گفتگو درباره سریال های شرقی

ممنون حسن جان. دستت درد نکنه:x این تاپیک هم بدجور خوابیده:d من خودمم دارم چند تا سریال کره ای رو همزمان نگاه میکنم :

1- ماسک عروسک : فعلا 5 قسمتشو دیدم و تا اینجا که واقعا عالی بوده و کمی و کاستی نداشته.بازیگرهای جدید خوبی هم داره.
2- پسران فراتر از گل: خیلی وقته که توی لیست سریالهام بود ولی نمیدونم چرا قسمت نمیشد که نگاش کنم.:d اینم تا قسمت 5 اش دیدم. از اون سریالهایی هست که خوشم میاد. البته این سریال نیاز به تعریف نداره و هم میشناسنش.

و

3- high king dreams رویای پادشاهان بزرگ : اینم سریال جدید جانگ بوگو هست .هر سریالی که این شخص توش بازی کرده نگاه کردنش واسه من یکی واجبه:d اینم فعلا تا قسمت 9 کیفیت اچ دی ش رو دانلود کردم. داستانش رو میشه ادامه ی داستان سریال ملکه سوندوک دونست. اینجا بیشتر به شخصیت چونچو و مخصوصا یوشین میپردازه. تا قسمت 9 اش که دیدم سریال تاریخی خیلی خوبی بود و مبارزات و نحوه ی داستان گوئیش تا اینجا عالی بوده

The_King%27s_Dream_Poster.JPG

از دوستان کسی سریال دکتر اسب و مرد خوب رو دیده؟! ارزش نگاه کردن دارن؟!
ممنون:x

خواهش میکنم خیلی وقت بود وقت نکرده بودم سریال معرفی کنم حالا که وقت هست باید استفاده کرد سعی میکنم روزی یدونه از سریال های جدید رو معرفی کنم

ماسک عروس همونطور که تو معرفیش هم گفتم یکی از بهترین های امسال بود و با اینکه هم داستان خوبی داره و هم بازیگرای خوب بزرگترین ویژگیش نقش اول سریال هست که بازیش واقعآ چشمگیر بود و نشون میده اینده درخشانی داره

پسران برتر از گل رو هم خیلی وقت پیش دیدم در کل بد نبود

در مورد مرد خوب باید بگم اونم یکی از سریال های خوب امسال بود و من خیلی خوشم اومد ازش حتمآ ببینش و دکتر اسب هم تا قسمت 14 دیدم تا اینجا که سریال خیلی خوبی بوده ولی اینکه تا اخر همینجوری میمونه یا نه معلوم نیست امیدوارم که جذابیتش رو از دست نده و همینجوری ادامه بده به احتمال زیاد هم به زودی یه معرفی ازش میذارم

فکر کنم تاپیک بعد از 2 ماه اومد بالا :d
من بعد از 3 سریالی که تموم کردم چیزی ندارم ببینم
منتظر معرفی ـت هستیم حسن جان

تو صفحه قبل هم سه تا از کارهای جدید رو معرفی کردم

اسم سریال : The King of Dramas ( پادشاه درام ها )

ژانر : رومنس , کمدی

سریال 16-20 قسمتی شبکه SBS

محصول سال 2012 کره

u8175_TheKingofDramasPoste.jpg

داستان : داستان سریال در مورد مردی به نام انتونی کیم هستش که به عنوان یه مدیر شرکت ساخت سریال های تلوزیونی مشغول به کار هست و خودش رو امپراطور این صنعت میدونه

داستان سریال از جایی شروع میشه که انتونی برای قسمت اخر سریالی که در حال ساخت و نمایش هست به خاطر تبلیغاتی که باید توی سریال باشه با نویسنده سریال مشکل داره تا جایی که مجبور میشه سراغ نویسنده دوم یا همون جایگزین سریال بره و با وعده و وعید به اون برای خوندن فیلم نامه و ساخت درام هایی از نوشته های اون نویسنده رو مجبور به تغییر پایان سریال میکنه و و فیلم برداری چند ساعت قبل از پخش سریال به پایان میرسه ولی به خاطر مشکلات برای رسوندن فیلم به پخش انتونی به یه موتوری پیشنهادی میده تا با پرداخت چند برابر پول راه چند ساعنته رو توی یک ساعت طی کنه

با اینکه فیلم به موقع به پخش میرسه و در همون روز هم بالاترین بیننده رو به خودش اختصاص میده ولی راننده موتور طی این مسیر در یک تصادف کشته میشه و خبری که فردای اون روز پخش میشه باعث میشه تمام مشکلات به یکباره سر انتونی کیم خراب بشه و اون .........

a5392_TheLordoftheDrama8.jpg

داستان سریال داستان جدیدی هستش و با سریال های در حال پخش این فصل کاملآ متفاوت هست که باعث شده جذابیت بیشتری داشته باشه و اتفاقاتی که تو هر قسمت میفته به هیچ وجه باعث خستگی بیننده نمیشه و میشه گفت ریتم تند سریال باعث میشه که بیننده هر لحظه منتظر اتفاق جدید و چرخش داستانی باشه

شخصیت انتونی کیم که کیم میونگ مین در اون ایفای نقش میکنه بسیار خوب کارشده و بیننده کاملآ شاهد شخصیتی هستش که همه چیز رو فدای رسیدن به هدفش میکنه چه جون ادم ها باشه و چه شغل و زندگی اون ها

جانگ ریو ون هم در نقش لی گو یون بازی خوبی رو از خودش به نمایش گذاشته و دوستان حتمآ بازی و کاراکتر جالبش رو در سریال زندگی یک کارمند به خاطر میارند

و اما چویی سی وون که فکر میکنم دیگه همه دوستان باهاش اشنایی دارند در نقش کانگ هیون مین ایفای نقش میکنه که کاراکتر جالبی داره و در اون یه بازیگر احمق که فقط پول رو میشناسه رو به نمایش درمیاره

n266_TheKingofDramas03.jpg
نظر شخصی : کار تازه ای هستش و من معمولآ از کارها و فکر های نو خوشم میاد سریال بازیگرای خوبی داره روند داستان خسته کننده نیست و جالب دنبال میشه و امیدوارم تا اخر هم ریتم نسبتآ تند خودش رو حفظ کنه و در اخر هم شاهد یه سریال خوب باشیم

آخرین ویرایش:
چند روز پیش داشتم بیوگرافی این بازیگرای کره ای رو میخوندم که توشون چند تا از فیلمهایی که بازی کردن نظرمو جلب کرد :
[h=1]The Recipe[/h]
80443144419784287647.jpg

این فیلم که توش لی یو ون هم بازی کرده روایتگر یک قاتل فراری هست که وقتی میخواد اعدام بشه ازش میخوان آخرین حرفاشو بزنه و تنها چیزی که میگه : گوئنجانگ (doenjang jjigae) هست. (یه نوع غذای کره ای) بعد یه خبرنگار کنجکاو میخواد علت این حرفشو بفهمه و در ادامه متوجه میشه که این غدا روایتگر یه داستان دراماتیک هستش ....
این فیلم محصول 2010 کره یه فیلم 1 ساعت و 44 دقیقه ای هستش که در اون از عناصر زیباشناختی جالبی استفاده شده و میشه کل فیلم رو تعریف کلمه ی" اخلاص "خلاصه کرد چه در قالب یک غذا مثل doenjang jjigae و چه در قالب روح یک انسان. البته باید خودتون فیلم رو ببینید تا متوجه این امر بشید.
لوکیشن های فیلم به لطف طبیعت بی نظیر کره فوق العاده هستش . موسیقی فیلم که در مواقع دراماتیک فیلم نواخته میشه واقعا فوق العاده هستن. خیلی دنبال OST این فیلم گشتم ولی نتونستم پیدا کنم( اگه کسی ost اش رو داشت پی ام بده )
این فیلم در جشنواره پوسان و همچنین جشنواره برلین و جشنواره نیویورک هم جوایزی برده.

44421023578215487866.jpg

متاسفانه نسخه ی 720p فیلم توی نت موجود نیست و منم پس از کلی جست و جو فقط تونستم نسخه ی DVDRip.720p رو اونم با حجم 2.5 گیگ پیدا کنم ! (باز اگه از دوستان کسی نسخه ی واقعی 720p اش رو پیدا کرد ممنون میشم منم در جریان بذاره)

دومین فیلمی هم که رفته تو لیست دانلودم فیلم The Man from Nowhere هست که نمره ی بالایی توی imbd گرفته(7.8) همینطور فروش فوق العاده ای داشته. بعد اینکه دیدم میام و یه review کوچولو ازش میزارم.

54177620077349928907.jpg

ممنون.:x

اسم سریال : School 2013 ( مدرسه 2013 )

ژانر : مدرسه ای

سریال 16 قسمتی شبکه KBS2

محصول سال 2012- 2013 کره
u5585_School2013Poster1.jpg
داستان : داستان سریال در مورد مدرسه نه چندان مشهور و معمولی دنبال میشه که به وقایعی که در طول هفته برای معلم ها و دانش اموزان اتفاق میفته میپردازه

قهرمان داستان ما پسری به نام گو نام سون هستش که شخصیت اروم خونسردی داره و زیاد علاقه ای به درس خوندن نداره و همیشه توی کلاس خوابه با همه این حرفا اون کسی که بیشترین مشکل رو با قلدر های کلاس داره و با اینکه خیلی مورد ازار و اذیت قرار میگیره و کتک میخوره هیچوقت سعی نمیکنه از خودش دفاع کنه

نکته قابل توجه در مورد اون اینه که کسی از گذشته ی اون خبر نداره و نمیدونه که اون چجوری زندگی میکنه و قبلآ کی بوده

طرف دیگه داستان دختری به نام سونگ هه کیونگ هستش که همیشه میخواد بهترین باشه و برای این کار علاوه بر دبیرستان به کلاس های خصوصی هم میره تا در بهترین شرایط برای اینکه در بین نفرات برتر مدسه باشه و همچنین به یه دانشگاه مشهور بره و اولین برخورد خودش با نام سون بر اساس یه اتفاق در یکی از کلاس های خصوصی بود

از شخصیت های دیگه این سریال میشه به دو معلم ادبیات کلاس دوم دبیرستان اشاره کرد که یکی از اون ها یک معلم زن قرار دادی به اسم جان این جائه که خیلی به دانش اموز ها اهمیت میده و با اینکه قدرت زیادی نداره همیشه میخواد که به دانش اموزانش کمک کنه و معلم مردی که با نام کانگ سی چان که به دلایل و منافع شخصی به این مدرسه ملحق شده و زیاد اهمیتی به دانش اموز ها نمیده

هسته اصلی داستان از جایی شروع میشه که دوست قذیمی سو نام از مدرسه دیگه ای به کلاس اون ها منتقل میشه و ........

j1313_School2013Poster3.jpg
داستان سریال در سبک سریال های مدرسه ای هست و خب تنوع موضوعاتی که پیش میاد باعث میشه سریال ویژگی این رو پیدا کنه که خسته کننده نباشه و چرخش داستانی بین دانش اموز هاو معلم ها تا اینجای داستان خوب کار شده و اینکه یه شخصیت رو به عنوان قهرمان داستان انتخاب کردن باعث انسجام داستانی بیشتری میشه که از این لحاظ موفق بوده

سریال بازیگر ها نخوایم بگیم خیلی خوب ولی مناسبی داره و با سبک سریال کاملآ جور هستند که به چندتن از اون ها اشاره میکنیم

لی جون سوک که در نقش سو نام ایفای نقش میکنه و از کارهای قبلی اون میشه به باغ مخفی اشاره کرد

پارک سه یونگ در نقش سونگ هه کیونگ که جدید ترین کار او سریال ایمان بود که به موفقیت قابل توجهی دست پیدا کرد و از دید عموم یکی از بهترین های سال لقب گرفت

و همچنین جانگ نارا و چوی دانیل و کیم ووبین از دیگر بازیگران این سریال هستند که نقش قابل توجهی رو در سریال ایفا میکنند

c6987_School2013Poster2.jpg
هنوز 4 قسمت از سریال پخش شده و نمیشه نظر خاصی در مورد سریال داد که یه سریال موفق میشه یا نه بستگی به روند سریال داره تا اینجا سریال خوبی بوده و ناگفته های زیادی داره که بیننده رو جذب میکنه امیدوارم جذابیت سریال تا انتها ادامه پیدا کنه و سریال خوبی باشه

اسم سریال : Flower Boy Next Door ( همسایه گل پسر من )

ژانر : رومنس , کمدی

سریال 16 قسمتی شبکه tvN

محصول سال 2013 کره

13578088941.jpg

داستان : داستان در مورد دختری به نام گو دوک می هستش که الان خیلی وقته از خونه خودش خارج نشده و هرروز زندگیش رو در اپارتمان خودش و با نگاه کردن زندگی روزمره همسایه روبرویی که یه پسر هستش سپری میکنه و به خاطر اینکه نمیتونه با مردم خوب ارتباط برقرار کنه از مواجه شدن با مردم و صحبت کردن با اونها خود داری میکنه و حتمآ باید اتفاق خیلی خاصی بیفته تا از خونه خارج بشه

داستان از جایی شروع میشه که کارگردان مبتکر و جوانی به نام انریکه وارد کره میشه این پسر به خاطر چهره شاداب و اخلاف جالبی که داره معمولآ مورد توجه اطرافیان و دوستانش قرار میگیره

انریکه که تازه وارد کره شده به خونه دوستش که همون پسر همسایه دوک می هست نقل مکان میکنه و داخل خونه احساس میکنه که یکی داره نگاهشون میکنه ولی هرچی سعی میکنه چیزی متوجه نمیشه تا اینکه صبح روز بعد دوک می طبق معمول همیشه وقتی میخواد که با دوربینش خونه همسایشون رو نگاه کنه .........

13578092091.jpg

سریال داستان جالبی داره با اینکه شاید احساس بشه هسته اصلی داستان تکراری و کلیشه ای هست و تا حالا تو فیلم ها سریال های زیادی دیده شده ولی برای بیننده جذاب هست و میشه به سریال امیدوار بود

از ویژگی های دیگه سریال مدت زمان پخش 45 دقیقه ای هست که باعث میشه بیننده اصلآ احساس خستگی نکنه و بیننده رو مجبور میکنه منتظر قسمت بعد بمونه

13578094021.jpg

سریال بازیگرای خوبی داره که میشه به پارک شین های بازیگر سریال تو زیبایی اشاره کرد و همچنین کارهای متفاوت دیگه ای که نشون داده بازیگر خوبی هستش

بازیگر مرد این سریال هم یون شی یون بازیگر سریال من خیلی گلم هستش که شاید اون سریال رو خیلی موفق و فوق العاده ندونیم ولی شی یون توی اون سریال هم نمایش قابل قبولی داشت و خوب بازی کرده بود

از دیگر بازیگر های سریال هم میشه به پارک سو جین و کیم جی هون اشاره کرد

نظر شخصی : سریال تازه این هفته پخش شده و نمیشه نظر خاصی داد ولی با بازیگر ها و روند داستان میشه امیدوار بود با سریال خوبی طرف باشیم

اسم سریال : Queen of Ambition ( ملکه جاه طلبی )

ژانر : ملودرام , رومنس

سریال 24 قسمتی شبکه SBS

محصول سال 2013 کره

bawqhkh66lf2nj80kaon.jpg

داستان : داستان سریال از جایی شروع میشه که هاریو به عنوان یک مامور اجرایی با دستیارانش به سمت کاخ ابی میره تا تحقیقاتی رو در مورد بانوی اول کره انجام بده و وقتی به اونجا میرسه بانوی اول کره که داهه نام داره برای بررسی اتاقش فقط حاضر به همکاری با ها ریو میشه و فقط اون رو در اتاقش میپذیره

بعد از بحث هایی که این دو با هم دارند داهه به سمت هاریو اسلحه میکشه و با صدای شلیک یک گلوله داستان به 12 سال قبل به زمانی که بعد از سال ها برای اولین بار هاریو بعد از رفتن داهه توسط مادر و ناپدریش از یتیم خونه دوباره با اون روبرو میشه

هاریو که داهه رو در شرایط خوبی ملاقات نمیکنه و داهه به تازگی مادر خودش رو از دست داده تصمیم میگره تا هر کاری از دستش بر میاد برای داهه انجام بده و دست به هر کاری میزنه تا اون زندگی خوبی داشته باشه و این کار ادامه پیدا میکنه تا اینکه ناپدری داه سر و کلش پیدا میشه و .......

pwpuw7ckigkhm0gjpk8i.jpg

داستان سریال جزء سریال های انتقام جویانه قرار میگیره و اینجور سریال ها معمولآ هسته اصلی مشترکی دارند و درس عبرت و هدفشون یکی هست و تفاوتی که دارند توی روایت داستان هست که امیدوارم این سریال روایت جدیدی از این سبک سریال ها باشه و یه کار کلیشه ای تکراری نباشه

سریال بازیگرای خوبی داره که میشه از بین اونها به اسامی زیر اشاره کرد :

کان سانگ وو که در نقش هاریو حضور داره و خیلی وقت بود که ازش خبری نبود و فکر میکنم دو سه سالی سریالی بازی نکرد

سو اهه که در نقش داهه ایفای نقش میکنه که حتمآ بازش رو در سریال اتنا به خاطر میارید

و بازیگرانی چون جانگ یانهو , کیم سونگ ریونگ و گو جون هی در این سریال حضور دارند

2r0kgywz983nbexlgdj.jpeg

نظر شخصی : سریال تازه پخش شده و نمیشه گفت که چقدر میتونه موفق باشه ولی در کل سریال بدی به نظر نمیرسه و هرچی بیشتر پیش بره معلوم میشه که میشه بهش امیدوار بود یا نه

attachment.php

woman

2013​

درحال پخش، چهارشنبه ها​

داستان:
داستان سریال بسیار ساده و تکراری هست...ماجرا درباره ی یه مادره جوانه که همسرش رو تو یه حادثه از دست داده و حالا باید از دو بچه ی کوچیک خودش (ریکو و نیزومی) به تنهایی مراقبت کنه.
خانواده ی درستُ حسابی هم نداره که بتونه رو حمایت هاشون حساب باز کنه.

نظرشخصی:
با توجه به کارهای سابق آقای Sakamoto Yuuji نویسنده ی داستان و کارگردان اون Mizuta Nobuo، میتونم بگم که با یه سریال بسیار عالی و دردناک رو به رو هستیم.
تو کارنامشون میشه سریال هایی همچون mother، soredemo, ikite yuku، saikou no rikon و فیلم TV ـی sayonara bokutachi no youchien رو دید. که کارهاشون جزء بهترین سریال های فصل های اخیر بوده.

attachment.php

در مورد بازیگر اصلی Mitsushima Hikari هم فقط میشه گفت که، واقعاً بینظیره...تمام کارهایی که ازش دیدم، بی نقص بودش...تو قسمت اول این سریال، خیلی خوب شروع کرده، منتظرم ببینم جلوتر میخواد چی کار کنه.

در کل خیلی راحت میشه گفت که بهترین سریال family, life درحال پخش برای این فصل، woman میتونه باشه.

Attachments

• Woman_ntv.jpg
    Woman_ntv.jpg
    49 KB · مشاهده: 89
  • Mitsushima_Hikari.jpg
    Mitsushima_Hikari.jpg
    35.4 KB · مشاهده: 86
attachment.php

Ooku ~Tanjou
Genre: Historical
Episodes: 10
2012

داستان:
در زمان حکومت شوگان Iemitsu، بیماری آبله ای برای چند سال شایع شده بود که بیشتر مردان (مردان جوان) دُچار این بیماری می شدند. و باعث کاهش 1/4 جمعیت ای شده و نقش زنان به جای مردان در آینده ی حکومت عوض شود!
بگذریم، در قلعه ی شوگان سوم، مکان ای به نام Ooku وجود دارد که خاص خود شوگان و زنان آن بوده و هیچ مردی (جوان) حق ورود به حرم شوگان را نداشته اند.
طرف دیگه ی داستان Arikoto دونو قرار دارده که از نظر اجتماعی و سطح خانوادگی، تو جایگاه خوبی قرار داره که با دیدن فاجعه ای که آبله بر سر مردم آورده تصمیم میگره که ترک دنیا کنه و تبدیل به یک راهب شه.
بعد از چندسال Arikoto رئیس معبد شده و از طرف شوگان به ادو (نام قدیم توکیو) فراخوانده می شود. Arikoto فک می کنه که یک ملاقات ساده و معمولی ـه، ولی وارد انچنان مخمصه ای می شه که هیچ راه فراری جزء اطلاعات کردن امر شوگان ندارد!!!

نظرشخصی:
هنوز مشغول دیدنشم..سه قسمت ـش رو دیدم. باید بگم که واقعاً عالیه. بازی بازیگراش حیرت آوره....Sakai Masato و Tabe Mikako که تو نقش اصلی و ساپورت بازی میکنند...واقعاً عالیند

attachment.php
attachment.php

طراحی لباس ها و فضاهای سریال، خیلی خوب کار شده....ریتم داستان و پیش رفتن اون خیلی درگیر کنندـست...یه آهنگ Epic هم از MISIA چان برای Theme Song داره که خیلی با اخر هر قسمت سریال مچ ـه
فقط چون یه سریال تاریخی هست، سختی دیالوگ ها بعضی اوقات واقعاً سنگین میشه، بخصوص وقتی که خیلی بااحترام و ادبی صحبت میکنند، افعال رو قاطی میکنم (: که هرطور شده تا الان باهاش کنار آمدم.

Attachments

• 800px-Ooku-_Arikoto_Iemitsu_Hen-p1.jpg
    800px-Ooku-_Arikoto_Iemitsu_Hen-p1.jpg
    104.4 KB · مشاهده: 79
  • 462.jpg
    462.jpg
    66.2 KB · مشاهده: 74
  • 70.jpg
    70.jpg
    34.1 KB · مشاهده: 71
دم شوما گرم...
تو مایه ی boys over flowers و u r beautiful معرفی کنید چن تا بی زحمت .. ممنون.

سریال های کره ای، تو تخصص حسن جان هستش...

+++++++++++++++

Ooku ~Tanjou رو که تو پست قبل معرفی کردم، تموم شد.
داغون شدم...نابودام کرد. به طرز عجیبی این سریال منو با خودش بُرد!
اوج سریال قسمت 5ـش بود...واقعاً که بازیشون حرف نداشت..بیخود نبود که Tabe Mikako جایزه ی Best Supporting Actress رو تو اون فصل گرفت.
وسطهاش جو گیر شدم که زیرنویس ـش رو بزنم!!! ولی از اونجایی که اینقدر انیمه ی و سریال عقب مونده دارم..اصلاً وقتش نیست.

P.S
Nankyoku Tairiku رو تموم کردم و فعلاً پنج قسمت Kazoku Game رو هم دیدم...الان میخوام Tonbi رو شروع کنم. تو پست بعدی در موردشون پستی میزنم.

یک عکس از یک فیلم ( Live-Action ) میزارم , هر کسی بتونه بگه این عکس برای چه فیلمی ـه باید کاری میگم رو انجام بده !

من می دونم مال چه فیلمیه، ولی چون نمی دونم چه کاری میخوای بگی که انجام بدم، پس اسمشو میذارم تو اسپویلر که مجبور نباشم کاره رو انجام بدم:دی
Suicide Club

----------------------------------------------------
راستی چرا کسی خبر ساخته شدن یه اقتباس دیگه از Fate/Stay Night توسط استودیو Ufotable (سازنده Fate/Zero) رو نذاشت اینجا ؟ احتمالا سومین route که توی F/SN و F/SN : Unlimited Blade Works نبود رو انیمه کنن.

من می دونم مال چه فیلمیه، ولی چون نمی دونم چه کاری میخوای بگی که انجام بدم، پس اسمشو میذارم تو اسپویلر که مجبور نباشم کاره رو انجام بدم:دی
Suicide Club
چه زود :d
خوب حالا برو یک لینکی پیدا بکن که تمام کارهای Sion sono رو برای دانلود داشته باشه هیچ جا هیچی پیدا نکردم :(
فیلمی رو می شناسی که ریتم فیلم تا اخر این طوری باشه :-/

چه زود :d
خوب حالا برو یک لینکی پیدا بکن که تمام کارهای Sion sono رو برای دانلود داشته باشه هیچ جا هیچی پیدا نکردم :(
فیلمی رو می شناسی که ریتم فیلم تا اخر این طوری باشه :-/

الان اگر کسی اسمش رو هم بلد نبود با یه سرچ از ایمیج تو googel شناسنامه عکس رو میزاشت جلوت :d امتاحانشم مجانیه :p
از کی تا حالا تو یه لینک کل فیلم های یه کارگردان رو میزارن برای دانلود ؟ من که تا حالا ندیدم :-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or