).خلیل جان در مورد سریال های شرقی من در کل به این نتیجه رسیدم
من سریال دیدن رو از سریال های چینی شروع کردم کارهایی مثل افسانه عقاب های مبارز و بازگشت عقاب های مبارز رازهای گنج پنهان لینخو و .......
بعد از اون شروع کردم به دیدن سریال های کره ای سبک قدیم مثل هونگ گیل دانگ و ایلجیما و چیل وو قهرمان و بعدشم کره ای های سبک جدید
بعد از اون هم چندتا سریال ژاپنی تو سبک های مختلف دیدم مثل دختر پررو و .....
از کشورهای دیگه هم فقط از کشوری مثل تایلندی و تایوانی چندتا فیلم دیدم که زیاد هم چیز قابل عرضی نبود :d
و اما نظرم در مورد سریال ها سبک سیاقشون :
کارهای چینی خیلی احساسی تر از کارهای ژاپنی و کره ای هستند و در کل چینی ها تو بیان احساساتشون از بقیه شرقی ها خیلی بهترند ولی مشکل اساسی این سریال ها اینه که تو سریال های بیشتر از اندازه بزرگ نمایی دیده میشه و بیشتر کار ها کاملآ غیر واقعی به نظر میرسند
و اما کار های کره ای , کار های کره ای معمولآ داستان های خوبی دارند ریتم اغازیشون خوبی خوب ادامه پیدا میکنه ولی در بیشتر مواقع به خاطر یه سری مسائل مسخره که در بیشتر شبکه های تلویزیونیشون هست و به خاطر استقبال زیاد و .... شروع میکنن به کش دادن داستان اضافه کردن قسمت که واقعآ یه سریال خوب رو ضایع میکنند البته باید بگم که در بین اسیای شرقی ها سریال های کره ای از لحاظ داستانی و کارهای اکشن و فانتزی و کمدی از سطح بالاتری نسبت به سریال های شرقی برخوردارند و از نکات ضعف دیگه ای هم که میشه به اون اشاره کرد حس تکراری بودن سریال های کره ای بعد از دیدن چندین سریال هستش و از اونجا به بعد هستش که میشه کار های خوب رو از بد جدا کرد
در مورد سریال های ژاپنی : به نظر من برخلاف انیمه های ژاپنی سریال های تلوزیونشون کاملآ سبک خاصی دارند که با هر نوع ژانر از سریال های ژاپنی ما ایرانی ها نمیتونیم ارتباط برقرار کنیم حد اقل من که اینجوریم البته سیل زیاد سریال های کره ای ذر کشورمون هم فکر کنم گواه این موضوع باشه :d
نقطه قوت سریال های ژاپنی در ساخت درام ها و تراژدی هاست که واقعآ این سبک از سریال هاشون در بالاترین سطح از سریال های اسیای شرقی قرار میگیره در کنار این سبک اون ها تو سبک وحشت هم در بین سریال ها و فیلم های ترسناک ید طولایی دارند و میشه گفت که بدون شک تو این زمینه هم کارها رو انحصاری کردند :d
و اما سبک های دیگه سریال های ژاپنی در بیشتر سریال هاشون مشکل بیان احساسات دارند تو کار های کمدی و فانتزی و اکیشن که به صرف یک کار درام یا رومنس نیستند واقعآ بیننده ای مثل ما رو اذیت میکنه مثلآ همین سریال دختر پررو که ایشالا معرفیش رو هم میذارم به عنوان یه کار کمدی رومنس شاید در نگاه اول سریال جالبی به نظر بیاد ولی متاسفانه به هیچ عنوان نمیشه باهاش ارتباط بر قرار کرد ولی مثلآ سریالی مثل بازگشت خوشبختی که کانال 3 هم پخش میکرد اگه به صورت پشت سر هم ببینیدش واقعآ ازش لذت میبرید با اینکه در بیشتر اوقات ریتم ارومی داره ولی سریال دوست داشتنی هستش
در مورد تایلندی ها و تایوانی ها و ...... کلآ عشق اکشن هستند و چیز دیگه ای هم نمیشه ازشون انتظار داشت :d
خلاصه این برداشت من از سریال های اسیای شرقی بود :d
من خیلی دوس دارم یک لیتر اشک رو ببینم فقط مشکل اینجاست که نمی دونم زیرنویس فارسی براش هست یا نه اگر هست لطفا لینک دانلود سریال و با زیرنویسشو بزارین
WoW حسن جان (:
به شخصه با ژاپنی جماعت هیچ مشکلی ندارم ولی مشکل اصلیم روی کره ای هستش، مشکل من با سریال هاشون نیست...مشکل خودشونن، درجه اول، زبان ـشون و دوم، نوع چهره هاشون هستش.
خیلی خیلی سخت میتونم باهاش کنار بیام، اگه بگم که شاید عادت ندارم...خیلی سختر میتونم بهشون عادت کنم.
P.S
حالا تو 99 درصد سایت های فارسی، بیشتر در مورد سریال های کره ای صحبت میشه که مثل قارچ هم فروشگاه وجود داره، یکباره با دو سه تا سریال از TV خودمون، اینگار یه انفجار رخ داد!
P.SS
حالا حسن جان، یه لطفی کن، بهترین سریال کره ای که دیدی رو بگو (سلیقه ـم رو که میدونی چیه (: ) که بتونم از یه کار خوب شروع کنم، شاید بتونم باهاشون کنار بیام.

خیلی خیلی ممنون حسن جان. اگه سریالی داشتی که مثل همین یک لیتر اشک بود هم معرفی کنید. حسن جان شما حتما امپراطور دریا رو که دیدید؟؟ اگه تو اون سبک هم سریالی میشناسین معرفی کنید (که مثل همین امپراطور دریا غم انگیر باشه:d)
![]()

واقعا سریال زیبایی بود. فوق العاده تاثیر گذار بود با اینکه دل آدم رو به شدت به درد میاره ولی نکته های زیادی رو به آدم یادآوری میکنه. مثل همین که هدف زندگی چیه و..... خیلی نکات دیگه که باید سریال رو دید تا فهمید. کشور ما هم ای کاش فقط یک دهم استعداد بازیگرای این سریال رو داشت و میتونست چنین چیزایی خلق کنه... متاسفانه فقط سریال غم انگیز ما هم میشه سریالی مثل ستایش که بیشتر به آدم حرص میداد و اصلا حس غمناکی نداشت.... یک لیتر اشک با اینکه خیلی کوتاه بود و فقط یه موضوع رو بهش میپرداخت ولی چنان تحت تاثیر قرار میداد آدم رو که از همون قسمت اول حس تراژدی سریال برات قابل حس بود.
با اینکه یه سریال 11 قسمتی بود ولی آهنگهای زیادی داشت و بسیار زیبا... مخصوصا و مخصوصا آهنگ Anata Ga Oshiete Kure Tamono -Ai No Theme که بی نظیر بود. هرکی براش دانلود سریال مقدور نیست حداقل این آهنگ رو حتما دانلود کنه. خلیل جان خدا بگم چیکارت کنه که ما رو شدیدا با این سریال دپرس کردی. این ترم نیوفتم شانس آوردم.:d ولی دور ا شوخی واقعا ازت ممنونم که اینو معرفی کردی و همینطور حسن جان.

بله، تو سال 2005 این سریال پخش شد، و از اون طرف اگه درست یادم باشه تو سال 2011 توسط یکی از اعضای فروم دنیایی انیمه زیرنویس فارسی شد...برای همین لینک هاش بعد از زیرنویس شدن تو فروم ها پخش شد.یه سوال : مطمئنید این سریال رو توی سال 2005 تو ژاپن نشون دادن؟ آخه من تو تاپیک های ایرانی که سرچ میکردم این سریالو تازگی ها گذاشتن واسه دانلود.... میخواستم ببینم این سریال همین اواخر تولیدش کردن یا تو ایران تازه کشفش کردن؟:d
این One Litre of Tears رو گزاشتم واسه دانلود فکر کنم مثل Clannad باشه
یادم رفت اینو بپرسم : آقا خلیل زیرنویس قسمت ویژه ی این one litre of tears رو ندارید؟ البته خودم زیرنویس انگلیسیشو دارم ولی حوصلم نمیکشه هی فیلم رو نگه دارم و اونو ترجمه کنم. اگر زیرنویس فارسیشو داشتین ممنون میشم به منم بدید.![]()