نوشته شده توسط Dant3:بنظر من کاملا سلیقه ای هستش, هرکس تو بازی به یه چیزی توجه داره. من خودم از جوه بازی FEAR که مثل فیلم The Ring بود خیلی خوشم اومد
ای ول بابا تو اولین کسی هستی که یه نظر درست و حسابی رو این دو تا بازی میندازه.نوشته شده توسط Darkfie1d:من اتراگهاي چندش آور كوئك رو با هيچ FPS ـه ديگه اي (البته بجز HL2) عوض نميكنم.. بابا اين بازي هرچي نباشه ياد آور خاطرات دور كوئك 2 ـه... FEAR كه بنظر من فقط افكتهاي قشنگ داره... در كل، Warden Clany
خواهش ميكنم از اون هااالووويه مسخرم حرف نزنين...
پ.ن: چه قابر شدي امشب.
نوشته شده توسط monster:سلام خانمه دانته :
از این که در مورد نظر من نظر دادی ممنون. ولی به نظر تو این بی انصافی نیست که FAER رو بهتر از QUAKE IV بدونیم؟؟!!
نوشته شده توسط monster:بگذریم. به قول شما این چیزا سلیقه ایه. راستی من تو علاقه مندیهات NFS: most wanted رو دیدم.
نظرت درباره یه بازی online داغ چیه؟ من که میمیرم برای بازی online به خصوص most wanted.
نوشته شده توسط Dant3:چه بی انصافی بازیه به این خوبی, خفنی :cheesygri
ولی در کل این دوتا بازی یه دنیا تفاوت باهم دارن, طوری نیستن که بتونیم باهم مقایسشون کنیم :confused: بنظر من اصلا جواب نمی ده مقایسه بین این دوتا.
ای ول بابا ما رو گرفتی دیگه دانته جون.
اصلا ولش کن آقا جون ما که هر چی میگیم فایده نداره.باشه ما تصلیم دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیمونه.ولی من کم کم دارم شک میکنم که خیلیا quake IV بازی کرده باشن.:confused:
در ضمن من نمیگم که quake IV بهترین بازیه اصلا اشتباه نکنید. من خیلی بازیای دیگه کردم که یه سر و گردن از quake IV بالاترن ولی در مقایسه با fear مطمئن باشید که همینطوره که میگم غیر از اونم چرت و پرته.
به هر حال تو این انتخاب همونطور که گفتی یه چیزایی مثل سلیقه و علایق و نمیدونم همین چیزا خیلی تاثیر داره.
خوب دیگه دارم زیادی حرف میزنم. خیلی ممنون که بدون توجه به چیزای دیگه fear رو نتخاب کردی.
by
همین طوره که میگی.(دقیقا)نوشته شده توسط bazi khor:من دليلش مي دونم
كلا هر بازي كه اسونه و براي تموم كردنش نيازي به زحمت ريادي نداره تو ايران همه طرفدارش مي شن اين فير هم همين
اينقدر اين بازي كوتاه بود كه از خريدنش پشيمون شدم
نوشته شده توسط mohandes_register:جناب مانستر برای کسانی که زیاد طرفدار ترس نیستن Fear حرف نداره.Quake یه خورده پیاز داغه جریانو زیاد کرده.من خودم از لحاظ فنی Quake رو بیشتر قبول دارم ولی از لحاظ یه بازی بازیباز پسند Fear یه چیزه دیگست...
ببخشید من چند تا نکته رو بهت نگفتم:نوشته شده توسط mohandes_register:جناب مانستر برای کسانی که زیاد طرفدار ترس نیستن Fear حرف نداره.Quake یه خورده پیاز داغه جریانو زیاد کرده.من خودم از لحاظ فنی Quake رو بیشتر قبول دارم ولی از لحاظ یه بازی بازیباز پسند Fear یه چیزه دیگست...