پوشش Live کنفرانس اپل

• Thread starter Thread starter Dragon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dragon

کاربر سایت
apple-9-9-15-invite.png

پوشش Live کنفرانس اپل در ۹ سپتامبر

برای اولین بار کنفرانس اپل رو در سایت بازیسنتر پوشش خواهیم داد.
فعلا به علت تغییرات در سیستم سایت امکان لایو بلاگ کردن این مراسم میسر نبود اما در اینده کنفرانسهای مرتبط با مباحث موبایل و سخت افزار به صورت لایو بلاگ در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت ، بنابراین با همکاری برخی از دوستان سعی میکنیم که گزارشات و تصاویر مربوط به این رویداد را در این تاپیک قرار بدیم.

شروع مراسم ساعت ۹:۳۰ شب به وقت تهران

مواردی که احتمالا در این کنفرانس معرفی خواهند شد:
iPhone 6S
iphone 6C
iPad Mini 4
iPad Pro
New Apple TV
و احتمالا توضیحاتی در ارتباط با iOS 9 و El Capitan

آخرین ویرایش:
این صحبتهای شما در صورتی هست که طرف بخواد استفاده کاربردی از دستگاه ببره که عقل سلیم میره سمت سرفیس ولی برای خیلی از خریداران محصولات اپل استفاده کاربردی مهم نیست و صرفا به خاطر برند این محصول رو تهیه میکنن و شاید تو طی سال هم به جزء Call و SMS و کلش اف کلن استفاده دیگه ای هم از دستگاه نبرن
بالا بودن قیمت هم بیشتر از اینکه طرفداران این برند رو ناراحت کنه باعث خوشحالیشون میشه چون احساس میکنن تعداد کمتری قادر به تهیه این محصولات هستن و احساس خوبی به اونها میده

البته این ها حدسیات من بود و شاید در واقعیت بر عکس باشه!

سونی هم گویا شوخیش گرفته این وسط :d

644e40e598f368188304a406f27fccd9_XL.jpg
پس با اين توضيحاتتون ميشه برداشت كرد هر كي هزار دلار ميده واسه پرو خيلي ميفهمه چون خيلي ها هم نميتونن بخرن حس لوكس بودن بهش دست ميده

از نظر من اين ادم ها مغز خر خوردن بيان اينو بخرن ! خب ميتونن ايپد اير رو بخرن با اين هم هيچ فرقي نداره همون كلش هم به قول شما بالا مياره

Send from Tapatalk

این صحبتهای شما در صورتی هست که طرف بخواد استفاده کاربردی از دستگاه ببره که عقل سلیم میره سمت سرفیس ولی برای خیلی از خریداران محصولات اپل استفاده کاربردی مهم نیست و صرفا به خاطر برند این محصول رو تهیه میکنن و شاید تو طی سال هم به جزء Call و SMS و کلش اف کلن استفاده دیگه ای هم از دستگاه نبرن
بالا بودن قیمت هم بیشتر از اینکه طرفداران این برند رو ناراحت کنه باعث خوشحالیشون میشه چون احساس میکنن تعداد کمتری قادر به تهیه این محصولات هستن و احساس خوبی به اونها میده

جدا ipad pro فروشش تضمین شدست D :
واسه کلش بازا این idevice بهشته D :

دقیقا اپل فقط با طرفدار هاش زندست، عده ای که فقط دنبال یک اسم و برند ان
خیلی از برند های دیگه هم اینجوری ان، نمونه بارزش vertu

هیچ دلیل منطقی ای برای خرید خیلی از محصولات Apple وجود نداره، به خصوص Mac هاش که سخت افزار معمولی رو به صورت Overprice شده به شما می فروشن و یه OS X روش ران می کنن، اسمشم می زارن The World's Most Advanced Operating System که شما مثلا نری سمت ویندوز با این همه امکانات و ساپورت و کاربری و ...
حالا دقیقا این Advanced به کجای این سیستم عامل اشاره می کنه خدا داند
یا مثلا Display هاش که همه ساخت LG و کمپانی های دیگه ای که صفحه نمایش می سازن هستن و یک آرم اپل روشون چسبونده شده می فروشن به شما خدا تومن
همین الان صفحه نمایش گوشی ها شده 2k و سونی اومده صفحه نمایش 4k روی z5 premium گذاشته بعد رزولوشن iPhone 6S Plus تازه 1920*1080 معادل FHD اه
و ....
راهی که اپل داره می ره، راهی هست که سونی خیلی وقت پیش رفت و به بنبست رسید و الان تونسته خودشو یکمی جمع و جور کنه
منتها فرقش اینه که فن های اپل خیلی سر سخت تر از سونی ان، اپل از آمریکایی بودنشم سود می بره و کلا مردم آمریکا از لحاظ برند پرستی جزو انگشت نماهای دنیا هستن

دقیقا اپل فقط با طرفدار هاش زندست، عده ای که فقط دنبال یک اسم و برند ان
خیلی از برند های دیگه هم اینجوری ان، نمونه بارزش vertu

هیچ دلیل منطقی ای برای خرید خیلی از محصولات Apple وجود نداره، به خصوص Mac هاش که سخت افزار معمولی رو به صورت Overprice شده به شما می فروشن و یه OS X روش ران می کنن، اسمشم می زارن The World's Most Advanced Operating System که شما مثلا نری سمت ویندوز با این همه امکانات و ساپورت و کاربری و ...
حالا دقیقا این Advanced به کجای این سیستم عامل اشاره می کنه خدا داند
یا مثلا Display هاش که همه ساخت LG و کمپانی های دیگه ای که صفحه نمایش می سازن هستن و یک آرم اپل روشون چسبونده شده می فروشن به شما خدا تومن
همین الان صفحه نمایش گوشی ها شده 2k و سونی اومده صفحه نمایش 4k روی z5 premium گذاشته بعد رزولوشن iPhone 6S Plus تازه 1920*1080 معادل FHD اه
و ....
راهی که اپل داره می ره، راهی هست که سونی خیلی وقت پیش رفت و به بنبست رسید و الان تونسته خودشو یکمی جمع و جور کنه
منتها فرقش اینه که فن های اپل خیلی سر سخت تر از سونی ان، اپل از آمریکایی بودنشم سود می بره و کلا مردم آمریکا از لحاظ برند پرستی جزو انگشت نماهای دنیا هستن

نمیدونم والا من از عدد و رقم سر در نمیارم

من وقتی از iPhone استفاده میبرم لذت میبرم، وقتی با مک بوک کار میکنم احساس میکنم بهم آرامش میده،

کلا احساس میکنم همه ی شرکتا جز اپل تو جو این هستن که فقط عدد و رقم ببرن بالا، نمیدونم n گیگ رم و ... که در عمل هیچ کمکی نمیکنه و کارایی نداره

اما محصولات اپل یه کارایی راحت داره با مصرف کنندش، انگار از هر چیزی بهترین استفاده و هماهنگی ممکن رو میکنه، با هم همه چیز مچ هست

حالا من اسمم رو بخوا بذار فن اپل و این حرفا، من با محصولات این شرکت راحتم و کلا هر چقدر هم که زور بزنن شرکتای دیگه من نمیدونم صفحه ی 8K میدم بهت میگم من با همون Retina راحتم ممنون!

نمیدونم والا من از عدد و رقم سر در نمیارم

من وقتی از iPhone استفاده میبرم لذت میبرم، وقتی با مک بوک کار میکنم احساس میکنم بهم آرامش میده،

کلا احساس میکنم همه ی شرکتا جز اپل تو جو این هستن که فقط عدد و رقم ببرن بالا، نمیدونم n گیگ رم و ... که در عمل هیچ کمکی نمیکنه و کارایی نداره

اما محصولات اپل یه کارایی راحت داره با مصرف کنندش، انگار از هر چیزی بهترین استفاده و هماهنگی ممکن رو میکنه، با هم همه چیز مچ هست

حالا من اسمم رو بخوا بذار فن اپل و این حرفا، من با محصولات این شرکت راحتم و کلا هر چقدر هم که زور بزنن شرکتای دیگه من نمیدونم صفحه ی 8K میدم بهت میگم من با همون Retina راحتم ممنون!

الان یعنی کل شرکت های دنیا دارن عدد رقم می برن بالا جز Apple؟ :))

فکر نکن Apple معجزه می کنه، Apple داره توی محصولاتش از قطعات همین کمپانی هایی که عدد و رقم می برن بالا استفاده می کنه
همین الان Display های مک هاش عمدتا ساخت LG اه
SSD هاش اکثرا ساخت سامسونگ اه
پردازنده هاش همون پردازنده های رایج Intel اه که هر مدلش توی 10000000000 تا محصول دیگه هم به کار می رن
معماری پردازنده های موبایل اش ARM اه که دنیای موبایل ها رو گرفته
پردازنده های گرافیکی اش PowerVR اه که برای Imagination Technologies اه
رم هاش Hynix و Samsung اه
و ......

تمامی قطعات محصولاتش رو یکی از همین کمپانی هایی که داره عدد بالا پایین می کنه می سازه، خیلی کمپانی های دیگه هستند که قطعات مورد استفاده در محصولات Apple رو تولید می کنن
این احساس به خاطر حس متفاوت بودن خریدار محصول هست، حس خاص بودن خریدار، نه چیزی مثل راحتی
همینایی که دیروز با سایز بزرگ موبایل و قلم استایلوس و .... مشکل داشتن الان عاشق سایز آیفون و Apple Pencil شدن، تا حدی این افراط گری پیش می ره که یک سری می گن سایز استاندارد موبایل سایز آیفونه، کوچیک و بزرگتر از اون ما باهاش راحت نیستم :-j
اعداد و ارقام معلوم هستن، شاید توی موبایل سیستم عامل اندروید این اعداد و ارقام رو خنده دار جلوه داده باشه (که خدا گوگل رو لعنت کنه با این سیستم عامل مضخرف که فقط نسخه ازش اسپم می شه) اما در بقیه موارد از این خبر ها نیست :)

آخرین ویرایش:

644e40e598f368188304a406f27fccd9_XL.jpg

پس با اين توضيحاتتون ميشه برداشت كرد هر كي هزار دلار ميده واسه پرو خيلي ميفهمه چون خيلي ها هم نميتونن بخرن حس لوكس بودن بهش دست ميده

از نظر من اين ادم ها مغز خر خوردن بيان اينو بخرن ! خب ميتونن ايپد اير رو بخرن با اين هم هيچ فرقي نداره همون كلش هم به قول شما بالا مياره

Send from Tapatalk

باز چیزایی که شما گفتین واسه خارجه. تو ایران که طرف از نصف امکانات iTunes و Appstore و اینا نمیتونه استفاده کنه فقط یه SMS و زنگ و Clash هستش. :))

البته خداروشکر دیگه نسبتا محصولات اپل چیز کمیابی نیستش و یه چرخی تو تهران بزنین میبینین از کودک 5 ساله تا پیرمرده 80 ساله دارن استفاده میکنن. (حالا چه آیفون چه Mac یا iPad)

واقعا راست میگی . خب فرضا که از 80% کامپیوترهای موجود قوی تر باشه و GPU اون در حد کنسولهای خانگی . فایدش ک چی ؟ این همه قدرت رو قراره چیکار کنیم ؟:|

البته فکر کنم درستش اینه که از 80% کامپیوترهای قابل حمل قوی تر باشه. و گرنه غلط بکنه از 80 درصد کامپیوترها قوی تر باشه :دی

apple-iphone-6s-live-_0688.jpg

یک همایشی برگزار شد کارخانه دارهای بدون کارخانه ! که اپل سردمدار اونها بود این شرکتها عملا هیچ تولیدی از خودشون ندارن فقط سفارش میدن مثلا LCD و دوربین و پردازنده و غیره و غیره رو از شرکتهای دیگه میگیرن و بعد از اسمبل کردنش اون رو میفروشن
اپل ، آیفون رو 650 دلار میفروشه در حالی که شاید 150 دلار هم قیمت قطعات گوشیش نباشه و نمونه همین قطعات رو مثل دوربین و 12 و رم 1 گیگ و LCD اچ دی و باتری 1540 آمپری و... تو گوشی های 150 دلاری شرکتهای دیگه به وفور هم میبینیم ولی اپل با برگ برنده ای به اسم iOS داره طوری عمل میکنه که این گران فروشیش به چشم نمیاد همین الان سیستم عامل اندروید رو بندازی رو سخت افزار ضعیف آیفون 6 شاید نتونه کلش هم بالا بیاره ولی این سخت افزار ارزون برای iOS کافیه فقط مشکل اینجاست چرا مردم باید برای این سخت افزار ارزون 650 دلار پول بدن؟

اگه نمایندگی رسمی اپل توی ایران بود هیچ وقت گوشی دیگه ای نمیخریدم به چز آیفون ، با این که تا حالا آیفون نداشتم مشخصه که چقدر گوشی بی عیبی هست توی زمینه سیستم عامل و نداشتن هنگ و لگ و کیفیت ساخت بالا و ...
ولی حالا که نداره گوشی اندرویدی رو بیشتر ترجیح میدم
تازه مثل این که نوت 6 هم قرار کولاک کنه ، منتظر نوت 6 هستم با رم 6 گیگ ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or