کدام را می پسندید؟! FEAR یا QUAKE4

کدامیک را می پسندید

• Quake IV

رای‌ها: 16 41.0%
  • F.E.A.R

رای‌ها: 23 59.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    39
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نوشته شده توسط monster:
خلاصه به نظر من quake IV حد اقل 5 برابر fear هیجان داشت.
نظر شما چیه؟
بنظر من کاملا سلیقه ای هستش, هرکس تو بازی به یه چیزی توجه داره. من خودم از جوه بازی FEAR که مثل فیلم The Ring بود خیلی خوشم اومد ;)

which game is better in your opinion? quake IV or fear

نوشته شده توسط Dant3:
بنظر من کاملا سلیقه ای هستش, هرکس تو بازی به یه چیزی توجه داره. من خودم از جوه بازی FEAR که مثل فیلم The Ring بود خیلی خوشم اومد ;)

سلام خانمه دانته :
از این که در مورد نظر من نظر دادی ممنون. ولی به نظر تو این بی انصافی نیست که FAER رو بهتر از QUAKE IV بدونیم؟؟!!
بگذریم. به قول شما این چیزا سلیقه ایه. راستی من تو علاقه مندیهات NFS: most wanted رو دیدم.
نظرت درباره یه بازی online داغ چیه؟ من که میمیرم برای بازی online به خصوص most wanted.

کدام را میسندید؟

نوشته شده توسط gavelock:
كاملا مشخصه fear بهتره يا حداقل من بيشتر ازش خوشم مياد

با عرض سلام:
آخه محمد علی جان قربون شکل ماهت میشه به منم بگی چطور به این نتیجه رسیدی؟؟!!!!!

کدام را میسندید؟

نوشته شده توسط Darkfie1d:
من اتراگهاي چندش آور كوئك رو با هيچ FPS ـه ديگه اي (البته بجز HL2) عوض نميكنم.. بابا اين بازي هرچي نباشه ياد آور خاطرات دور كوئك 2 ـه... FEAR كه بنظر من فقط افكتهاي قشنگ داره... در كل، Warden Clany
خواهش ميكنم از اون هااالووويه مسخرم حرف نزنين...

پ.ن: چه قابر شدي امشب.
ای ول بابا تو اولین کسی هستی که یه نظر درست و حسابی رو این دو تا بازی میندازه.
منم کاملا با نظرت موافقم. من نمی دونم چی باعث شده بیشتر بازیخورا به fear رای بدن؟؟؟؟؟

من دليلش مي دونم
كلا هر بازي كه اسونه و براي تموم كردنش نيازي به زحمت ريادي نداره تو ايران همه طرفدارش مي شن اين فير هم همين
اينقدر اين بازي كوتاه بود كه از خريدنش پشيمون شدم

نوشته شده توسط monster:
سلام خانمه دانته :
از این که در مورد نظر من نظر دادی ممنون. ولی به نظر تو این بی انصافی نیست که FAER رو بهتر از QUAKE IV بدونیم؟؟!!

چه بی انصافی بازیه به این خوبی, خفنی :cheesygri
ولی در کل این دوتا بازی یه دنیا تفاوت باهم دارن, طوری نیستن که بتونیم باهم مقایسشون کنیم :confused: بنظر من اصلا جواب نمی ده مقایسه بین این دوتا.

نوشته شده توسط monster:
بگذریم. به قول شما این چیزا سلیقه ایه. راستی من تو علاقه مندیهات NFS: most wanted رو دیدم.
نظرت درباره یه بازی online داغ چیه؟ من که میمیرم برای بازی online به خصوص most wanted.

راستش من تاحالا آنلاین بازی کردن رو امتحان نکردم, اما همیشه بازیهای Multi Player رو خیلی دوست داشتم و دارم مخصوصا سبک Racing.
کلا سری بازیهای NFS رو خیلی دوست دارم.
:cheesygri

نوشته شده توسط monster:
من نمی دونم چی باعث شده بیشتر بازیخورا به fear رای بدن؟؟؟؟؟
تعداد کسانیکه تو رای گیری شرکت کردن زیاد نیست برای همین زیاد نمیشه رو نتیجه ی فعلی رای گیری چیزی گفت :p

کدام بازی را میپسندید؟

نوشته شده توسط Dant3:
چه بی انصافی بازیه به این خوبی, خفنی :cheesygri
ولی در کل این دوتا بازی یه دنیا تفاوت باهم دارن, طوری نیستن که بتونیم باهم مقایسشون کنیم :confused: بنظر من اصلا جواب نمی ده مقایسه بین این دوتا.

ای ول بابا ما رو گرفتی دیگه دانته جون.
اصلا ولش کن آقا جون ما که هر چی میگیم فایده نداره.باشه ما تصلیم دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیمونه.ولی من کم کم دارم شک میکنم که خیلیا quake IV بازی کرده باشن.:confused:

در ضمن من نمیگم که quake IV بهترین بازیه اصلا اشتباه نکنید. من خیلی بازیای دیگه کردم که یه سر و گردن از quake IV بالاترن ولی در مقایسه با fear مطمئن باشید که همینطوره که میگم غیر از اونم چرت و پرته.:-"

به هر حال تو این انتخاب همونطور که گفتی یه چیزایی مثل سلیقه و علایق و نمیدونم همین چیزا خیلی تاثیر داره.
خوب دیگه دارم زیادی حرف میزنم. خیلی ممنون که بدون توجه به چیزای دیگه fear رو نتخاب کردی.:eek:
by

کدام بازی را میپسندید؟

نوشته شده توسط bazi khor:
من دليلش مي دونم
كلا هر بازي كه اسونه و براي تموم كردنش نيازي به زحمت ريادي نداره تو ايران همه طرفدارش مي شن اين فير هم همين
اينقدر اين بازي كوتاه بود كه از خريدنش پشيمون شدم
همین طوره که میگی.(دقیقا):cool:
ولی کو گوش شنوا bazi khor جون اگه کل دنیا رو تبلیغاتم بچسبونی و تو تلویزیون هم اعلام کنی
و تو روزنامه و مجله و این چیزا هم بنویسی بازم کار خودشونو میکنن ولی هر کی یه چیز و دوست داره دلیل اصلیشم همونیه که قبلا گفتی. خلاصه دستت درد نکنه آقا همه مثل ما که بازی خور نمیشن.:-"
by

جناب مانستر برای کسانی که زیاد طرفدار ترس نیستن Fear حرف نداره.Quake یه خورده پیاز داغه جریانو زیاد کرده.من خودم از لحاظ فنی Quake رو بیشتر قبول دارم ولی از لحاظ یه بازی بازیباز پسند Fear یه چیزه دیگست...

نوشته شده توسط mohandes_register:
جناب مانستر برای کسانی که زیاد طرفدار ترس نیستن Fear حرف نداره.Quake یه خورده پیاز داغه جریانو زیاد کرده.من خودم از لحاظ فنی Quake رو بیشتر قبول دارم ولی از لحاظ یه بازی بازیباز پسند Fear یه چیزه دیگست...

ای بابا مهندس جون دیگه خندمون نیومده بود که خندمونم اومد. اصلا تو درباره quake IV چی میدونی. نه اصلا میخوام بگی که از این جور بازیا سر در میاری؟؟!!
چرا بیخودی موضوع رو گنده میکنی. شاید خیال کنی من به خاطر این با fear مخالفم که ازش بدم میاد یا متنفرم. نه این طورام نیست.تازه من تا قبل از این که quake IV بازی کنم فکر میکردم مثل fear که هی از گرافیکش تعریف میکنن quake IV هم همونجوریه. ولی وقتی با اسرار بچه ها بازیش کردم اونوقت فهمیدم که quake IV خیلی از fear بهتره. اگه میشد نشونت بدم (رو مانیتور) که چرا این حرفا رو میزنم هم تو میفهمیدی که من چی میگم هم قطعا یه نفر به طرفداران quake IV اضافه میشد.
متاسفانه خیلی از ما چشم بسته نظر میدیم. به امید روزی که هممون درست و با دلیل هرف بزنیم.ممنونم که به حرفام گوش دادی.در ضمن این و هم بگم که من به نظرات همتون ارادت خاصی دارم ولی یه وقتایی هم هست که باید انتقاد کنی دیگه نهههههههههههههههههههههههههه غلام!!!!!!!

آخرین ویرایش:
غلام ميگه نه:cheesygri
من از داستان quake4 اصلا خوشم نيومد.يك بازي يكنواخت و خسته كننده(البته از دوم 3 خوشم اومد شديد)انجين بازي و فيزيكش نسبت به دوم و پچش پسرفت داشت .هوش مصنوعي ضعيف بود ولي گيم پلي عالي.
از نظر گرافيك تو تكسچر از فير بالاتر بود ولي تو ديتيل و شيدر اصلا به پاي فير نميرسيد.
راستي منم اميد وارم كه كسي چشم بسته نظر نده.من هر دوي بازيارو انجام دادم.فير رو تموم كردم ولي كوعك كشش كافي رو نداشت براي من.من نظراته همه رو ارزشمند ميدونم و بهش احترام ميذارم.اين نظر شخصي من بود.

نوشته شده توسط mohandes_register:
ببخشید من چند تا نکته رو بهت نگفتم:
1. من عاشق سبک ترسناکم.:love:
2. از بازیهایی که من دارم 95٪ اونا ترسناکن.:eek:
3. اگه fear باسه تو ترسناکه پس ................... هیچی بگزریم.:D
4. این بازی اسمش F.E.A.R هست و مخفف چند تا کلمه است نه fear که تو اسمش و گذاشتی ترس.:p

اين بازي هر دو معني رو در بر داره كه اين از هوشه سرشاره سازندشه.
fear&first encounter assault recon

فقط مونده بود این به ما بخنده:) بچه جون خودم میدونم فیر مخفف چه کلماتی منم نمیگم از بازی ترسناک چی سر در میارم چی نمیارم.در ضمن اگه تو دنباله ترسناکی دلیل نداره منم عینه تو باشم:D
من هر دو بازی رو بازی کردم و از Quake هم برای این خوشم نیومده بازی کنم که همش تاریک بود.فیر حد اقل داستانش یه خوردهای کشش کار داشت ولی Quake از نظر داستان تعطیل بود.
تو حرفای منم دقت میکردی گفتم باری کسایی که طرفداره ترس نیستن و هیچوقت فیر رو یه بازیه ترسناک نخوندم.قبله پست دادن پسته منو با دقت تمام بخون...به نظر سنجی هم هی نگاهی بنداز دوباره تا شاید افتاد واست بازیباز پسند یعنی چی;)
در ضمن شما میتونی بری تو گیم اسپات نمره هر دو بازی رو یه چک کوچولو بکنی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or