پوشش Live کنفرانس اپل

• Thread starter Thread starter Dragon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dragon

کاربر سایت
apple-9-9-15-invite.png

پوشش Live کنفرانس اپل در ۹ سپتامبر

برای اولین بار کنفرانس اپل رو در سایت بازیسنتر پوشش خواهیم داد.
فعلا به علت تغییرات در سیستم سایت امکان لایو بلاگ کردن این مراسم میسر نبود اما در اینده کنفرانسهای مرتبط با مباحث موبایل و سخت افزار به صورت لایو بلاگ در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت ، بنابراین با همکاری برخی از دوستان سعی میکنیم که گزارشات و تصاویر مربوط به این رویداد را در این تاپیک قرار بدیم.

شروع مراسم ساعت ۹:۳۰ شب به وقت تهران

مواردی که احتمالا در این کنفرانس معرفی خواهند شد:
iPhone 6S
iphone 6C
iPad Mini 4
iPad Pro
New Apple TV
و احتمالا توضیحاتی در ارتباط با iOS 9 و El Capitan

آخرین ویرایش:
مسئله اینجاست که اون موقع که شرکتایی مثل نوکیا و سونی اریکسون جنگ مگاپیکسلی راه انداخته بودنو و توی گوشی ها هیچ نو آوری خاصی دیده نمیشد بجز افزایش مگاپیکسل دوربین
اپل با معرفی آیفون تونست یه انقلابی رو راه بندازه که باعث بشه شرکتا از اون فاز خارج بشن و به این سمتی بیان که الان میبینیم
اگه آیفون نبود معلوم نبود تا کی گوشی ها توی اون وضعیت می موندن!!!!

بدبختی من از اونجا شروع شد که من اصلا آیفون ندارم ولی حداقل ما هی یک دو نفر از دوستان و آشنایان زنگ میزنن که مثلا چه طوری اینترنت آیفون رو نصب کنیم و چه طوری برنامه از استور بگیریم و از این دست سئوالها بعد جالب اینجاست طرف دو ساله آیفون داره! خوب تابلو هست اکثرا هیچ کاربردی از گوشیشون نمبرن و صرفا به خاطر چشم و هم چشمی و به قول خودشون کلاس میرن آیفون میخرن
وقتی تو یک جمع هستی و همه آیفون دارن و براش اِفه میگذارن تو هم بالاخره باید بخری یا وقتی که هر چی پولدار و با کلاسه تو اینستاگرام عکس با آیفون میگذارن مگه میشه ایرانی های که تا ریش مُد 90 درصدشون شدن داعش نرن آیفون بخرن؟ رفیق دارم پول شارژ ایرانسلشو از مردم گدایی میکنه اینقدر وضع مالیش بده ولی رفته آیفون خریده میپرسم چرا رفتی اینو خریدی؟ یک سر حرف در مورد دخترها میزنه که نمیشه گفت در کل شاید یک عده ای آیفون رو به خاطر امکاناتش بخرن ولی حقیقت اینجاست 99 درصد این امکانات رو تو گوشی ها اندوریدی میتونی پیدا کنی اونم با شرایطی که هم قیمت کمتری پرداخت کردی هم سخت افزار قدرتمند تری از جمله پردازنده و دوربین و صفحه نمایش و... به دست اوردی هم اینکه تونستی از صدها هزار برنامه رایگان آندورید بهره ببری ولی مردم دوست دارن جلوه کنن دوست دارن طرف وقتی میره یک جای همه بگن اوه طرف آیفون داره!

بدبختی من از اونجا شروع شد که من اصلا آیفون ندارم ولی حداقل ما هی یک دو نفر از دوستان و آشنایان زنگ میزنن که مثلا چه طوری اینترنت آیفون رو نصب کنیم و چه طوری برنامه از استور بگیریم و از این دست سئوالها بعد جالب اینجاست طرف دو ساله آیفون داره! خوب تابلو هست اکثرا هیچ کاربردی از گوشیشون نمبرن و صرفا به خاطر چشم و هم چشمی و به قول خودشون کلاس میرن آیفون میخرن
وقتی تو یک جمع هستی و همه آیفون دارن و براش اِفه میگذارن تو هم بالاخره باید بخری یا وقتی که هر چی پولدار و با کلاسه تو اینستاگرام عکس با آیفون میگذارن مگه میشه ایرانی های که تا ریش مُد 90 درصدشون شدن داعش نرن آیفون بخرن؟ رفیق دارم پول شارژ ایرانسلشو از مردم گدایی میکنه اینقدر وضع مالیش بده ولی رفته آیفون خریده میپرسم چرا رفتی اینو خریدی؟ یک سر حرف در مورد دخترها میزنه که نمیشه گفت در کل شاید یک عده ای آیفون رو به خاطر امکاناتش بخرن ولی حقیقت اینجاست 99 درصد این امکانات رو تو گوشی ها اندوریدی میتونی پیدا کنی اونم با شرایطی که هم قیمت کمتری پرداخت کردی هم سخت افزار قدرتمند تری از جمله پردازنده و دوربین و صفحه نمایش و... به دست اوردی هم اینکه تونستی از صدها هزار برنامه رایگان آندورید بهره ببری ولی مردم دوست دارن جلوه کنن دوست دارن طرف وقتی میره یک جای همه بگن اوه طرف آیفون داره!

کاملا با حرفات موافقم
با اینکه من واقعا از آیفون خوشم میاد و دوست دارم بخرم امل وقتی میبینم خیلیا برای این چیزا آیفون میگیرن زده میشم ازش!!!!
مثلا طرف اصلا بلد نیست چند تا آپ ساده روی گوشیش نصب کنه فقط برای اینکه اپله رفته خریده!!!!!!!!!

البته فکر کنم درستش اینه که از 80% کامپیوترهای قابل حمل قوی تر باشه. و گرنه غلط بکنه از 80 درصد کامپیوترها قوی تر باشه :دی

apple-iphone-6s-live-_0688.jpg

من اصلا منابع خارجی رو نگاه نکردم . نمیدونم همین جا یا جای دیگه نوشته بودن کامپیوترهای موجود رو همون حساب گفتم
به هرحال این کالا اصلا استفاده عمومی نخواهد داشت به نظرم و تو رده ی کالاهای فوق لوکس قرار می گیره :d

در مورد مقایسه آیفون و باقی گوشی های دیگه که سیستم عامل آندروید دارن به نظرم مهمترین چیز سلیقه هستش ، ما کلا کاری به تازه به دوران رسیده هایی که فقط واسه سیب گاز زده ی روی محصول میرن میخرنش کار نداریم ! من خودم استارت ورودم به اسمارت فون ها با آیفون ۴ بود خیلی خیلی هم راضی بودم ، بعدش کوچ کردم به آیفون ۶ اما متاسفانه فقط ۳ ۴ ماه دستم بود و ازم زدنش و به فنا رفت :دی
در نتیجه تصمیم گرفتم یه گوشی آندرویدی خیلی متوسط بگیرم ببینم چجوریه ، برند Huawei رو انتخاب کردم ، ذهنیت بسیار بدی هم نسبت به آندروید داشتم ، یعنی هربار بحث میشد فقط فحش میدادم به آندروید !! اما بعد از ۱ ماه کار کردن با G630 که آندروید ۴ داره به شدت خوشم اومد ازش !! یعنی سیستم عامل بسیار خووبیه ، جدای از شخصی سازی های بسیار گسترده و خوووب ، خیلی قابلیت های کار آمدی داره و یه جوورایی لذت میبرم ازش !
در نهایت این حرفارو زدم که بگم با هم دوست باشید ، هر ۲سیستم عامل خووبن :دی
الانم خیلی مشتاقم S6 بگیرم و بتونم با یه پرچمدار آندریدی کار کنم

موفق باشیم

وقتی میخوای بری خرید 2 حالت داره: یا وسط تابستون بلند میشی میری تو گرما بیرون زیر آفتاب اینور اونور میگردی جنستو پیدا میکنی یا میری یه مرکز خرید شیک که خیلی راحت میتونی خرید کنی طبیعیه که پول بیشتری هم باید پرداخت کنی!
شرایط برای محصولات اپل هم به همین شکله. شما اگه زیبایی و ظرافت و راحتی کار و از همه مهمتر پشتیبانی نرم افزاری رو میخوای و میتونی کنار بذاری باشه قبوله که سخت افزار های قویتر با قیمت مشابه و کمتر هم تو بازار پیدا میشه! اما برای منی که کل اعضای خانواده گوشی اندرویدی دارن و دارم میبینم چی به چیه و تا وقت بوده مقایسه کردم همین سیستم عامل کافیه که جز اپل سمت هیچ اسمارت فون دیگه ای نرم.
اینکه خیلیا هستن که روز اول میرن 10-12 تومن میدن اپل میگیرن و عکسشو میذارن رو اینستاشون اون یه قضیه دیگه داره اما خیلیا هم هستن که واقعاً میدونن دارن چی خرید میکنن و چی میخوان از اسمارت فونشون پس لطفاً یه جوری نیاید کامنت بدید که انگار فقط شمایید که میدونید و آگاهید و الان اومدید یه عده رو از گمراهی در بیارید!

بنظر من همین جواب بسیار فوق العاده بود، من حرف اضافه تری نسبت به این نمیزنم،

فقط اینکه به یه سری افراد تو تاپیک میگم، قرار نیس برای کسی نسخه بپیچی ، قرار نیس که مثلا از گمراهی کسیو نجات بدی که آی مردم اپل داره گرون میفروشه
مطمنا کسایی مثل من و امسال من میرن تحقیق میکنن واسه خرید گوشیشون، همه جا هم که گوشی های اندرویدی ریخته و مقایسه رو راحت کرده
همین

والا من اندروید دارم و برادرم Apple و میتونم بگم که من خیلی بهش حسودیم میشهb-)

واقعا تا نگیری دستت نمیفهمی
دیگه جور دیگه نمیتونم فرقشونو بگم:d

والا من اندروید دارم و برادرم Apple و میتونم بگم که من خیلی بهش حسودیم میشهb-)

واقعا تا نگیری دستت نمیفهمی
دیگه جور دیگه نمیتونم فرقشونو بگم:d
خوب شما یـ کار کن HTC One بگیر دستت ببینم بازم این حرفو میزنی یا نه :دی البته اگه فقط منظورت خوش دست و شیک بودن ـه ...

کاملا موضوعی که جابز مورد نظرش بود رو برعکس جلوه دادی. جابز منظورش رابط کاربری بین مصرف کننده و دستگاه بود که در اون زمان برای تمام کارها از stylus استفاده می‌شد که iPhone اومد و تمامش رو touch کرد (اولین نبود ولی بهترین بود). انتظار نداشتی که برای صفحه‌ی ۳.۵ اینچی مردم از stylus استفاده کنن؟ حالا حدا از این، iPad Pro هدف بازارش با iPad و iPhone فرق داره. صفحه‌اش بزرگتر هست یعنی برای کارهای حرفه‌ای استفاده می‌شه. از این صفحه می‌شه برای ادیت عکس و طراحی استفاده کرد که همین الانش هم تمام افراد حرفه‌ای از برندهای دیگه استفاده می‌کنن که خب الان Apple تازه وارد بازار شده و می‌خواد با بقیه رقابت کنه. یعنی این که اگه شما stylus نمی‌خوای می‌تونی بری iPad بگیری، ولی برای iPad Pro حتما نیاز هست چون برای همین کار ساخته شده. دیگه این‌طور نیست که صفحه به اون بزرگی فقط از touch پشتیبانی کنه. کسی که نخواد نوت بنویسه یا طراحی انجام نده می‌ره iPad می‌گیره، چون دستگاه به این بزرگی برای کسایی ساخته شده که هر روز سر کار از stylus استفاده می‌کنن. اجباری هم نیست (برخلاف اون سری از دستگاه‌هایی که که جابز مسخره‌شون کرد). اگه دوست نداری می‌تونی از stylus استفاده نکنی. این کاملا با کاری که سامسونگ و اپل و مایکروسافت دارن انجام می‌دن فرق می‌کنه.

آدم پست های اینجا رو میخونه فکر میکنه جابز و بعدها تیم کوک و دار و دستش هر سال شهریور بچه های اینجا رو خِف میکنن و میلیونی میکنن تو گونی میبرن اونور واسه خزانه ـشون ! تاپیک ِ کنفرانس ِ اپل ِ ، 90 درصد نظرها از طرف دوستانی هست که علاقه به اندروید دارن !

اپل بد ِ ؟ اَخه ؟ نخر ! خیلی ساده ..

آخرین ویرایش:
هیچ دلیل منطقی برای خرید یک سخت افزار به قیمت بیشتر که یک آرم سیب روش چسبیده وجود نداره، تنها محصول اپل که ارزش خرید داره گوشی هاشن، اونم نه به خاطر کیفیتشون، واسه این که مضخرفی به نام اندروید بازار رو پر کرده و متاسفانه مایکروسافت هم سیاست های درستی توی زمینه موبایل نداشته تاحالا
:-j
مزخرفی به اسم اندروید؟:))‌ چجور OSـه ماکروسافت روی کامپیوترهای خونگی بازار رو پر کرده مزخرف نیست بعد اندروید که وضعش دقیقاْ‌ مشابه همونه توی گوشی‌ها مزخرفه؟
-----
محصولات Apple و کلاْ‌ برند Apple برپایه‌ی Hipsterism بنا شدن. شعار Think Different (چه جوکی:))) کاملاْ‌ مشخصه سیاست Apple چجوره. در واقع Apple ملت رو ترغیب می‌کنه که با خرید محصولاتش شوآف کنن.:دی کل سیاستش هم همین بوده. حالا این وسط یه عده بخاطر ساپورت خوب اپل از محصولاتش و راحتی‌ـ‍ی که دارن میرن سراغ اپل که خوب مشکلی نیست به هرحال اگر کسی راحت‌تره با یه محصول بهتره همون رو بخره.
ولی این که Apple نوآور هست و این‌جور مسائل یه جوک بزرگه توی دنیای فناوری. خریدن ایده‌های پرداخته‌شده و نه بکر نوآوری نیست. Apple و Storeـش جاییه که اکثر indie developerها ازش بدشون میاد به خاطر سیاست‌های مالی و انحصارطلبی خیلی مسخرش.

:-j
مزخرفی به اسم اندروید؟:))‌ چجور OSـه ماکروسافت روی کامپیوترهای خونگی بازار رو پر کرده مزخرف نیست بعد اندروید که وضعش دقیقاْ‌ مشابه همونه توی گوشی‌ها مزخرفه؟
-----
محصولات Apple و کلاْ‌ برند Apple برپایه‌ی Hipsterism بنا شدن. شعار Think Different (چه جوکی:))) کاملاْ‌ مشخصه سیاست Apple چجوره. در واقع Apple ملت رو ترغیب می‌کنه که با خرید محصولاتش شوآف کنن.:دی کل سیاستش هم همین بوده. حالا این وسط یه عده بخاطر ساپورت خوب اپل از محصولاتش و راحتی‌ـ‍ی که دارن میرن سراغ اپل که خوب مشکلی نیست به هرحال اگر کسی راحت‌تره با یه محصول بهتره همون رو بخره.
ولی این که Apple نوآور هست و این‌جور مسائل یه جوک بزرگه توی دنیای فناوری. خریدن ایده‌های پرداخته‌شده و نه بکر نوآوری نیست. Apple و Storeـش جاییه که اکثر indie developerها ازش بدشون میاد به خاطر سیاست‌های مالی و انحصارطلبی خیلی مسخرش.
اون "inde developer" ها باید خیلی شوت باشن که همچین حرفی رو بزنن. برای ساخت یه بازی روی ios کلا چهار پنج تا دستگاه داری با پردازنده شبیه به هم و عملکرد مشابه ولی توی آندروید هزار و یک جور گوشی عجیب غریب هستش که هر کدوم یک جور بازی درمیارن تا بازی رو درست اجرا کنن.

اون "inde developer" ها باید خیلی شوت باشن که همچین حرفی رو بزنن. برای ساخت یه بازی روی ios کلا چهار پنج تا دستگاه داری با پردازنده شبیه به هم و عملکرد مشابه ولی توی آندروید هزار و یک جور گوشی عجیب غریب هستش که هر کدوم یک جور بازی درمیارن تا بازی رو درست اجرا کنن.
شاید بشه گفت تنها مشکلشون Resolution های متنوع که باید App ساپورت کنه که میشه گفت این هم بیشتر مختص Game هاست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or