برای از بین نرفتن سنت قدیمی تاپیک....منم نظرم رو درباره ی انیمه های این فصل میدم.
Haikyuu!! To the Top (2020) - E02
هیچ چیز خاصی بعد چند فصل انیمه ندارم بگم....
جز اینکه روی والیبال تیم کانوجو هم یه مقدار مانور بدن....مردم که از بس تیم پسرها رو دیدم...
فقط امیدوارم که بخاطر کرونا از کیفیت کار کم نشه و انیمیشن های سریع خوبی ازش ببینم.
Enen no Shouboutai Ni no Shou - E15
این sound effect و sound director اون دارن چی کار میکنن
خدایش کیفیت کارشون حرف نداره...از شنیدن جزئیات صداها واقعاً لذت میبرم.
ای کاش این تیم سازنده ی خاک بر سر وان پیس یخورده یادبگیرن....والا...با این کیفیت پایین ـشون به شعور ببینده توهین میکنن.
Golden Kamuy (2020) - E01
قبلاً هم گفتم...لامصبا یه کله رفتن تو دل داستان....بدون 1دقیقه فلش بلک که چی شده تو فصل دوم
خیلی حالم رو گرفت که به زور یادم بیاد تو فصل قبل چی شده بود...
ولی بنظرم بازم به پای Full Metal Panic نمیرسه که بعد از 13سال فصل چهارمش رو زدن...بدون 1ثانیه فصل بلک
Akudama Drive - E01
خیلی خر تو خره...اصلاً معلوم نبود چی دارم نگا میکنم....تا اینجاش که اصلاً راضی نیستم.
بخصوص صدای اون زن قاتله...هیچ به شخصیت ـش نمیخوره.
طبق سیستم قدیمی...تا 3قسمت نگاش میکنم، ببینم چی میشه.
Jujutsu Kaisen - E02
تم داستان منو یاد ushio tora انداخت...امیدوارم که مثل اون داستانش هم خوب و دارک باشه
فعلاً ادامش میدم، تا ببینم جلوتر چی میشه.
Majo no Tabitabi - E02
چیز خاصی نداره...بنظرم ندیدنش با دیدنش...فرقی نداره
ولی خوب چون اپیزودیک هستش، ارزش هفتگی دیدن رو داره....چون میتونم تو هر قسمت صدای های جدید رو بشنوم
Tonikaku Kawaii - E01
از اینجور فانتزی های عشقولانه هیچ خوشم نمیاد...رو اعصابه، تم فقط دارک و افسردگی
Munou na Nana - E02
ابتدای قسمت اول...واقعاً رو اعصابم بودش...ولی قسمت دوم یه مقدار بهتر شدش.
نه گرافیکش رو دوست دارم، نه دوبله ی اون رو .... و نه طراحی شخصیت هاش رو.....فقط میمونه داستان، فعلاً تا قسمت 5نگاش میکنم، ولی امید زیادی نباید بهش داشت.
Adachi to Shimamura - E01
حیف این همه زحمته طراحی، گرافیک و دوبله....انیمه یک خط محتوا هم نداره...حیف وقت واقعاً
درآپ
Kimi to Boku no Saigo no Senjou Arui wa Sekai ga Hajimaru Seisen - E01
روایت داستان که افتضاح بودش...اصلاً نفهمیدم که چی نگاه کردم....مبارزه ها رو هم اینقدر ضعیف و آبکی ساختن که ببینده حالش بد میشه.
درصد در صد...درآپ
Yuukoku no Moriarty - E01
دوست دارم نگاش کنم...ولی حس bishounen رو بهم میده...که اصلاً نمیتونم با این تم کنار بیام....اگه bishoujo بودش، هیچ مشکلی نبود (":
این فصل اصلاً هیچ دندون گیری نداریم )":