ممنون حسن جان. دستت درد نکنه این تاپیک هم بدجور خوابیده:d من خودمم دارم چند تا سریال کره ای رو همزمان نگاه میکنم :
1- ماسک عروسک : فعلا 5 قسمتشو دیدم و تا اینجا که واقعا عالی بوده و کمی و کاستی نداشته.بازیگرهای جدید خوبی هم داره.
2- پسران فراتر از گل: خیلی وقته که توی لیست سریالهام بود ولی نمیدونم چرا قسمت نمیشد که نگاش کنم.:d اینم تا قسمت 5 اش دیدم. از اون سریالهایی هست که خوشم میاد. البته این سریال نیاز به تعریف نداره و هم میشناسنش.
و
3- high king dreams رویای پادشاهان بزرگ : اینم سریال جدید جانگ بوگو هست .هر سریالی که این شخص توش بازی کرده نگاه کردنش واسه من یکی واجبه:d اینم فعلا تا قسمت 9 کیفیت اچ دی ش رو دانلود کردم. داستانش رو میشه ادامه ی داستان سریال ملکه سوندوک دونست. اینجا بیشتر به شخصیت چونچو و مخصوصا یوشین میپردازه. تا قسمت 9 اش که دیدم سریال تاریخی خیلی خوبی بود و مبارزات و نحوه ی داستان گوئیش تا اینجا عالی بوده
از دوستان کسی سریال دکتر اسب و مرد خوب رو دیده؟! ارزش نگاه کردن دارن؟!
ممنون
خواهش میکنم خیلی وقت بود وقت نکرده بودم سریال معرفی کنم حالا که وقت هست باید استفاده کرد سعی میکنم روزی یدونه از سریال های جدید رو معرفی کنم
ماسک عروس همونطور که تو معرفیش هم گفتم یکی از بهترین های امسال بود و با اینکه هم داستان خوبی داره و هم بازیگرای خوب بزرگترین ویژگیش نقش اول سریال هست که بازیش واقعآ چشمگیر بود و نشون میده اینده درخشانی داره
پسران برتر از گل رو هم خیلی وقت پیش دیدم در کل بد نبود
در مورد مرد خوب باید بگم اونم یکی از سریال های خوب امسال بود و من خیلی خوشم اومد ازش حتمآ ببینش و دکتر اسب هم تا قسمت 14 دیدم تا اینجا که سریال خیلی خوبی بوده ولی اینکه تا اخر همینجوری میمونه یا نه معلوم نیست امیدوارم که جذابیتش رو از دست نده و همینجوری ادامه بده به احتمال زیاد هم به زودی یه معرفی ازش میذارم