به شرایط ژاپن و چین داره

175942

خب چپتر 362 برسرک هم اومد و یکی از بهترین چپتر ها از نظر داستانی و همچنین آرت بود.
به یک سوال مهم بعد از یک دهه یا بیشتر جواب داد و صد تا سوال دیگه مطرح کرد :D

اول از همه فهمیدیم که اسکال نایت صد در صد کینگ Gaiseric هست و مالک قبلی برسرکر آرمور.
اینجا گاتس گذشته کینگ رو میبینه و تو یکی از پنل ها void رو دیدیم به همراه 4 گاد هند دیگه که جزو گاد هند هایی که الان هستن نبودن و محیطی مثل اکلیپس به وجود اومده که به احتمال زیاد زمانی بوده که void گاد هند شده. تو آرک tower of conviction زیر برج دیدیم که اسکلت هایی هست که روشون برند او سکریفایس داشتن همچنین Father Mozgus تو همون ارک میگه در گذشته تو این برج یک نفر زندانی و شکنجه میشده و به جایی رسیده که از خدایان تقاضای کمک کرده و 4 فرشته برای نجاتش اومدن.به احتمال زیاد شخصی که شکنجه میشده void بوده و اون 4 فرشته همون گاد هند ها بودن. تو پنل بعدی میبینم زنی در دستان کینگ Gaiseric هست و برند او سکریفایس داره احتمالا void تمام افراد اون منطقه به همراه اون زن که شاید معشوقه یا خواهرش باشه رو قربانی کرده و به گاد هندی رسیده. در اخر هم اسکال نایت به گاتس میگه چیزی که دیدی سرگذشت یک پادشاه نادان بوده.
حدس من اینه void و کینگ یک رابطه ای مثل گریفیث و گاتس داشتن و کینگ اشتباهاتی میکنه که منجر به گاد هند شدن void میشه باری همین از لفظ نادان استفاده میکنه.
در آخر که چه آرتی کشیده استاد میورا همینه که سالی 3 چپتر بیشتر نمیاد. با اینکه دیجیتالی طراحی میکنه ولی جزییات رو پیکسل به پیکسل روش کار میکنه.

اگر کسی چپتر جدید خونده بیاد نظرشو بگه شاید احتمالات دیگه ای رو هم مطرح کرد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or