Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

کار خوب مثل کینگدام پیشنهاد بدید، یا همون مرحوم اخوی ها... چرا نبینم؟ :p کار خوب بلد نیستید پیشنهاد بدید:D
حالا که داری kingdom می خونی بشین اون برسرک لعنتی رو هم کامل بخون که بسی دارک و خفنه :x
+
vagabond هم تو داستان پردازی و ارت خداست خودم کلشو تو ده روز خوندم :>

حالا که داری kingdom می خونی بشین اون برسرک لعنتی رو هم کامل بخون که بسی دارک و خفنه :x
+
vagabond هم تو داستان پردازی و ارت خداست خودم کلشو تو ده روز خوندم :>
برسرک رو 4بار بهس فرصت دادم، نتونست جذبم کنه! دیگه وقتی براش نمیزارم مطمئنا گزینه های بهتری هست برام!

واگاباند هم خیلی خوندم...ولی ولش کردم یه جایی، احتمالا یا فکر میکردم پیشرفتی نداره،یا حس تکرار داشته برام! به هر حال‌‌‌... چیزی ازش یادم نیست الان، و از اونطرفم بعید میدونم بخوام از اول بخونم:دی

برسرک رو 4بار بهس فرصت دادم، نتونست جذبم کنه! دیگه وقتی براش نمیزارم مطمئنا گزینه های بهتری هست برام!

واگاباند هم خیلی خوندم...ولی ولش کردم یه جایی، احتمالا یا فکر میکردم پیشرفتی نداره،یا حس تکرار داشته برام! به هر حال‌‌‌... چیزی ازش یادم نیست الان، و از اونطرفم بعید میدونم بخوام از اول بخونم:D
برسرک کلا به گروه خونی تو نمیخونه.
کلا وقت نزاری براش بهتره.:دی

واگاباند هم خیلی خوندم...ولی ولش کردم یه جایی، احتمالا یا فکر میکردم پیشرفتی نداره،یا حس تکرار داشته برام! به هر حال‌‌‌... چیزی ازش یادم نیست الان، و از اونطرفم بعید میدونم بخوام از اول بخونم:دی
برو سراغ record of ragnarok سر جمع 38 قسمت ازش اومد و عالیه از من گفتن

برو سراغ record of ragnarok سر جمع 38 قسمت ازش اومد و عالیه از من گفتن
یادت باشه که حتما یادم بیاری بعد از کینگدام برم سراغش:دی
یه عکس هم ازش بزارید ببینم چجوریه، که هم با طراحیاش آشنا بشم، هم تو حافظه ی نداشته ی تصویریم، ذخیره بشه:)) (میدونم گوگل هست...ولی اسپویل هم هست:-" )

یادت باشه که حتما یادم بیاری بعد از کینگدام برم سراغش:D
یه عکس هم ازش بزارید ببینم چجوریه، که هم با طراحیاش آشنا بشم، هم تو حافظه ی نداشته ی تصویریم، ذخیره بشه:)) (میدونم گوگل هست...ولی اسپویل هم هست:-" )
e-UpfVmOQQetxlzox6PsdQ.jpg
من خودم هنوز پی اش رو نگرفتم.
ولی خلاصه ایی که ازش میدونم اینکه...یک روز خدایان باستانی( پوسایدن و رفقا) تصمیم میگیرن بشریت رو نابود کنن!
برای مقابله باهاشون انسان های مشهور بشریت جمع میشن تا جلوشون رو بگیرن.

یادت باشه که حتما یادم بیاری بعد از کینگدام برم سراغش:D
اینو موافقم با یه سرچ تو گوگل فکر کنم اسپویل میشی ۹۹٪ تضمینی :D

177944

سلام

خب چون دوستت دارم نمیذارم بیکار بمونی . باشد که عادت کنی کم کم :D
زیرنویس فارسی هرچی از سری Gurren Lagann هست رو میخوام :D
زیرنویس سریال و فیلم سینماییش:-<

Attachments

واگاباند هم خیلی خوندم...ولی ولش کردم یه جایی، احتمالا یا فکر میکردم پیشرفتی نداره،یا حس تکرار داشته برام! به هر حال‌‌‌... چیزی ازش یادم نیست الان، و از اونطرفم بعید میدونم بخوام از اول بخونم:D
الحق که از گمراهانی :D
کسی که برسرک رو تا اخر golden age خونده باشه و با گاتس کبیر و گریفیث ملعون اشنایی داشته باشه امکان نداره از برسرک خوشش نیاد :>
vagabond هم^:)^^:)^^:)^

+

تاریخ فصل دوم Beastars تایید شد و از 5 Jan پخشش شروع میشه
اینم پوستر و تریلرش :

178000

آخرین ویرایش:
سلام

بسیار عالی .
فقط یه چیزی . زیرنویس اپیزود 6 برای یه اینمه دیگه بود . شرق بهشت بود فکر کنم :D

قسمت 6ـش سانسوری داره....اگه نسخه ی بدون سانسور رو داری...این زیرنویس رو بگیر (خودم sync کردم)

Attachments

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or