کدام را می پسندید؟! FEAR یا QUAKE4

کدامیک را می پسندید

• Quake IV

رای‌ها: 16 41.0%
  • F.E.A.R

رای‌ها: 23 59.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    39
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این قدر بحث نداره دیگه این همه سایت معتبر هست برین توش امتیاز ها رو ببینین بعد متوجه میشین کدوم بهتره .
مطمئنا اون ها که شغلشون اینه و دیگه تو این کار حرفه ای شدن بیشتر از ما ها میفهمن.
با اینکه من خودم عاشق هر 2 تاشونم :d

نوشته شده توسط mohandes_register:
فقط مونده بود این به ما بخنده:) بچه جون خودم میدونم فیر مخفف چه کلماتی منم نمیگم از بازی ترسناک چی سر در میارم چی نمیارم.در ضمن اگه تو دنباله ترسناکی دلیل نداره منم عینه تو باشم:D
من هر دو بازی رو بازی کردم و از Quake هم برای این خوشم نیومده بازی کنم که همش تاریک بود.فیر حد اقل داستانش یه خوردهای کشش کار داشت ولی Quake از نظر داستان تعطیل بود.
تو حرفای منم دقت میکردی گفتم باری کسایی که طرفداره ترس نیستن و هیچوقت فیر رو یه بازیه ترسناک نخوندم.قبله پست دادن پسته منو با دقت تمام بخون...به نظر سنجی هم هی نگاهی بنداز دوباره تا شاید افتاد واست بازیباز پسند یعنی چی;)
در ضمن شما میتونی بری تو گیم اسپات نمره هر دو بازی رو یه چک کوچولو بکنی.

این شد یه انقاد درست و حسابی.
منم باهات موافقم. quake IV هم خیلی تاریکی زیاد داشت هم اینکه داستانش چنگی به دل نمیزد.;)
من واقعا عشق میکنم یکی درست انتقاد کنه. ولی برعکس کنترل خودم و از دست میدم وقتی یکی بی حساب حرف بزنه.
در ضمن دفعه دیگه واضحتر صحبت کن.:cool:
ولی خداییش روند بازی چی؟ لابد میخوای بگی تاریک بود و داستانش بد بود ؟ :-"

اگه نمیگی روند بازی fear هم بهتر از quake IV بود؟؟!!!!:mad:
منتظر نظرت در این مورد هستم. میبینمت جیگر.:love:

راستی یه چیزی رو یادم رفت. حاضرم شرط ببندم بیشتر از هر کسه دیگه ای بازی خورا رو میشناسم یعنی میدونم هر کی چند مرده حلاجه. اینم که گفتم از بازی چی میدونی خواستم که بدونی حرفایی که زده بودی درست نیست.مگه میشه یه بازیخور چیزی حالیش نباشه !!!!!!!!
اگرم ناراحت شدی معضرت میخوام. میبینمت.:)

نه عزیز ناراحت چیه.بحث سره 2 تا بازیه ناراحتی نداره...:)
روند بازیه فیر هم زیاد جالب نبود اینو قبول دارم.تو محیط های بسته و شبیهه هم و حتی رنگ بندی بدی هم داشت ولی خوب واقعا در گیریهای سریعی داشت که با گیم پلی بازی میخوند.و همینطور اینکه دشمنات از یه هوشه مصنوعی عالی برخوردار بودن و شبیه یه انسان عمل میکردن.ولی تو Quake هوش مصنوعی زیاد مطرح نبود در واقع همه چیز از قبل طراحی شده بود...

در ضمن شما میتونی بری تو گیم اسپات نمره هر دو بازی رو یه چک کوچولو بکنی
نمیخاستم تو این تاپیک چیزی بگم ولی....
یه چیز بگم من اصلا به نمره هایی که میدن اعتقاد ندارم بخصوص گیم اسپات:cheesygri
اصلا نمیشه مثایسه کرد از این جهت;)
بعدش هم این دو بازی رو اصلا نمیهش باهم مقایسه کرد خیلی ربط ندارن بهم;)
اگه هم قرار باشه مقایسه کرد من قبول دارم داستان بازی فیر خیلی بهتر بود ولی از نظر اسلحه از نظر تنوع دشمن(موجودات) خیلی ضعیفتر از کوئک 4 بود در مورد گرافیک هم نسبتا مساوی بودن ولی به نظر من کوئک4 بهتر بود همین اینکه راحت تر اجرا میشد رو سیستمها هم اینکه گرافیکش بهتر بود نور پردازی و صداگذاری کوئک4 عالی بود و فیر در این مورد هم نمیتونه به کوئک 4 برسه
هوش بالای موجودات فیر یکی از برتری های بازی بود که خیلی باهاش حال کردم:cheesygri
یکی از نکات منفی فیر سوتی های زیادی بود که در بازی داده بود که خیلی هم زیاد بود
در کل من عاشق هر دوی این بازیهای هستم ولی کوئک4 بهتره:cheesygri
یکی از دلایلی هم که شما از کوئک 4 خوشتون نمیاد تاریکی بازی از که به نظر من بازی که قرار است ترسناک باشه باید هم تاریک باشه البته فیر هم خیلی روشن نبود اونم نسبتا تاریک بود;)

آخرین ویرایش:
نه عزیز ناراحت چیه.بحث سره 2 تا بازیه ناراحتی نداره...:)
روند بازیه فیر هم زیاد جالب نبود اینو قبول دارم.تو محیط های بسته و شبیهه هم و حتی رنگ بندی بدی هم داشت ولی خوب واقعا در گیریهای سریعی داشت که با گیم پلی بازی میخوند.و همینطور اینکه دشمنات از یه هوشه مصنوعی عالی برخوردار بودن و شبیه یه انسان عمل میکردن.ولی تو Quake هوش مصنوعی زیاد مطرح نبود در واقع همه چیز از قبل طراحی شده بود...
ولی آخرش نگفتی که quake IV خوبه یا نه؟:confused:
در ضمن من مدتی هست که ایمیلام دیگه فارسی نیستن و با یه خط عجیب و غریب میبینمشون.
میخواستم اگر میدونی چطوری دوباره فارسی میشن من و یه راهنمایی کامل بکنی.مرسی.:love:

اول جوابه خوبیه Quake.معلومه که خوبه مگه میشه بگم بده یه همچین بازی.به خصوص در بخشه Multi که حرف نداره.
سواله 2:راست کلیک کن برو رو گزینه Encoding و یکی از این 2 تا باید باشه.arabic(windows)
یا Unicode (utf8).رو هر دو امتحان کن یکی فارسیش میکنه متنارو...

علیرضا اومدی نسازی.اصلا خدا وکیلی صدا گزاری مثله صدا گزاری فیر کجا دیدی؟اینو فکر کنم خوده مانستر(اسمت چیه:) )هم دیگه قبول داشته باشه.نقطه قوت فیر صدا و هوش مصنوعیشه...

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
نمیخاستم تو این تاپیک چیزی بگم ولی....
یه چیز بگم من اصلا به نمره هایی که میدن اعتقاد ندارم بخصوص گیم اسپات:cheesygri
اصلا نمیشه مثایسه کرد از این جهت;)
بعدش هم این دو بازی رو اصلا نمیهش باهم مقایسه کرد خیلی ربط ندارن بهم;)
اگه هم قرار باشه مقایسه کرد من قبول دارم داستان بازی فیر خیلی بهتر بود ولی از نظر اسلحه از نظر تنوع دشمن(موجودات) خیلی ضعیفتر از کوئک 4 بود در مورد گرافیک هم نسبتا مساوی بودن ولی به نظر من کوئک4 بهتر بود همین اینکه راحت تر اجرا میشد رو سیستمها هم اینکه گرافیکش بهتر بود نور پردازی و صداگذاری کوئک4 عالی بود و فیر در این مورد هم نمیتونه به کوئک 4 برسه
هوش بالای موجودات فیر یکی از برتری های بازی بود که خیلی باهاش حال کردم:cheesygri
یکی از نکات منفی فیر سوتی های زیاد بود بخصوص گرافیکی بود که در بازی بود خیلی هم زیاد بود
در کل منم عاشق هر دو بازی هستم ولی کوئک 4 یه چیز دیگه است:cheesygri
یکی از دلایلی که میگید خوشتون نیومد اینه که بازی یکم تاریک است که البته فیر هم زیاد روشن نبود;) خب بخاطر اینه که بازی باید ترسناک باشه دیگه:cheesygri
بای

ای بابا علی رضا جون مگه نمیبینی روزی 10000000000000000000 بار پست میدم و این حرفا رو میگم ولی کسی که گوش نمیده فقط حرف خودشونو میزنن.

نوشته شده توسط monster:
ای بابا علی رضا جون مگه نمیبینی روزی 10000000000000000000 بار پست میدم و این حرفا رو میگم ولی کسی که گوش نمیده فقط حرف خودشونو میزنن.
بابا ولشون کن زیاد خودت رو ناراحت نکن:cheesygri ;)
بزار برای خودشون حرف بزنند :cheesygri
من که دیگه پست نمیدم تو این تاپیک نیازی نمیبینم آخه:cheesygri
اصلا هم نمیخاستم بدم ولی دیگه نشد جلوی خودمو بگیرم;)

اول جوابه خوبیه Quake.معلومه که خوبه مگه میشه بگم بده یه همچین بازی.به خصوص در بخشه Multi که حرف نداره.
سواله 2:راست کلیک کن برو رو گزینه Encoding و یکی از این 2 تا باید باشه.arabic(windows)
یا Unicode (utf8).رو هر دو امتحان کن یکی فارسیش میکنه متنارو...

ای بابا خوبه که گفتم یه توضیح کامل بده.:eek:
اینم میدونم که تو گفتی. فقط نمی دونم کجا راس کلیک کنم.خواهش میکنم واضحتر بگو.

خیلی خییل خیلی خیلی ممنونم.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
این قدر بحث نداره دیگه این همه سایت معتبر هست برین توش امتیاز ها رو ببینین بعد متوجه میشین کدوم بهتره .
مطمئنا اون ها که شغلشون اینه و دیگه تو این کار حرفه ای شدن بیشتر از ما ها میفهمن.
با اینکه من خودم عاشق هر 2 تاشونم :d

بابا تو دیگه آخرشی. خوبه موضوع تاپیک گفته کودوم و بیشتر میپسندی!!! حالا تو میگی هر دوشون و دوس داری؟ خوب هممون هر دو رو دوس داریم. ولی تو باید یکی رو انتخاب کنی. برو ببینم چیکار میکنی.:cheesygri

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
بابا ولشون کن زیاد خودت رو ناراحت نکن:cheesygri ;)
بزار برای خودشون حرف بزنند :cheesygri
من که دیگه پست نمیدم تو این تاپیک نیازی نمیبینم آخه:cheesygri
اصلا هم نمیخاستم بدم ولی دیگه نشد جلوی خودمو بگیرم;)

حالا عیبی نداره همین که نظر دادی و به quake IV رای دادی خودش کلیه.:cool:

میشه بگی چیرو کامل توضیح بدم.
خب بابا تو صفحه که داری ایمیلاتو چک میکنی.اصلا همین صفحه که داری الان میخونی تست کن ببین...
علیرضا منم اصراری ندارم تو این تاپیک پست بدی:) .در ضمن تو که Game spot رو قبول نداری 100 تا سایته دیگه هم هست میتونی بری اونجا هم چک کنی امتیازارو.صدا گزاری رو حتما چک کن:D

نوشته شده توسط monster:
بابا تو دیگه آخرشی. خوبه موضوع تاپیک گفته کودوم و بیشتر میپسندی!!! حالا تو میگی هر دوشون و دوس داری؟ خوب هممون هر دو رو دوس داریم. ولی تو باید یکی رو انتخاب کنی. برو ببینم چیکار میکنی.:cheesygri

سلام.
من خودم به شخصه بیشتر از f.e.a.r خوشم اومد :blushing:
خب نظرم اینه نریزین سرم :cheesygri
البته گفتم که من هر دوش رو خیلی خیلی دوست دارمن چون fps رو خیلی دوست دارم.:D

من خودم از کواک خوشم نمیاد چون یه جورائی شبیه بازی دوم هست !
در واقع میشه گفت تا حدودی تقلیدی از بازی دوم هست!
ولی فیر به نظر من یک شاهکاره و در سبک خودش بی نظیزه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or