در مورد Halo و Half Life باهات موافقم اما FarCry نه
اما اگه بخوام یک بازیه دیگه اضافه کنم باید بگم Riddik هم بازیه خوبی بود
این چرندیات چیه میگین.شما اگه یه PC باز بودین اصلا این حرف از شما سر نمیزد.دقیقا منم باهات موافقم اصلا با FarCry حال نکردم ولی Half Life وRiddik واقعا خیلی قشنگ بودند
بابا ما که ادعای PCباز بودن نکردیمدر پایان بگم که هر کسی که میگه این بازی خوب نیست به صراحت میشه گفت که PC باز نیست.
مطمعنی از بازیی مثل Halo سطحش خیلی بالاترهFarCry یکی از بهترین های FPS دنیاست.این بازی از نظر زیبایی با Half-Life2 و Riddick برابر است.ولی از بازی هایی جون Halo و DOOM3 و ... خیلی بالاتر است
فرزاد جان من منظورم بازی halo بود نه halo2.اینو میدونم halo 2 یکی از بهترین های FPS دنیا هستش در تمام سایتها هم دیدم که این بازی در چه رده ی بالایی قرار دارد.ولی بازی halo (یک) به FarCry نمیرسه.مطمعنی از بازیی مثل Halo سطحش خیلی بالاتره
اگه نقد Halo 2 را خونده باشی میبینی که halo یکی از بهترین بازی های FPS هستش که تا بحال ساخته شده و طرفدارای بمراتب بیشتری نسبت به FarCry داره بطوری که پارسال پرفروش ترین بازیه کنسول ها شد
هالو 1 بازیه نسبتا قشنگیه حتما امتحان کن ....البته یکم دیگه قدیمی شده چون ماله سال 2003 هستشمن هالو 1 رو بازی نکردم خواستم بدونم مگه اصلا در حدی هست که با فارکرای مقایسشون کنی؟
من هنوز رای ندادم چون وقت نکردم هنوز کواک را بازیش کنمفقط دوستان اگه نظر میدن توی چند خط هم دلیلشونو بگن.تا همه بفهمن چرا مثلا فیر و با چرا مثلا کوئک