گفتگو درباره سریال های شرقی

از دوستان اهل فن عاجزانه تقاضا دارم یه سایت خارجی که بشه ازش سریالهای شرقی و کره ای دانلود کرد معرفی کنه.
راستی....
من خیلی تو نت دنبال سریال افسانه شجاعان گشتم ولی متاسفانه همه لینکاش خراب بودن. اگه کسی لینک دانلود این سریال رو داره به ما هم بده دانلودش کنیم. (اسم اصلیش هم laughing in wind هست که تو ایران اسمشو گذاشتن افسانه شجاعان... عجب شباهتی:d)
jipxke4g71n2ygohnk1f.jpg

همینطور کسی اینجا هست که سریال چینی سه پادشاهی رو دیده باشه؟ تعریف اونم اینور اونور خیلی شنیدم... اگه لینک دانلود اینم پیدا کردین(hd اش رو) حتما ما رو هم سهیم کنین.:dاسم اصلی اونم tree brothers محصول 2010 هست.

k9pdlt2eb8p1pk6fhd3a.jpg

از دوستان اهل فن عاجزانه تقاضا دارم یه سایت خارجی که بشه ازش سریالهای شرقی و کره ای دانلود کرد معرفی کنه.
راستی....
من خیلی تو نت دنبال سریال افسانه شجاعان گشتم ولی متاسفانه همه لینکاش خراب بودن. اگه کسی لینک دانلود این سریال رو داره به ما هم بده دانلودش کنیم.
D-Addicts :: View topic - Xiao Ao Jiang Hu 2001 / Laughing in the Wind

http://zoink.it/torrent/6D8D6FF7720F90550AF3800510714309F2366AC1.torrent

قدیمی یارو خوده d-addicts داره. جدیدارو که لایسنس و این مسخره بازیا باب شده سخت گیر میاد

آخرین ویرایش:
دوتا سریال جالب، با لِول احساسات بالا دیدم که میخوام معرفی کنم، تا دوستان هم از دیدنشون لذت ببرند.

Sekai_no_Chuushin_de_Ai_wo_Sakebu.jpg

Sekai no Chuushin de Ai wo Sakebu
Crying out Love, in the Centre of the World

Episodes: 11, 1 Special

داستان:
داستان سریال، روایت زندگی ساکوتارو (Sakutarou) هستش که مثل خیلی از پسرهای هم سن خودش، مشغول یک زندگی ساده دانش آموزشی هستش.

0sakutaro9zl.jpg

ساکوتارو، درپی یک اتفاق جالب با دختری پر انرژی بنام آکی (Aki) آشنا میشه. آشنایی این دو با هم، به مرور قوی ترُ قوی تر میشه

sekachu040910_215.jpg

اما اینجاست که روایت داستان زندگی ساکوتارو شروع میشه و شاهد مشکلات ناگوار و اتفاقات دردناک ای که برای اون رخ میده، هستیم.

نظرشخصی:
داستان سریال و نوع روایت اون خوب هستش..هرچند از اون دست سریال هایی هستش که همیشه پایانشون رو میشه از اول فهمید! ولی همین موضوع باعث بالارفتن جذابیت سریال و بالا رفتن فشار احساسات و همچنین فرار از واقعیت برای مخاطب هستش.

بازیگری دو نقش اصلی سریال، بسیار عالی هستش....برای همین بازیشون، جایزه بزرگ Television Drama Academy Awards رو گرفتند و همچنین خود سریال، بهترین سریال فصل سال 2004 شد.

Sekaichuu.jpg

موسیقی کار، بسیار قشنگ هست...ولی بنظرم زیادی از قطعات قشنگش استفاده کرده بود. چون دیگه در صحنه های اوج سریال، حال هوای قوی، اونطور که باید بده رو نمیداد.
این سریال با داشتن یه تم درام عاطفی و نشون دادن صحنه هایی، مخاطب خودش رو بفکر فرو میبره. نمیتونم بگم که دیالوگ های که داره بیننده تو لایه های مفهومی موضوع فرو میره...ولی در جای خودشون بد نبود و بسادگی بیان میشد و بسادگی درک میشد.

اما موضوع سطح اختلاف فرهنگی بین ما، در ابتدای سریال باعث میشه یک خورده سریال بنظر Fun برسه و احساس میشه که همه چیز به همین سادگی که نشون میده، نیست. البته فک نکنم این تاپیک پتانسیل این رو داشته باشه که بشه در مورد دریچه ی قلب ها صحبت کرد (:

و اما دلیل اصلی که مثل سایر سریال های که دیدم، من رو جذب دیدن این سریال کرد، کمی Cry بودش (: متاسفانه با تمام دیدن صحنه هایی که شخصیت اصلی داستان، در حال خُرد شدن بود، من اشک ام در نیومد، ولی حسابی تحت تاثیر قرار گرفتم و پیش از انتظارم بودش، بخصوص قسمت های پایانی سریال که دغدغه های فکری، مجال هیچ کاری رو نمیداد.

درپایان بگم که دیدن این 11قسمت، ارزش ـش رو داشت، هرچند که برام خبری نداشت و تنها تجربه ای که با یک لیتر از اشک رو داشتم، نتونستم تکرار کنم، ولی بازم به همین ـش، راضی ام.

P.S
سریال دوم رو فردا مینوسیم و میگم که قراره چه سریال ای رو شروع کنم.

آخرین ویرایش:
Good_Life_Arigatou_Papa_Sayonara_Jap.jpg

Good Life~Arigato,Papa. Sayonara

داستان:
داستان سریال در مورد پدر بی توجهی هست که به همسر و تنها بچه ی خودش، علارقم علاقه ای که به اونها داره، کم توجهی میکنه و زندگی برای اون شده کار و حرفه ی خبرنگاری. اما بالاخره همسر اون از این زندگی بی احساس خسته میشه، شوهر و پسر ـش رو تنها ول میکنه.
ماجرای سریال درباره ی مشکلات این پدر و پسر هست که متاسفانه مشکلات معمول برای این دو رخ نمیده!

نظرشخصی:
این سریال رو به پیشنهاد حسن خان که تو چند صفحه ی قبل معرفی ـش کرد، نگا کردم. واقعاً سریال قشنگی بودش، الخصوص که من یکی از سوپر فن های سبک human drama ـم، حسابی از دیدن ـش لذت بردم.
آقای Sorimachi Takashi چهره و صدای بینظری داره و بنظرم تمام کمبود هایی که در بازی پسرش (Kabe Amon) وجود داشت و بتنهایی پوش میداد

2.jpg
7287.jpg

شخصیتی که قراره مرحله به مرحله به خودش بیاد و ساخته بشه رو خیلی خوب بازی کرد....میتونم خیلی راحت بگم که یکی از بهترین کارهای فرهنگی بودش، که دیدم و خیلی خوب میشه تو مفهوم سریال رفت.

اگه درست یادم باشه موسیقی خیلی عمیقی نداشت و زیاد شنوا نبود، ولی اهنگی که از JUJU برای سریال انتخاب کرده بودند، واقعاً کار قشنگی بودش و هنوز هم از شنیدنش لذت میبرم.

و اما موضوع human drama و قدرت احساساتی که تو سریال بودش. من دوست ـش داشتم با این وجود که در قسمت هایی کمی خسته کننده میشد ولی بازم با یک ریتم خوب پیش میرفت. اما بازم اشکی از ما در نیامد (:

در پایان من از این پیشنهادی که برای دیدن سریال شد، خیلی راضی ام و به دوستان هم پیشنهاد میکنم که اگه دست ـشون خالیه و سریال پیشنهادی ندارند. سراغ این هم سریال هم برید.

++++++++++

kaseifu-no-mita-housekeeper.jpg

Kaseifu no Mita

خانم Mita Akari شغل ـش خدمتکاره ای و برای کار به خونه های مردم میره. این خانم به شدت مرموز و مشکوک میزنه ولی تو کار خودش وارده و هرکاری که به اون گفته بشه رو انجام میده، به جزء اینکه لبخند بزنه و یا در مورد گذشت ـش صحبت کنه.
طرف دیگر داستان، یک خانواده ای 5نفری هستند (4بچه و پدر) که بتازگی یکی از اعضای خانواده ی خودشون (مادر بچه ها، همسر پدر) رو از دست دادند و در خانه وضعیت نابسامانی رو دارند. حالا قراره خانوم Mita Akari برای کار به این خونه بیاد.

این سریال فصل پیش، بهترین سریال فصل شد و 6جایزه هم برده. سبک سریال mystery، خانوادگی هست که با یک ریت Viewership بسیار خوب، فصل پیش حسابی بیننده داشت.

ایم هم از سریالی که قراره توی این هفته دیدنش رو شروع کنم (:

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه خلیل جان فقط یه نکته رو بگم اینکه اگه دنبال سریالی هستی که بیشتر از سریال «یک لیتر» اشکتو در بیاره ، وقتتو تلف نکن.:d من خودم خیلی گشتم ولی حتی تو لیست top 10 that make you cry بعضی از سایتهای خارجی ها هم رتبه ی اول همین یک لیتر اشک بود...این خارجیها البته زیاد احساسی نیستن:d رتبه ی اول بیشتر این سایتهای خارجی هم فیلم تایتانیک انتخاب کردن(most cry)...ما از چی اشکمون در میاد اونا از چی...:d

البته اکثر سریالهای کره ای اشک آدمو در میارن ولی هیچکدوم به یک لیتر نمیرسن. راستی خلیل جان داشتم دنبال سریال کره ای میگشتم که به یه سریالی برخوردم به نامL et M: Watashi ga Anata wo Aisuru Riyuu, Sono Hoka no Monogatari . شخصیت اولش هم همون آیا ایکیوچی بود.(اسم اصلیش یادم نیست) اینو دیدی؟ چطوریه؟ :-/
159_erika_sawajiri_l_et_m_drama_12.jpg

تو این مدتی که نبودم چندتا سریال کره ای تموم کردم که میخوام معرفی کنم.

President.jpg

رئیس جمهور

چیزی که الان فکر میکنید یه سریال با موضوع تکراری و حوصله بره.... ولی برخلاف چیزی که فکر میکنید سریال فوق العاده ای هست که حتی یک دقیقه هم آب بندی نداره. شخصیت اول داستان Choi Soo Jong یا همون جانگ بوگوی خودمون هست.:x
داستان درمورد جانگ الچینگ شخصیت اول سریال هست که میخواد رئیس جمهور بشه ولی رقبای خیلی قدرتمندی داره و کارهای فوق العاده جالبی برای شکست دادن این رقیباش انجام میده .
بر خلاف سایر سریالهای کره ای که شخصیت اولش کاملا مثبته تو این سریال جانگ الجینگ کسیه که نه خیلی مثبته و نه منفی... و چهره ی واقعی سیاست رو نشون میده که توی سیاست نمیشه تمام مثبت بود. واقعا تا آخر سریال نمیتونید قضاوت کنید که این بشر واقعا مثبته یا منفیه.
سایر بازیگراش رو من قبلا ندیده بودم ولی بازیشون حرف نداشت .. فقط یکی رو شناختم که همون دوست جانگ بوگو توی امپراطور دریا اینجا هم به عنوان مشاورش کنارش هست...
آهنگاشم قشنگ و زیبا کار شدن ولی زیاد نیستن.
کل سریال 20 قسمته و اگه یه قسمتشو ببینید دیگه نمیتونید بلند شید:d
President1.jpg

با سایر سریالهای کره ای که دیده بودم فرق داشت و برای اولین بار سریالی هست که آخرش خیلی خوب تموم میشه و دیگه اشکتون رو در نمیاره... :d

این سریال محصول 2010 شبکه kbs2 هست.

2af6acdd0e8f39d74ab5f119de920058_large.jpg

سریای بعد ی هم که تموم کردم سریال فوق زیبای 49 روز بود. این سریال همون روزی که شروع شد من پیگیرش بودم ولی نمیدونم چی شد که کلا این سریال یادم رفت و نتونستم ببینمش. 49 روز آخرین سریالی بود که توی سال 90 تمومش کردم و انصافا هم عالی بود.
اولاش خیلی fun بود ...ولی آخراش اشک آدمو در میاورد... و اینکه تا قسمت 18 همه چی خوب پیش رفت ولی قسمت آخر واویلا شد...=((:( البته معتقدم آخر سریال رو خراب نکردن...درسته که خیلی غم انگیز شد ولی سناریو آخرش خیلی غافلگیر کننده بود...
سریال کلکسیونی بود از بهترین بازیگرا . مخصوصا شخصیت اول زن سریال که دوتا شخصیت مجزا رو بازی میکرد.
.
.
.
.
سریالی هم که الان دارم نگاه میکنم : 1- ادامه ی شاه گوانگتو هست. دیگه نگاه که میکنم خوابم میبره. از بس که آب بندی زیاد داره:d 2- بازگشت عقابهای مبارز : سریال زیبا و جالبیه ولی نگاه کردنش واقعا اعصاب فولادین میخواد... فکر نمیکردم گوش کردن زبان چینی اینقدر طاقت فرسا باشه.:d گوش کردن به زبون اینا از تموم کردن بازی dark souls هم سختره. 3- افسانه شجاعان : که اینو هم naruto عزیز برام فرستادن. فعلا شروع نکردم ولی اینم مثل همون بالایی چینی هست و اعصاب میطلبه...همینجا از naruto عزیز که وقت گذاشتن و اینو برام رایت کردن و فرستادن تشکر میکنم:x چون تمام لینکای دانلودش فقط مگا آپلود بود و فقط لینکهای تورنتش موجود بودن که دانلود تورنتش هم خیلی وقت میبرد.

آخرین ویرایش:
منم تو این مدت سریال زیاد دیدم ولی وقت معرفی کامل ندارم فردا فکر کنم وقت بشه یه معرفی کوچیک از همه سریال های تازه کره ای براتون میذارم از همونایی که محمد علی برای انیمه ها میذاره :d

کلآ هم سیستم سریالی رو تقسیم کردیم خلیل ژاپنی ها رو میبینه من کره ای ها رو :d:))

راستی قراره این هفته هم یه فیلم کره ای ببینم داستانش جالب بود اگه دیدم خوشم اومد حتمآ براتون معرفی کاملش رو میذارم چون از جمله کارایی هستش که همه بچه ها خوششون میاد :d

خب یه معرفی کوتاه از سریال های جدیدی که دیدم میذارم براتون :

Dream High 2 ( رویای بلند 2 )

این سریال در 16 قسمت و برای شبکه KBS2 کره ساخته شده

محصول سال 2012 کره

g6aolyyktew5nwjkwfvy.jpg

داستان سریال در مورد دو مدرسه متفاوت موسیقی هست که بنا به شرایطی باید با هم تلفیق بشند و یک مدرسه واحد رو تشکیل بدند که البته این مدرسه جدید جایی برای ضعیف ها نیست و هر کسی نتونه خودش رو به سطح بالا برسونه باید از بقیه بچه ها جدا بشه و در کلاس های دیگه ای شرکت کنه در این بین شین هی سونگ دختری که استعداد زیادی تو موسیقی نداره و همیشه جزء نفرات اخر هست و دو پسر به نام های JB و جین یو جین که جزء بهترین های مدرسه هستند و در تبلاش برای کمک کردن به هی سونگ

داستان بیشتر حول این سه نفر میچرخه من این سریال رو تا قسمت 8 دیدم و تا اینجا بد نبوده یه سریال معمولی هستش

Wild Romance (عشق وحشی )

این سریال در 16 قسمت و برای شبکه KBS 2 ساخته شده

محصول سال 2012 کره

9l9x32gc6es3afz8iqxj.jpg

داستان سریال در مورد یک بازیکن بیسبال به نام پارک مویول و دختری به نام یون جائه که شغلش بادیگارد هست و به شدت هم طرفدار تیم رقیب مویول هست اتفاق میفته

وقتی این دو به طور تصادفی با هم برخورد میکنن و باعث درگیری این دو نفر میشه که یون جائه با زدن مویول در روزنامه های فردا خبر ساز میشه که تنها راه حل جلوگیری از این مشکل استخدام یون جائه به عنوان بادیگارد مویول و وانمود کردن اینکه همه چی مرتبه هست ولی اینکه این دو نفر چجوری میتونند در کنار هم دووم بیارند مشکل اصلی هست تا اینکه واقعآ به جون پارک مویول سوء قصد میشه و .......

این سریال رو کامل دیدم در کل سریال خوبی بود و اینکه ببینی واقعآ که دنبال نابودی مویول هست باعث میشه سریال رو دنبال کنید کلآ ارزش یکبار دیدن رو داشت

What's Up? ( چه خبر )

این سریال در 20 قسمت و برای شبکه MBN ساخته شده

محصول سال 2011-2012 کره هستش

cj52b7mr6hmkku5yjiab.jpg

داستان سریال در مورد پسری هستش( دروغ چرا اسمش یادم نمیاد :d) که در خیابان های کره به همراه دو دوست دیگش سر افراد مست رو کلاه میذارند و کیف پول اونها رو میدزدند و یه روز که داشتند این کار رو انجام میدادند یکی از داونها گیر میفته و برای نجاتشون مجبور میشند از دست پلیس فرار کنند و در حین فرار شخصیت اول داستان باعث میشه که یه مرد دیگه با یه ماشین تصادف کنه و بمیره اون که خیلی ترسیده بود به طور ناخوداگاه وارد یک تئاتر میشه که در اون تئاتر تمرین یک تئاتر موزیکال انجام میشد بعد از اون روز شخصیت اول داستان تصمیم میگیره که وارد مدرسه موزیکال بشه و تئاتر موزیکال کار کنه ولی وقتی وارد این مدرسه میشه متوجه میشه که .......

خیلی دوست داشتم که این سریال رو به طور کامل معرفی کنم و اگه وقت کنم حتمآ یه معرفی کامل ازش مینوسیم چون خیلی سریال خوبی بود من خیلی خوشم اومد

سریال علاوه بر داستان خوبی که داشت از تم جالبی هم برخوردار بود و همچنین اجراهایی که در طول سریال میبینید بسیار جالب خواهد بود

خسته شدم بقیش در پست های بعدی:d

دستت درد نکنه خلیل جان فقط یه نکته رو بگم اینکه اگه دنبال سریالی هستی که بیشتر از سریال «یک لیتر» اشکتو در بیاره ، وقتتو تلف نکن.:d من خودم خیلی گشتم ولی حتی تو لیست top 10 that make you cry بعضی از سایتهای خارجی ها هم رتبه ی اول همین یک لیتر اشک بود...این خارجیها البته زیاد احساسی نیستن:d رتبه ی اول بیشتر این سایتهای خارجی هم فیلم تایتانیک انتخاب کردن(most cry)...ما از چی اشکمون در میاد اونا از چی...:d

البته اکثر سریالهای کره ای اشک آدمو در میارن ولی هیچکدوم به یک لیتر نمیرسن. راستی خلیل جان داشتم دنبال سریال کره ای میگشتم که به یه سریالی برخوردم به نامL et M: Watashi ga Anata wo Aisuru Riyuu, Sono Hoka no Monogatari . شخصیت اولش هم همون آیا ایکیوچی بود.(اسم اصلیش یادم نیست) اینو دیدی؟ چطوریه؟ :-/
http://aziophrenia.ru/02/120108_eri...photos/159_erika_sawajiri_l_et_m_drama_12.jpg

اه...!
منم خودم تا الان خیلی گشتم و سریال هایی که گفته بودند، رو نگاه کردم، ولی نتیجه نداده. به هر حال من تمام تلاش رو میکنم که برای یکبار دیگه هم شده، موفق بشم D:
الان دوتا کاندید گریه دار دیگه هم دارم که سال پیش دانلود کردم. یکی سریال و فیلم Taiyou no Uta که بازیگر سریال ـش اریکا ساواجیری (بازیگر "آیا" تو یک لیتر اشک) و بازیگر فیلم ـش Yoshioka Yui معروف به YUI که یکی از فوق سوپر فن های دو آتیشه ام و تمامی آلبوم کارهاش رو دارم و همیشه اخبارش رو دنبال میکنم.
در اصل YUI خواننده هست و چون Taiyou no Uta، یه فیلم و سریال موزیکال هست، برای بازی کردن نقش Amane Kaoru انتخاب ـش کردند. داستان در مورد دختری (Amane Kaoru) هست که ویرسی (شناخته شده) میگیره که دیگه نمیتونه زیر نور خورشید بیاد!

54.jpg
3.jpg

P.S
اصلا دلیل اصلی که این فیلم و سریال رو دانلود کردم، بخاطر اریکا ساواجیری نبودش! فقط و فقط بخاطر YUI هستش

و اما مورد بعدی سریال Hikari to Tomo ni که بهترین سریال فصل بهار 2004 شده. داستان در مورد یک بیماری (شناخته شده) هست که شخص قدرت درک محیط و افراد، کنار خودش رو از دست میده، این بیماری جزء دسته بیماری های روانی حساب میشه و رو حساب تحقیقی که کردم به این صورت هست که اگه شخصی با لبخند به اون سلام کنه، شخص متوجه لبخند تو چهره ی طرف مقابل ـش نمیشه و یا اگه جُک ای براش تعریف کنند، چیزی از طنز درون جُک متوجه نمیشه. به طور کلی درک احساسات رو از دست میده!!

3225.jpg

حالا ماجرای درباره ی پسر بچه ای هست که دچار این بیماری شده و سریال برداشتی از مشکلات اون و خانوادش هست.

+++++++++++++

فعلاً این دوتا سریال تو آرشیوام زیاد بالا و پایین میپرند....باید حتماً بشینم نگاشون کنم.

اما در مورد اون سوالی که کردید....اره، بعد از 5سال اریکا ساواجیری، دوباره به بازیگری برگشت. خبر ساخت سریال l et m رو دو ماه پیش خوندم که برای شبکه های موبایل در طی 12قسمت 7دقیقه ای قراره پخش بشه.
داستانش رو زیاد یادم نیست ولی "اریکا" تو دو نقش زن بازی میکنه که این دو شخصیت، باهم بسیار متفاوت اند. تم سریال عشقی باید باشه.

P.S
ندیدمش

کلآ هم سیستم سریالی رو تقسیم کردیم خلیل ژاپنی ها رو میبینه من کره ای ها رو :d:))
:
فدات بشم (":

آخرین ویرایش:
قطعاً کسانی که این تاپیک رو دنبال میکنند با سری فیلم های horror حلقه (Ring) آشنایی دارند، چه ژاپنی، چه نسخه ی آمریکایی اون.
قراره فیلم جدیدی از این سری داستان به نام Sadako 3D با بازیگری Ishihara Satomi (در نقش Ayukawa Akane ) در 12 May پخش بشه (ژاپن)

20120409_sadako3d.jpg

همانطور که با داستان آشنا هستید، این بار در Sadako 3D، خانم Ayukawa Akane به عنوان یک معلم در مدرسه ی دخترانه (دبیرستان) مشغول کارـه. شعایه ای در بین دانش آموزان مبنی بر video ای که بینده های اون، بعد از مشاهده فیلم، دست به خودکشی می زدند، وجود داره. کمی بعد یکی از دانش آموزان بطرز مشکوکی به مرگ میرسه که پلیس در حال تحقیق برروی پرونده این حادثه هستش و اعتقاد دارند که خودکشی ای ببیشتر نیست. ولی خانم Akane بدنبال شایعه، درپی پیدا کردن اطلاعات بیشتری از video، همراه به دوستش وارد ماجرای ترسناکی میشند (:

20120330_sadako3d_better_quality.jpg

آخرین ویرایش:
داشتم تو نت میگشتم که به دو تا سریال برخوردم... ممنون میشم که اساتید سریال شناسی یه معرفی یا توضیحی درمورد این دو سریال بدن:d... یکی در تخصص حسن جانه ( کره ای) یکی هم در تخصص خلیل جان ( ژاپنی):d

سریال :
ma564y8yk74sd5hxsc1.jpg

[h=3]Akai Ito[/h]اینطور که تو یه سایت خارجی دیدم شبیه یک لیتره ولی چیز زیادی پیدا نکردم... فقط اینکه نوشته بود بر اساس بهترین رمان سال 2007 ساخته شده....

یکی هم سریال:
Shining Inheritance

اینم تو یه سایت ایرانی دیدم ...

vlk9z5pr696npsvaxe5.jpg

منتظر تائید دوستان جهت اینکه دانلودشون کنم یا نه ...:d:x

اساتید سایت میشناسید که سریالهای ÷اپنی و چینی برا دانلود بزاره ؟؟؟اصلا کره ایی نباشه متنفرم ازشون

وضعیت دانلود با این قوانین جدید خیلی سخت شده..اکثر هاست های معتبر که آپلودرها اونجا مشغول بودند، سرویس هاشون رو غیر فعال کردند.
دو سه تا سایت رو برات میفرستم...هر چند که آرشیوـشون تقریباً پاک شده.

داشتم تو نت میگشتم که به دو تا سریال برخوردم... ممنون میشم که اساتید سریال شناسی یه معرفی یا توضیحی درمورد این دو سریال بدن:d... یکی در تخصص حسن جانه ( کره ای) یکی هم در تخصص خلیل جان ( ژاپنی):d

سریال :
ma564y8yk74sd5hxsc1.jpg

[h=3]Akai Ito[/h]اینطور که تو یه سایت خارجی دیدم شبیه یک لیتره ولی چیز زیادی پیدا نکردم... فقط اینکه نوشته بود بر اساس بهترین رمان سال 2007 ساخته شده....

خیلی وقت پیش که داشتم لیست میزدم، سریال Akai Ito رو هم دیدم، ولی متاسفانه تو اون چندتا سورسی که بودم، هیچ کدوم درست حسابی از داستان سریال نگفته بودند، فقط میشد دید که گفتند از روی یکی از پرفروش ترین رومان های موبایلی تو 2007، این سریال رو ساختند. داستان عشقی با طعم درام انسانی هم هستش.
البته چون Viewership نسبتاً پایینی داشت و امتیازهای متوسط رو به بالا و همنطور که گفتم، داستانش رو نتونستم بخونم، بیخال دانلودش شدم (:

نمیگم که چیز بدی هستش، اون موقعه لیست شلوغ بودش، سریال های زیادی رو حذف میکردم

یکی هم سریال:
Shining Inheritance

اینم تو یه سایت ایرانی دیدم ...

vlk9z5pr696npsvaxe5.jpg

این سریال رو من خیلی وقت پیش کامل دیدم سریال بدی نبود ولی کلآ برای دیدن همچین سریال هایی باید حوصله داشته باشی حالا بازم نظر خودته که دانلود کنی یا نه ولی از من میشنوی بهتر از این سریال خیلی هستش :d

خب دو تا از کارایی که تو این دو روز دیدم و تموم شد رو هم یه معرفی کوتاه ازشون بذارم

Take Care of Us, Captain ( کاپیتان مراقبمون باش )

محصول سال 2012 کره که در 20 قسمت برای شبکه SBS ساخته شده

74949545914397723423.jpg

داستان سریال در مورد مردی به نام کیم یون سونگ هست که به عنوان کمک خلبان کاپیتان پرواز بهش اجازه میده تا کنترل هواپیما رو اون در دست بگیره به خاطر یک اشتباه و در اوردن هواپیما از حالت خودکار باعث به وجود اومدن تکان های شدید در کابین هواپیما که باعث اسیب دیدن یکی از مسافر ها که حامله بود میشه و اون زن جون خودش رو در این پرواز از دست میده و بچه ای که توی هواپیما به دنیا میاد به خاطر اشتباهات مهماندار اون هواپیما به یک بچه مریض تبدیل میشه

بعد از این اتفاقان کیم یونگ سو استعفا میده و به خارج میره ولی بعد از چند سال با مقام کاپیتانی به کره برمیگرده و در شرکت هواپیمایی شروع به کار میکنه که دختر کمک خلبانی تازه به این شرکت پیوسته و این دختر کسی هستش که ...........

میشه گفت که یکی از سریال های خوب سال 2012 بود داستان متفاوتی داشت و موقع دیدن سریال ادم احساس خستگی نمیکنه در کل سریال خوبی بود

Shut Up Flower Boy Band ( گروه گل پسر )

محصول سال 2012 کره که در 16 قسمت برای شبکه tvN ساخته شده

46795042037996947552.jpg

داستان سریال در مورد یه گروه موسیقی راک به نام ای کندی هستش که توسط دو پسر به نام های کیم جیوک و بیون هی جمع و تشکیل شدند در این گروه 6 نفره بیون هی به عنوان رهبر گروه و ترانه ساز گروه فعالیت میکنه

این بچه ها که هنوز محصل هستند و ادمای دردسر سازی هم هستند مجبور میشند از مدرسه خودشون به مدرسه دیگه ای نقل مکان کنند که در اون مدرسه با بچه های جدید و مخصوصآ گروه موسیقی اون مدرسه به مشکل میخورند و این درگیری تا جایی پیش میره که بیون هی جون خودش رو از دست میده و گروه تصمیم میگره که کیم جیوک رو به عنوان رهبر جدید انتخاب کنند و اون هم تصمیم میگیره که اهنک بیون هی رو به همه مردم نشون بده و با تمام توانش گروه رو کنار هم نگه داره ولی .......

سریال خیلی خوبی بود و من خیلی خوشم اومد نقش اصلی داستان هم خیلی خوب بازی کرده بود ذر صورتی که من تنها یه کار ازش دیده بودم اونم تو سریال به من دروغ بگو بود که نقش چندان جالبی نداشت ولی تو این سریال خوب بازی کرده بود میتونم بگم یکی از بهترین سریال های این چندوقت اخیر بود که دیدم

تشکر ویژه از حسن خان، سریال کاپیتان، داستانش جالب بود. از موضوع داستانش خوشم امد.

++++++++++++

یکی از سریال هایی که این فصل قراره دنبال کنم، Akujo ni Tsuite ـه که قصد دارم یک معرفی کوتاه ازش بزارم، شاید سایر دوستان هم سریال رو دنبال کردند.
سریال Akujo ni Tsuite قراره انتهای همین ماه از شبکه ی TBS ژاپن بخش بشه. داستان، اقتباس از یک رمان قدیمی (1978) و بسیار معروف در زمان خودشه که ماجرای یک زن بد صفت را روایت میکنه.

20120413_akujonitsuite_sawajiri_006.jpg

نقش اول (Tominokoji Kimiko) این سریال رو "اریکا ساواجیری" بازی میکنه که مروف به "ملکه تظاهر" و یا "زن شیطانی" هست که توسط مردم به اون، این لقب ها داده شده.
این زن در طول رشد سریع اقتصادی ژاپن، تونست ثروت زیادی رو بدست بیاره و با جذابیت ها و فریندگی های بینظری که داشت، توانسته بود با سه مرد، همزمان زندگی کنه و اونها رو سر بچه ای که حامله شد، حسابی بازی بده.

20120413_akujonitsuite_sawajiri_001.jpg

سریال، داستان زندگی Kimiko رو از 15سالگی که از زمان مدرسه اون آغاز میشه تا 40سالگی و مرگ رازآلودش رو در طی 25سال زندگی، به نمایش میزاره.

20120413_akujonitsuite_sawajiri_003.jpg

باید گفت که این اولین بازی درام تلویزیونی اریکا ساواجیری بعد از 5سال هست و انتظار میره که کار قابل قبولی رو بازی کرده باشه.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or