Platinum Data
platina data
2013
داستان: فیلم سینمایی اطلاعات پلاتین، درباره ی سیستم جدیدی به نام platina data در ژاپن هست که اطلاعات DNA شهروندان رو جمع آوری میکنه که این مجموعه از قدرت تجزیه و تحلیل بسیار بالایی برخوردار هستند، به نحوی که از یک DNA ساده به غیر از ترسیم چهره و کل بدن فرد، ویژگی های شخصی و یا حتی روحی اون رو هم شناسایی میکنند و ارتباطات ژنتیکی فرد هم تو کل سیستم با افراد دیگر هم قابل تشخیص دادن هستش.
یکی از اهداف این سیستم، ایجاد تحول در سیستم پلیس و مسائل جنایی ـه، به نحوی که با پیدا کردن DNA فرد ضارب تو صحنه ی جنایت، شجره نامه ـش رو بیرون میشکند و مسائل دیگه که باید تو خود فیلم دنبال کنید.
نظرشخصی: داستان جزء دسته فیلم های sci fi هستش، ولی خوب نمیشه گفت که یه فیلم واقعاً علمی تخیلی هستش..چون با پیشرفت هایی علمی تو زمینه ی DNA، دیدن چنین مواردی، مسائل طبیعی و کلیشه ای تو فیلم ها هستش.
بگذریم، این فیلم چندتا ویژگی مهم برام داشت که از دیدن اولین trailer فیلم و بعداً، بعد از زمان اکران فیلم، منتظر دیدنش بودم که تا همین چند روز پیش DB فیلم ـش پخش شد.
اول اینکه بازیگر نقش اصلی اون رو آقای Ninomiya Kazunari بازی میکنه که جزء بند arashi هستش که گروه خواننده با 5عضو پسر هستند که یکی از معروف ترین بندهای حال حاظر ژاپن اند که همیشه تو Ranking ها زیر No.5 نیستند.
بگذریم جدا از خوانندگی اعضای این گروه، بعضی از اونها تو کار بازیگری فیلم و سریال هم هستند که از بین تمام اونها، من بیشتر به Ninomiya Kazunari علاقه دارم و بازیش رو واقعاً دوست دارم.
مورد دوم هم کارگردان اون آقای Ootomo Keishi بودش که سال پیش فیلم rurouni kenshin رو کارگردانی کرد که برای یه Live-Action واقعاً خارج از انتظارها ظاهر شد. برای همین خیلی منتظر بودم که کار جدیدیش چطور از آب در میاد.
و مورد سوم هم آهنگ فیلم بود که برعهده ی Sawano Hiroyuki بودش، درباره ی ایشون بگم که موسیقی کارهایی همچون shingeki no kyojin و guilty crown و taiyou no uta (معرفیش تو تاپیک هست) و موارد مطرح دیگه ای رو تو سریال ها و انیمه های دیگه، مثلاً Kill La Kill که در حال پخش هست رو هم انجام داده
همین مورد باعث شده که بالای 70درصد کل 02:13دقیقه ی فیلم، دارای موسیقی باشه که واقعاً به بالا بردن جو فیلم و داستانش کمک بزرگی کرد.
بگذریم درباره ی خود فیلم باید بگم، همنظور که معرفی داستان برمیاد، داستان بسیار ساده ای داره و پیچیدگی چندان بالایی هم نداره و حتی اصلاً در حد فیلمهای پلیسی و جنایی معروف نیستش...روند داستان معمولی ـه. بازی بازیگراش خوب بود و از خیلی هاشون انتظار زیادی نداشتم، فقط آقای Toyokawa Etsushi که نقش افسر پلیس رو بازی میکرد، کمی منو ناامید کرد...یک خورده انتظارم قبل از دیدن فیلم، ازش زیاد بود.
خلاصه با توجه به هایپی که خودم برای خودم درست کرده بودم، فیلم بدی نبودش و از دانلودش و گذاشتن وقت برای دیدنش، هیچ پشیمون نیستم و به دوستان هم پیشنهاد میکنم اگه وقت خالی تو برنامه ـشون دارند، این فیلم رو تو لیست ـشون قرار بدند.
6.8/10