با سلام امروز اولین سریال شرقیم رو تموم کردم ! {انیمه نه ها}
سریال هم داداش خلیل-دونو معرفی کرده بودند که خوب خوشم اومد ولی یکم زیادی جدی بود و بزرگونه ! :d
اسم سریال : 1 لیتر اشک !
نمیدونم شاید مناسب سنم نبود !
ولی در کل تجربه ی جدیدی بود برام و تشکر میکنم از داداش خلیل از معرفیش !
راستی جو هم توش بدجور سنگین بود !
-------------------
خوب بچه ها یا داداش خلیل-دونو یک سریال ژاپنی میخواستم که طنز خالص دبیرستانی باشه !
جوش هم باحال باشه !
با تشکر !
راستی اسپویل زیر مال داداش خلیل-دونو هست :
داداش خلیل اومدم امروز درخواست دوستی بدم بهت زده معقله یعنی قبلا دادم ولی خودم یادم نیست گفتم لطفا تاییدش کنید !
حیفه تو لیستم نیستید ! :-*
:d
++++++
این سه سریال پایین اسمشون رو گفتم، تو تم life, friendship, School Romance, Comedy, Drama درهم ـه و خودم هم دانلودش کردم (هنوز هیچ کدوم رو نگا نکردم)
Hana Yori Dango پسران برتر از گل (نسخه ی ژاپنی)..دو فصل (2005-2007) و یک سینمایی...زیرنویس فارسی دست حسابی نداره
خودم خیلی وقته که 16گیگ دانلودش کردم...ولی هنوز نگاش نکردم D:
Hana Kimi نسخه ی 2007 (شماره اول) زیرنویس فارسی شده (ولی تو این فروم های پولی)
Nobuta wo Produce
اگر یکبار خواستم تو این سبک های بالا چیزی نگاه کنم، این سریال انتخاب سوم ـم هست.
و سریال gokusen رو که یکی از بچه های همین تاپیک معرفی کرده (برگردی صفحات قبل، پست معرفی کاملی ازش هست) سه فصله (2002-2005-2009) به همراه یه سینمایی و سه تا SP برای هر فصل
P.S
این یکی سریال رو خیلی دوست دارم دانلود کنم...
خلیل جان بابت خبر ممنون در مورد فیلم هم امیدوارم فیلم خوبی باشه به نظر داستان جالبی هم داره و منتظرش میمونیم :d
ما که تمام عمرمون رو دارم انتظار می کشیم..این هم روش :d
+++++++++++++
Registration will remain open all this month!
Invite your friends, post it on facebook, twitter, tumblr, or your blog!
Invite your friends, post it on facebook, twitter, tumblr, or your blog!
سایت آسیاتورنت، بخاطر نزدیک شدن به سال جدید، تا آخر این ماه، رجیستر سایتش رو باز کرده. اگه با سریال و فیلم های شرقی سر و کار دارید، بهتر از این سایت، نمی تونید پیدا کنید.
[h=2]Register[/h]