شت اصلا حواسم به این نبود، هی میگم یه چیز دیگه هم از نتفلیکس اومده بود و من ندیدمش.
سوئیت هوم رو هم ندیدم، البته احتمالا اول همین سایلنت سی رو ببینم و بعد اون دو تای دیگه رو.
دیشب قسمت اولش رو دیدم و جالب بود به نظرم. شباهت که کم نداشتن طبیعتا ولی یکسری تفاوت های ریز هم داشت که جالب کرده بود کار رو. مهم ترین فرق سریال نسبت به نسخه اصلی که به نظرم نقطه قوت و برتری ورژن کره ای به نسبت لا کاسا د پاپله، نحوه آشنایی پرفسور و کاراکتر بازرس مسئول مذاکرات هست. برخلاف ورژن اسپانیایی پرفسور اینجا از دو ماه قبل سرقت طرح آشنایی و دوستی با بازرس رو شروع کرده بود، که خب همین تفاوت به نظرم نکته و تفاوت بسیار مثبتی بود در مقابل نسخه اصلی سریال.
من زیاد اصلی رو کامل ندیدم ولی تا جایی که دیدم، بله این بهتره! فقط اول داستان و اون بخش BTS یک کرینج فست به تمام معنا بود! آخه ربط خاصی هم این جریان BTS نداشت حتی توی خود 6 قسمتم یک اشاره ایی هم بهش نمیشه. بیشتر حکم پیام بازرگانی برای جذب مخاطب های غربی رو داشت.
فقط اکشن خفنی یادمه اصلی داشت که این جدا نداره. هندی بازی های اصلی خیلی زیاد بود.
آقا یه وسواسی با سریال ها پیدا کردم اونم اینکه ارم شبکه مثلا MBC مدام کنار تصویر است و اصلا نمیره توی بعضی سریال ها و شبکه های مختلف
راهی هست با KM PLAYER حذفش کرد یا سایتی که ارم شبکه ها توی فیلم نباشه
دمت گرم داداش فقط هر چی سایت رو سرچ میکنم لینک هاش همگی مسدود شدن و مدام میگه آدرس جدید سایت با لینک فلان ولی باز سایت اصلی باز نمیشه
میشه بی زحمت لینک اصلی سایت رو برام بذاری