Mother - TV series - 2010
ماجرای سریال:
داستان سریال "مادر" درباره ی خانوم Nao Suzuhara (نائو سوزوهارا) ـست که تنها زندگی میکنه و عمر خودش رو صرف تحقیق درباره ی پرندگان مهاجر کرده. بعد از اتمام کارش در دانشگاه، برای کار به یک دبستان در شهر Muroran جزیره ی هوکادیو، به عنوان معلم علوم (مسئول آزمایشگاه) فرستاده میشه.
"نائو سوزوهارا" زیاد از کارش راضی نیست و همچنان تمایل داره که تو دانشگاه مشغول تحقیق برروی پرندگان باشه، به هر حال در دبستان مشغول کار هستش تا کلاس درسی به اون داده میشه که معلم ـش مرخصی گرفته. "نائو" تو کلاس درس با دختر بچه ای به نام Reina Michiki (رینا میچیکی) آشنا میشه که کبودی هایی روی بدنش هست.
با پیگیریهایی که از طرف یک مسئول از مدرسه و خانم "نائو" صورت میگیره، متوجه میشند که "رینا" مورد ازار و اذیت والدین ـش، قرار میگیره...این ماجرا همینطور ادامه پیدا میکنه تا حدی که "نائو" تصمیم میگیره به عنوان مادرجایگزین "رینا"، از اونجا (شهرMuroran) به توکیو سفر کنند.
ماجرای سریال درباره ی مشکلات و اتفاقاتی هست که برای این دو در طول سفرـشون رخ میده، شکل گرفته که با زیبایی بسیار، داستان اون به تصویر کشیده شده. این سریال 11 قسمت ای در شبکه ی NTV ژاپن، در بهار 2010 پخش شده.
نظرشخصی:
سریال مادر، به طرز باورنکردی برای من، قشنگ بودش(!) یک سریال درام خانوادگی با تم تعلیق که بخوبی تونست من رو سه روز درگیر خودش کنه.
روند سریال شاید آروم به نظر برسه، ولی آرامشی توی اون وجود داره که ببنده دوست داره، زمان حرکت نکنه و همینطور باقی بمونه(!) پایان هر قسمت بسیار خوب تموم میشه و همیشه حس ادامه دادن رو در ببینده زنده نگه میداره.
بازی "رینا" چان، واقعاً قابل تحسین هست، زمان ساخت سریال 6 سال بیشتر سن نداره، بشکل یه بازیگر حرفه ای، بازی میکنه. شاید بعضی اوقات بشه فهمید که داره نقش بازی میکنه، و این کار بیشتر براش یه بازیه (Game) ولی واقعاً تلاش زیادی میکنه و حس زیادی رو میزاره که گاهی اوقات مرز بین بازیگری و واقعیت شکسته میشه و ببنده از دیدن لحظات، لذت کامل میبره.
میشه گفت که Mana Ashida (مانا آشیدا، بازیگر نقش رینا میچیکی) بازیگر بااستعدادیه که آینده ی بسیار خوبی رو در پیش داره، بطوری که 8 فیلم و 4 سریال در سال 2009-2010 بازی کرده و همچنین 2 فیلم برای 2012 داره.
اما، بازی خانم "نائو" بسیار خوبه، یه بازی زیرپوستی که بسیار نزدیک به شخصیت داستان هست. زنی تنهایی که همیشه دوست داشته تنها باشه و حالا مسئولیت مادر شدن رو قبول کرده ولی هیچی درباره ی مادر بودن نمی دونه.
دو شخصیت مهم زن دیگه هم تو داستان وجود داره (دو عکس بالا) که، مکمل همدیگه بازی میکنند...بازی این دو فوقالعادست. نقش ـشون باعث میشه سریال یک جو بسیار بسیار سنگینی بخودش بگیره.
موسیقی کار زیاد شنوا نیست و قطعات چندان قابل توجهی نداره که بتونه اهرم فشار برروی احساسات بحساب بیاد...ولی با همون مقدار کم، بخوبی و بجا شنیده میشه و در قسمت هایی باعث به اوج رسیدن احساسات ببنیده میشه.
P.S
صحبت از احساسات شد، این رو بگم برای دوستانی که مثل خودم، بدنبال اشک ریختن هستند(!) اینکار نتونست اشک منو در بیاره...بطور کلی بسیار سخت میشه اشک ام دربیاد ولی باید اعتراف کنم که تا مرز گیره کردن، منو پیش بُرد...بشکل ناجوری، جو این سریال، سنگین بودش و بعضی اوقات قبلم رو فشار میداد...صحنه هایی رو نشون میداد و حرف هایی گفته میشه، که از ته قلب دوست نداشتم ببینم و بشنوم، ولی باعث میشد که به اشک ریختن نزدیکتر بشم و لبخند تلخی بزنم! (:
درنهایت بسیار خوشحال ام که این سریال رو، روی کیفیت 720P دانلود کردم و به دوستان هم پیشنهاد میکنم حتماً این سریال که زیرنویس هم نشده رو، نگا کنند. سطح سختی دیالوگ ها بسیار کم هستش و توجه نکنید که اشک یه نفر در نیومده، آدم عادی باشه، باید سر این سریال گریه کنه (:
P.S
خیلی دوست دارم که فرصتی پیدا کنم، زیرنویس فارسی ـش کنم.