کدام را می پسندید؟! FEAR یا QUAKE4

کدامیک را می پسندید

• Quake IV

رای‌ها: 16 41.0%
  • F.E.A.R

رای‌ها: 23 59.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    39
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
به خاطر تو هم شده پست میدم:p
هر وقت هم لازم ببینم پست میدم:)
-------------------
کسانی که میگن فیر بهتر است چه دلیلی دارن؟؟؟؟؟
میگن داستان بازی بهتر است خب اگه کوئک4 هم میرفت داستان یه فیلمی رو که خیلی محبوب است میگرفت و میزاشت تو بازی میشد یه داستان خوب!!
ولی به نظر من بازیهایی که از فیلم ها ساخته میشن یک تقلید است:p
پس نگید داستان بازی بهتر اکوک4 بوده این داست مخصوص یک فیلم بود به نام رینگ که خیلی هم محبوب است به خاطر همین است که بازی خیلی محبوب شده
بعد میگید صداگزاری فیر بهتر بود؟؟؟؟؟ رو چه حسابی گفتید اینو؟؟؟
روی چه کارت صدایی بازی کردید آقا محمد رضا توضیح داد دربارش
اسلحه و موجودات کوئک4 خیلی بهتر از فیر بود
فیر انقدر سوتی داشت که من خودم فقط 5 تا عکس از سوتی هاش تو سایت گذاشتم
ولی هرچقدی کوئک4 رو بازی کردم حتی 1 دونه سوتی هم ندیدم:p
تنهای چیزی که برتری قاطع داشت نسبت به کوئک4 هوش بالای موجودات فیر بود همین
این همه برتری داره کوئک 4 نسبت به فیر بعد شما میگید فیر بهتره؟؟؟؟خب دلیل بیارین دیگه؟
برای اینکه یک بازی رو با یک بازی دیگه مقایسه کنیم باید در بیشتر موارد به بازی دیگه برتری داشته باشه تا بشه گفت بهتر از اون یکی است ولی اینجا شما میگید فقط داستان بازی و هوش بالای موجودات فیر بهتر بوده پس چه جوری شد بهتر از کوئک4
کوئک4 رو یه جوری تنظیم کرده بودن که روی اکثر سیستم ها به راحتی اجرا میشد ولی فیر نه خیلی سخت اجرا میشد من روی 5700 نتوستن راحت بازی کنمش ولی کوئک4 رو خیلی راحت بازی کردم
مولتی کوئک4 هم که حرف نداره اینم یه برتری دیگه
این هم برتری داره کوئک4 نسبت به فیر بسه یا بازم بگم:cheesygri
;)
خوب اولا خوشحا شدم دوباره پست میدی از نظر منم اشکال نداره از این به بعد هر وقت خواستی پست بده:)
شما عزیزان چه طور میگین با یه کارته گرافیکه معمولی صدای کواک بهتره ولی نمیگین حتی با یه کارته صدای معمولی تو فیر میتونی کیفیته خوبی بگیری؟(در ضمن حوصله نداشتم کارته صدامو چک کنم)
در ضمن خودت حاضری یه بازی بکنی با یه داستانه مزخرف یا یه بازی بکنی که از رویه یه فیلمه موفق ساخته شده؟
رو اصلحه ها و دشمنا حرفی ندارم.
خوب البته جریانه اون سوتی ها به خاطره اینه که زیادی به فیزیکش توجه کردن:cheesygri
هوشه مصنوعی فکر کنم یه نکته بسیار مثبتش بود که ذکر کردی ولی گیم پلی رو یادت رفت.فیر گیم پلیش به نظرت موردی داشت؟اصلا چقدر بازی کردی این بازیرو؟ایشالله تا آخرش رفتی که؟
یه مورد که من شدیدا از فیر ناراضیم سیستم بالایی که میخواد خدا وکیلی این مورد بازی رو ضعیف کرده قبول دارم...
از علیرضا متشکرم حرفام باهاش تموم شد.حالا مانستر که آخرم اسمشو به من نگفت.
عزیزم من جوابه بقیرو میدم تو به خودت میگیری:D

شما عزیزان چه طور میگین با یه کارته گرافیکه معمولی صدای کواک بهتره ولی نمیگین حتی با یه کارته صدای معمولی تو فیر میتونی کیفیته خوبی بگیری؟(در ضمن حوصله نداشتم کارته صدامو چک کنم)
در ضمن خودت حاضری یه بازی بکنی با یه داستانه مزخرف یا یه بازی بکنی که از رویه یه فیلمه موفق ساخته شده؟
رو اصلحه ها و دشمنا حرفی ندارم.
رامین جان
اولش من نگفتم که با یک کارت معمولی نمیتونی کیفیت خوبی تو کوئک بگیری فقط گفتم اگه میخای کیفیت خوب رو احساس کنی باید یک کارت صدا عالی و اسپیکر که دالبی باشه باید بگیری بازی کنی
بعدش هم نگفتم که صدای فیر بده یا اینکه با کارت صدا معمولی خوب نمیشه کیفیت رو احساس کرد منظور من این بود باید این دو بازی رو با کارت صدای خوب بازی کرد و البته یه اسپیکر عالی که دالبی باشه و بعد نظر داد که کدومشون بهتر است
بعدش هم منظور من این نبود که صدا کوئک خیلی بهتر از فیر است من در جواب شما که گفتید صدا کوئک قابل قیاس نیست با فیر این حرف رو زدم
من هردوشون رو بازی کردم با کارت صدا خوب میشه گفت در یک سطح بودن ولی آنچه که مسلم بود صدا کوئک ضعیفتر از فیر نبود;)
دوما خب اگه قرار باشه هر بازی از روی یک فیلم ساخته بشه که دیگه نمیشه گفت بازی باید بگیم فیلم اینجوری باید قسمت امتیاز داستان بازی رو از لیست امتیازها خارج کنیم چون داستان بازی یک تقلید است و از روی یک فیلم است;)
من کاملا مخالفم با حرف شما میگید داستان کوئک مزخرف بود اصلا هم اینطوری نبود داستان بازی خیلی هم خوب نسبت به داستانهای بازیهایی که از روی فیلم درست نمیشه داستان خوبی بود ولی نباید با بازیهایی که از روی فیلم ساخته بشه مقایسه کرد خب معلوم اون بازی که از روی فیلم ساخته شد داستان خیلی بهتری داره به هر حال از روی یک فیلم محبوب ساخته شد و قبلا هوادارهای خودش رو پیدا کرده بود;)
پس من ترجیح میدم یه داستان به قول شما مزخرف رو بازی کنم ولی داستانی که از روی یک فیلم باشه رو بازی نکنم
فکر کردید چرا بازیهای ea به جز چندتاش زیاد طرفدار نداره به خاطر این است که بیشتر بازیهاش از روی فیلم ساخته میشه و زیاد محبوبیتی هم نداره چون زیاد به خوده بازی توجه نمیکنه بیشتر یه فیلم میسازن
بازی بازا بیشتر دوست دارن یه داستان جدید رو تجربه کنند:cheesygri
خب گیم پلی فیر هم خوب بود ولی گیم پلی کوئک هم بد نبود
خب خودت هم ایرادات فیر رو قبول داری پس دیگه چی میگی؟
نتیجه داستان.هوش موجودات.گیم پلی بازی بهتر از کوئک است ولی این کافی نیست برتریهای کوئک خیلی بیشتر از فیر است
مولیتی بازی.سلاح بازی.موجودات بازی.نورپردازی.خوب اجرا شدن حتی روی کارت 5200
گرافیک بازی هم مساوی بود نسبت به فیر صداگزاری هم مساوی بود
خب اگه اینا رو قبول دارید پس حالا بگید کدوم بهتره؟؟
البته اینا نظر من بود ولی واقع گرا بود به نظر خودم چون اینا رو اکثرا قبول دارن

خوب البته جریانه اون سوتی ها به خاطره اینه که زیادی به فیزیکش توجه کردن
خب یک بازی که فقط مثلا تو گیم پلی یا داستان بازی تمرکز میکنه باعث میشه که بقیه چیزهاش عالی در نیاد ولی Id توانسته در اکثر موارد دربازی موفق ظاهر بشه خب درداستان یکم ضعیف بود ولی در بقیه موارد عالی بود به هر حال خیلی سخت است که یک بازی در تمام موارد عالی باشه ولی به هر حال در اکثر چیزها باید عالی باشه تا یک بازی عالی بشه
هر دو این بازیهای عالی بودن ولی با این چیزهایی که من گفتم و برتریهای کوئک که داشت کوئک به نظر من بهتر بود;)

چقدر بازی کردی این بازیرو؟ایشالله تا آخرش رفتی که؟
مگه میشه تمومش نکرده باشم یه چیز میگی گفتم که عاشقش هستم بی صبرانه هم منتظر نسخه بعدیش هستم:cheesygri
اگه تمومش نکرده بودم که نمیتونستم اینجوری نظر بدم رامین جان:)

آخرین ویرایش:
بابا تو هم که فقط میگی چیرو بیشتر دوست دارم یا دوست ندارم دلیل بیار برای صحبتهای خودت:D
اینو 100 بار گفتی دیگه همه میدونند:cheesygri

بحث رو دیگران میکنن ولی خداییش هر کدوم بهتره به ما چه :) هر کی میره اون چیزی که دوست داره بازی میکنه :D

راستی f.e.a.r شد بهترین fps سال :cheesygri
راستی f.e.a.r شد بهترین 'گرافیک سال :cheesygri

راستی f.e.a.r شد بهترین fps سال
راستی f.e.a.r شد بهترین 'گرافیک سال
این درسته واقعا;) ...
حالا هرکی نظرش یه چیزیه...

فکر میکنم اکثر سایت های معتبر و غیر معتبر این دو جمله ی بالای منو قبول دارن ;)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
بحث رو دیگران میکنن ولی خداییش هر کدوم بهتره به ما چه :) هر کی میره اون چیزی که دوست داره بازی میکنه :D

راستی f.e.a.r شد بهترین fps سال :cheesygri
راستی f.e.a.r شد بهترین 'گرافیک سال :cheesygri
این درسته واقعا ...
حالا هرکی نظرش یه چیزیه
اینجا فقط نظرامون رو میدیم و قرار هم نیست کسی ناراحت بشه هرکی نظری داره منم نظر خودم رو با دلیل گفتم:cheesygri

فکر میکنم اکثر سایت های معتبر و غیر معتبر این دو جمله ی بالای منو قبول دارن
امین جون خودت میگی به ما چه که کدوم بهتر هستن ولی خودت.............:-" :-"
این سایتهای معتبر و غیر معتبر هرچی میخان بگن . بگن اونا هم نظر خودشون رو میدن قرار نیست که هرچی اونا میگن درست باشه;)
بعدش هم من جایی نخوندم که بگن فیر بهتری fps شده؟؟؟؟ یا اینکه جایزه بهترین fps رو گرفته؟

آخرین ویرایش:
امین جون خودت میگی به ما چه که کدوم بهتر هستن ولی خودت.............:-" :-"
این سایتهای معتبر و غیر معتبر هرچی میخان بگن . بگن اونا هم نظر خودشون رو میدن قرار نیست که هرچی اونا میگن درست باشه;)

من که بحث نکردم فقط یاداوری کردم :cheesygri

ولی این سایت های معتبر و غیر معتبر (که من معتبرش منظورمه) خیلی حرفه ای تر از ما هستن :D و اصلا کارشون اینه....

سلام

اگه راس میگی یه مسابقه بذار تا با هم مسابقه بدیم و ببینیم کی سر در میاره کی نمیاره.

من برای مسابقه حاضرم.فقط بگو باید چه جوری بهت نشون بدم .من به شخصه به اقا رامین گل و اقا علی رضا بابت حرفاشون خوشحالم.حداقل برای حرفاشون یک سری دلیل و منطق رو میگن که من کاملا قبول دارم.

در ضمن شما نگفتی از کوئک چی فهمیدی؟؟؟ اگه جواب این سوال من رو ندی دیگه توی این تاپیک یک دونه پست هم در جواب شما نمیدم.

اگه مشکلی نیست برام بگو چی فهمیدی؟؟؟ شاید من موقع بازی کردن کوئک خواب بودم و داشتم سایبریا بازی میکردم.;) ;)

این کل نظر شما در مورد این دو بازی بوده :

: گرافیکش اونقدرهام که میگن زیاد نیست. خیلی از قسمتاش تکراری بود و حوصله بازیخور و سر میبره. ولی هیچیش که خوب نباشه قسمتای تیر اندازی و درگیریهاش عالی بود.
خلاصه fear نو آوری خاصی نسب به بازیهای قبلیش نداشت و من یکی خیلی حال نکردم.

quake IV: اما این بازی که نسبت به fear رای کمتری داشت رو خیلی بهتر از fear میدونم. از صلاحهاش بگیر تا مراحل بسیار متنوع و ماشینهای جنگی بی اعصاب و قسمتای action.
اصلا وقتی من با بعضی از تفنگاش شلیک میکردم فکر میکردم این منم که دارم میجنگم.
مشه بگی اونایی که به fear رای دادن یا quake IV رو بازی نکردن یا اگمر بازی کردن.... خدا میدونه برای چی تا quake IV هست به fear رای دادن
.

این نظر اقا سیاوش که تازگیا با من مشکل پیدا کرده انگاری :

از نظر اينجانب قشنگي فير به Bullet-Time افكتشه كه اونم در مقابل Smod بازي محبوب و پرطرفدار HL2 چيزي براي گفتن نداره.. داستان بازي هم كه از فيلمهاي Grouge و Ring و همينطور Siren اقتباص شده البته اقتباس كه نه نوعي تقليد براي خلق عنصر ترس كه اصلاً در اين بازي نيست...
اما Q4 تنها بازي بوده كه از اكثر سايتهاي معتبر براي گرافيك نمره ماكزيمم رو گرفته... گيم پلي بازي همون گيم پلي Q3 و Q2 هست دقيقاً چيزي كه كوئك بازها توقع داشتن... بريد ESReality و QuakePlanet خودتون ببينيد... بازي خيلي بهتر از فير بهينه سازي شده با اينكه مينيموم سيستم اسپكش 1گيگ رم ميخواد اما با 512 هم قابل اجراست... در صورتي كه فير الان روي سيستم من دچار مشكلات زياد هست!! اصلاً بهينه سازي نشده.
.

به این میگن نظر.ببین شاید توی این دو طرز نظر دادن فرقی رو احساس کنی .
++++++++++++++++++

اقا رامین گل شما هر چی بگی من در بست قبول دارم.خوشحال میشم برای حرف هایی که میزنی حداقل چند خط دلیل و مدرک مییاری.من به شخصه همه نظرات شما رو قبول دارم.اگرم من با حرفام ناراحتت کردم معذرت میخوام.

نه مثل این دوستمون که مشکل رو مونیتور میدونن.من براشون یه مونیتور 19 جور میکنم.تا برای من نشون بدن توی کوئک چی دیدن که بقیه ندیدن؟؟؟؟

از علی رضا هم ممنونم.عالی بود.هنوزم جان کارمک حرف نداره.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
از نظر اينجانب قشنگي فير به Bullet-Time افكتشه كه اونم در مقابل Smod بازي محبوب و پرطرفدار HL2 چيزي براي گفتن نداره.. داستان بازي هم كه از فيلمهاي Grouge و Ring و همينطور Siren اقتباص شده البته اقتباس كه نه نوعي تقليد براي خلق عنصر ترس كه اصلاً در اين بازي نيست...
اما Q4 تنها بازي بوده كه از اكثر سايتهاي معتبر براي گرافيك نمره ماكزيمم رو گرفته... گيم پلي بازي همون گيم پلي Q3 و Q2 هست دقيقاً چيزي كه كوئك بازها توقع داشتن... بريد ESReality و QuakePlanet خودتون ببينيد... بازي خيلي بهتر از فير بهينه سازي شده با اينكه مينيموم سيستم اسپكش 1گيگ رم ميخواد اما با 512 هم قابل اجراست... در صورتي كه فير الان روي سيستم من دچار مشكلات زياد هست!! اصلاً بهينه سازي نشده
واقعا به این میگن نظر دستت درد نکنه آقا سیاوش تمام چیزهایی که من گفتم رو تو چند جمله خلاصه کردی کاملا با حرفهای شما موافق هستم
این امین کوش که میگفت فیر بهترین گرافیک رو گرفته؟؟؟؟
به قول خودش همین سایتهای معتبر و حرفه ای تر از من و کسان دیگه بهش نمره ماکزیمم دادن;)

سلام...

نمیدونم چطور شده بعد از نزدیک به هشت نه ماه که از ورود این دو بازی میگذره بحث مقایسه این دو تا بازی دوباره بالا گرفته...بازی جدید تر گیر نیاوردید :cheesygri

بهرحال از لحاظ امتیاز خودتون مقایسه کنید...;)

FEAR​

200vjv8.jpg

Quake 4​

200xsvq.jpg

خب امتیاز ها را دیدید...من قبلا نظراتم را در مورد این دو بازی گفتم قصدم ندارم وارد جزییات این دو بازی بشم....اما همانطور که مشهوده از مجموع امتیاز هایی که تاکنون به این دو بازی داده شده بازی FEAR امتیازات بمراتب بالاتری گرفته
حالا در نتیجه میشه به چند سبک و سیاق صحبت کرد...

1) برو بابا این امتیازها همش کشکه اونا همه اشتباه میکنند فقط من درست میگم ( ادبیات حکومت های خودکامه :-" )

2) خب قبول بازی FEAR در مجموع بهتر از Quake 4 هست اما من از Quake 4 بیشتر خوشم اومد :)

3) مگه حالت سومی هم داره :-"

دیگه انتخاب با خودتون;)

در آخر هم تا یادم نرفته این مطلب را بگم که امین در مورد گرفتن عنوان بهترین گرافیک سال توسط FEAR کاملا درست گفت .....
بازی FEAR تقریبا عناوین بهترین گرافیک PC در سال 2005 را از سوی بسیاری از سایت های معتبر درو کرد ;)
نکته ی جالب اینجاست که من هر چی فکر میکنم یادم نمیاد بازی Quake 4 در سایت معتبری اصلا جایزه ای برده باشه :-"

تا بعد...;)

آخرین ویرایش:
این امین کوش که میگفت فیر بهترین گرافیک رو گرفته؟؟؟؟
به قول خودش همین سایتهای معتبر و حرفه ای تر از من و کسان دیگه بهش نمره ماکزیمم دادن;)

پست فرزاد رو بخون میفهمی.
در ضمن مگه خودت یادت نیست شد بهترین گرافیک سال؟؟؟:)

سلام

یادم نمییاد توی این چند تا پستی که دادم اقا فرزاد گفته باشم گرافیک فیر کشک!!!!!!!!!!!!!!!

من گفتم گرافیک هر دو خوب بود.فیر indoor خوبی داشت و کوئک OutDoor خوبی داشت.

و در ضمن باز هم به یاد نمی یارم گفته باشم که جوایزی که فیر گرفته کشک.و سایت های دیگه هر چی میگن بی خوده.ولی اینو میدونم که کوئک جواب طرفدارانشو به خوبی داد و طرفداران کوئک از بازیش راضی بودن.

همین.

فرزاد گل داره راست میگه.این بازی توی ارشیو بازی هامون داره خاک میخوره.

پس دلیلی نداره باز دوباره نبش قبر کنیم.

این اخرین پست من توی این تاپیک.

موفق باشین.

خداحافظ

بهرحال از لحاظ امتیاز خودتون مقایسه کنید
خب از نظر امتیازها که من گفتم فیر بالاتر است ولی من برای خودم دلیل داشتم که میگفتم کوئک4 بهتر است و تا برخلاف دلیل من ثابت نشه بازم میگم کوئک4 بهتر است:p
ولی خب منم موافقم دیگه نیازی نیست بحث کنیم منم از اول نمیخاستم وارد بحث بشم ولی نشد ولی دیگه بی خیال به قول آقا فرزاد بعد از چند ماه دیگه نیاز نیست دربارش بحث بشه:cheesygri

یادم نمییاد توی این چند تا پستی که دادم اقا فرزاد گفته باشم گرافیک فیر کشک!!!!!!!!!!!!!!!

من گفتم گرافیک هر دو خوب بود.فیر indoor خوبی داشت و کوئک OutDoor خوبی داشت.

و در ضمن باز هم به یاد نمی یارم گفته باشم که جوایزی که فیر گرفته کشک.و سایت های دیگه هر چی میگن بی خوده.ولی اینو میدونم که کوئک جواب طرفدارانشو به خوبی داد و طرفداران کوئک از بازیش راضی بودن.
محمد رضا جان میدونم همچین حرفی نزدی
اما من در پستم منظورم شخص خاصی نبود....در حالت کلی گفتم ;) :tick:

حالا اگر موافقید تاپیک قفل بشه ؟؟؟؟ ;)

نوشته شده توسط farzadlion:
محمد رضا جان میدونم همچین حرفی نزدی
اما من در پستم منظورم شخص خاصی نبود....در حالت کلی گفتم ;) :tick:

حالا اگر موافقید تاپیک قفل بشه ؟؟؟؟ ;)
من موافقم اینجوری بهتر است:cheesygri

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or