reydge
کاربر سایت
باشه کره ای با اون میدا و الف آخر جملاتش خوبهوای وای چینی که خیلی داغونه همش شی شین شاشون شی همش شه هست کلا حسه ادمو میپرونن
کره ایی ها تو دو سبک خوبن فقط یکی طنز یکی هم غمگین باقی سبکا و پلیسی و تاریخی و این حرفشانو بریز دور این سبکا بخوایم خوب میریم امریکایی نگاه میکنیم 100 لول بهتره
باید یه نگاه به ارشیوم بکنم یه چند تا اسم گلچین کنم بزارم اینجا
فعلا در انتظار 4 قسمت بعدی the best hit
@emperor69
امشب استارتشو میزنم خبرتون میکنم حتما اگه خوب بود حمله کنید بش
اگه دقت کنی زبان چینی البته ماندرین زبان بسیار بالانس تری نسبت به کره ایه چون دایره ی لغات و حروف و صداهاش باور نکردنیه بخاطر همین هم هست اینقدر سنگین و پیچیدست و دوستان می گن هیچی نمی فهمن.انتظار ندارین زبانی که در جمع شده ترین حالتش 20 هزار کاراکتر داره و این کاراکترها در کنار هم می تونن n کلمه بسازن رو مثل کره ای که خیلی خیلی جمع و جوره سریع فهمیده بشن
اما همین باعث میشه بالا پایین بودن و آهنگش نسبت به کره ای بهتر باشه.اون چیزی که باعث میشه این احساسو داشته باشی اینکه تا حالا زیاد با زبان چینی سر و کار نداشتی بهت قول می دم بعد از یک مدت سر و کار داشتن با زبان چینی,زبان کره ای برات به فرم سنگین و زمختی تبدیل بیشه
هر چند استفاده از ش در چینی زیاده و ربطی هم بخود ش ی بدبخت نداره علتش اینکه ترکیب های زیادی هستن که ش خونه میشن بگذریم
سریال تاریخی کره ای واقعا خوب بودن البته بودن چون بعد از 2012 یک افت بسیار وحشتناکی کردن و هنوز هم نتونستن ازش بیرون بیان در سایر سبک ها هم سریال خوب زیاده هر چند فکر می کنم به طور کلی سریال سازی کره افت کرده
در مورد سریال های چینی بحث بسیار زیاد پیچیدست که کاری به همهشون نداریم
به طور کلی دو دسته ان مدرن و غیر مدرن .غیر مدرن خودش چندست که دو تا از معروف ترین هاش تاریخی و ووشیاست.بخاطر عادات رئالیستی آب بیشتر ایرانی ها با این دوتا تو یک جوب نمیره مخصوصا ووشیا چون تاریخی نسبتا وضعش بهتره.بخش مدرنشون هم میشه به دو بخش فانتزی و رئال تقسیم کرد که این دوتا هم با مزاج بیشتر ایرانی ها سازگار نیست
اگر کره ای باز باشید ممکنه مزاجتون یکم نسبت به چینی ها چه مدرن چه غیر مدرن سازگارتر بشه اما تضمینی وجود نداره به علاوه دسترسی به خود سریال بسیار سخت تره و جا افتاده نیست کل این مواردو جمع کنیم به این نتیجه می رسیم منطقیه که سمتش نمیری ولی دلیل بر این نیست که بد باشن