دستت درد نکنه خلیل جان فقط یه نکته رو بگم اینکه اگه دنبال سریالی هستی که بیشتر از سریال «یک لیتر» اشکتو در بیاره ، وقتتو تلف نکن.:d من خودم خیلی گشتم ولی حتی تو لیست top 10 that make you cry بعضی از سایتهای خارجی ها هم رتبه ی اول همین یک لیتر اشک بود...این خارجیها البته زیاد احساسی نیستن:d رتبه ی اول بیشتر این سایتهای خارجی هم فیلم تایتانیک انتخاب کردن(most cry)...ما از چی اشکمون در میاد اونا از چی...:d
البته اکثر سریالهای کره ای اشک آدمو در میارن ولی هیچکدوم به یک لیتر نمیرسن. راستی خلیل جان داشتم دنبال سریال کره ای میگشتم که به یه سریالی برخوردم به نامL et M: Watashi ga Anata wo Aisuru Riyuu, Sono Hoka no Monogatari . شخصیت اولش هم همون آیا ایکیوچی بود.(اسم اصلیش یادم نیست) اینو دیدی؟ چطوریه؟
تو این مدتی که نبودم چندتا سریال کره ای تموم کردم که میخوام معرفی کنم.
رئیس جمهور
چیزی که الان فکر میکنید یه سریال با موضوع تکراری و حوصله بره.... ولی برخلاف چیزی که فکر میکنید سریال فوق العاده ای هست که حتی یک دقیقه هم آب بندی نداره. شخصیت اول داستان Choi Soo Jong یا همون جانگ بوگوی خودمون هست.

داستان درمورد جانگ الچینگ شخصیت اول سریال هست که میخواد رئیس جمهور بشه ولی رقبای خیلی قدرتمندی داره و کارهای فوق العاده جالبی برای شکست دادن این رقیباش انجام میده .
بر خلاف سایر سریالهای کره ای که شخصیت اولش کاملا مثبته تو این سریال جانگ الجینگ کسیه که نه خیلی مثبته و نه منفی... و چهره ی واقعی سیاست رو نشون میده که توی سیاست نمیشه تمام مثبت بود. واقعا تا آخر سریال نمیتونید قضاوت کنید که این بشر واقعا مثبته یا منفیه.
سایر بازیگراش رو من قبلا ندیده بودم ولی بازیشون حرف نداشت .. فقط یکی رو شناختم که همون دوست جانگ بوگو توی امپراطور دریا اینجا هم به عنوان مشاورش کنارش هست...
آهنگاشم قشنگ و زیبا کار شدن ولی زیاد نیستن.
کل سریال 20 قسمته و اگه یه قسمتشو ببینید دیگه نمیتونید بلند شید:d
با سایر سریالهای کره ای که دیده بودم فرق داشت و برای اولین بار سریالی هست که آخرش خیلی خوب تموم میشه و دیگه اشکتون رو در نمیاره... :d
این سریال محصول 2010 شبکه kbs2 هست.
سریای بعد ی هم که تموم کردم سریال فوق زیبای 49 روز بود. این سریال همون روزی که شروع شد من پیگیرش بودم ولی نمیدونم چی شد که کلا این سریال یادم رفت و نتونستم ببینمش. 49 روز آخرین سریالی بود که توی سال 90 تمومش کردم و انصافا هم عالی بود.
اولاش خیلی fun بود ...ولی آخراش اشک آدمو در میاورد... و اینکه تا قسمت 18 همه چی خوب پیش رفت ولی قسمت آخر واویلا شد...

البته معتقدم آخر سریال رو خراب نکردن...درسته که خیلی غم انگیز شد ولی سناریو آخرش خیلی غافلگیر کننده بود...
سریال کلکسیونی بود از بهترین بازیگرا . مخصوصا شخصیت اول زن سریال که دوتا شخصیت مجزا رو بازی میکرد.
.
.
.
.
سریالی هم که الان دارم نگاه میکنم : 1- ادامه ی شاه گوانگتو هست. دیگه نگاه که میکنم خوابم میبره. از بس که آب بندی زیاد داره:d 2- بازگشت عقابهای مبارز : سریال زیبا و جالبیه ولی نگاه کردنش واقعا اعصاب فولادین میخواد... فکر نمیکردم گوش کردن زبان چینی اینقدر طاقت فرسا باشه.:d گوش کردن به زبون اینا از تموم کردن بازی dark souls هم سختره. 3- افسانه شجاعان : که اینو هم naruto عزیز برام فرستادن. فعلا شروع نکردم ولی اینم مثل همون بالایی چینی هست و اعصاب میطلبه...همینجا از naruto عزیز که وقت گذاشتن و اینو برام رایت کردن و فرستادن تشکر میکنم

چون تمام لینکای دانلودش فقط مگا آپلود بود و فقط لینکهای تورنتش موجود بودن که دانلود تورنتش هم خیلی وقت میبرد.