ای جانم، محمدعلی دونو
البته واسه چک کردن دعوتنامه ها یه script چرت نوشته بودن که خیلی ساده میشد دورش زد. اینقدر ملت دورش زدن که فعلا برداشتتش. یعنی مثلا من همین الان چک کردم ، میشه خیلی راحت sign up کرد
جدی، چه خوب...یه مدت پیش با کلی تشریفات اجراش کردند...حالا که ملت زدند ترکُندنش، جالبتر شد.
ولی انصافاً از وقتی که دامین ـش رو تغییر داد...خیلی باهاش حال کردم...چون رو دامین قبلی اصلاً نمیتونستم دانلود کنم (بخاطر فیلی بودنش)
من وسطی رو ندیدم ولی دو تای دیگه رو دیدم.فکر کنم تو تاپیک امتیاز به فیلما هم نظرمو گفتم
اِ...فیلم ژاپنی میخوای امتیاز بدی، چرا اونطرف ها میری، بیا اینجا D:
پست بعدی در مورد اون فیلم وسطی میگم، سر صبحی دیدمش، آتیش ـم زد. تو جای خودم داشتم عرق میکردم!!
Departures فیلم فوق العاده ایه. اسکار هم برده. از اونا که با روح و روان بازی میکنه. البته همه کس خوششون نمیاد چون یکم کنده ولی اگه آدم باهاش پیش بره خیلی چیزا یاد میگیره.
اره..خیلی وقت بودش که چشمم رو گفته بود...از ماجراش خوشم امده بود. Teaser ـش هم چیزی بود که سریع نظرم رو جلب کرد، ولی بخاطر لیست سنگین سریال هایی که زیر دانلود داشتم، همینطور خاک میخورد، که تصمیم کردم، یه پکیچ فیلم بزنم برای دانلود و سریال ها رو استاپ بدم.
Love Exposure هم بهت قول میدم که یکی از عجیب غریب ترین فیلمای عمرت میشه! نزدیک به 4 ساعت فیلمه! در کل یه فیلم رومنسه ولی خیلی تغییر میکنه! هم رومنس مذهبیه، هم رومنس اکشنه، هم رومنس مدرسه ایه، هم رومنس منحرفانه ست و هم یه رومنس فوق العاده epic هست! بعید میدونم از این خوشت نیاد. اگه خوشت اومد بقیه فیلمای shion sono رو هم ببین. همشون در کمترین حالت، خیلی خاص و عجیب هستن!!
اول بخاطر بازی Hikari Mitsushima (نقش Yoko) بودش که خواستم دانلودش کنم، ولی بعدش یکخورده که تحقیق کردم...شگفت زدم کرد..چون برای اولین بار سه تا فیلم استاد Sion Sono انتخاب کرده بودم که دیدم، یکیش همین بود (Love Exposure).
اون دوتای دیگه، یکیش Guilty of Romance ـه و دیگری، همون وسطی Himizu هست.
دیگه بیشتر و بیشتر Love Exposure رو خواستم D:
به شدت منتظرم نظرتو در مورد این دو تا فیلم بدونم!
اون که حتماً.
اگه واقعا کسی به سامورایی ها علاقه داره، باید مانگا بخونه. بهترین جا برای دیدن داستانای سامورایی، مانگاست. مثلا Lone Wolf and Cub رو بخونید که سطحش از یه شاهکار مانگا و انیمه و فیلم و سریال خیلی بالاتره. یه شاهکار ادبیه واقعیه. نمیشه با کلمات وصفش کرد واقعا. از نظر تاریخی هم بسیار دقیقه. البته از رو این چند تا فیلم هم ساختن.
یا مثلا Vagabond رو بخونید. (عکس آوتار من )
مانگا خودن تجربه ی بینظیریه، ولی تو این فشار کاری D: و لیست سنگین دانلود و دیدن، جرات نمیکنم طرف مانگا برم....همینطوری ـش این فصل هیچ انیمه ی رو شروع نکردم. از فصل پیش هم فقط سه تا انیمه رو دیدم، اون هم نه هفتگی، یکباره دیدم D: حال هفتگی دنبال کردنش نبود :q
تو سینما، فیلمای قدیمی خیلی خفی هست از سامورایی ها که خیلی هم زیاد هستن اما یخورده گیر آوردنشون سخته. مال دهه های 60 و70 . من خودم دارم سعی می کنم جمعشون کنم.
بهترین فیلم سامورایی 10 سال اخیر به نظر من Tasogare Seibei هست. این چون نامزد اسکار بوده خیلی راحت گیر میاد.
Zatoichi هم به خاطر کیتانو (کارگردانش که فیلمای یاکوزایی خیلی خوبی داره) فیلم خیلی معروفیه و tv ایران هم فکر کنم نشون داده. فیلم سامورایی که اخیرا دیدم و خیلی خوشم اومد Bushi no Ichibun بود که منو یاد کنشین مینداخت به یه دلایلی! خلاصه اینکه دنیای سامورایی ها دنیای بزرگ و اعتیادآوریه!
اره...گل گفتی، قدیم ها، شبکه ی چهار و یک، از این فیلم های اون دهه پخش میکردند، چهار چشمی نگاشون میکردم.
Tasogare Seibei و bushi no ichibun رفت تو لیست ام.
زاتوچی رو خیلی وقت پیش از شبکه ی چهار دیدم، واقعاً فیلم لذت بخشی بودش...محمدعلی جون، تو صفحه ی هشت، پست 108، در مورد Ichi گفتم، اگه ندیدیش، اون رو هم نگاه کن، بنظرم بهترین اقتباس موجود از فیلم هایی ـه که از داستان زاتوچی، درست کردند. بازیگرش هم آیاسه هاروکا هستش که یکی از فن هاشم (:
راستی، اگه هنوز Hara-Kiri: Death of a Samurai رو ندیدی، در اولین فرصت نگاش کن.