Ecthelion
کاربر سایت
در رابطه با آنگوئینگ دنبال کردن کارا چند وقته هی میام یه چیزی بگم هی نمیشه.
موضوع اینه که میون انیمه دیدن یه دفعه به خودت میای میبینی ۱۰ تا انیمه دیدی که ۹ تاشون تو انیمه تموم نشدن و از اون ۹ تا هم ۸ تاشون ۹۴۵۷۹۵۸ ساله که مانگا داره میاد و قصد تمومی هم نداره. هر هفته برای مدتی نامعلوم بری ۱ چپتر ۲۰ صفحهای بخونی. در نگاه اول شاید فقط همون ۱۰ دقیقه خوندش وقت بگیره ولی در کل به نظرم وقت بیشتری از اون چیزی که باید، طی این پروسه صرف میشه. اینه که تا تموم شدنش همیشه حس میکنی یه باری رو گردنته.
بیشتر مانگا منظورمه. خودم در تلاش بره رفع این حس بیشتر طرف کارهای تمومشده میرم و آنگوئیگها رو هم جلدی میخونم. مثلا الان وان پانچ رو من جلد ۲۱ هستم تازه.
کلا ۲ تا کار هستن که هفتگی دنبال میکنم. البته جا داره تا ۵ تا کار فیو رو حداقل.
باز از اون طرف قضیه هم نگاه میکنی کارای خوب اکثرا بالای ۲۵۰ چپتر و میانگین ۵ سال بودن.
اطلاعی ندارم که به عنوان یه مانگاکا هدف اینه که کارِت هر چه مدت زمان بیشتر چاپ بشه یا اینکه نه، صرفا جزئیات مدنظرت در بهترین شکل مثلا ۵۰۰ چپتر لازم داره و این عدد هم حداقل ۱۰ زمان میبره انتشارش در قالب مانگا.
نهایتا امیدوارم kimetsu no yaiba و Y n Neverland رو بقیه هم الگو قرار بدن و یاد بگیرن کاراشون رو زود تموم کنن یا حداقل یه پایانی براش متصور باشن.
انیمههای فصلی هم یه جوجوتسو میبینم فقط.
burn the witch هم دیدم و خدا پدر کوبو رو بیامرزه. چقدر ما سر بلیچ بهش ناسزا گفتیم. ولی خب معلومه که درس گرفته از بلیچ.
به نظرم اگه ادامه پیدا کنه خیلی از بلیچ بهتر شه.
البته نمیدونم چرا به اون شکل مورد استقبال واقع نشد.?
آیبو، دیدی تو؟
@Akiba
بره همین هی خوندنش رو عقب میندازم به امید اینکه شاید تموم شد اصلا.
درباره اون وقفه ۲ ۳ ماهه بین انتشار ۲ جلد هم با اینکه ممکنه یه مقداری از مومنتوم داستان کم شه ولی به نظرم باز از پیگیری هفتگی بهتره. داستان هم اگه به اون شکل مرتبط باشه اول هر جلد یه خلاصهای ازش ذکر میشه.
موضوع اینه که میون انیمه دیدن یه دفعه به خودت میای میبینی ۱۰ تا انیمه دیدی که ۹ تاشون تو انیمه تموم نشدن و از اون ۹ تا هم ۸ تاشون ۹۴۵۷۹۵۸ ساله که مانگا داره میاد و قصد تمومی هم نداره. هر هفته برای مدتی نامعلوم بری ۱ چپتر ۲۰ صفحهای بخونی. در نگاه اول شاید فقط همون ۱۰ دقیقه خوندش وقت بگیره ولی در کل به نظرم وقت بیشتری از اون چیزی که باید، طی این پروسه صرف میشه. اینه که تا تموم شدنش همیشه حس میکنی یه باری رو گردنته.
کلا ۲ تا کار هستن که هفتگی دنبال میکنم. البته جا داره تا ۵ تا کار فیو رو حداقل.باز از اون طرف قضیه هم نگاه میکنی کارای خوب اکثرا بالای ۲۵۰ چپتر و میانگین ۵ سال بودن.
اطلاعی ندارم که به عنوان یه مانگاکا هدف اینه که کارِت هر چه مدت زمان بیشتر چاپ بشه یا اینکه نه، صرفا جزئیات مدنظرت در بهترین شکل مثلا ۵۰۰ چپتر لازم داره و این عدد هم حداقل ۱۰ زمان میبره انتشارش در قالب مانگا.
نهایتا امیدوارم kimetsu no yaiba و Y n Neverland رو بقیه هم الگو قرار بدن و یاد بگیرن کاراشون رو زود تموم کنن یا حداقل یه پایانی براش متصور باشن.
انیمههای فصلی هم یه جوجوتسو میبینم فقط.
burn the witch هم دیدم و خدا پدر کوبو رو بیامرزه. چقدر ما سر بلیچ بهش ناسزا گفتیم. ولی خب معلومه که درس گرفته از بلیچ.
البته نمیدونم چرا به اون شکل مورد استقبال واقع نشد.?
آیبو، دیدی تو؟
آنهولد گذاشتن طولانیمدت خوب نیست. من ۱۵۰ تا برسرک خوندم ۴ ۵ سال پیش و الان واقعا توانش رو ندارم دوباره اینهمه رو بخونم.من الان بزرگترین مشکلم اینکه حوصله دوباره خوندن ندارم... همین باعث میشه، جزئیات دنیا و اتفاقات از یادم میره. باعث میشه اتفاقات آینده اونطور که باید و شاید من رو درگیر نکنن.![]()
بره همین هی خوندنش رو عقب میندازم به امید اینکه شاید تموم شد اصلا.درباره اون وقفه ۲ ۳ ماهه بین انتشار ۲ جلد هم با اینکه ممکنه یه مقداری از مومنتوم داستان کم شه ولی به نظرم باز از پیگیری هفتگی بهتره. داستان هم اگه به اون شکل مرتبط باشه اول هر جلد یه خلاصهای ازش ذکر میشه.
آخرین ویرایش: