ce7en44
کاربر سایت
[
150- نانده؟
152- من خیلی دوست دارم بشینم سری Ginga Eiyuu Densetsu رو نگا کنم...ولی هی نمیشه )":
155- برو قسمت 7 وایولت دقیقه ی 16 به بعد رو نگا کن....با روح ادم بازی میکنه این ترک....خدا لعنت کنه اونی که ساختمون kyoani رو آتیش زد
161- درسته، اگه درست یادم باشه، فقط 2بار پخش میشه...اون هم نه کامل..و توی پس زمینه
164- نه....اصلاً سمت ری زیرو نرفتم...
165- اصلاً استایلش داد میزنه....تو کل ژاپن فقط یه آهنگ ساز داریم که اینطور آهنگ میسازه...و لاغیر
166- بعید میدونم کسی این رو بتونه تشخیص بده، چون فقط یکبار تو انیمه شنیدمش، ولی مهمترین جای داستان بودش
167- برگرد به انیمه های فصل زمستون سال پیش
168 I can't hear you....who did you say i am? how am i? I am Ertegun
دقیق نمیدونم ولی استایل آهنگ میخوره به Vinland Saga.....ولی ترک هاش رو ندارم که برم چک کنم
۱۵۰ - راستش خیلی فکر کردم ولی یادم نیومد
152- بذار یهو با فصل سوم ببین
۱۵۵ - این گندی که اون مرتیکه زد خیلی آسیب بدی به کیو زد، حالا حالاها طول میکشه تا دوباره به اوج برسن
۱۶۱ - فکر کنم توی آلبومش بیشتر گوشش کردم
۱۶۴ - شک دارم شنیده باشمش
165- آره همونی که تم نقش منفی هاش حرف ندارن ولی من اونقدر این اواخر آهنگ هاش رو توی یوتیوب گوش کردم که دیگه قاطی کردم. اصلا الان اینو که گوش میدم یاد Iron saga میوفتم ولی اگه بخوام حدس بزنم و مال همین امسال باشه پس شینگکی هست
۱۶۶ - آره این قلعه به نظر تسخیرناپذیر میاد
167- بازم پیداش نکردم اشکال نداره میزارم بقیه حدس بزنن
152- بذار یهو با فصل سوم ببین
۱۵۵ - این گندی که اون مرتیکه زد خیلی آسیب بدی به کیو زد، حالا حالاها طول میکشه تا دوباره به اوج برسن
۱۶۱ - فکر کنم توی آلبومش بیشتر گوشش کردم
۱۶۴ - شک دارم شنیده باشمش
165- آره همونی که تم نقش منفی هاش حرف ندارن ولی من اونقدر این اواخر آهنگ هاش رو توی یوتیوب گوش کردم که دیگه قاطی کردم. اصلا الان اینو که گوش میدم یاد Iron saga میوفتم ولی اگه بخوام حدس بزنم و مال همین امسال باشه پس شینگکی هست
۱۶۶ - آره این قلعه به نظر تسخیرناپذیر میاد
167- بازم پیداش نکردم اشکال نداره میزارم بقیه حدس بزنن
مال همین امساله
بزار اگه بقیه نتونستن حدس بزنن جوابش رو میگم ولی شک دارم کسی بتونه چون فقط یه بار بیشتر توی یه انیمه پخش نشده اونم در پس زمینه
بزار اگه بقیه نتونستن حدس بزنن جوابش رو میگم ولی شک دارم کسی بتونه چون فقط یه بار بیشتر توی یه انیمه پخش نشده اونم در پس زمینه
ویرایش:
۱۶۷- Might*U
آخرین ویرایش: