کدام را می پسندید؟! FEAR یا QUAKE4

کدامیک را می پسندید

• Quake IV

رای‌ها: 16 41.0%
  • F.E.A.R

رای‌ها: 23 59.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    39
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نوشته شده توسط mohandes_register:
میشه بگی چیرو کامل توضیح بدم.
خب بابا تو صفحه که داری ایمیلاتو چک میکنی.اصلا همین صفحه که داری الان میخونی تست کن ببین...
علیرضا منم اصراری ندارم تو این تاپیک پست بدی:) .در ضمن تو که Game spot رو قبول نداری 100 تا سایته دیگه هم هست میتونی بری اونجا هم چک کنی امتیازارو.صدا گزاری رو حتما چک کن:D
ببخشید مهندس. من اینقدر گیجم که نفهمیدم چی گفتم. من اصلا دیشب تو باغ نبودم. از کمکتم ممنونم.
حالا خودمونیما چرا جواب علی رضا رو دادی به من؟؟؟؟؟ نکنه تو هم گیج شدی؟؟!!!!!!!!:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

نوشته شده توسط m_unknown_r:
غلام ميگه نه:cheesygri
من از داستان quake4 اصلا خوشم نيومد.يك بازي يكنواخت و خسته كننده(البته از دوم 3 خوشم اومد شديد)انجين بازي و فيزيكش نسبت به دوم و پچش پسرفت داشت .هوش مصنوعي ضعيف بود ولي گيم پلي عالي.
از نظر گرافيك تو تكسچر از فير بالاتر بود ولي تو ديتيل و شيدر اصلا به پاي فير نميرسيد.
راستي منم اميد وارم كه كسي چشم بسته نظر نده.من هر دوي بازيارو انجام دادم.فير رو تموم كردم ولي كوعك كشش كافي رو نداشت براي من.من نظراته همه رو ارزشمند ميدونم و بهش احترام ميذارم.اين نظر شخصي من بود.

تو هم خوب بلدی ضد حال بزنیا. درسته که doom بعضی چیزاش بهتره ولی من گفتم بهتر از fear هست نگفتم بهتر از doom و اینچیزاس. تازه doom و quake IV داستانشون اونقدر که تو میگی فرق نداره و اگه از doom خوشت اومده باید از quake هم خوشت بیاد.
خلاصه خواستم بگم doom رو با fear اشتباه نگیر.:-"

راستی مهندس جون من دو تا مشکل دیگه دارم. اگه لطف کنی بگی ممنونت میشم.میدونی چون من خیلی نیس تو این سایت عضو شدم. هنوزم خیلی باهاش خو نگرفتم. اولین پستیم که دادم تو تاپیک تو بود چون یه جورایی باحال تر از دیگر تاپیکا بود.:eek:
1. چطوری یه عکس رو بذارم زیر نام کاربریم؟
2. چطوری یه عکس رو بذارم زیر پستام؟

بمیرم الهی همه ی کارام افتاد رو دوش تو.
مرگ من اگه حوصله نداری یا حسش نیس نمیخواد جواب بدی.
اصلا هر موقع عشقت کشید بهم بگو.
مررررررررررررررررررررررررررررررسی.:cheesygri

لطفا در هنگام بحث از سخنان تحریک آمیز و زدن پست های پشت سر هم خودداری کنید

Last edited by a moderator:
اول اینکه شما یک قانونی رو نقض کردی و اونهم اینه که از زدن پستهای پشت سرهم خودداری کنید و از دکمه ویرایش استفاده کنید.
برای گذاشتن آواتار باید بری بخش تنظیمات در قسمت لینکهای سریع که بالای صفحه هست.
برای اینکه عکس زیر پستات بیاد که اسمش امضا هست بروی توی لینکهای سریع و توی ویرایش امضا.یادت باشه که قوانین سایز و حجم رو رعایت کنی وگرنه میشی مثل من!!
البته شما میتونی به جای عکس هرنوع نوشته ای هم بگذاری.
باتشکر....

نه من خدايي اصلا دوم و فير رو اشتباه نگرفتم:p
شايد علت اينكه من كوعك رو تا يجييش بيشتر نرفتم اين بود كه مشغوله كال او ديتي 2 و اسپيلينتر سل 3 و ... بودم.البته كوعك هم كم جلو نرفتم نزديكه 18 تا ازش چك پونيت دارم.منم كلا سبكه اف پي اس رو دوست دارم چه دوم چه كوعك چه فير چه ....
ممنون
منم نميگم كوعك بده ولي اون چيزي كه ازش انتظار داشتم و تو دموهاي قبله خودش ديده بودم شگفت انگيز بود برام و به نظرم بهترين بازي سال ميشد ولي حالمو گرفت
راستي كوعك يه خوبي نسبت به فير داره اينه كه يكم توش كاره گروهي وجود داره و انصافا هم هم گروهي ها كارشون درسته

نه من خدايي اصلا دوم و فير رو اشتباه نگرفتم:p
شايد علت اينكه من كوعك رو تا يجييش بيشتر نرفتم اين بود كه مشغوله كال او ديتي 2 و اسپيلينتر سل 3 و ... بودم.البته كوعك هم كم جلو نرفتم نزديكه 18 تا ازش چك پونيت دارم.منم كلا سبكه اف پي اس رو دوست دارم چه دوم چه كوعك چه فير چه ....
ممنون
منم نميگم كوعك بده ولي اون چيزي كه ازش انتظار داشتم و تو دموهاي قبله خودش ديده بودم شگفت انگيز بود برام و به نظرم بهترين بازي سال ميشد ولي حالمو گرفت
راستي كوعك يه خوبي نسبت به فير داره اينه كه يكم توش كاره گروهي وجود داره و انصافا هم هم گروهي ها كارشون درسته
می گم اکه اسم بازیهارو به انگلیسی می نوشتی خوندن راحتر بود :cheesygri

من که همچنان می گم FEAR ولی بنظر من الان بحثهامون داره یکم انحرافی میشه :-"

Monster شما هم که خیلی به, Quake علاقه داری برو یه تاپیک بزن هرچقدر دوست داری توش بگو Quake خوبه, Quake بهترینه, Quake خفترینه :cheesygri

من نميدونم كه چه جوري ميشه كه با يه دكمه ي ميونبر فونت رو عوض كنم.اگه يكي كمكم كنه ممنون ميشم.:love:

جونه مانستر اون پستی که از Kain تشکر کردی رو از کجا آوردی.خوب شد چیز ننوشته گفتی پوزه مارو زده.در کل ازت متشکرم که یه خط غیر منطقی رو گرفتی و داری Quake طرفداری میکنی.حرفم که سرت نمیشه...:)
میشه بیشتر توضیح بدی؟یعنی چی با دکمه مینوبر فنت رو عوض کنی؟

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط monster:
ای ول دمت گرم. خوب پوز fear بازا رو زدی خوشم اومد.
زیادی هم نمیخواد اعصابتو رو این چیزا خورد کنی. بذار برن همون fear کوچولوی خودشونو بازی کنن.
خلایق هر چه لایق

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
آخه چه فرقی به حال بقیه داره کی چی بازی کنه؟؟؟؟؟
اگه قرار بود همه سلیقه هاشون مثله هم باشه که الان نه Quake وجود داشت نه FEAR همه بازی ها می شدن مثل هم و خیلی یکنواخت :eek:
باشه آقا جان شما برو Quake خفنت رو بازی کن ما با FEAR خودمون حال می کنیم.

بحث رو دیگه باید تموم کنیم چون هیچ نتیجه ای نداره
235.gif
235.gif

من نميدونم كه چه جوري ميشه كه با يه دكمه ي ميونبر فونت رو عوض كنم.اگه يكي كمكم كنه ممنون ميشم.:love:
سوال بسیار خفنی بود, همه جوابش رو می دونن ولی برای تنوع من بازم می گم :cheesygri
شما می تونی از Shift + Alt بهره ببری در Change کردن زبان Keyboard :cheesygri
به همین راحتی

به نظر من از لحاظ داستان هر 2 کمبود داشتند ، یعنی بازی بازی بیشتر مشغول بازی میشد و زیاد نمیدونست باید چه هدفی را دنبال کنه ، فقط اینکه باید بکشه ... همین
ولی از لحاظ Game Play به نظر من F.e.a.r بهتر عمل کرده ولی در مورد درگیر کردن بازی باز با داستان Quake را ترجیح میدم
در کل هر 2 بازی مبهم بودند
از لحاظ متریال ها و بافت ها هم به نظر من Quake ...
از لحاظ انفجارات و افکت ها F.e.a.r فوق العاده بود

من هیچکدوم را دوست ندارم
ولی prey را دوست دارم و ...
چون هم نواوری داشته و هم در وبلاگم نقدشا نوشتم :cheesygri

سلام

ای بابا مهندس جون دیگه خندمون نیومده بود که خندمونم اومد. اصلا تو درباره quake IV چی میدونی. نه اصلا میخوام بگی که از این جور بازیا سر در میاری؟؟!!
اگه میشد نشونت بدم (رو مانیتور) که چرا این حرفا رو میزنم هم تو میفهمیدی که من چی میگم هم قطعا یه نفر به طرفداران quake IV اضافه میشد.

راستش برای من خیلی جالبه که بفهمم شما از این بازی چی دستگیرت شد؟؟؟من خودم اگه توی این چند وقت یکم به پستما توجه کرده باشه کلااز کارهای Id خوشم مییاد.
هیچ کس به اندازه من تعطیل نمیزنه که بازی Quake4 رو اصل خریده باشه.اونم بعد از 10 روز بعد از ریلیز بازی.مخم مشکل داشته.:confused: :confused: ولی من عاشق کار های Idم.
خب حالا میخوام برام با مدرک ثابت کنید که چی توی این بازی دیدید؟؟؟
هر کدوم از این بازی ها نکات مثبت و نکات منفی داشتن.که فکر کنم توی پست اول این تاپیک من نظرم رو گفتم.اگه نخوندی یه زحمتی بکش بخون.
در مورد صدا :
میشه لطفا دوستان که از صدای فیر تعریف کردن و از صدای کوئک تا حدودی بد گفتن.با چه کارت صدا و اسپیکری بازی رو انجام دادن ؟؟؟
در مورد فیر علی رضا خیلی خوب گفت.چرا monolith موتور بازی رو اونقدر نتونست بهبود ببخشه که با یه کارت معمولی هم بشه بازی رو انجام داد.من توی نظرم در مورد بازی این مسئله رو گفته بودم.چرا؟؟؟
ولی کوئک رو میشه با یه کارت معمولی اجراش کرد.فکر کنم من روی 5200 هم بازی رو ران کردم.
هر کدوم خوبن.ولی کامل نیستن.
مولتی بازی کوئک رو من قبول دارم.چون به نظر من خوبه.
اسلحه های کوئک به مراتب بهتر از فیره.
محیط های خارجی کوئک خوب طراحی شده.
گرافیک رو هم به نظرم هر دو خوبن.ولی باید بدونین که سبک و محیط هر دو بازی با هم فرق میکنه.

خداحافظ

علیرضا منم اصراری ندارم تو این تاپیک پست بدی
به خاطر تو هم شده پست میدم:p
هر وقت هم لازم ببینم پست میدم:)

در ضمن تو که Game spot رو قبول نداری 100 تا سایته دیگه هم هست میتونی بری اونجا هم چک کنی امتیازارو.صدا گزاری رو حتما چک کن
من که گفتم زیاد به اون نمره ها اعتقاد ندارم چون یه جورایی فکر میکنم کلا با این جور بازیها میونشون خوب نیست;)

من خودم به شخصه بیشتر از f.e.a.r خوشم اومد
خب نظرم اینه نریزین سرم
البته گفتم که من هر دوش رو خیلی خیلی دوست دارمن چون fps رو خیلی دوست دارم
بابا تو هم که فقط میگی چیرو بیشتر دوست دارم یا دوست ندارم دلیل بیار برای صحبتهای خودت:D
اینو 100 بار گفتی دیگه همه میدونند:cheesygri

-------------------
کسانی که میگن فیر بهتر است چه دلیلی دارن؟؟؟؟؟
میگن داستان بازی بهتر است خب اگه کوئک4 هم میرفت داستان یه فیلمی رو که خیلی محبوب است میگرفت و میزاشت تو بازی میشد یه داستان خوب!!
ولی به نظر من بازیهایی که از فیلم ها ساخته میشن یک تقلید است:p
پس نگید داستان بازی بهتر اکوک4 بوده این داست مخصوص یک فیلم بود به نام رینگ که خیلی هم محبوب است به خاطر همین است که بازی خیلی محبوب شده
بعد میگید صداگزاری فیر بهتر بود؟؟؟؟؟ رو چه حسابی گفتید اینو؟؟؟
روی چه کارت صدایی بازی کردید آقا محمد رضا توضیح داد دربارش
اسلحه و موجودات کوئک4 خیلی بهتر از فیر بود
فیر انقدر سوتی داشت که من خودم فقط 5 تا عکس از سوتی هاش تو سایت گذاشتم
ولی هرچقدی کوئک4 رو بازی کردم حتی 1 دونه سوتی هم ندیدم:p
تنهای چیزی که برتری قاطع داشت نسبت به کوئک4 هوش بالای موجودات فیر بود همین
این همه برتری داره کوئک 4 نسبت به فیر بعد شما میگید فیر بهتره؟؟؟؟خب دلیل بیارین دیگه؟
برای اینکه یک بازی رو با یک بازی دیگه مقایسه کنیم باید در بیشتر موارد به بازی دیگه برتری داشته باشه تا بشه گفت بهتر از اون یکی است ولی اینجا شما میگید فقط داستان بازی و هوش بالای موجودات فیر بهتر بوده پس چه جوری شد بهتر از کوئک4
کوئک4 رو یه جوری تنظیم کرده بودن که روی اکثر سیستم ها به راحتی اجرا میشد ولی فیر نه خیلی سخت اجرا میشد من روی 5700 نتوستن راحت بازی کنمش ولی کوئک4 رو خیلی راحت بازی کردم
مولتی کوئک4 هم که حرف نداره اینم یه برتری دیگه
این هم برتری داره کوئک4 نسبت به فیر بسه یا بازم بگم:cheesygri

گرافیک رو هم به نظرم هر دو خوبن.ولی باید بدونین که سبک و محیط هر دو بازی با هم فرق میکنه.
به خاطر همین بود من اول گفتم نمیشه این دو رو مقایسه کرد;)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Dant3:
می گم اکه اسم بازیهارو به انگلیسی می نوشتی خوندن راحتر بود :cheesygri

من که همچنان می گم FEAR ولی بنظر من الان بحثهامون داره یکم انحرافی میشه :-"

Monster شما هم که خیلی به, Quake علاقه داری برو یه تاپیک بزن هرچقدر دوست داری توش بگو Quake خوبه, Quake بهترینه, Quake خفترینه :cheesygri

ای بابا سایه جون حالا خوبه quake IV بازی مورد علاقه من نیست و گر نه اگه بازی مورد علاقم بود و میخواستم پست بدم چی میگفتی؟ لابد میگفتی برو یه سایت بزن و توش بنویس. خوب یه بحثه ما هم داریم خیر سرمون نظر میدیم. خلاصه حسابی زدی ذوقمون. باشه اگر تو ناراحتی دیگه چیزی نمیگم خوبه. راضی میشی که یکی رو که نظرش با شما تفاوت داره رو از دور خارج کنی.باشه من رفتم.

اگر بار گران بودیم و رفتیم اگر نامهربان بودیم و رفتیم:( :( :(

هی روزگار با ما چه کردی؟؟؟:( :(

mohandes-register : این دومین باریه که جواب یکی دیگه رو میدی به من.
یه بار جواب m-unknown-r و یه بارم جواب علی رضا.:eek:
ضمنا اگه میخوای تو تاپیکت نظر ندم نگو حرف زدن بلد نیستی.
hellgate: اگه راس میگی یه مسابقه بذار تا با هم مسابقه بدیم و ببینیم کی سر در میاره کی نمیاره.

ali reza: بازم ایول. به نظر من باید اسم این تاپیک رو بذارن(هر کی از fear خوشش میاد بسم الله).:D

farzadlion: منظورت از کلمات تحریک آمیز چی بود؟ در ضمن میشه بگی تو یه پست چجوری میشه از چنتا نقل قول استفاده کرد.
همه بازیخورا: حالا چرا همتون یوهو رو سر من خراب شدین؟؟؟

farzadlion: منظورت از کلمات تحریک آمیز چی بود؟ در ضمن میشه بگی تو یه پست چجوری میشه از چنتا نقل قول استفاده کر
منظورم از کلمات تحریک آمیز این بود...
خلایق هر چه لایق
در کل در اون مطلبی که نوشته بودی یکجور حالت تمسخر دیده میشد...!!!

هیچ دلیلی نداره که چون شما از بازی Quake IV بیشتر خوشت میاد دیگران هم همین نظر را داشته باشند....
در اینجا بهتره صرفا نظرات در مورد بازی گفته بشه و از زیر سوال بردن علائق دیگران جدا خودداری بشه ;)

برای قرار دادن چند نقل قول در یک پست کافیه اون متنی که میخوای نقل قول کنی را Copy کنی بعد در قسمت پاسخ کلید نقل قول را بزنی (
quote.gif
) و متن را Paste کن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or