Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

برای دور نگه داشتن دست akiba و افکار مسموش بیزحمت یه سر به این چنل تو تلگرام بزن. فکر کنم 5 ساله که تو ایران روی fgo کارکردن تو گروهش میتونی راهنمایی کامل بگیری
myfatecafe@
:))
ولی در مورد هرچیزی افکارم مسموم باشه، در مورد F/Z و بقیه Fateها مطمئنم افکارم مسموم نیست:دی

مگر اینکه صرفا یه کار اکشن کل انتظارتون باشه:p

:))
ولی در مورد هرچیزی افکارم مسموم باشه، در مورد F/Z و بقیه Fateها مطمئنم افکارم مسموم نیست:D

مگر اینکه صرفا یه کار اکشن کل انتظارتون باشه:p
اینطوری نمیشه. باید برم چند تا fate فن بیارم با هم به راه راست هدایتت کنیم ?

اینطوری نمیشه. باید برم چند تا fate فن بیارم با هم به راه راست هدایتت کنیم ?
منم Fateفنم... ولی Fate/Zero فن>:)
و در عین حال Fateهیتر هم هستم>:)

خدایی چجوری میتونید هم از F/Z لذت ببرید، و هم از بقیه ی Fateها؟ :-" نمیخوره تو ذوقتون؟ :|

برای دور نگه داشتن دست akiba و افکار مسموش بیزحمت یه سر به این چنل تو تلگرام بزن. فکر کنم 5 ساله که تو ایران روی fgo کارکردن تو گروهش میتونی راهنمایی کامل بگیری
myfatecafe@
والا من کاری با خود بازی ندارم :-" سوالم در رابطه با انیمه بود :D
یه نیمچه نگاهی هم البته انداختم به چنلش که خب بیشتر تو فاز بازی بود و آپدیتاش و اینا و منم بازی رو یذره بیشتر نرفتم خیلی هم علاقه ندارم به خاطر سیستم گاچاش :-"
------
@Akiba
یعنی تو واقعا روحت شاد نمی شه وقتی مثلا mash از NP ش استفاده می کنه یا مبارزه زیگ و کارنا رو میبینی؟اف بر تو :D فیت زیرو جز داستان دارکش چی داشت نسبت به بقیه فیت ها؟ :D:-"

یه نیمچه نگاهی هم البته انداختم به چنلش که خب بیشتر تو فاز بازی بود و آپدیتاش و اینا و منم بازی رو یذره بیشتر نرفتم خیلی هم علاقه ندارم به خاطر سیستم گاچاش :-"
------
@Akiba
یعنی تو واقعا روحت شاد نمی شه وقتی مثلا mash از NP ش استفاده می کنه یا مبارزه زیگ و کارنا رو میبینی؟اف بر تو :D فیت زیرو جز داستان دارکش چی داشت نسبت به بقیه فیت ها؟ :D:-"
مش جزو اون کاراکترهاییه که فقط بلدن سنپای سنپای کنند، همین حذف بشه خودش 3~4سطح F/GO میره بالاتر:-"

بعد کلا F/Z از این مسخره بازیا نداشت، یکی تا دیروز هیچ پخی نبود، فردا بزنه دهن همه رو سرویس کنه:))

جدای از اون یه چیزی مثل قسمت 11 ، این تقابل دیدگاه ها و شخصیت پردازی هاست که مهمه!
کلا توی F/Z کسی نیمده بود برای بچه بازی:-"
همه سرونت هاشونم درست حسابی بودن(حتی همون سیبرش که به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره:-" )، نه مثل بقیه فیت ها یه مشت بچه مچه ریختن وسط:-"

کلا F/Z چه سرونت ها و چه مسترها، یک سر و گردن از بقیه ی سری بالاتر و بهتر بودن!

تخصصشون کلا فیته. من خودم 3 سالی هست دارم تو بازی دست و پا میزنم و با 13-14 تا ssr نسبتا راضی هستم. خلاصه یه سر بزنید به ما بدنمیگذره?
شیطونه میگه اکانتم رو بدم، خودم رو راحت کنما:)) :-" بدکش نیست:دی منم 13تا SRR دارم، ولی یک سال و خورده ایه یا بیشتر هیچ ایونتی نزدم و کاراکترهاش رو نگرفتم دیگه:-" (کلا بازی نکردم...قرنی یه بار در حد لاگین و کارت کشیدنی)

آخرین ویرایش:
------
@Akiba
تخصصشون کلا فیته. من خودم 3 سالی هست دارم تو بازی دست و پا میزنم و با 13-14 تا ssr نسبتا راضی هستم. خلاصه یه سر بزنید به ما بدنمیگذره?

سلام دوستان انیمه دوست

من تا به حال "ناروتو" رو فرصت نکردم ببینم و متوجه شدم @Akiba ارادت خاصی بهش داره و حتی از "وان پیس" هم براش عزیزتره :D;))

توی نوع "سریالی های قدیمیش" یکیش 220 قسمته و یکیش 500 قسمته. https://uupload.ir/files/qgkq_2020-11-01_035529.jpg

کدوم یکیش مبارزه های بهتر و سرگرم کننده تری داره؟ =P~ مرسی ??:Rose:

w2je_naruto.jpg

سلام دوستان انیمه دوست

من تا به حال "ناروتو" رو فرصت نکردم ببینم و متوجه شدم @Akiba ارادت خاصی بهش داره و حتی از "وان پیس" هم براش عزیزتره :D;))

توی نوع "سریالی های قدیمیش" یکیش 220 قسمته و یکیش 500 قسمته. https://uupload.ir/files/qgkq_2020-11-01_035529.jpg

کدوم یکیش مبارزه های بهتر و سرگرم کننده تری داره؟ =P~ مرسی ??:Rose:

w2je_naruto.jpg
هممم... از وان پیس هیچ چیزی بالاتر نیستا:دی
ولی بلی! ارادت خاصی دارم به ناروتو (و همه کارهای بلندی که دیدم:دی )
در راستای اینکه" ناروتو شیپودن " دقیقا ادامه ی " ناروتو " هست، پس باید جفتش رو دید:دی
مثل اینه بگی قسمت 14 تا 25ه F/Z رو ببینم، یا 1 تا 13 رو :-"

دستت درد نکنه امیر جان.
میدونستم " ناروتو شیپودن " ادامه ی " ناروتو " هست و میخواستم حجم کارم کم بشه که آب پاکی رو ریختی رو دستم و گفتی همشو باید ببینم. :D بازم ممنون :Rose:

gp56_sasuke.jpg
برای کاهش حجم کاری از اینجا لیست فیلرها رو بخون و همه رو یه جا حذف کن:>
Naruto Filler List | The Ultimate Anime Filler Guide
Naruto Shippuden Filler List | The Ultimate Anime Filler Guide
====================================================
و دیگه اینکه اگه کسی هست که هنوز Land of the Lustrous رو ندیده، از خودش شیم کنه و بعد از گوش کردن این OST ها بره به درگاه خدا توبه کنه و سریع انیمه اش رو شروع کنه:D

پ.ن: برای شما هم همینطوریه یا فقط منم که میتونم ویدئوهای یوتیوب رو بدون فیل سواری ببینم؟:>

و دیگه اینکه اگه کسی هست که هنوز Land of the Lustrous رو ندیده، از خودش شیم کنه و بعد از گوش کردن این OST ها بره به درگاه خدا توبه کنه و سریع انیمه اش رو شروع کنه:D

تایید میشه :دی

عذاب الهی در کمین تونه اگه این کار رو نکنید :دی

=============

باید کلا یه لیست سیاه زاغی دربیاریم از مواردی که توش امیر آکیبا رو باید به راه راست هدایت کنیم
میدونم خییییلی طولانی میشه ولی ارزش ساخت و پین کردنش به پست اول رو داره

تایید میشه :D

عذاب الهی در کمین تونه اگه این کار رو نکنید :D

=============

باید کلا یه لیست سیاه زاغی دربیاریم از مواردی که توش امیر آکیبا رو باید به راه راست هدایت کنیم
من که خودم راه راستم:دی نمیدونم دقیقا منظورتون چیه:دی

ولی اون لیست بد سلیقگی هاتون رو اگر میخواید بنویسید، تا آخر دنیا هم پاش وقت بزارید تموم نمیشه:دی
منم که نامیرام و نمیتونید ترورم کنید، پس میتونید خودتون رو بکشید! بهترین راه حل>:)

کار خوب مثل کینگدام پیشنهاد بدید، یا همون مرحوم اخوی ها... چرا نبینم؟ :p کار خوب بلد نیستید پیشنهاد بدید:دی

برای کاهش حجم کاری از اینجا لیست فیلرها رو بخون و همه رو یه جا حذف کن:>
Naruto Filler List | The Ultimate Anime Filler Guide
Naruto Shippuden Filler List | The Ultimate Anime Filler Guide
====================================================

پ.ن: برای شما هم همینطوریه یا فقط منم که میتونم ویدئوهای یوتیوب رو بدون فیل سواری ببینم؟:>

اول از همه اینکه دمت گرم بابت کمک به کاهش حجم کاری و ضمنا مرسی بابت معرفی این انیمه خوب (احتمالا Dual Audio شو بگیرم):

65bx_2020-11-05_142910.jpg

این امیر @Akiba فکر کرده بود منظورم اینه که "کدوم یکی رو ببینم از لحاظ داستانی کفایت میکنه" و هر دو رو پیشنهاد داد ولی شما کامل منظور منو گرفتین که دنبال اپیزودهای مبارزه ای اصلی بودم. \m/

توی اون دوران بدشانسیش گیر کنی:-" نه اینکه به خوش شانسیاشم برسی:p اینا همش از نفرین هاییه که به خاطر ادامه ندادن اخوی ها(و اگر مانگا و انیمه دیگه ای هم نصفه ولی کردی...اونا:-" ) میاد سراغت:D (دعای خیرهامون نمیاد:p)

---

مگه اصول داستان نویسی دقیقا همین میست که اول کاراکتر امیرپسند خلق کنند، و بعد دور و بر اونا داستان رو بسازن و گسترش بدن؟ :-"
تا جایی که می‌دونم توی دوران بدشانسیش موندم:دی و من واقعا کم پیش میاد زیرنویس انیمه یا ترجمه مانگایی رو نصفه بذارن. در مورد انیمه‌ها فقط کل انیمه‌هایی که زیرنویسشون رو شروع کردم نصفه رها کردم
و مانگاها هم فقط ۹۷ درصدشون رو نصفه ول کردم که اصلا آمار بالایی نیست:>
حتی یک OVA پونزده دقیقه‌ای رو هم نصفه ترجمه کردم که تعهد بالای من به کارم رو نشون میده و سیاه‌نمایانی چون تو رو رسوا می‌کنه:>
سلام

دستریست به بازیسنتر قطع بشه تو تغییر سایزت تاثیری داره ؟ >:)
سلام
برای اومدن به بازیستنر باید مقداری تنگ کنم که اگر دسترسیم بهش قطع بشه راحت‌تر میشم>:)
تایید میشه :D

عذاب الهی در کمین تونه اگه این کار رو نکنید :D

=============

امیرآکیبا سیاه چاله تباهیه. یک دهه روی مخش کار کردم اما روز به روز بیشتر در تباهی و تاریکی فرو رفت.:-<
من که خودم راه راستم:D نمیدونم دقیقا منظورتون چیه:D

ولی اون لیست بد سلیقگی هاتون رو اگر میخواید بنویسید، تا آخر دنیا هم پاش وقت بزارید تموم نمیشه:D
منم که نامیرام و نمیتونید ترورم کنید، پس میتونید خودتون رو بکشید! بهترین راه حل>:)

کار خوب مثل کینگدام پیشنهاد بدید، یا همون مرحوم اخوی ها... چرا نبینم؟ :p کار خوب بلد نیستید پیشنهاد بدید:D
خود من کم بهت کار خوب پیشنهاد کردم؟ برو حیا کن مرد:-<

سلام
سلام
برای اومدن به بازیستنر باید مقداری تنگ کنم که اگر دسترسیم بهش قطع بشه راحت‌تر میشم:)
خب چون دوستت دارم نمیذارم بیکار بمونی . باشد که عادت کنی کم کم :دی
زیرنویس فارسی هرچی از سری Gurren Lagann هست رو میخوام :دی

زنگ تفریح
vol.10​

چهار سال از آخرین زنگ تفریح تاپیک گذشته...:D همینطوری حسش امد، گفتم قسمت 10ـش رو درست کنم (":

دوستانی که قصد پاسخ دادن رو دارن، لطفاً پاسخ ها توی SP قرار بدید

پاسخ زنگ تفریح

150- آواز RADWIMPS feat. Toko Miura - Grand Escape از انیمه ی Tenki no Ko .... تایم 1:34:00 به بعد

151- آواز Unlasting - LiSA از انیمه ی Sword Art Online: Alicization - War of Underworld .... آواز ED قسمت های 1 تا 12

152- آواز Binary Star - Uru از انیمه ی Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These .... آواز OP قسمت های 1 تا 12

153- آواز Zero Eclipse - Laco از انیمه ی Attack on Titan .... فصل سوم 7 (قسمت 44) دقیقه ی 20:20 به بعد (همین 1بار)

154-162- آواز Call your name <Gv> - Gemie از انیمه ی Attack on Titan ... آواز ED قسمت های Lost Girls OVA

155- آهنگ Across the Violet Sky از انیمه ی Violet Evergarden ... قسمت 7 دقیقه 16:00 به بعد

156- آواز Drown - milet از انیمه ی Vinland Saga ... آواز ED قسمت های 13 تا 24

157- آواز Last Game - Zwei از انیمه ی Steins;Gate 0 ... آواز ED قسمت های 2 تا 7 و 9 تا 11 و 13

158- آواز Kawaki o Ameku - Minami از انیمه ی Domestic na Kanojo ... آواز OP قسمت های 1 تا 11

159- آواز Inkya Impulse از دوبلور سه شخصیت اصلی داستان انیمه ی Asobi Asobase .... آواز ED قسمت های 1 تا 12

160- آواز Army Of Two - Nai Br.XX&Celeina Ann از انیمه ی Carole and Tuesday ...قسمت 13 دقیقه 19:13 به بعد (همین 1بار)

161- آواز Give You The World - Jessica Karpov از انیمه ی Carole and Tuesday ... قسمت 16 دقیقه ی 6:40 به بعد و تقریباً تمام این قسمت شنیده میشه

163- آواز The Loneliest Girl - Nai Br.XX&Celeina Ann از انیمه ی Carole and Tuesday... قسمت 12 دقیقه 18:50 به بعد

164- آهنگ YAKUSOKU NO HANA از فیلم سینمایی Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou .... دقیقه ی 1:46:00 به بعد

165-آهنگ Find Your Sword In This Land آهنگ ساز استاد Kajiura Yuki برای انیمه ی Sword Art Online - Alicization .... جزء آهنگ های اصلی انیمه هستش، به عنوان مثال ابتدای قسمت 16 شنیده میشه

166- آهنگ Something to Protect از آهنگ ساز Yuki Hayashi برای انیمه Boku no Hero Academia ... فصل 4 قسمت 76 دقیقه ی 11:00 به بعد

167- آواز I'll Be Your Hero - Makayla Phillips از انیمه Boku no Hero Academia ... فصل 4 قسمت 76 دقیقه ی 7:55 به بعد

168- آهنگ Take Me Now - Ertegun از انیمه ی Carole and Tuesday ... آهنگ مخصوص شخصیت Ertegun بودش و تو تمام انیمه شنیده میشه، مثلاً قسمت 19 دقیقه 13:00 به بعد

P.S:
تشکر از تمام دوستانی که آهنگ ها رو گوش کردن و تشکر ویژه از دوستانی که شرکت کردند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or