Hanzawa Naoki
تابستان 2013
10 قسمت
قبل از اینکه بخوام پست رو شروع کنم، این سریال رو یک فصل با هیجان تمام دنبال کردم، ولی میخواستم دقیقاً یه قسمت مونده به اخر سریال، معرفی ـش رو بزنم که بتونم خوب از حس و حال سریال بگم.
داستان:
داستان سریال درباره ی مردی به نام "ناُکی هانزاوا" هست که در کودکی زندگی خانواده ی آن توسط بانک و بدهی وام نابود شده است، ولی با این حال هانزاوا بعد از گذشت چندسال الان که مردی مستقل و دارای خانواده ی خودش است که از طرفی هم رئیس بخش وام دهنده ی یکی از بزرگترین بانکهای ژاپن "Tokyo Chuo Bank" هستش!
اینکه واقعاً نیت "هانزاوا" چی هست و برای چی توی این شغل آمده رو باید دو ارک داستانی دنبال کنید تا نیت ـش معلوم بشه.
داستان ارک اول هم که در قسمت اول روایت میشه که از این قراره، بانک Tokyo Chuo Bank به شرکت فولادسازی وام 500میلیون ای میده که در بازبرداخت اون مشکل پیدا میکنه و "هانزاوا" مسئول پس گرفتن این وام میشه که ماجرا به سادگی پس گرفتن یه وام ساده پیش نمیره.
نظرشخصی:
همونطور که گفتم سریال دوتا ارک داره که تو لیست تصویری زیر میشه بازیگرهاش رو دید.
با وجود بازیگرهایی خوبی که تو سریال هستند، ولی سه تا ستاره ی درخشان تو سریال وجود داره که بازیشون فوق العادست.
Ueto Aya در نقش همسر "هانزاوا" Sakai Masato در نقش هانزاوا و Kagawa Teruyuki شخصیت مورد علاقه ی من، معاون بانک شعبه ی مرکزی :d
بازی هر سه تاشون عالیه، واقعاً سخته که بخوام یکی رو فقط انتخاب کنم...با این حال Kagawa Teruyuki که تو نقش Ohwada Akira بازی میکنه رو انتخاب میکنم که یکی از سوپرفن های بازی ـشم!! برخورد ایشون با "هانزاوا" تو سریال عالیه.
تمام سریال فقط و فقط با وام، بانک، پول، بازپرداخت، مالیات و از این جور موارد طرف هستیم که سیستم کاری ـشون، تقریباً یه سیستم مردانه ـست. اصطلاحاتی که تو سریال استفاده میشه خاص سیستم بانکی خودشون هست و با چیزهایی که ما داریم متفاوته، برای همین اولای سریال ممکنه کمی به مشکل بر بخورید که با وجود یک راوی بسیار خوب و خوش صدا تو سریال، این مشکل به حداقل میرسه و اکثر موارد رو خوب توضیح میده.
پس این رو باید گفت که درجه ی سختی دیالوگ ها بالاست و باید با دقت دیالوگ ها رو دنبال کرد تا جزئیات کارشون رو خوب فهمید.
ولی روند داستان و چالش های اون بسیار سریعه و جذابیت بالایی برای دنبال کردن سریال رو بوجود میارند.
بگذریم، همونطور که معلومه با یه سریال با تم درام business ای طرف هستیم، خودم به شخصه زیاد طرفدار سریال business ای نیستم (حوصله میخواد) و این دومین سریال business ای هست که نگاه میکنم (اولیش Rich Man, Poor Woman بودش که تو تاپیک معرفیش هست) که خوشبختانه یکی از بهترین سریال های business ای چند سال اخیر ژاپن از آب در امده!
بطوری که طبق گزارشات viewership فوق العاده ای تو ژاپن داشته و تو هیچ کدوم از قسمت هاش، rating ـش پایین نیامده.
[TABLE="class: ratingtable"]
[TR]
[TH]Episode[/TH]
[TH]Episode title
[/TH]
[TH]Ratings
(Kanto)[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]01[/TD]
[TD="align: center"]Payback in twofold! In standing up to the evil boss, a new hero is born!!
Can the 500 million be recovered? The war amongst the wives at the company housing, a promotion? Friendship?
[/TD]
[TD="align: center"]19.4%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]02[/TD]
[TD="align: center"]Shaking off false accusations by the boss
To repay evil twofold in kind[/TD]
[TD="align: center"]21.8%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]03[/TD]
[TD="align: center"]Payback in twofold to the damn boss! To save the subordinate in a bind!?
A traitor appears[/TD]
[TD="align: center"]22.9%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]04[/TD]
[TD="align: center"]Payback in tenfold! The betrayal between the boss and the subordinate[/TD]
[TD="align: center"]27.6%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]05[/TD]
[TD="align: center"]Hanzawa's transfer...!? To fight with till death[/TD]
[TD="align: center"]29.0%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]06[/TD]
[TD="align: center"]From 500 million to 1.2 billion! Payback in twofold in Tokyo too?
Having been transferred to Tokyo, Hanzawa's fight with his archenemy!![/TD]
[TD="align: center"]29.0%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]07[/TD]
[TD="align: center"]Hanzawa kneels to beg! Driven to a corner[/TD]
[TD="align: center"]30.0%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]08[/TD]
[TD="align: center"]A tough rival appears! To lose means to be shipped out[/TD]
[TD="align: center"]32.9%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]09[/TD]
[TD="align: center"]The final deciding fight!! ~FSA audit including a ship-out[/TD]
[TD="align: center"]35.9%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD="align: center"]Payback in a hundredfold? Who will be kneeling in the end!
A shocking end!! Friendship? Betrayal?[/TD]
[TD="align: center"]42.2%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="colspan: 2"]Average[/TH]
[TH]29.07%[/TH]
[/TR]
[/TABLE]
طبق پیش بینی ها سریال، تو اخرین قسمت تونست مرز 40% رو در منطقه ی کانتو رد کنه که سابقاً این مقام دست سریال "Kaseifu no Mita" (میتای خانه دار که معرفی ـش تو تاپیک موجوده) بودش که اکنون به راحتی میشه گفت: hanzawa naoki از موفق ترین سریال 2000 هم جلوتر رفته! که طبق آمار جزء چهار rating برتر منطقه ی کانتو بحساب میاد و در منطقه ی هانسای هم ریت 45.5% رو ثبت کردند..تو یه گزارش هم امده دقایق پایانی سریال در کانتو 46.7% و در هانسای 50.4% هم آمار گرفته شده. (یعنی میشه گفت که نیمی از خانواده ها در حال تماشای سریال بودند)
در اخر هم باید گفت که جای تعجب نیست که شبکه ی TBS الان با هزاران درخواست برای ادامه ی سریال تو فصل دوم و یا حداقل ساخت یه اسپیشال (حداقل برای بهار) از سوی مردم مواجه باشه.
تو یه فروم هم قبلاً خونده بودم که داستان این سریال از روی یه کتاب چهار قسمتی درست شده که داستان هانزاوا، دو فصل کتاب رو پوشش میده که احتمال ساخت فصل دوم سریال هم هستش. حالا اینکه تا چه حد اون کامنت درست هست و یا من درست متوجه شده باشم رو باید صبر کرد و دید.
از همین الان هم میشه گفت که جوایز Television Drama Academy Awards همگی از آن خودشه، همچنین Nikkan Sports Drama Grand Prix
در پایان هم باید بگم که موسیقی سریال فوق العاده است، چندتا قطعه ی بسیار قشنگ داره، ولی متاسفانه آوازی برای Theme song نداره.
پیشنهاد میکنم اگه مشکلی با سریال های درام business ای ندارید و تا حدی ENG و JAP خوبی دارید، حتماً سریال رو نگا کنید.
P.S
هنوز قسمت آخر سریال زیرنویس نشده، دیشب فن ساب ـش گفت که 50درصد کار رو انجام داده که تو چند روز آینده زیرنویس ـش رو میزاره ):
اعصاب ندارم D: