m.a.t
Loyal Member
سلام پرهام
فکر نمیکنم نصفه مونده باشه. الان ۴ قسمت از انگلیسی عقبه که با استانداردهای کار در ایران وضع بعدی نداره
به جز من به هرکسی که دوست داشتی فحش بده
سلام پرهام
سلام پرهام
فکر نمیکنم نصفه مونده باشه. الان ۴ قسمت از انگلیسی عقبه که با استانداردهای کار در ایران وضع بعدی نداره
به جز من فحش بده
به من فحش بده
دیدن انیمه بدون زیرنویس فارسی برای من مثل خوندن مانگا بدون ترجمه فارسی می مونه:
یکی از دلایل تاخیر زیرنویس های اخوی ها همینه. علاوه بر کالیبر بالای من، اینکه موقع دیدنش باید با زیرنویس انگلیسی ببینم خیلی اذیتم می کنه
چک کردم ولی درهم برهمه .سلام پرهام
گفتم الفاظ خوشگل . حالا شاید بخوام چیز خوب بگمبه جز من به هرکسی که دوست داشتی فحش بده:
January 08, 2021
ببین...خوب داری میگی، اخر هر فصل میای انیمه های تاپ رو بر میداری رو نگا میکنی....
خوب این چه انیمه ی تاپی هستش که من ندیدم ....حسابی کنجکاو شدم...روزی حداقل 10 بار گوشش میکنم، شاید یه چیزی یادم بیاد، ولی نه فایده نداره....میدونم هم توی آرشیوم همچین آهنگی رو ندارم و گرنه زیر رو روش میکردم.
تو گروه اول لیست ـت هستش
البته قبلا یه جای دیگه هم پخش شده بود
ولی اینجا مشخصتر بود
اینم آهنگ کاملش
کلا این تاخیری که امسال خورد خیلی کیفیت انیمه رو بالا برد
ماکیناست, رفتم جواب قبلی رو خوندم
جفا؟ کدوم جفا؟
ببین...ما هنوز جفای که در حق اخوان فضا کردی رو یادمون نرفته
کالیبر بالا بدون ـت رو فراموش نکردیم
نمیدونم. چون دراپش کردم، پیگیرش هم نیستم اما به مسئولش خبر میدم که قسمت ۲۶۰ نیست. احتمالا یادشون رفته از کانال موقت بیارن توی کانال اصلی.سلام
چک کردم ولی درهم برهمه .
اول اینکه تا چند روز پیش ترجمه منظمش تا چپتر 259 بود . خبری از 260 و 261 نبود و 262 ترجمه شده بود که امروز ترجمه 261 رو تو کانال گذاشتن و همچنان خبری از 260 نیست .
بعد چیزهای دیگه هم داره ؟ چک کردم دیدم تا douluo dalu IV موجود بود . اونا هم مانهوا هستن ؟
گفتم الفاظ خوشگل . حالا شاید بخوام چیز خوب بگم
Episode 13166- احسنت....اگه بگی کدوم قسمت انیمه پخش میشه، بهت ایمان میارم
احسنت بر تونمیدونم. چون دراپش کردم، پیگیرش هم نیستم اما به مسئولش خبر میدم که قسمت ۲۶۰ نیست. احتمالا یادشون رفته از کانال موقت بیارن توی کانال اصلی.
عجب شیر تو شیریهاین منهوای دودولی دولولی از یه رمان چینی اقتباس شده که خیلی وقته تموم شده. از اونجایی که نویسندهاش اسهال قلم داره، ۱۴ تا رمان دیگه هم بعد از این نوشته که ۳ تاشون ادامه مستقیم داستانه و ۱۱ تا هم توی دنیای مشترک رخ میده. یه بازهی چند هزار ساله رو هم پوشش میده.
الان دارن از چندتای این رمانها اقتباس میکنن. مشکل اینه که اقتباس رمان اول و دوم و سوم و ... داره همزمان انجام میشه و عملا آخر داستان اول توی ابتدای داستان دوم اسپویل میشه!
نمیدونم توی مغز این برادران چینی چی میگذره اما این جوری دارن اقتباس میکنن.
نمیدونم چرا وقتی رمان اول رو هنوز کامل اقتباس نکردن، دارن رمان چهارم رو اقتباس میکنن!
جان تو اصلاً راه ندارهدر مورد الفاظ خوشگل هم نمیدونم، ولی ترجیح میدم اونا هم برای من حواله نشن
برو خودتو اصلاح کنتا حالا توی یه پست این همه «نمیدونم» ننوشته بودم
خو منم گفتم که ندیدیش وگرنه یادت میومدخوب....من اصلاً این انیمه رو ندیدم....حالا چرا: چون شماره 1 اون....2 سال قبل از اینکه من انیمه رو شروع کنم، پخش شده بود (2008)، و اون موقعه بهش توجه نکردم
دیده بودم که سری اخرش T.....مورد اقبال قرار گرفت و Rank اون بهتر از بقیه ی فصل هاش بودش....ولی خوب دیدنش یه پروژه سنگین بودش، سمت ـش نرفتم
حالا چطوره!؟ خوبه برم نگاش کنم یا نه؟
البته احیاناً اگه یک روز خواستی شروع کنی به LN خوندن، حتماً از Toaru Majutsu شروع کن (یعنی مادر بگرید )
این Kamachi kazuma نابغه است... داستان، روایت و شخصیت پردازیش رو دست نداره... یعنی انیمه نصف نصف نصف LN هم نیست (تازه جای حساس داستان هم تموم میشه و اصلاً اون حس و حال سوپر Epicی که LN داره رو نداره)
کلاً اکثر اوقات انیمههای اقتباسی از روی LN بد کار میشن... دلیل اصلیش هم اینه که تو LN جزییات خیلی خیلی بیشتر هست و شخصیتها خیلی عمیقترن... ولی تو انیمه برای اینکه (طبق روال) هر 12 قسمت 4 جلد کتاب رو پوشش بدن خیلی از مسائل گفته نمیشه و خیلی از شخصیتها سطحی کار میشن... همین مسئله باعث میشه یک سری LN مثل Toaru Majutsu که فوقالعاده است تبدیل بشه به یکسری معمولی تو دنیای انیمه. دلیل اصلیش هم روایت تند و بی سرو ته داستان و عدم برقراری ارتباط با شخصیتها است.
این قضیه تو اکثر عناوین اقتباسی از روی LN وجود داره... از عناوین معمولی مثل Boku wa Tomodachi و OreImo گرفته تا عناوین خفنی مثل Toaru Majutsu... البته یک چند تا استثنا مثل Toradora هم هست که خیلی خوب از آب در اومدن ولی خوب تعدادشون خیلی کمه.
توی کانال اصلی بود:سلام
احسنت بر تو
خیلی وضعش خرابه. یه سریهاش هم انگار دارن همزمان منتشر میشن.عجب شیر تو شیریه
متاسفانه انگار راه نداره پس حواله کن. ولی امیرآکبیا رو هم بینصیب نذار.جان تو اصلاً راه نداره
برو خودتو اصلاح کن
از اون خدا بیامرز این دو تا فیلم هم ببین:من پاپریکا و پرفکت بلو دوتا از فیلم های ساتوشی کن رو برای اولین بار دیدم.
خیلی خوب بودن.
بقیه فیلم هاش هم به این خوبی هستن؟
باشه میرم توی کارشون.از اون خدا بیامرز این دو تا فیلم هم ببین:
Sennen Joyuu
Tokyo Godfathers
خودم پاپریکا رو زیاد دوست نداشتم ولی پرفکت بلو خیلی خوب بود. جالبه بدونی دو تا از فیلم های معروف هم از ایده همین دو تا فیلم استفاده کردن: Inception و Black Swan
جفا؟ کدوم جفا؟
اون موقع که من ترجمه میکردم که کسی واقعا اخویها رو نمیدید. فقط امیر آکیبا پیگیرش بود که اونم اهمیتی نداره
الانم که مترجم درست و حسابی داره.
یه مشکل کار کردن بدون فیدبک اینه که آدم با وجدان راحت میتونه تسلیم کالیبر بالای خودش بشه. الان که انجمنی وجود نداره که دیگه راحتتر هم شده
Episode 13
+
برای رفع خستگی زنگ تفریح یک ost خوب میزارم
خو منم گفتم که ندیدیش وگرنه یادت میومد
ببین Toaru دو تا سری داره، Index که بخش جادویی رو پوشش میده و شخصیت اصلیش توما هست و Railgun که مربوط به بخش علمی داستان میشه و شخصیت اصلیش ریلگان هست، هر دو تا هم داخل یه شهر که برای انجام آزمایشات علمی بر روی آدم های دارای قدرت ماوراالطبیعه ساخته شده اتفاق میوفتن و شخصیت های یکسانی داره ولی حوادثی که اتفاق میوفته از همدیگه جدا هـ... نیستن دیگه چون هر چی داستان جلوتر میره هم پوشانی بیشتری پیدا میکنن البته داستان پیچیده تر از این حرف هاست و این شهر آکادمی یه روی تاریک هم داره که کمتر کسی ازش باخبره ولی من زیاد وارد جزئیاتش نمیشم یه انیمه اسپین آف هم هست به اسم Accelerator که کلاً سعی میکنیم اصلاً اسمش رو هم نیاریم و امیدوارم یه روزی این ننگ از حافظه تاریخی مردم جهان محو بشه.
حالا ایندکس همیشه پاشه آشیل سری هست یعنی کمتر کسی پیدا میشه بتونه از آرک اول ایندکس به سلامت عبور کنه و تازه فصل سوم هم حسابی زائید البته بازم فصل سوم یه سری نکات مثبت داره مثل OST هاش مخصوصاً Black Vs White ولی در باقی موارد خیلی گند زده یه جوری که حتی به عنوان فن سرویس هم زیاد خوب نیست.
از طرف دیگه ریلگان با اینکه توسط همون استودیو ساخته میشه ولی همیشه توی یه سطح دیگه بوده مخصوصاً از آرک Sisters به بعد خیلی جالب میشه و این فصل هم همونطوری که قبلاً گفتم حسابی ترکوند. فصل اولش شاید یه ذره meh باشه ولی کم کم خیلی بهتر میشه: برو ریلگان رو شروع کن، حالا تا فصل بعدش بیاد چند سال وقت داری خودتو برسونی
قابل توجه امیر آکیبا @Akiba (2)ایول داری....
هنوز بعد از 10سال، بهترین انیمه ی که دیدم....هنوز clannad after story هستش.
قابل توجه امیرآکیبا
خوب....این الان خیلی سخت نشد؟
نمیدونم چرا نتونستم با Tokyo Godfathers ارتباط برقرار کنم.....موقع دیدنش هیچ حسی جزء عذاب کشیدن نداشتم (":