سلامنوشته شده توسط Darkfie1d:من اتراگهاي چندش آور كوئك رو با هيچ FPS ـه ديگه اي (البته بجز HL2) عوض نميكنم.. بابا اين بازي هرچي نباشه ياد آور خاطرات دور كوئك 2 ـه... FEAR كه بنظر من فقط افكتهاي قشنگ داره... در كل، Warden Clany
خواهش ميكنم از اون هااالووويه مسخرم حرف نزنين...
پ.ن: چه قابر شدي امشب.
در واقع با اون چيزائي كه من از هالووو ديدم... چيزي در حد Area 51 ـه يعني به همون مزخرفي.. تا وقتي HL2 و Doom و Quake هست هرگز براي اينجور بازيها وقتم رو نميگذارم.. البته اين رو هم بگم من بازي نكردم اين هيلوه شمارو (البته يكش رو كمي بازي كردم - چيزي در حد نيچر زدن بود (نيچر=قضاي حاجت))...نوشته شده توسط dinosaur:سلام
دستت درد نكنه Dark Field جان. بازي FPS از Halo باحال تر چي سراغ داري ؟ ( البته به جز عشق من يعني HL2 ).
محيطهاي خيلي خيلي بزرگ. اسلحه هاي محشر. هيجان زياد. آهنگهايي كه توي بازيهاي FPS مطمين هستم بهترين هستن و آدم رو ميبرن توي يه حال و هواي ديگه. مهمتر از همه ماشينها جتها و تانكها و وسايل نقليه اش مثل بانشي و ... كه باهاش 50 متر ميري روي هوا و از هيجان بي نظيره.مرحله هاي گروهيش هم كه ديگه نگو. البته اينها براي نسخه 1 Halo هست و نسخه دومش رو دوبرابر اين در نظر بگيرين كه البته فقط براي XBOX اومده.
موفق و پيروز باشين.
آريا
Dark Field جان همه نظرشون در مورد بازيهاي مورد علاقه شون فرق داره و حرفهاي شما هم در مورد گرافيك و فيزيك كاملآ درسته ولي گيم پلي فكر نكنم. پيشنهاد مي كنم اگه موقعيتي جور شد حتمآ Halo 2 رو هم امتحان كن و هيجان بي نظيرش رو ببين. تاثير اين بازي به حدي بوده كه ماشينها و جتهاي UT2004 تقريبآ از روي اين بازي نمونه برداري شدن و هر كسي كه اين دو بازي رو انجام بده اين موضوع رو ميفهمه.نوشته شده توسط Darkfie1d:در واقع با اون چيزائي كه من از هالووو ديدم... چيزي در حد Area 51 ـه يعني به همون مزخرفي.. تا وقتي HL2 و Doom و Quake هست هرگز براي اينجور بازيها وقتم رو نميگذارم.. البته اين رو هم بگم من بازي نكردم اين هيلوه شمارو (البته يكش رو كمي بازي كردم - چيزي در حد نيچر زدن بود (نيچر=قضاي حاجت))...
نكته اي تو اين بازي نيست كه تو بقيه بازيهاي متوسط سبك اول شخص نباشه.. پس چيزي در همون حد متوسط باقي ميمونه.. تبليغات زياد $M باعث شد اين بازي گل كنه و الا در كل چيزي نيست كه بقيه جلوش لنگ بندازن... نه فيزيك خارق العاده HL2 رو داره و نه گرافيك و گيم پلي فوق العاده سريع Quake رو ... گرچه بنظر من حيفه كه اصلاً اسم اين سه تا بازي رو بيارم در مقايسه با هاالووو ... البته اميدوارم از من ناراحت نشي من فقط چيزي رو گفتم كه نظر كاملاً شخصي خودمه و برداشت خودم از چيزائي كه ديدم و شنيدم و لمس كردم...
در گرافیک Q4 نسبت به دووم 3 هیچ پیشرفت و ابتکار جدیدی وجود نداشت برای همین بازیه Q4 در بسیاری از سایت ها حتی نامزد بهترین گرافیک سال نشد بر عکس همین بازیه FEAR برای مثال در سایت گیم اسپات به عنوان بهترین گرافیک فنی در سال 2005 شناخته شد...در کل بازیه Q4 از لحاظ گرافیک و گیم پلی و حتی طراحیه مراحل و محیط بازی تفاوت چندانی با دووم 3 نداشت و در حقیقت یم کپی بود که تعدادی وسیله ی نقلیه بهش اضافه شده ...فیر از لحاظ داستان هم جذاب تر از Q4 بود البته با اینکه داستانش نتونسته بود ترس را بخوبی القا کنه اما لا اقل باعث میشد که گیمر بخواد بازی را به پایان برسونه...--------------------------------------------------------------------------------
از نظر اينجانب قشنگي فير به Bullet-Time افكتشه كه اونم در مقابل Smod بازي محبوب و پرطرفدار HL2 چيزي براي گفتن نداره.. داستان بازي هم كه از فيلمهاي Grouge و Ring و همينطور Siren اقتباص شده البته اقتباس كه نه نوعي تقليد براي خلق عنصر ترس كه اصلاً در اين بازي نيست...
اما Q4 تنها بازي بوده كه از اكثر سايتهاي معتبر براي گرافيك نمره ماكزيمم رو گرفته... گيم پلي بازي همون گيم پلي Q3 و Q2 هست دقيقاً چيزي كه كوئك بازها توقع داشتن... بريد ESReality و QuakePlanet خودتون ببينيد... بازي خيلي بهتر از فير بهينه سازي شده با اينكه مينيموم سيستم اسپكش 1گيگ رم ميخواد اما با 512 هم قابل اجراست... در صورتي كه فير الان روي سيستم من دچار مشكلات زياد هست!! اصلاً بهينه سازي نشده..
این حرفت اصلا درست نیست...هالو در سال 2001 برای Xbox ساخته شد و در اون زمان یکی از بهترین باز های FPS در زمان خودش از لحاظ گرافیک بود...این بازی با دو سال تاخیر در سال 2003 برای PC به بازار اومد پس نباید انتظار داشت که پس از 2 سال گرافیکش در حد Half Life 2 و مثلا دووم 3 باشه ..در ضمن Halo از لحاظ گیم پلی یکی از بهترین و از نظر من بهترین بازییه که بعد از هالف لایف در رده ی FPS ساخته شده..اگه کسی از یک بازی خوشش نمیاد دلیل نمیشه که قابلیت هاش را هم زیر سوال ببره...در واقع با اون چيزائي كه من از هالووو ديدم... چيزي در حد Area 51 ـه يعني به همون مزخرفي.. تا وقتي HL2 و Doom و Quake هست هرگز براي اينجور بازيها وقتم رو نميگذارم.. البته اين رو هم بگم من بازي نكردم اين هيلوه شمارو (البته يكش رو كمي بازي كردم - چيزي در حد نيچر زدن بود (نيچر=قضاي حاجت))...
نكته اي تو اين بازي نيست كه تو بقيه بازيهاي متوسط سبك اول شخص نباشه.. پس چيزي در همون حد متوسط باقي ميمونه.. تبليغات زياد $M باعث شد اين بازي گل كنه و الا در كل چيزي نيست كه بقيه جلوش لنگ بندازن... نه فيزيك خارق العاده HL2 رو داره و نه گرافيك و گيم پلي فوق العاده سريع Quake رو ... گرچه بنظر من حيفه كه اصلاً اسم اين سه تا بازي رو بيارم در مقايسه با هاالووو ... البته اميدوارم از من ناراحت نشي من فقط چيزي رو گفتم كه نظر كاملاً شخصي خودمه و برداشت خودم از چيزائي كه ديدم و شنيدم و لمس كردم...
نوشته شده توسط saeedrz:البته از دوست خوبم توقع دارم دفعه بعد که خواست یه تاپیک نظرسنجی جدید بزنه حداقل یه
وجه شباهت بین رقبا پیدا کنه
اگه فاکتور ترس رو انتخاب کردی باید بگم که در مقایسه زیاد به کار نمیاد
نوشته شده توسط Kain:سلام.
من به کواک رای میدم . من کلا با دوم و بازی های تریپ دوم خیلی حال میکنم و اینطور بازی ها برام بیشتر جذابیت داره تا بازی هایی مثل هاف لایف یا فیر و این جور بازی ها .
البته فیر هم خیلی خوبه اما من با کواک بیشتر حال کردم .
نوشته شده توسط pandora tomorrow:البته نه اینکه از بازی هایی که تخیلین بدم بیاد ها. از واقعی ها بیشتر خوشم میاد
نوشته شده توسط Darkfie1d:از نظر اينجانب قشنگي فير به Bullet-Time افكتشه كه اونم در مقابل Smod بازي محبوب و پرطرفدار HL2 چيزي براي گفتن نداره.. داستان بازي هم كه از فيلمهاي Grouge و Ring و همينطور Siren اقتباص شده البته اقتباس كه نه نوعي تقليد براي خلق عنصر ترس كه اصلاً در اين بازي نيست...
اما Q4 تنها بازي بوده كه از اكثر سايتهاي معتبر براي گرافيك نمره ماكزيمم رو گرفته... گيم پلي بازي همون گيم پلي Q3 و Q2 هست دقيقاً چيزي كه كوئك بازها توقع داشتن... بريد ESReality و QuakePlanet خودتون ببينيد... بازي خيلي بهتر از فير بهينه سازي شده با اينكه مينيموم سيستم اسپكش 1گيگ رم ميخواد اما با 512 هم قابل اجراست... در صورتي كه فير الان روي سيستم من دچار مشكلات زياد هست!! اصلاً بهينه سازي نشده..
و Quake مشكش اينه كه محيطهاشون خيلي خيلي تاريكه
هنر كارمك انگار همينه كه بازي با گرافيگ بالا تو تاريكي مطلق بسازه
بازي اونقدرا هم تخيلي نيست ميشه گفت بيشتر چيزها واقعي هستن. البته چندتا اسلحه تخيلي داري ولي خوب باعث نميشه بازي تخيلي بشه.
ميشه گفت دنياي واقعي كه با كمي تخيل و توهم قاطي شده.
نوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
من تنها دلیلی که برای این دو تا بازی و مقایسه اون تاپیک زدم این بود:
نه ترس بود و نه چیزی دیگه.
این دو تا بازی در سال 2005 اومد و هر کدوم قبل از اینکه بیاد قرار بود با هم یه رقابتی رو بکنن.
من نظرمو گفتم.
Quake4
اینجا یه نظر سنجی هستش و من تنها دلیلم دو تا از بهترین بازی FPS بود.
اگه یادم باشه توی بازی دات یه مقایسه برای بازی دوم 3 و HL2 بود که من به شخصه از اون تاپیک خیلی خوشم مییومد.فکر میکنی HL2 و دوم3 وجه تشابهی داشتن. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه !!!!!!!!!!!!!!!
نه ترسی توی HL2 و نه چیز دیگه.ولی توی دوم 3 بود.حالا چرا اومدن مقایسه کردن.چون هر دو یکی از بهترین ها بودن و موتور HL2 با موتور دوم3 .
نورپردازی دوم 3 با HL2.
حالا این فکر رو برای Q4 و فیر بکنین.
نور پردازی .داستان .گرافیک. صدا و ....
من توی صفحه اول گفتم که چرا این دو تا بازی رو با هم مقایسه کردم.
ممنون
خداحافظ
نوشته شده توسط mohandes_register:ولی خوب تنها بدی بازی اینه که یا باید با هد فون بازی کنی تا بترسی یا هم صداشو تا آخر بلند کنی.آخه صداگزاریش واقعا تو ترسش کمک کرده.در کل باید میشد بهترین FPS سال.