یه تشکر ویژه از دوستان، برای پست های نفس گیرشون.
قرار نبود که برای این اغاز این فصل تو تاپیک پست بزنم، ولی خوب، وقتی دیدم که آمدید تو تاپیک، دلم نیومد که منم پست نزنم D:
++++++++++++++++++
بهتره که اول در مورد 37ـومین Japan Academy Prize بگم که مدتی پیش لیست نامزدهاش مشخص شد....این فیلم ها از بین فیلم های بالای 40دقیقه که از Dec2012 تا Dec2013 اکران شدند، انتخاب شدند که قراره March 7, 2014 مراسم ـش اجرا بشه.
بهترین فیلم سال
The Devil's Path
Like Father, Like Son
A Boy Called H
Tokyo Family
The Great Passage
Ask This of Rikyu
سه تا فیلم رو دوست دارم که بهترین فیلم سال بشند.
اگه بخوام نظر خودم رو بگم، دوست دارم اول از همه Like Father, Like Son انتخاب بشه، بخاطر بازی واقعاً عالی Fukuyama Masaharu سان، که نامزد بهترین بازیگر مرد هم هستش.
داستان فیلم درباره ی خانواده ای هست که بعد از چند سال متوجه میشند که بچه ـشون، فرزند واقعی اونها نیست و.....(بیشتر نگم بهتره)
اینکه دوست دارم بهترین فیلم سال بشه، بیشتر بخاطر اینکه، معمولاً بعد از آمدن نسخه ی BD فیلم، خیلی سریع زیرنویس میشند D:
زمان پخش DVD و BD فیلم 2014/04/23
در مقام دوم بدون شک، باید شاهکاری مثل Ask This of Rikyu بهترین فیلم ژاپن بشه...داستان درباره ی مردی بنام Sen no Rikyu ـه که Ichikawa Ebizo (آخرین فیلمش Hara-Kiri: Death of a Samurai بود) نقش این شخصیت رو بازی میکنه که پسر یه مرد ماهی فروشه که وارد دربار شده و کارش هم اونطور که متوجه شدم، اجرای مراسم چایی ـه که....
نکته ی جالب تو این فیلم طراحی عالی لباس ها و صحنه هاس، موسیقی بسیار خوب همراه با بازی مثل همیشه ی شاهکار خانم Nakatani Miki که نقش همسر Sen no Rikyu رو بازی میکنه.
بطور کلی بعد از خانم Aso Yumi که بنظرم بهترین بازیگر زن برای نقش های تاریخیه، Nakatani Miki نفر دوم ـه و انتخاب خیلی خوبیه برای نقش های تاریخی.
زمان پخش BD فیلم، نهایت تا Jun2014 هست.
در مقام سوم، فیلم The Devil's Path که نقش اصلی فیلم رو Yamada Takayuki بازی میکنه و تو این فیلم، گزارشگر مجله ی فوجی ـه...چون داستان فیلم جنایه، سعی کردم خیلی تو داستانش نرم و بزارم با خود فیلم نگاش کنم...ولی تا همین حد بگم که برای دفتر مجله، یه سری نامه میاد که درباره ی یه قاتل بنام Kimura که به معلم معروفه که Yamada Takayuki شروع به تحقیق درباره ی اون نامه ها و معلم میکنه.
همیشه بازی Yamada Takayuki رو دوست دارم، با این وجود که قدش خیلی کوتاه :d کارش حرف نداره.
زمان بخش BD فیلم نهایت تا پایان Mar2014
بقیه ی فیلم ها اونقدرها هم برام مهم نیستند، با این وجود که DVD و BD دوتا فیلم The Great Passage و Tokyo Family امده، چندان برام مهم نبودن که دانلودشون کنم.
+++++++++++++++++
برسیم به سریال های فصلی، فعلاً تنها سریال فصلی که حسابی از زمان خبر ساختن تا بازیگراش و حواشی پخش اون، برام مهم بود...سریال
Ashita, Mama ga Inai هست.
داستان سریال خیلی معمولی ـه و درباره ی چندتا دختر بچه یتیم ـه که تو یتیم خونه زندگی سختی رو دارند (همین، بیشترش رو باید تو خود سریال نگا کنید)
نقش اول سریال رو "مانا آشیدا" (دختر دوم از سمت راست) بازی میکنه که یکی از سوپر فن هاشم :d
قبل از اینکه این سریال از شبکه ی NTV دو هفته پیش چهارشنبه پخش بشه، یکی از بیمارستان های ژاپن که سیستمی دارند برای پدر مادرها که بودن شناخته شدن، میتونند بچه های خودشون رو تو اونجا (همون یتیم خونه) بسپارن، شکایت کرده بودند که این سریال داره با نشون دادن خشونت و عذاب (مثلاً اینکه برای غذا باید گریه کنی)، عوام فریبی میکنه و اینطور اسم سازمان رو لکه دار کرده.
چون اسم سازمان با اسم لقب شخصیت اصلی داستان که "پُست" بهش میگند، یکی هست.
خلاصه از این سریال 2قسمت پخش شده و نظر کاربران تا اینجا بسیار خوب بوده و Viewership اون تو منطقه ی Kanto میانگین 14درصد بوده.
P.S
هنوز فرصت نکردم که دانلودش کنم