Himizu
January 14, 2012
January 14, 2012
داستان:
.....نمیخوام زیاد داستان رو تعریف کنم، خیلی سریع رد میشم ازش...و بیشتر توان پست رو میزارم برای نظرشخصی
داستان Himizu بعد از فجایع مرگبار اخیر در ژاپن روایت میشه. آدم هایی که همه چیزـشون، زندگی، خانواده و حتی خود خودشون رو از دست دادند. ماجرای Himizu درباره ی پسر نوجوانی بنام "سومیدا" (Sumida) هست که همراه با مادرش در یک خانه ی، قایق کرایه ای در کنار یک سری آدم های بیخانمان زندگی میکنه.
مادر "سومیدا" به شدت بیخال ـه و خودش رو به بیخالی تمام زده. این وسط "سومیدا" بیشتر وقت خودش رو با بیخانمان بدبختی که کنار کلبه هستند، میگذرونه.
طرف دیگه ی داستان همکلاسی "سومیدا " هست. "چازاوا" (Chazawa) یه دختر با احساس خاص و پر انرژی هستش که تو مدرسه همیشه چشمم دنبال ـه "سومیدا" ـه و بقیش رو بهتره تو فیلم نگاه کنید.
نظرشخصی:
این نمایی خیلی خیلی کلی بعضی از شخصیت های داستان بودش ولی، داستان و مفهوم، خیلی پیچیده تر از این تعریف ساده هست که به هیچ شکلی دلم نیومد بیشتر از این توضیح ـش بدم.
شخصیت سازی تو فیلم بطرز عجیبی حیرت آور بود...همیشه فک میکردم که فیلم requiem of a dream سیاه ترین فیلم ای هست که دیدم...ولی با دیدن Himizu، آتیش گرفتم و همینطور عرق میکردم.
شخصیت های داستان تو منجلاب ای از بدبختی و سردرگمی، دست و پا میزنند، زمان برای همه اونها بعد از فاجعه ی ژاپن، ایستاده بود و همینطور در ناامیدی، در حال زجر کشیدن بودند.
نابودی و سیاه ی تو فیلم مثل زبانه های آتیش، تمام وجود ام رو گرفت، هر دقیقه از فیلم ده ها دقیقه طول میکشید. به وحشتناک ترین شکل ممکن، نابود شدن انسان ها رو آقای Sion Sono کارگردان فیلم به تصویر کشیده بود. فرو پاشی شخصیت ای که نظیرش رو بعد از requiem of a dream ندیده بودم.
فیلم برداری کار خیلی حرفه ای بودش و هماهنگی شدیدی با موقعیت های شخصیت ها داشت. به نحوی که توانایی وارد کردن بیشترین فشار رو روی ببینده داشت.
موسیقی کار یک شاهکار به تمام معنا بودش..خیلی خوب وارد صحنه میشد و اهرم بسیار قویی تو فیلم بودش و پیشنهاد میکنم که حتماً با Headphone خیلی خوب، فیلم رو تماشا کنید!
در طی دیدن فیلم چندین بار BackTime داشتم و دوباره دوباره، بعضی از صحنه هاش رو نگاه میکردم...بازیگران فیلم، الخصوص شخصیت های اصلی، حیرت آور بازی کردند. اینقدر شگفت زده شدم که با این وجود که سر صبحی فیلم رو دیدم، به شدت دوست دارم که یکبار دیگه همین الان از اول نگاش کنم.
تو فیلم ابعادی از اتفاقاتی رو نشون میده که شاید در حالت عادی حتی بدون اون فاجعه هم ممکنه که در حال رخ دادن باشه، ولی واقعیتی رو نشون میده که قطعاً مشابه اون میتونسته بعد از اتفاق، رخ بده که همین موضوع باعث میشه تاثیر دیدن فیلم چند برابر بشه. که با آرامی شروع میکنه و با پیش رفتن فیلم، شدیدتر و شدیدتر....که در پایان با یک پایان بسیار درخور، عالی تموم میشه.
"هیمیزو" تو چندین Festival پخش شده و چندتا جایزه هم برده.
Code:
[LEFT][B]Film Festivals[/B]
2011 (68th) Venice Film Festival - August 31-September 10, 2011 - Venezia 68 *World Premiere
2011 (36th) Toronto International Film Festival - September 8-18, 2011 - Contemporary World Cinema *North American Premiere
2011 (16th) Busan International Film Festival - October 6-14, 2011 - A Window on Asian Cinema
2011 (44rd) Sitges Film Festival - October 6-16, 2011 - Noves Visions - Fiction
2011 (8th) Hong Kong Asian Film Festival - October 18-November 18, 2011 - Cineaste Delights
2011 (26th) Mar del Plata Film Festival - November 5-13, 2011 - Panorama - Auteurs
2012 (14th) Deauville Asian Film Festival - March 7 - 11, 2012 - The Features Competition
2012 (30th) Brussels International Fantastic Film Festival - April 5-17, 2012 - 7th Orbit Competition
2012 (3th) Terracotta Far East Film Festival - April 12-15, 2012 *UK Premiere Closing Film
[B]Awards[/B]
Marcello Mastroianni Award for Best New Young Actor or Actress (Shota Sometani & Fumi Nikaido) - 2011 (68th) Venice Film Festival - August 31-September 10, 2011
7th Orbit Prize - 2012 (30th) Brussels International Fantastic Film Festival - April 5-17, 2012
Terracotta Far East Film Festival Audience Award - 2012 (3th) Terracotta Far East Film Festival - April 12-15, 2012[/LEFT]
از همین الان منتظرم که تو Japan Academy Prize حسابی بترکُنه
P.S
کلام آخر رو تو P.S بگم بهتره. نمیتونم بگم که این فیلم رو به همه پیشنهاد میکنم، باید خودتون تصمیم بگیرید که فیلم رو نگاه کنید، برای شروع Trailer دودقیقه ای ـش رو نگاه کنید (امکان گذاشتن لینکش نیست)
P.SS
فیلم زیرنویس فارسی نداره، ولی سختی دیالوگ ها اونقدرها هم بالا نیست، با کمی دقت همه چیز رو میشه متوجه شد.
Attachments
آخرین ویرایش: