castlevania
کاربر سایت
شخصیت اول این سریال همون دکتره توی سریال یک لیتر اشک نیست؟ خیلی شبیه اونه...Good Life ~Arigatou, Papa. Sayonara
*****************************************************************************************************************************
پس از مدتها یه سریال کره ای دیدم که واقعا خوشم اومد... بر خلاف سایر سریالهای تاریخی کره ای موضوعش لشکر و لشکر کشی و اینا نبود. میدونین که من تو انتخاب سریالهای تاریخی کره ای خیلی سختگیرم و حالا حالاها خوشم نمیاد. ولی این سریالی که میخوام معرفی کنم واقعا عالی بود:
نام اصلی سریال بک دونگ سو هست که تو نت با نام warior شناخته شده. داستان این سریال 29 قسمتی که در چوسان اتفاق می افته ، درمورد شاهزاده ی چوسان هست که تلاش میکنه به سرزمین های شمالی حمله کنه ولی در طی اتفاقاتی که می افته متهم به خیانت میشه و....در ادامه ی سریال داستان اصلی بر روی دو شخصیت به نامهای بک دونگ سو و یئون اون (خونده میشه یونا) متمرکز میشه و ماجراهایی که برای این دوتا رخ میده. نمیخوام داستان رو اسپوبل کنم واسه همین نمیشه بیشتر از این از داستان این سریال چیزی گفت.
یکی از ویژگی های فوق العاده ی این سریال انتخاب بازیگراش هست که واقعا بی نظیر هستن. بازیگرایی که برای نقش نوجوانی و جوانی شخصیت ها انتخاب شده اونقدر شبیه هستند که فکر میکنم منتظر موندن بازیگرا بزرگ بشن بعد بقیه سریال رو بسازن:d به جز یکی از بازیگرها که بعضی وقتها حرص میده بقیشون تو نقششون بهترین بازی رو از خودشون به نمایش میذارن و جز معدود سریال های تاریخی کره ای هست که همه ی بازیگرهاش عالی هستند.
تو اکثر سریالهای تاریخی کره ای نصف بازیگرها آشنا هستن و اونایی که مثلا توی سریال تاریخی قبلا بازی کردن دوباره با همون قیافه و تریپ توی یه سریال دیگه هم بازی میکنن (برای مثال سریال شاه گوانگتو که نصف بیشتر بازیگراش همون بازیگرای ته چویونگ و جومونگ اند) ولی سریال بک دونگ سو میشه گفت که 95 درصد بازیگراش رو برای اولین بار خواهد بود که میبینید.
از سایر ویژگی های فوق العاده مثبتش اینکه از کارهای افراد منفی توی سریال حرصتون نمیگیره و حتی اونقدر کارگردانی و نویسندگیش عالی کار شده که حتی در صحنه ی مرگ بی رحم ترین شخصیت سریال هم اشکتون در میاد . (نمیدونم با من موافق هستید یا نه ولی توی اکثر سریالهای کره ای تاریخی افرادی هستند که تا خرخره آدم رو حرص میدن و بدتر اینکه تا آخرای سریال هم هستن. مثلا شخصیت نخست وزیر توی سریال شاه گوانگتو و یا شخصیت های منفی دربار گوگوریو توی سریال ته جویونگ و.... ولی خوشبختانه توی این سریال از این چیزا خبری نیست و میتونید با اعصابی آروم سریال رو پیگیری کنید.:d)
سریال تا قسمتهای 15 ام تم تقریبا فون و بامزه ای داره ولی از 15 ام به بعد سریال تم تراژدیکی به خودش میگیره که در قسمت آخر این تم تراژدیک به اوج خودش میرسه...
از نکات مثبت دیگه ی سریال لوکیشن های طبیعت بی تظیر اون هستند .
و اما یکی از بهترین نکات مثبت سریال مبارزات اون هست که خیلی زیبا و حرفه ای کار شده.
و اما تنها نکته ی منفی که تو سریال دیدم آهنگ های کم سریال هستند با این وجود از بین همین آهنگهای کم قطعه هایی وجود دارند که بی نظیر هستند و کلا درمورد آهنگ هاش میشه گفت : کم اما با کیفیت:d
اونایی که از سریالهای تاریخی کره ای خوششون میاد و از این داستانهای کلیشه ای لشکر کشی ها و... خسته شدن و اونایی که میخوان یه دل سیر گریه کنن:d (البته آخراش) این سریال که محصول 2011 هست بشدت توصیه میشه.
واما باحال ترین شخصیت سریال از نظر بنده توضیح نمیدم که اسپویل نشه)
P.S
اگه وقت داشتم توضیح بیشتر و جامع تری میذاشتم همینطور معرفی بازیگراش.... شرمنده.