mohandes_register
کاربر سایت
خوب اولا خوشحا شدم دوباره پست میدی از نظر منم اشکال نداره از این به بعد هر وقت خواستی پست بدهنوشته شده توسط Ali_Reza_1899:به خاطر تو هم شده پست میدم
هر وقت هم لازم ببینم پست میدم
-------------------
کسانی که میگن فیر بهتر است چه دلیلی دارن؟؟؟؟؟
میگن داستان بازی بهتر است خب اگه کوئک4 هم میرفت داستان یه فیلمی رو که خیلی محبوب است میگرفت و میزاشت تو بازی میشد یه داستان خوب!!
ولی به نظر من بازیهایی که از فیلم ها ساخته میشن یک تقلید است
پس نگید داستان بازی بهتر اکوک4 بوده این داست مخصوص یک فیلم بود به نام رینگ که خیلی هم محبوب است به خاطر همین است که بازی خیلی محبوب شده
بعد میگید صداگزاری فیر بهتر بود؟؟؟؟؟ رو چه حسابی گفتید اینو؟؟؟
روی چه کارت صدایی بازی کردید آقا محمد رضا توضیح داد دربارش
اسلحه و موجودات کوئک4 خیلی بهتر از فیر بود
فیر انقدر سوتی داشت که من خودم فقط 5 تا عکس از سوتی هاش تو سایت گذاشتم
ولی هرچقدی کوئک4 رو بازی کردم حتی 1 دونه سوتی هم ندیدم
تنهای چیزی که برتری قاطع داشت نسبت به کوئک4 هوش بالای موجودات فیر بود همین
این همه برتری داره کوئک 4 نسبت به فیر بعد شما میگید فیر بهتره؟؟؟؟خب دلیل بیارین دیگه؟
برای اینکه یک بازی رو با یک بازی دیگه مقایسه کنیم باید در بیشتر موارد به بازی دیگه برتری داشته باشه تا بشه گفت بهتر از اون یکی است ولی اینجا شما میگید فقط داستان بازی و هوش بالای موجودات فیر بهتر بوده پس چه جوری شد بهتر از کوئک4
کوئک4 رو یه جوری تنظیم کرده بودن که روی اکثر سیستم ها به راحتی اجرا میشد ولی فیر نه خیلی سخت اجرا میشد من روی 5700 نتوستن راحت بازی کنمش ولی کوئک4 رو خیلی راحت بازی کردم
مولتی کوئک4 هم که حرف نداره اینم یه برتری دیگه
این هم برتری داره کوئک4 نسبت به فیر بسه یا بازم بگم:cheesygri
شما عزیزان چه طور میگین با یه کارته گرافیکه معمولی صدای کواک بهتره ولی نمیگین حتی با یه کارته صدای معمولی تو فیر میتونی کیفیته خوبی بگیری؟(در ضمن حوصله نداشتم کارته صدامو چک کنم)
در ضمن خودت حاضری یه بازی بکنی با یه داستانه مزخرف یا یه بازی بکنی که از رویه یه فیلمه موفق ساخته شده؟
رو اصلحه ها و دشمنا حرفی ندارم.
خوب البته جریانه اون سوتی ها به خاطره اینه که زیادی به فیزیکش توجه کردن:cheesygri
هوشه مصنوعی فکر کنم یه نکته بسیار مثبتش بود که ذکر کردی ولی گیم پلی رو یادت رفت.فیر گیم پلیش به نظرت موردی داشت؟اصلا چقدر بازی کردی این بازیرو؟ایشالله تا آخرش رفتی که؟
یه مورد که من شدیدا از فیر ناراضیم سیستم بالایی که میخواد خدا وکیلی این مورد بازی رو ضعیف کرده قبول دارم...
از علیرضا متشکرم حرفام باهاش تموم شد.حالا مانستر که آخرم اسمشو به من نگفت.
عزیزم من جوابه بقیرو میدم تو به خودت میگیری