monster
کاربر سایت
ببخشید مهندس. من اینقدر گیجم که نفهمیدم چی گفتم. من اصلا دیشب تو باغ نبودم. از کمکتم ممنونم.نوشته شده توسط mohandes_register:میشه بگی چیرو کامل توضیح بدم.
خب بابا تو صفحه که داری ایمیلاتو چک میکنی.اصلا همین صفحه که داری الان میخونی تست کن ببین...
علیرضا منم اصراری ندارم تو این تاپیک پست بدی.در ضمن تو که Game spot رو قبول نداری 100 تا سایته دیگه هم هست میتونی بری اونجا هم چک کنی امتیازارو.صدا گزاری رو حتما چک کن
![]()
حالا خودمونیما چرا جواب علی رضا رو دادی به من؟؟؟؟؟ نکنه تو هم گیج شدی؟؟!!!!!!!!:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
نوشته شده توسط m_unknown_r:غلام ميگه نه:cheesygri
من از داستان quake4 اصلا خوشم نيومد.يك بازي يكنواخت و خسته كننده(البته از دوم 3 خوشم اومد شديد)انجين بازي و فيزيكش نسبت به دوم و پچش پسرفت داشت .هوش مصنوعي ضعيف بود ولي گيم پلي عالي.
از نظر گرافيك تو تكسچر از فير بالاتر بود ولي تو ديتيل و شيدر اصلا به پاي فير نميرسيد.
راستي منم اميد وارم كه كسي چشم بسته نظر نده.من هر دوي بازيارو انجام دادم.فير رو تموم كردم ولي كوعك كشش كافي رو نداشت براي من.من نظراته همه رو ارزشمند ميدونم و بهش احترام ميذارم.اين نظر شخصي من بود.
تو هم خوب بلدی ضد حال بزنیا. درسته که doom بعضی چیزاش بهتره ولی من گفتم بهتر از fear هست نگفتم بهتر از doom و اینچیزاس. تازه doom و quake IV داستانشون اونقدر که تو میگی فرق نداره و اگه از doom خوشت اومده باید از quake هم خوشت بیاد.
خلاصه خواستم بگم doom رو با fear اشتباه نگیر.

راستی مهندس جون من دو تا مشکل دیگه دارم. اگه لطف کنی بگی ممنونت میشم.میدونی چون من خیلی نیس تو این سایت عضو شدم. هنوزم خیلی باهاش خو نگرفتم. اولین پستیم که دادم تو تاپیک تو بود چون یه جورایی باحال تر از دیگر تاپیکا بود.
1. چطوری یه عکس رو بذارم زیر نام کاربریم؟
2. چطوری یه عکس رو بذارم زیر پستام؟
بمیرم الهی همه ی کارام افتاد رو دوش تو.
مرگ من اگه حوصله نداری یا حسش نیس نمیخواد جواب بدی.
اصلا هر موقع عشقت کشید بهم بگو.
مررررررررررررررررررررررررررررررسی.:cheesygri
لطفا در هنگام بحث از سخنان تحریک آمیز و زدن پست های پشت سر هم خودداری کنید
Last edited by a moderator: