CriRo7
کاربر سایت
خوب حال نکردم باشون والا چی کنم؟Defendant , Saimdang Light diary , Chicago Typewriter , Voice , Tunnel ,
?!?!?
ولی این best hit رو حتما ببینید
خوب حال نکردم باشون والا چی کنم؟Defendant , Saimdang Light diary , Chicago Typewriter , Voice , Tunnel ,
?!?!?
اگه ژاپنی میخوای Hanzawa Naoki رو نگاه کن یکی از بهترین سریال هایی که تو عمرم دیدم ! + Masato Sakai بازیگر اصلیش به شدت دوست داشتنیهخوب حال نکردم باشون والا چی کنم؟چیکاگو رو فقط تونستم تحمل کنم تا 8 الان دیدم اونم بخاطر یکی بازیگر نقش اولش بخاطر اینکه تو fashion king عاشقش بازیش شدم یکی هم اهنگش خیلی قشنگه
ولی این best hit رو حتما ببینید![]()
با ژاپنی و تایوانی حال نمیکنم زیاد نمیچسبن بهم بخاطر زبونشونه فک کنماگه ژاپنی میخوای Hanzawa Naoki رو نگاه کن یکی از بهترین سریال هایی که تو عمرم دیدم ! + Masato Sakai بازیگر اصلیش به شدت دوست داشتنیه!
@Police _ 110 شما هم موافقی مگه نه؟
اخ اخ گفتی این تاریخیا بد جور رو اعصابن انصافا من که بمیرم سمتشون نمیرم مگر این که مثل همین best hit یا روف تاپ پرنس سفر زمانی باشنمنم خیلی از سریال های کره ای امسال راضی نبودم با اینکه تعداد کار ها زیاد سده ولی کار خوب توشون کم پیدا میشه البته بیشترشون رو تا اخر دنبال میکنم کم پیش میاد دراپ بشن
جدیدآ هم بدجور زذن تو کار سبک های قدیمی منم خیلی با کارهای تاریخی کنار نمیام
در ادامه هم باعث شگفتی که بعد از چند سال کسی هم تو این تاپیک رفت و امد میکنه![]()
شبیه legend of blue sea لابد؟دیشب هم دو قسمت اول سریال جدید Bride of the Water God رو دبدم به نظر سریال بدی نمیرسه بهش امیدوارم
-------------------------------------
ما هم به شدت از حضور دوستان تو این تاپیک و فعالیت کردن خوشحال میشیم هر چند که تو این چند سال زیاد تو جذب مخاطب موفق نبودیم![]()
من برعکس با زبان کره ای اصلا حال نمیکنمبا ژاپنی و تایوانی حال نمیکنم زیاد نمیچسبن بهم بخاطر زبونشونه فک کنم
البته اینی که گفتی رو چک میکنم ببینم دنیا دسته کیه
اخ اخ گفتی این تاریخیا بد جور رو اعصابن انصافا من که بمیرم سمتشون نمیرم مگر این که مثل همین best hit یا روف تاپ پرنس سفر زمانی باشن
تاپیک باحالیه من که پایم بچه ها هم پایه باشن گرمش میکنیم![]()
اگه خودمون هم همیجوری پست بدیم میتونیم زنده نگرش داریمدیشب هم دو قسمت اول سریال جدید Bride of the Water God رو دبدم به نظر سریال بدی نمیرسه بهش امیدوارم
-------------------------------------
ما هم به شدت از حضور دوستان تو این تاپیک و فعالیت کردن خوشحال میشیم هر چند که تو این چند سال زیاد تو جذب مخاطب موفق نبودیم![]()
شبیه legend of blue sea لابد؟
میخوام women of dignity رو شروع کنم احساس میکنم سریال قشنگی باشه
من برعکس با زبان کره ای اصلا حال نمیکنم!
اگه خودمون هم همیجوری پست بدیم میتونیم زنده نگرش داریم![]()
به به چه تاپیک خوبی رو آوردین بالا
من گول بازیگرای Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo رو خوردم ( Idol هاشون) نشستم دیدمش نمیگم کار بدی بود ولی خوبم نبود متاسفانه فقط به خاطر اسم بازیگراش افتاد سر زبونا . شنیدم سری چینیش بهتر از کره ایشه البته ، موندم اونو ببینم یا نه
الانم در حال حاضر همین The Best Hit و Bad Thief Good Thief و همچنین Lookout رو میبینم .
The best hit که توضیح دادن دوستان
Lookout بد نیست با شخصیت مرد اصلیش حال میکنم به خاطر اون میبینمش و داستانشم که فساد تو پلیس و دادستانا و ... است .
bad thief good thief هم به نظرم خیلی خوبه ! داستانو خوب پیش میبره از بازیگراشم به جز ۱ ی ۲ مورد خوشم میاد داستانشم تو مایه های همین فساد و ... است که بحثای خانوادگی و ... هم توش داره .
یک سوال من چون تازه اومدم تو این خط اطلاع ندارم کره ای ها همیشه انقدر تو فاز فساد اداری و ... بودن یا سره این قضایای اخیر کشورشون زدن تو این خطا ؟
Bride of the Water God
چه سریالای عجیب و غریبی میبینی نه اینکه بد باشه نه ولی غیر از The Best Hit اون دوتای دیکه خیلی عامه پسند نیستن مخصوصآ Bad Thief Good Thief که من خودم اصلآ بچگی هاشون رو نگاه نکردم
Lookout هم بد نبوده ولی مشکل اینجاست که نقش اول مردش خیلی در حریان سریال نیست و بیشتر سریال روی نقش اول زن سریال میچرخه
The Best Hit سریال خوبی بوده و بازیگرای خوبی داره که به نقش ها میخورن ازش راضیم
نشون دادن فساد تو زمینه دولت تو کره همیشه بوده تو سریال ها ولی تو این سال ها سریال های بیشتری هستند که یه این موضوعات میپردارند
کره ایی ها تو دو سبک خوبن فقط یکی طنز یکی هم غمگین باقی سبکا و پلیسی و تاریخی و این حرفشانو بریز دور این سبکا بخوایم خوب میریم امریکایی نگاه میکنیم 100 لول بهتره![]()
کلا اول عکسای سریالو نگاه میکنم خوشم اومد میرم سراغش
bad thief good thief خوبه که چرا عامه پسند نیست ؟بچگیشونم خوب بود به نظرم یکی از خوبیاش اینه سرعت خوبی داره نه زیاد کنده نه زیاد تنده واسه همین تو بچگیشونم اینجوری نبود که الکی کش بدن شخصیت مورد علاقمم تو سریال برادر بزرگست .
Lookout از شخصیت اصلی زنش بدم میاد ! فقط به خاطر مرده میبینماین آخرا هم نقش مرده بیشتر شده دیگه .
همم نمیدونستم پس کلا تو فاز فسادن
پ.ن : دوستان نظری راجع به سریال Secret Forest دارین ؟ و اینکه کلا سریال خوب یه چندتا معرفی کنین بی زحمت![]()
Bad Thief Good Thief و سریال های این مدلی بیشتر به خاطر قسمت های بالاش و همینطور قرار گرفتن تو بخش سریال های خانوادگی خیلی تو ایران مورد استقبال قرار نمیگرند هر چند که تو خود کره اینجور سریال ها معمولآ از ریتینگ های خوب بیننده برخوردارند
Secret Forest هم من 6 قسمت ازش دیدم سریال خوبی بوده تا اینجا نمیدونم پزشک اسب رو قبلآ دیدی با نه ولی بازیگر نقش اولش اونه و داستان در مورد دادستانی که درگیر فساد در رتبه های بالا دادستانی و پلیس هستش
خوبی این سریال تا اینجا این بوده که گروه خوب و بد وجود نداره و هر کدوم از شخصیت ها برای منافع خودشون کار میکنن
بارم این سریال جوری نیست که همه خوششون بیاد سبک خاصی داره اگه از اینجور سریال ها خوشتون میاد برید طرفش
سریال خوب هم زیاده سبک و اینکه قبلآ چه سریال هایی دیدین و خوشتون اومده مهم برای معرفی کردن سریال![]()