Keiko Kitagawa چان فیلم جدیدی بنام Dakishimetai بازی کرده که این فیلم براساس یه داستان واقعی که سال 2011 از HBC documentary پخش شده، ساخته شده.
داستان فیلم درباره ی دختر جوانی بنام Abashiri هست در طی یه حادثه دچار یه فلج و ضربه ی مغزی شده. Abashiri زندگی سختی تو دوران مدرسه خودش و بعد از اون تو اجتماع داشته
ولی تلاش کرده که با امید و دید مثبت به زندگیش به سختی برروی صندلی چرخ دار ادامه بده که روزی با پسر، راننده ای تاکسی ای آشنا میشه که نقش اون رو Ryo Nishikido بازی میکنه.
برخورد این دو باعث بوجود آمدن درام انسانی میشه که برای دیدنش لحظه شماری میکنم.
Dakishimetai تو ژاپن، 1 Feb سال 2014 رو پرده های سینما میره.
این Rurouni Kenshin رو من یادم میاد که حدود یه سال پیش دیده بودمش. جریان چطوریه؟ الان دارن تو سینماشون نشون میدن؟!شماره اول Rurouni Kenshin این هفته رفت رو پرده های سینمای JP....حسابی ترکُنده، صد در صد فروش ـش هفته ی دیگه از When Marnie Was There و Godzilla میزنه بالا (:
این Rurouni Kenshin رو من یادم میاد که حدود یه سال پیش دیده بودمش. جریان چطوریه؟ الان دارن تو سینماشون نشون میدن؟!
ممنون از حسن جان و آقا خلیل گل
این Rurouni Kenshin رو من یادم میاد که حدود یه سال پیش دیده بودمش. جریان چطوریه؟ الان دارن تو سینماشون نشون میدن؟!
منم چند ماهیه فعلا سریال کره ای رو نتونستم دنبال کنم و تنها سریالی که تونستم ببینم سریال فوق شاهکار چینی "سه امپراطوری" هستش که واقعا خوشم اومد ازش. این سریالو چند سال پیش دانلود کردم ولی چون زیرنویسهاش درس و حسابی نبود نتونستم ببین تا اینکه چند ماه پیش نت رو سرچ میکردم دیدم که دوبلش اومده . کلا 95 قسمته که تا اینجا 75 قسمتشو دیدم.به تمام اونایی که سریال تاریخی رو دوست دارن پیشنهاد میکنم سریال دستشونه بذارن زمین و این سریال فوق العاده رو نگاه کنن.:bighug:
راستی حسن جان یه سوال:
من از ابتدای شروع هتل کینگ یعنی حدود 4ماه پیش تا الان در جریان سریالهای کره ای نبودم. تو این مدت چه سریالهایی اومدن که ارزش دیدن دارن؟ممنون