ce7en44
کاربر سایت
داشتم توی یوتیوب ولگردی میکردم یه آهنگی گوش کردم که به نظر جالب اومد و بعد رفتم دیدم مال این انیمه اس:
Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii Desu ka? Sukutte Moratte Ii Desu ka?
خودم قبلاً یه قسمتش رو دیده بودم ولی دیگه ادامه نداده بودم، کسی دیده اش که بدونه ارزش دیدن داره یا نه؟
اینم آهنگش بود:
=============================================================================
بیزحمت نظرتون در مورد اینم بگین:
Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin
Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii Desu ka? Sukutte Moratte Ii Desu ka?
خودم قبلاً یه قسمتش رو دیده بودم ولی دیگه ادامه نداده بودم، کسی دیده اش که بدونه ارزش دیدن داره یا نه؟
اینم آهنگش بود:
=============================================================================
بیزحمت نظرتون در مورد اینم بگین:
Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin

از همینجا میدونستم گه قراره خیلی خوب و سرگرم کننده بشه این انیمه. نبرد گروهان جستجو با آنی توی جنگل عالی بود. اتفاقات مهمی هم افتاد اونجا و واقعا یکی از بخشای تعیین کنندهی انیمه بود. نقطه اوجش برای من مبارزه میکاسا با انی بود که یک تنه زد پدر بنده خدارو دراورد. کلا یه چیز جالب در مورد میکاسا و لیوای اینه که وقتی ریج میزنن هیچکس جلو دارشون نیس. صحبت از لیوای شد، صحنهی مبارزش با تایتان پشمالو توی قسمت ۱۷ از سیزن ۳ بینظیر بود. واقعا تکتک تایتانها باید ازین لیوای بترسن. قبل ازین صحنه فداکاری اروین و بقیه سربازا برای اینکه فرصت رو برای لیوای به وجود بیارن تا کار رو یک سره کنه. همزمان با این اتفاقات، داخل دیوار مبارزه ارن و بقیه با راینر(عجب شخصیت خوب و خفنیه) و برتولت اگه درست نوشته باشم اسمش رو. صحنهای که هانجی یهو سر میرسه در صورتی که فکر میکردیم مُرده و میکاسا به کمکش، راینر رو میترکونن. اون سمت آرمین با فداکاریش برای ارن زمان میخره تا تایتان عظیم یا همون برتولت رو از بین ببره و در آخر اون انتخاب سختی که پیش روی لیوای قرار میگیره برای نجات دادن ارویندیا آرمین! واقعا خیلی سخت بود انتخاب

I am Ertegun