گفتگو درباره سریال های شرقی

سلام
یه سوال کاملا بی ربط به موضوع
چند تا سایت میخواستم برای دانلود سریال های شرقی
اگر میشه برام p.m کنید و این پست رو هم پاک کنید
ممنون

این سریال ماسک عروس رو تا قسمت 4 دیدم خیلی سریال خوبی بوده تا حالا یه معرفی ازش میذارم :)

اسم سریال : Bridal Mask ( ماسک عروس )

سریال 24 قسمتی شبکه KBS2

محصول سال 2012 کره
763w6hac6ac1ll0lqo2s.jpg

روایت داستان سریال در زمان استعمار ژاپن بر کره هستش که در ان زمان قهرمانی با ماسک عروس برای ازادی مردم کره میجنگه

داستان از جایی شروع میشه که لی گانگ تو به عنوان یه کره ای با دستگری یکی از بزرگترین مبارزان کره ای در مرکز پلیس سئول ترقیع میگیره و به یه کاراگاه صاحب نام تبدیل میشه ولی این اتفاق باعث منفور تر شدن هرچه بیشتر کانگ تو و خانوادش ( مادر و برادرش ) در بین کره ای ها میشه ولی کانگ تو به هیچ کدوم از این اتفاق ها اهمیت نمیده و تمام تلاشش اینه که بتونه ماسک عروس رو دستگیر کنه و نذاره که خانوادش سختی بکشه و فکری برای درمان برادرش که بر اثر یه اتفاق باعث عقب افتادگیش شده بکنه

در حین تحقیقات کانگ تو به مدارکی دست پیدا میکنه که در اون مدارک به رئیس پلیس سئول که یه ژاپنی هست و گروه مخفی که در این بین فعالیت میکنند پی میبره و این باعث میشه که ژاپنی ها هم به دنبال نابودی کانگ تو باشند

در این بین کانگ تو برای دستگیری ماسک عروس مجبور میشه دختری رو که یکبار توسط ماسک عروس نجات داده شده رو طعمه قرار بده تا بتونه اون رو گیر بندازه ولی ........
yr63y5yhmf6srvglqvvt.jpg

داستان سریال ریتم خیلی خوبی داره و بیننده رو کاملآ جذب میکنه

از ویژگی های مثبت سریال میشه به فلش بک ها و نوع استفاده اون ها در داستان اشاره کرد که به صورت لحظه ای مربوط به اتفاقات داستان مرور میشه و مثل بیشتر سریال ها که یکباره مدت طولانی از قسمت های سریال رو به خاطرات اختصاص میدن نیست و باعث نمیشه که احساس خستگی کنید

در اخر هم سریال بازیگرای خوبی داره و خوب هم بازی کردن من به شخصه بازی نقش اول و برادرش رو تا حالا خلی پسندیدم

خیلی وقت بود که یه اکشن کره ای درست حسابی که سبک قدیم نباشه ندیده بودم و تو این 4 قسمت نشون داده که میتونه به یکی از سریال ها ی خوب کره ای تبدیل بشه

goangto%202.jpg

بالاخره پس از حدود 6 هفت ماه سریال شاه گوانگتو رو تموم کردیم...اولش قرار بود 80 قسمت بشه که بخاطر بازخوردهای مثبت سریال تا قسمت 92 ادامه پیدا کرد... واقعا سریال خاطره انگیزی شد برام. اولاش خیلی خوب شروع شد ولی اواسطش تا قسمت 50 واقعا اعصاب میخواست دیدنش ولی از 50 به بعد سریال دوباره رفته رفته اوج گرفت و تو قسمت آخرش سنگ تموم گذاشت.
بر خلاف 99.9 درصد سریالهای کره ای این سریال پایان فوق العاده شیرین و بی نظیری داشت که برای خیلی جالب و در عین حال عجیب بود که چرا این کره ای ها سنت شکنی کردن و آخرشو غم انگیز نکردن:d
از نکات مثبت خیلی مهم سریال شخصیت اول یعنی دامدوک هست که واقعا پر ابهته>:d< بازیش هم با اینکه اولین باره دارم تو یه سریال میبینم فوق العاده بود... از این دامدوک هم رفت جز بازیگرهای محبوب من.:x صدای و پرستیژ مخصوصی کلا داره واسه پادشاه بودن و اینجوز چیزا:d

PYH2011060109350034400_P222.jpg

این سریال داستان زندگانی دامدوک رو به تصویر می کشه که بزرگترین پادشاه تاریخ گوگوریو و یکی از بزرگترین پادشان آسیا به حساب میاد...
به طور کلی داستان درگیر روایت کشورگشایی های زیادی بود که این شخص انجام داده بود از جمله شیلا و باکجه و موه و هویان و ...
تقریبا 90 درصد بازیگرهای سریال از بازیگرهای مشهور و آشنای کره هستند که نقششونم به خوبی اجرا کردند. مثلا بازیگر تسو ( در سریال جومونگ)( از این بازیگر هم با اینکه اکثرا نقش منفی بازی میکنه خوشم میاد:x)
زمان پخش سریال هم از 2011 شروع شد و 2012( تقریبا یه ماه پیش) تموم شد...
قرار بعد از این سریال هم یه سریال تاریخی نشون بدن با نام ته جویونگ مویول که بازیگر نقش اولش هم همون جانگ بوگو امپراطور دریا هست(:x:x:x) و مثل اینکه قراره از ماه آگوست سریال شروع بشه...
در پایان هم اگه کسی وقت بیکاری زیادی داره سریال شاه گوانگتو پیشنهاد میشه.

King_Gwanggaeto_the_Great164.jpg

راستی از دوستان کسی سریال «تاجو وانگ گان» رو دیده؟! تعریفشو خیلی شنیدم و اینکه 200 قسمتهo:-) و بازیگر اصلیش جانگ بوگو هست.

خلیل جان کجایی؟؟ :dبعد اینکه گفتی میخوام 49 روز ببینم دیگه پیدات نشد:d
یکی از سریال هایی که این فصل قراره دنبال کنم، Akujo ni Tsuite ـه که قصد دارم یک معرفی کوتاه ازش بزارم، شاید سایر دوستان هم سریال رو دنبال کردند.
سریال Akujo ni Tsuite قراره انتهای همین ماه از شبکه ی TBS ژاپن بخش بشه.
این سریال چی شد؟ نگاش کردی؟ اگه خوب بود یه review بذار اگه خوب بود منم دانلودش کنم. ممنون:x

راستی اونایی که هنوز سریال 49 روز رو ندیدن اگه خواستن من لینک های با کیفیت 720p ش رو دارم که حتی میشه گفت 1080p هست:d از بس با کیفیته... هر قسمتش هم 1500 مگابایته.هرکی خواست بگه بدم.>:d

یکی دیگه از سریال هایی که دارم میبینم رو معرفی میکنم

اسم سریال : Ghost ( روح )

سریال 20 قسمتی شبکه SBS

محصول سال 2012 کره

z9z6zp37uecbflksid40.jpg

داستان از جایی شروع میشه که فردی به نام کیم وو هیو که مسئول تیم امنیتی و پلیس سایبری کره هستش مدتی که به دنبال یه مجرم ملقب به (جهنم ) هستش که این مجرم کارش هک کردن سیستم های امنیتی و پلیس و مراکز مهم کره هست و به دنبال مدارک خاصی میگرده

در این بین کیم وو هیو با پرونده قتل یه بازیگر مواجه میشه که مربوط به مجرمی که اون دنبالشه و با تعقیب و گریز موفق میشه (جهنم ) رو گیر بندازه ولی وقتی با اون رو به رو میشه اون مجرم کسی جزء دوست سابق و همکلاسی اون تو دانشکده پلیس نیست و در این رویارویی اتفاقی میفته که کیم وو هیو .........

txu7xl2qr3n75v2dz47l.jpg

من خودم تا حالا 4 قسمت از این سریال رو دیدم و تا اینجا سریال خوبی بوده

داستان خوب شروع میشه و ریتم خوبی داره و به خاطر سبک سریال میتونید تو هر لحظه شاهد تغییر و هیجان باشید

بازیگر نقش اول مردش رو که فکر میکنم بیشتر دوستان باهاش اشنایی داشته باشند سریال های زیادی بازیکرده و بازیگر خوبی هستش و به غیر از سوجی ساب که نقش اول سریال رو به عهده داره بازیگرای نسبتآ خوبی در کنار اون قرار گرفتند که به این نوع سبک سریال میخورند و میتونه نوید یه سریال خوب رو بده

kvxkxvn8ttsu2yy39mpu.jpg

علاوه بر همه اینها موضوع سریال چون به تکنولوژی و علم روز دنیا مربوط میشه باعث جذاب شدن هرچی بیشتر سریال برای بیننده خواهد بود

3vfzh5mliryhtu59cmro.jpg

خلیل جان کجایی؟؟ :dبعد اینکه گفتی میخوام 49 روز ببینم دیگه پیدات نشد:d

این سریال چی شد؟ نگاش کردی؟ اگه خوب بود یه review بذار اگه خوب بود منم دانلودش کنم. ممنون:x

راستی اونایی که هنوز سریال 49 روز رو ندیدن اگه خواستن من لینک های با کیفیت 720p ش رو دارم که حتی میشه گفت 1080p هست:d از بس با کیفیته... هر قسمتش هم 1500 مگابایته.هرکی خواست بگه بدم.>:d

همین گوشه کنارهای سایت D:
مدتی هست که سرم شلوغه، که فک کنم تا پایان ماه همینطور ادامه داشته باشه.

49روز زیر دانلوده از تورنت دارم میارم، سید داره...ولی ترکرش نمیدونم چرا حداقل سید رو تو چرخه وارد میکنه...برای همین سرعت پایینه..فعلاً 67درصد ـش دانلود شده. (یک گیگ صدمیگ مونده)

والا در مورد Akujo ni Tsuite، اول فک کرده بودم سریال TV ای هستش...ولی فیلم TV ای یا به قول خودشون، SP (اسپیشال) بودش.
همون هفته ای که پخش شد، دانلودش کردم ولی دو ماهی هست که منتظر زیرنویس EN ام که هنوز هیچ فن سابی، زیرنویس JP ـش رو ترنس نکرده. (گوگل ترنس ای ـش هم اصلا قابل استفاده نیستش...ظاهراً پر دیالوگ هم هستش و کمی سختی دیالوگ هاش باید بالا باشه. هر چقدر هم دایره لغات ژاپنی ام گسترده باشه، بازم بدون زیرنویس، خیلی مشکل سازه دیدنش )

آخرین ویرایش:
دوستان یکم این تاپیک رو رونق بدین:d وسط تابستون من یکی که فقط نصف وقتمو سریال نگاه میکنم... بیاید چندتا سریال خوب معرفی کنید تا آخر تابستون بشینیم نگاه کنیم:d
خودم تو این مدت یک ماهی که از تابستون میگذره دوتا سریال خوب کره ای نگاه کردم که وقت شد حتما یه معرفی ازشون میذارم.
اولیش سریال کره ای چلچله خورشید (Swallow the Sun)بود که مال 3 سال پیش هستش..... سریال در حد انتظارم نبود اما بد هم نبود و فقط و فقط بخاطر بازی jeon kwang-leol >:d (بازیگر نقش امپراطور توی سریال جومونگ) تا آخر نگاش کردم :

getimg

سریال دوم هم سریال تاریخی ملکه سوندوک هست که فعلا تموم نشده و دارم نگاش میکنم.... سریال فوق العاده ای هستش.نمیدونم چرا تا الان این سریالو کشف نکرده بودم:d از یه لینک تورنت 720p اش رو گرفتم که ناقابل 95 گیگ بودo:-) بازیگر نقش اولش هم همون بازیگر نقش اول سریال 49 روز هست( همون بازیگر نقش سونگ یونگ شی)...بازیش بی نظیره...>:d< :

8djdj3yo0verjv1sfans.jpg

از دوستان کسی سریال مرد استوایی رو دیده؟ اینم پوسترشه :

theequator.png

اون مردی که وسط پوستر هست بازیش رو خیلی دوست دارم و میخواستم ببینم ارزش داره بشینیم دانلودش کنیم یا نه...
ممنون.:x

آخرین ویرایش:
بی مقدمه، مدتی نبودم تو تاپیک، آمدم جبران کنم (:

Freeter, Ie wo Kau
2010

attachment.php

داستان:
سریال 10 قسمت ای Freeter, Ie wo Kau که دو سال پیش تو فصل پاییز از شبکه ی فوجی TV ژاپن پخش شد رو مدتی پیش دیدنش رو تموم کردم.
داستان در مورد پسر جوان ای بنام "سجی" هست که نقش اون رو Kazunari Ninomiya بازی میکنه که بتازگی درس تموم شده و تو شرکت ای مشغول بکار هستش....ولی بدلیل کم تجربه بودن و عدم صبر کافی خیلی سریع ازش خارج میشه و خونه نشین میشه.
طرف دیگه ای داستان پدر و مادر "سجی" هست که روابط اونها در نگاه اول شاید مثل خانواده های دیگه بنظر برسه....ولی مشکلات ارتباطی زیادی باهم دارند.
"سجی" بیش از اندازه بیخال هست و پدرش برای آدم کردنش بیش از اندازه بهش گیر میده، بشکلی که همیشه سر میز غذا همیشه جنگ و جدل بین اونها هست. اما زن خونه، مادر "سجی"، یک مادر مهربون و دلسوزه که همیشه در عین آرامش، سعی میکنه این رابطه رو حفظ و بهبود ببخشه.

اما با روند کمی از داستان، اتفاق ناگواری رخ میده که باعث عوض شدن همه چیز در این خانواده میشه که پیشنهاد میکنم تو خود سریال ببنید، نگم بهتره (البته شاید تو Trailer و Teaser متوجه بشید).

نظرشخصی:
سریال Freeter, Ie wo Kau داستان ساده و پوست کنده ای داره و از پیچیدگی زیادی برخوردار نیست....ولی در حد یک "درام خانوادگی" به دور از درگیری های عجیب، خوب پرداخت شده.
بازی Kazunari Ninomiya و آقای Naoto Takenaka واقعاً عالی بودش (پسر و پدر) و همچنین باید گفت که، Kazunari Ninomiya برای بازی خوبش از Television Drama Academy Awards و Tokyo Drama Awards تو همون فصل و سال، جایزه بهترین بازیگر نقش مرد رو گرفت و باید اضافه کرد که در مراسم Television Drama Academy Awards و Tokyo Drama Awards این سریال، بهترین سریال فصل و سال هم انتخاب شده.

چیز زیاد دیگه ای نمیشه در مورد یه سریال "درام خانوادگی" گفت، جزء اینکه بعضی اوقات مفاهیم قشنگی رو میشه پیدا کرد که هیچ وقت نمیشه ردپایی از اونها تو سریال های وطنی دید.

+++++++++++

فعلاً دارم سریال MR. BRAIN رو نگاه میکنم...بعد نیست. فرصت شد، بعد از اینکه تمومش کردم، یه معرفی ازش میزنم.

attachment.php

دیشب یه فیلم بسیار قشنگ دیدم، سر فرصت معرفی ـش رو میزنم که واقعاً بینظیر بودش.

attachment.php

Attachments

• Freeter_ie_o_kao.jpg
    Freeter_ie_o_kao.jpg
    45 KB · مشاهده: 115
  • MR-BRAIN-banner.jpg
    MR-BRAIN-banner.jpg
    99.5 KB · مشاهده: 224
  • Hara-Kiri-_Death_of_a_Samurai-p2.jpg
    Hara-Kiri-_Death_of_a_Samurai-p2.jpg
    73.7 KB · مشاهده: 113
آخرین ویرایش:
از این سریال های شبکه 3 خیلی خوشم میاد ولی ست لایت که چند تا پخش کرد زیاد حال نکردم
این افانه دونگ یی خیلی باحاله کلا با این مدل پیشرفی ها حال میکنم
مردم ایران با یانگوم بود که فهمیدن کره ای ها چی میسازن

Hara-Kiri: Death of a Samurai
2011

33001d1343034162-hara-kiri-_death_of_a_samurai-p2.jpg

داستان:
تصمیم دارم که از داستان این فیلم دو ساعته هیچ چیزی نگم! به دلیل نوع خاص روایت داستان، از هر جایی بخوام تعریف و شروع کنم، مقداری از جذابیت داستان و شخصیت های اون کم میشه.
پس با دور نمایی از داستان، این قسمت از پست رو تموم میکنم.
داستان بعد از سال 1960 زمان اِدو روایت میشه. سال های که ژاپن در صلح و آرامش بعد از جنگ های خودش به سر میبره و دورانی سخت برای سامورائی هایی که از کار بیکار شدند.
در این فیلم باید شاهد روایت سخت و ناگوار از زندگی یک خانواده سامورائی باشیم که با بازی و صداُ چهره ی بینظیر اقای Ebizo Ichikawa یک شاهکار هنری رو خلق کردند.

attachment.php

نظرشخصی:
نوع روایت داستان واقعاً دلچسب هست و با بازی بسیار عالی آقای Hikari Mitsushima و الخصوص خانم Hikari Mitsushima جذابیت و لول احساسات تو فیلم به بالاترین حد خودش میرسه. (پیش از این بازی این دو رو در سریال "Soredemo, Ikite Yuku" دیدم که تو صفحات قبل معرفی ـش رو گذاشتم)

attachment.php

attachment.php

مثل همیشه Hikari چان، سنگ تموم گذاشته و بازی واقعاً عالی رو انجام داد...قسمت هایی از فیلم داشتم پرواز میکردم.

طراحی صحنه ها و گریمُ لباس ها در حد عالی قرار دارند، بشکلی که نامزد بهترین کارگردانی هنری در Japan Academy Prize بوده.

attachment.php

موسیقی کار از قطعات زیاد شنوایی ساخته نشده، ولی بخوبی در مواقع حساس و مهم زیر گوش شنیده میشد که بهترین هماهنگی رو با موقعیت داستان، شخصیت ها و الخصوص زوایه ی دوربین داشت.

در پایان از همه نظر، منو با یک پایان درخور، راضی کرد

P.S
فیلم پر دیالوگ هستش و تقریباً سختی دیالوگ هاش کمی بالاست، ولی خوشبختانه زیرنویس فارسی اون موجوده و خوب هم ترجمه شده و مترجم زحمت زیادی برای زیرنویس کشیده.
هر دو نسخه ی BD و DVDRip از فیلم در اوایل فصل بهار بخش شده.

Attachments

• Hara-Kiri-_Death_of_a_Samurai-012.jpg
    Hara-Kiri-_Death_of_a_Samurai-012.jpg
    45.4 KB · مشاهده: 104
  • Hara-Kiri-_Death_of_a_Samurai-010.jpg
    Hara-Kiri-_Death_of_a_Samurai-010.jpg
    61.9 KB · مشاهده: 105
  • Hara-Kiri-_Death_of_a_Samurai-001.jpg
    Hara-Kiri-_Death_of_a_Samurai-001.jpg
    52.4 KB · مشاهده: 104
  • Hara-Kiri-_Death_of_a_Samurai-015.jpg
    Hara-Kiri-_Death_of_a_Samurai-015.jpg
    93 KB · مشاهده: 161
ممنون خلیل جان...>:d< من عاشق این فیلمهای سامورایی هستم.شخصیت اولش هم باحال به نظر میرسه.:x حتما اینو دانلود میکنم.

خواهش میکنم..منم یکی از فن های دو آتیشه ی فیلم های سامورائی ام D:

عاشق فیلمای سامورایی ـم.

لینکشو اگه کسی داره بده به ما.

والا من از torrent دانلود کردم..از asiatorrents که جدیداً گردن کلفت شده، برداشته سایت ـش رو Invitation ای کرده! که هر دعوت نامه 500 Bonus Points میخواد که چیزی باید در حد 3گیگ آپلود کرد تا به حدش رسید.

+++++++++++++++

سه تا فیلم ژاپنی زیر دانلود دارم که عجیب چشمم ام رو گرفتند. متاسفانه به غیر از یکشون، نمیشه داستان دوتا فیلم دیگه رو گفت، شاید بشه یکیش رو با سانسور تعریف کرد، ولی اون یکی، عمراً!!

attachment.php
attachment.php
attachment.php

عجیب هیجان زدم برای دیدنشون.

Attachments

• ba4daf49b4bcdf2e434cd6b0ab7cec13.jpg
    ba4daf49b4bcdf2e434cd6b0ab7cec13.jpg
    49.8 KB · مشاهده: 102
  • c5c4a6941a1ef378f29e01827143e359.jpg
    c5c4a6941a1ef378f29e01827143e359.jpg
    59 KB · مشاهده: 538
  • e47173c0490b7134eba48a0ebd4f7d80.jpg
    e47173c0490b7134eba48a0ebd4f7d80.jpg
    50.4 KB · مشاهده: 101
آخرین ویرایش:
به به می بینم که خلیل زده تو کار فیلم :دی
والا من از torrent دانلود کردم..از asiatorrents که جدیداً گردن کلفت شده، برداشته سایت ـش رو Invitation ای کرده! که هر دعوت نامه 500 Bonus Points میخواد که چیزی باید در حد 3گیگ آپلود کرد تا به حدش رسید.
البته واسه چک کردن دعوتنامه ها یه script چرت نوشته بودن که خیلی ساده میشد دورش زد. اینقدر ملت دورش زدن که فعلا برداشتتش. یعنی مثلا من همین الان چک کردم ، میشه خیلی راحت sign up کرد:دی
سه تا فیلم ژاپنی زیر دانلود دارم که عجیب چشمم ام رو گرفتند. متاسفانه به غیر از یکشون، نمیشه داستان دوتا فیلم دیگه رو گفت، شاید بشه یکیش رو با سانسور تعریف کرد، ولی اون یکی، عمراً!!

33050d1343080073-ba4daf49b4bcdf2e434cd6b0ab7cec13.jpg
33051d1343080073-c5c4a6941a1ef378f29e01827143e359.jpg
33052d1343080073-e47173c0490b7134eba48a0ebd4f7d80.jpg

عجیب هیجان زدم برای دیدنشون.
ایول بابا.
من وسطی رو ندیدم ولی دو تای دیگه رو دیدم.فکر کنم تو تاپیک امتیاز به فیلما هم نظرمو گفتم. Departures فیلم فوق العاده ایه. اسکار هم برده. از اونا که با روح و روان بازی میکنه. البته همه کس خوششون نمیاد چون یکم کنده ولی اگه آدم باهاش پیش بره خیلی چیزا یاد میگیره.
Love Exposure هم بهت قول میدم که یکی از عجیب غریب ترین فیلمای عمرت میشه! نزدیک به 4 ساعت فیلمه! در کل یه فیلم رومنسه ولی خیلی تغییر میکنه! هم رومنس مذهبیه، هم رومنس اکشنه، هم رومنس مدرسه ایه، هم رومنس منحرفانه ست و هم یه رومنس فوق العاده epic هست! بعید میدونم از این خوشت نیاد. اگه خوشت اومد بقیه فیلمای shion sono رو هم ببین. همشون در کمترین حالت، خیلی خاص و عجیب هستن!!

به شدت منتظرم نظرتو در مورد این دو تا فیلم بدونم!

----------------------------------------------------
اگه واقعا کسی به سامورایی ها علاقه داره، باید مانگا بخونه. بهترین جا برای دیدن داستانای سامورایی، مانگاست. مثلا Lone Wolf and Cub رو بخونید که سطحش از یه شاهکار مانگا و انیمه و فیلم و سریال خیلی بالاتره. یه شاهکار ادبیه واقعیه. نمیشه با کلمات وصفش کرد واقعا. از نظر تاریخی هم بسیار دقیقه. البته از رو این چند تا فیلم هم ساختن.
یا مثلا Vagabond رو بخونید. (عکس آوتار من :دی)

تو سینما، فیلمای قدیمی خیلی خفی هست از سامورایی ها که خیلی هم زیاد هستن اما یخورده گیر آوردنشون سخته. مال دهه های 60 و70 . من خودم دارم سعی می کنم جمعشون کنم.

بهترین فیلم سامورایی 10 سال اخیر به نظر من Tasogare Seibei هست. این چون نامزد اسکار بوده خیلی راحت گیر میاد.
Zatoichi هم به خاطر کیتانو (کارگردانش که فیلمای یاکوزایی خیلی خوبی داره) فیلم خیلی معروفیه و tv ایران هم فکر کنم نشون داده. فیلم سامورایی که اخیرا دیدم و خیلی خوشم اومد Bushi no Ichibun بود که منو یاد کنشین مینداخت به یه دلایلی! خلاصه اینکه دنیای سامورایی ها دنیای بزرگ و اعتیادآوریه!

ای جانم، محمدعلی دونو

البته واسه چک کردن دعوتنامه ها یه script چرت نوشته بودن که خیلی ساده میشد دورش زد. اینقدر ملت دورش زدن که فعلا برداشتتش. یعنی مثلا من همین الان چک کردم ، میشه خیلی راحت sign up کرد
جدی، چه خوب...یه مدت پیش با کلی تشریفات اجراش کردند...حالا که ملت زدند ترکُندنش، جالبتر شد.
ولی انصافاً از وقتی که دامین ـش رو تغییر داد...خیلی باهاش حال کردم...چون رو دامین قبلی اصلاً نمیتونستم دانلود کنم (بخاطر فیلی بودنش)

من وسطی رو ندیدم ولی دو تای دیگه رو دیدم.فکر کنم تو تاپیک امتیاز به فیلما هم نظرمو گفتم

اِ...فیلم ژاپنی میخوای امتیاز بدی، چرا اونطرف ها میری، بیا اینجا D:
پست بعدی در مورد اون فیلم وسطی میگم، سر صبحی دیدمش، آتیش ـم زد. تو جای خودم داشتم عرق میکردم!!

Departures فیلم فوق العاده ایه. اسکار هم برده. از اونا که با روح و روان بازی میکنه. البته همه کس خوششون نمیاد چون یکم کنده ولی اگه آدم باهاش پیش بره خیلی چیزا یاد میگیره.
اره..خیلی وقت بودش که چشمم رو گفته بود...از ماجراش خوشم امده بود. Teaser ـش هم چیزی بود که سریع نظرم رو جلب کرد، ولی بخاطر لیست سنگین سریال هایی که زیر دانلود داشتم، همینطور خاک میخورد، که تصمیم کردم، یه پکیچ فیلم بزنم برای دانلود و سریال ها رو استاپ بدم.

Love Exposure هم بهت قول میدم که یکی از عجیب غریب ترین فیلمای عمرت میشه! نزدیک به 4 ساعت فیلمه! در کل یه فیلم رومنسه ولی خیلی تغییر میکنه! هم رومنس مذهبیه، هم رومنس اکشنه، هم رومنس مدرسه ایه، هم رومنس منحرفانه ست و هم یه رومنس فوق العاده epic هست! بعید میدونم از این خوشت نیاد. اگه خوشت اومد بقیه فیلمای shion sono رو هم ببین. همشون در کمترین حالت، خیلی خاص و عجیب هستن!!

اول بخاطر بازی Hikari Mitsushima (نقش Yoko) بودش که خواستم دانلودش کنم، ولی بعدش یکخورده که تحقیق کردم...شگفت زدم کرد..چون برای اولین بار سه تا فیلم استاد Sion Sono انتخاب کرده بودم که دیدم، یکیش همین بود (Love Exposure).
اون دوتای دیگه، یکیش Guilty of Romance ـه و دیگری، همون وسطی Himizu هست.
دیگه بیشتر و بیشتر Love Exposure رو خواستم D:

به شدت منتظرم نظرتو در مورد این دو تا فیلم بدونم!

اون که حتماً.

اگه واقعا کسی به سامورایی ها علاقه داره، باید مانگا بخونه. بهترین جا برای دیدن داستانای سامورایی، مانگاست. مثلا Lone Wolf and Cub رو بخونید که سطحش از یه شاهکار مانگا و انیمه و فیلم و سریال خیلی بالاتره. یه شاهکار ادبیه واقعیه. نمیشه با کلمات وصفش کرد واقعا. از نظر تاریخی هم بسیار دقیقه. البته از رو این چند تا فیلم هم ساختن.
یا مثلا Vagabond رو بخونید. (عکس آوتار من )

مانگا خودن تجربه ی بینظیریه، ولی تو این فشار کاری D: و لیست سنگین دانلود و دیدن، جرات نمیکنم طرف مانگا برم....همینطوری ـش این فصل هیچ انیمه ی رو شروع نکردم. از فصل پیش هم فقط سه تا انیمه رو دیدم، اون هم نه هفتگی، یکباره دیدم D: حال هفتگی دنبال کردنش نبود :q

تو سینما، فیلمای قدیمی خیلی خفی هست از سامورایی ها که خیلی هم زیاد هستن اما یخورده گیر آوردنشون سخته. مال دهه های 60 و70 . من خودم دارم سعی می کنم جمعشون کنم.

بهترین فیلم سامورایی 10 سال اخیر به نظر من Tasogare Seibei هست. این چون نامزد اسکار بوده خیلی راحت گیر میاد.
Zatoichi هم به خاطر کیتانو (کارگردانش که فیلمای یاکوزایی خیلی خوبی داره) فیلم خیلی معروفیه و tv ایران هم فکر کنم نشون داده. فیلم سامورایی که اخیرا دیدم و خیلی خوشم اومد Bushi no Ichibun بود که منو یاد کنشین مینداخت به یه دلایلی! خلاصه اینکه دنیای سامورایی ها دنیای بزرگ و اعتیادآوریه!

اره...گل گفتی، قدیم ها، شبکه ی چهار و یک، از این فیلم های اون دهه پخش میکردند، چهار چشمی نگاشون میکردم.

Tasogare Seibei و bushi no ichibun رفت تو لیست ام.

زاتوچی رو خیلی وقت پیش از شبکه ی چهار دیدم، واقعاً فیلم لذت بخشی بودش...محمدعلی جون، تو صفحه ی هشت، پست 108، در مورد Ichi گفتم، اگه ندیدیش، اون رو هم نگاه کن، بنظرم بهترین اقتباس موجود از فیلم هایی ـه که از داستان زاتوچی، درست کردند. بازیگرش هم آیاسه هاروکا هستش که یکی از فن هاشم (:

راستی، اگه هنوز Hara-Kiri: Death of a Samurai رو ندیدی، در اولین فرصت نگاش کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or