پوشش Live کنفرانس اپل

• Thread starter Thread starter Dragon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dragon

کاربر سایت
apple-9-9-15-invite.png

پوشش Live کنفرانس اپل در ۹ سپتامبر

برای اولین بار کنفرانس اپل رو در سایت بازیسنتر پوشش خواهیم داد.
فعلا به علت تغییرات در سیستم سایت امکان لایو بلاگ کردن این مراسم میسر نبود اما در اینده کنفرانسهای مرتبط با مباحث موبایل و سخت افزار به صورت لایو بلاگ در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت ، بنابراین با همکاری برخی از دوستان سعی میکنیم که گزارشات و تصاویر مربوط به این رویداد را در این تاپیک قرار بدیم.

شروع مراسم ساعت ۹:۳۰ شب به وقت تهران

مواردی که احتمالا در این کنفرانس معرفی خواهند شد:
iPhone 6S
iphone 6C
iPad Mini 4
iPad Pro
New Apple TV
و احتمالا توضیحاتی در ارتباط با iOS 9 و El Capitan

آخرین ویرایش:
کافیه یک سر به یوتیوب بزنید و فیلم های ملت ببینید که چطور کورکورانه محصولات اپل را میخرند و تعریفش میکنند و میگوند که اپل هر چی بسازه حتما بهترینه !!
نمونش یکی بود چند وقت پیش دیدم اومده بودند گوشی اندرویدی در قالب گوشی ایفون انداخته بودند و به جای IOS 9 به ملت نشون میدادند و اونها به به و چه چه میکردند :|

من یکی از دلیایلی که تو کتم نمیره گوشی ایفون دست بگیرم همین قیمت بالاش هست .. قطعاتی در حد گوشی های 2-3 سال قبل پرجمدار اندرودی دست ملت با قیمتی بالاتر از پرچمدارهای الان اندرودی میده

من نمیدونم چرا اینجا انقدر هیتر اپل داریم پس مردم iPhone کلا چرا دستشون!
اما در مورد این:

الان یعنی کل شرکت های دنیا دارن عدد رقم می برن بالا جز Apple؟ :))

فکر نکن Apple معجزه می کنه، Apple داره توی محصولاتش از قطعات همین کمپانی هایی که عدد و رقم می برن بالا استفاده می کنه
همین الان Display های مک هاش عمدتا ساخت LG اه
SSD هاش اکثرا ساخت سامسونگ اه
پردازنده هاش همون پردازنده های رایج Intel اه که هر مدلش توی 10000000000 تا محصول دیگه هم به کار می رن
معماری پردازنده های موبایل اش ARM اه که دنیای موبایل ها رو گرفته
پردازنده های گرافیکی اش PowerVR اه که برای Imagination Technologies اه
رم هاش Hynix و Samsung اه
و ......

تمامی قطعات محصولاتش رو یکی از همین کمپانی هایی که داره عدد بالا پایین می کنه می سازه، خیلی کمپانی های دیگه هستند که قطعات مورد استفاده در محصولات Apple رو تولید می کنن
این احساس به خاطر حس متفاوت بودن خریدار محصول هست، حس خاص بودن خریدار، نه چیزی مثل راحتی
همینایی که دیروز با سایز بزرگ موبایل و قلم استایلوس و .... مشکل داشتن الان عاشق سایز آیفون و Apple Pencil شدن، تا حدی این افراط گری پیش می ره که یک سری می گن سایز استاندارد موبایل سایز آیفونه، کوچیک و بزرگتر از اون ما باهاش راحت نیستم :-j
اعداد و ارقام معلوم هستن، شاید توی موبایل سیستم عامل اندروید این اعداد و ارقام رو خنده دار جلوه داده باشه (که خدا گوگل رو لعنت کنه با این سیستم عامل مضخرف که فقط نسخه ازش اسپم می شه) اما در بقیه موارد از این خبر ها نیست :)

من کاری ندارم که اپل خودش چیزی میسازه یا نه، برای من خروجی کار مهمه، بره از قطعات بهترین سازنده های هر شرکت استفاده کنه، اما این مهمه که اینارو بتونه با هم مچ کنه، نه مثل یه سری لپ تاپ که ببینی قیمتشون اندازه مثلا یه مک بوک هست و نمیدونم کارت گرافیک فلان قدر خفن و ... دارن تو عمل نصف کارایی مک بوک هم نداشته باشن
هنر اپل تو مچ کردن محیط کاربریش، قطعات استفاده شده و ... با بهترین و بالاترین کارایی ممکنه

اینکه اپل سرعت نوآوریش بد استیوجابز خیلی کند شده رو به شخصه قبول دارم، بالاخره از اون نابغه ها کم پیدا میشه تو تاریخ، شانسی که الان بقیه ی شکرتا دارن اینه که استیو دیگه نیس و میتونن خودشون رو خیلی راحت نزدیک کنن به اپل
وگرنه نوآوری هایی که اپل تو صنعت گوشی داشت رو هیچ شرکتی نمیتونس داشته باشه
بالاخره خاص بودن چیزی هست که هر شرکتی نمیتونه بهش برسه، این خودش هنر هست، همین سامسونگ خودش رو بکشه و طراحیشو هی عوض کنه و زیباتر بازم حریف اپل نمیشه
در کل خیلی مسخرس خب مجبور نکردن شمارو به استفاده از این محصولات، طرفدارای خودش هم داره و روز به روز بیشتر میشه نه کمتر!

طبق منابع غیر رسمی اعلام شده که رم آیفون جدید 2 گیگ هست و رم آیپد Pro هم 4 گیگ هست
کافیه یک سر به یوتیوب بزنید و فیلم های ملت ببینید که چطور کورکورانه محصولات اپل را میخرند و تعریفش میکنند و میگوند که اپل هر چی بسازه حتما بهترینه !!
نمونش یکی بود چند وقت پیش دیدم اومده بودند گوشی اندرویدی در قالب گوشی ایفون انداخته بودند و به جای IOS 9 به ملت نشون میدادند و اونها به به و چه چه میکردند
yahoo_22.gif

من یکی از دلیایلی که تو کتم نمیره گوشی ایفون دست بگیرم همین قیمت بالاش هست .. قطعاتی در حد گوشی های 2-3 سال قبل پرجمدار اندرودی دست ملت با قیمتی بالاتر از پرچمدارهای الان اندرودی میده

عزیزم قدرت تشخیص داری فکر میکنی گرونه نخر زورت نکردن به خدا فت فراوون ریخته محصولات اندرویدی بخر حالشو ببر ولی لطف کن واسه کسی میخواد محصولات اپل داشته باشه نسخه نپیچ
حال ما بهم خورد تا یه محصول جدبد اپل میاد هر کی از راه میرسه آره آقا سخت افزار نداره فقط سیستم عامل داره پول زور میگیره و از این جور حرفا همیشگی ! یعنی چی خب یکی حاضر واسه همون نرم افزار بی ارزش به چشم شما پول بده دلش میخواد !
بگذریم از اینکه همین اپل اثر انگشت رو وارد موبایل ها کرد یا استفاده از سخت افزار 64 بیتی یا Froce touch که لابد نسل بعدی اندرویدی ها بدو بدو میخوان بیارنش

نمونش یکی بود چند وقت پیش دیدم اومده بودند گوشی اندرویدی در قالب گوشی ایفون انداخته بودند و به جای IOS 9 به ملت نشون میدادند و اونها به به و چه چه میکردند :|

جالبیش اینجاست طرفدارش میان میگن جونم اپل با1گیگ رم چه میکنه یا صفحه اچ دی یا دوربین 8و..
یعنی از اینکه اپل سخت افزار ارزون رو با قیمت بالا بهشون میده خوشحالن
حالا درسته با همین سخت افزار عملکردش عالیه ولی خب بیاد بهتر بذاره عالی تر بشه

یعنی این هنر پول سازی اپل قطعات ارزون میذاره و با عملکرد بالا و فقط به خودش لطف میکنه به نفع خودشه نه طرفدارش
ابن طرفداری رو درک نمیکنم

طبق منابع غیر رسمی اعلام شده که رم آیفون جدید 2 گیگ هست و رم آیپد Pro هم 4 گیگ هست

عزیزم قدرت تشخیص داری فکر میکنی گرونه نخر زورت نکردن به خدا فت فراوون ریخته محصولات اندرویدی بخر حالشو ببر ولی لطف کن واسه کسی میخواد محصولات اپل داشته باشه نسخه نپیچ
حال ما بهم خورد تا یه محصول جدبد اپل میاد هر کی از راه میرسه آره آقا سخت افزار نداره فقط سیستم عامل داره پول زور میگیره و از این جور حرفا همیشگی ! یعنی چی خب یکی حاضر واسه همون نرم افزار بی ارزش به چشم شما پول بده دلش میخواد !
بگذریم از اینکه همین اپل اثر انگشت رو وارد موبایل ها کرد یا استفاده از سخت افزار 64 بیتی یا Froce touch که لابد نسل بعدی اندرویدی ها بدو بدو میخوان بیارنش
طبق اطلاعات اینجا استفاده از اثر انگشت توی موبایل ها به سال 2007 و قبل از تولد اولین iPhone برمیگرده! :دی
این طور که به نظر میرسه از از اون زمان موبایل هایی بودن که به شکل های مختلف با اثر انگشت سر و کار داشتن و اولین مورد هم Toshiba G900 بوده که اسکنر اثر انگشت داشته. بعد از اون هم کمپانی های دیگه مثل HTC, Acer, LG, Philips, Motorola و حتی Pantech! :دی

من نمیدونم چرا اینجا انقدر هیتر اپل داریم پس مردم iPhone کلا چرا دستشون!
اما در مورد این:

من کاری ندارم که اپل خودش چیزی میسازه یا نه، برای من خروجی کار مهمه، بره از قطعات بهترین سازنده های هر شرکت استفاده کنه، اما این مهمه که اینارو بتونه با هم مچ کنه، نه مثل یه سری لپ تاپ که ببینی قیمتشون اندازه مثلا یه مک بوک هست و نمیدونم کارت گرافیک فلان قدر خفن و ... دارن تو عمل نصف کارایی مک بوک هم نداشته باشن
هنر اپل تو مچ کردن محیط کاربریش، قطعات استفاده شده و ... با بهترین و بالاترین کارایی ممکنه

اینکه اپل سرعت نوآوریش بد استیوجابز خیلی کند شده رو به شخصه قبول دارم، بالاخره از اون نابغه ها کم پیدا میشه تو تاریخ، شانسی که الان بقیه ی شکرتا دارن اینه که استیو دیگه نیس و میتونن خودشون رو خیلی راحت نزدیک کنن به اپل
وگرنه نوآوری هایی که اپل تو صنعت گوشی داشت رو هیچ شرکتی نمیتونس داشته باشه
بالاخره خاص بودن چیزی هست که هر شرکتی نمیتونه بهش برسه، این خودش هنر هست، همین سامسونگ خودش رو بکشه و طراحیشو هی عوض کنه و زیباتر بازم حریف اپل نمیشه
در کل خیلی مسخرس خب مجبور نکردن شمارو به استفاده از این محصولات، طرفدارای خودش هم داره و روز به روز بیشتر میشه نه کمتر!

می شه چند تا نمونه از این که لپ تاپ های هم قیمت Apple کارایی پایین تر از اون ها رو ارائه می دن نشون بدید؟
هنر مایکروسافت در ویندوز رو نمی شه به هیچ وجه نقض کرد، سیستم عامل ویندوز سیستم عاملی هست که روی سخت افزار های مختلف Desktop و Laptop بهترین و بهینه ترین استفاده رو از منابع رو برای کاربر هدفش می می کنه
OS X چیزی برای ارائه نداره که بخواد اون رو با سایر سیستم عامل ها متمایز بکنه
بماند که همین سخت افزار مچ چه خرابی هایی که نداده، مشکل چیپ گرافیک و هارد و ... توی Mac ها، مشکل آنتن دهی و باطری و کج شدن و ... توی موبایل ها

تعصب شما جلوی قبول حقیقت رو گرفته
نمی شه N برند بازار رو نادیده گرفت و یک برند رو نجات دهنده دونست

دنیای کامپیوتر رو همین سیستم هایی که شما فکر می کنی مچ نیستن باهم دارن می چرخونن
ویژگی کامپیوتر اینه که برای هر چیزیش استاندارد داره تا حداقل نیاز به مچ کردن رو داشته باشی، ماشین نیست که آینه بقلاشم باهم دیگه فرق داشته باشه
اینی که Apple یک سخت افزار OverPrice شده رو در چند مدل خاص می فروشه یک فکته، مانیتور LG رو روش آرم اپل می زنه شما بهش می گی مچ شده اما همونو با برند ال جی بخری وصل کنی بهش می گی مچ نشده

هیچ دلیل منطقی برای خرید یک سخت افزار به قیمت بیشتر که یک آرم سیب روش چسبیده وجود نداره، تنها محصول اپل که ارزش خرید داره گوشی هاشن، اونم نه به خاطر کیفیتشون، واسه این که مضخرفی به نام اندروید بازار رو پر کرده و متاسفانه مایکروسافت هم سیاست های درستی توی زمینه موبایل نداشته تاحالا و بلک بری هم که کلا اوت شد رفت توی سیستم عامل، بعد از اون شاید خرید آیپد هم باز عقلانی باشه اما واقعا محصولاتی مثل Apple Watch,IPad Pro,Mac,... کلا خنده داره، محصولاتی مثل Apple TV هم که کلا بازارشون ایران نیست رو کاری نداریم

اپل کمپانی ای بوده که مواضع زیادی در طول تاریخ داشته، اما در حال حاضر و شرایط فعلی:
چشماتون رو باز کنید، حقیقت رو ببینید، قطعاتی رو دارید می خرید که با قیمت پایین تری در بازار موجود هستند و فقط شما به خاطر یک آرم سیب دارید پول اضافی بالاش می دید

آخرین ویرایش:

متاسفانه یه چیزی راه افتاده که اپل حتی اگه کپی هم کنه میگن نواوریه و اپل اولین شرکتیه که فلان چیزو اورد
مثلا اثر انگشت که شما میگید دو سال قبلش موتورولا atrix اثر انگشت داشت یا حتی اچ تی سی وان مکس زودتر از اپل اورد ... یا اون خطوط پشت ایفون این کپی از اچ تی سی بود ... این force touch هم حال کردم هواوی زودتر معرفی کرد:))

طبق اطلاعات اینجا استفاده از اثر انگشت توی موبایل ها به سال 2007 و قبل از تولد اولین iPhone برمیگرده! :دی
این طور که به نظر میرسه از از اون زمان موبایل هایی بودن که به شکل های مختلف با اثر انگشت سر و کار داشتن و اولین مورد هم Toshiba G900 بوده که اسکنر اثر انگشت داشته. بعد از اون هم کمپانی های دیگه مثل HTC, Acer, LG, Philips, Motorola و حتی Pantech! :دی

جداً ؟ من واقعاً خبر نداشتم . ولی خب با این حال 2 تا مورد دیگه شروعش با خود اپل بوده.راجب مورد اول هم از قدیم گفتن کار را آن کرد که تمام کرد :d نوع کامل و تکامل یافتش که بهترین حالتش هست تو گوشی های اپل هست همین تکنولوژی رو تو Galaxy s5 ببینید واقعاً کنار اثر انگشت آیفون 5s خنده دار بوده .

متاسفانه یه چیزی راه افتاده که اپل حتی اگه کپی هم کنه میگن نواوریه و اپل اولین شرکتیه که فلان چیزو اورد
مثلا اثر انگشت که شما میگید دو سال قبلش موتورولا atrix اثر انگشت داشت یا حتی اچ تی سی وان مکس زودتر از اپل اورد ... یا اون خطوط پشت ایفون این کپی از اچ تی سی بود ... این force touch هم حال کردم هواوی زودتر معرفی کرد
yahoo_21.gif

Force touch قبلش تو Apple Watch معرفی شده بود
اینکه این شرکت چینی اسکی بره خب جای تعجب نداره تو DNA چینی ها نهادینه شده :)
خطوط پشت آیفون یا دور آیفون ( از دوره آیفون 4 ) برای آنتن دهی هست کسی بیاد بگه الان این خط ها چون پشتشه کپی از کسه دیگه هست خب خودش خودش رو ترول کرده ;)

آخرین ویرایش:
وقتی میخوای بری خرید 2 حالت داره: یا وسط تابستون بلند میشی میری تو گرما بیرون زیر آفتاب اینور اونور میگردی جنستو پیدا میکنی یا میری یه مرکز خرید شیک که خیلی راحت میتونی خرید کنی طبیعیه که پول بیشتری هم باید پرداخت کنی!
شرایط برای محصولات اپل هم به همین شکله. شما اگه زیبایی و ظرافت و راحتی کار و از همه مهمتر پشتیبانی نرم افزاری رو میخوای و میتونی کنار بذاری باشه قبوله که سخت افزار های قویتر با قیمت مشابه و کمتر هم تو بازار پیدا میشه! اما برای منی که کل اعضای خانواده گوشی اندرویدی دارن و دارم میبینم چی به چیه و تا وقت بوده مقایسه کردم همین سیستم عامل کافیه که جز اپل سمت هیچ اسمارت فون دیگه ای نرم.
اینکه خیلیا هستن که روز اول میرن 10-12 تومن میدن اپل میگیرن و عکسشو میذارن رو اینستاشون اون یه قضیه دیگه داره اما خیلیا هم هستن که واقعاً میدونن دارن چی خرید میکنن و چی میخوان از اسمارت فونشون پس لطفاً یه جوری نیاید کامنت بدید که انگار فقط شمایید که میدونید و آگاهید و الان اومدید یه عده رو از گمراهی در بیارید!

وقتی میخوای بری خرید 2 حالت داره: یا وسط تابستون بلند میشی میری تو گرما بیرون زیر آفتاب اینور اونور میگردی جنستو پیدا میکنی یا میری یه مرکز خرید شیک که خیلی راحت میتونی خرید کنی طبیعیه که پول بیشتری هم باید پرداخت کنی!
شرایط برای محصولات اپل هم به همین شکله. شما اگه زیبایی و ظرافت و راحتی کار و از همه مهمتر پشتیبانی نرم افزاری رو میخوای و میتونی کنار بذاری باشه قبوله که سخت افزار های قویتر با قیمت مشابه و کمتر هم تو بازار پیدا میشه! اما برای منی که کل اعضای خانواده گوشی اندرویدی دارن و دارم میبینم چی به چیه و تا وقت بوده مقایسه کردم همین سیستم عامل کافیه که جز اپل سمت هیچ اسمارت فون دیگه ای نرم.
اینکه خیلیا هستن که روز اول میرن 10-12 تومن میدن اپل میگیرن و عکسشو میذارن رو اینستاشون اون یه قضیه دیگه داره اما خیلیا هم هستن که واقعاً میدونن دارن چی خرید میکنن و چی میخوان از اسمارت فونشون پس لطفاً یه جوری نیاید کامنت بدید که انگار فقط شمایید که میدونید و آگاهید و الان اومدید یه عده رو از گمراهی در بیارید!
پشتیبانی نرم افزاری همش برای 3-4 سال قبل بود که میگفتند اگر میخوای گویشت پشتیبانی بشه برو ایفون بگیر ( که IOS 8 روی 4s چنان مشکل داشت که توصیه کردند فعلا اپدیت نکنید و بعدش 2-3 تا از دوستام که این مدل داشتند هم میگفتند از این که به ISO 8 اپدیت کردند پشیمون هستند )
الان سری نکسوس بگیری براحتی چند سال پشتیبانی میشی و اخرین بروزرسانی ها را میگیری .. حتی سونی اندرودی 5 را برای Z گوشی 4 نسل قبل پرچمدار خودش منتشر کرد

در مورد روونی اون برای گذشته بود الان شما برو یوتیوب و بررسی گوشیه ای پرچمدار الان ببین که به چه راحتی و روونی اجرا می شوند یا اگر مقایسه سرعت اجرای برنامه ها را نگاه کنی میبنی اختلاف گوشی های اندروید و ایفون در حد چند ثانیه شده !( که معمولا من دیدم گوشی اندرودیدی بار اول زودتر برنامه باز میکنه و از ایفون جلوتر هست اما بار دوم که بخواد برنامه اجرا کنه این ایفون هست که برنامه هایی که از قبل باز شده را سریعتر باز بکنه )

در مورد برنامه هم چندین سال هست که همه برنامه ای برای این 2 پلتفرم منتشر میشه

در مورد هنگ کردن هم هیچ کس منکر این نیست در اندرود هنگ وجود داره اما امروزه به حداقل خودش رسیده .. البته خودم شخصا گوشی ایفون 6 رفیقم دستم بود و خواستم دوربینش اجرا کنم درجا برنامه بسته شد، صفحه اصلی نشون داد، و بعد از چند ثانیه تازه برنامه دوربین بالا اومد !!

درود، سوالم اینجاست کی بطور کامل و درست توانست استفاده کنه و کاربرانش از بودن این قابلیت لذت ببرن ؟
اینکه طرفداران اندرویید میگید اپل گرون فروشه ایا قیمت تمام شده قطعات گوشی اندرویید را میدانید ؟
اپل توانایی نشان دادن و فروختن قابلیت های و نوآوری های جدید و قدیم داره، اینقدر هم حرص خوردن نداره بهتره واقعیت ببینید.

درود، سوالم اینجاست کی بطور کامل و درست توانست استفاده کنه و کاربرانش از بودن این قابلیت لذت ببرن ؟
اینکه طرفداران اندرویید میگید اپل گرون فروشه ایا قیمت تمام شده قطعات گوشی اندرویید را میدانید ؟
اپل توانایی نشان دادن و فروختن قابلیت های و نوآوری های جدید و قدیم داره، اینقدر هم حرص خوردن نداره بهتره واقعیت ببینید.
طبق حرف شما الان مخترع تلفن استیو جابز باید در نظر بگیریم چون اون کاری کرد تلفن ها به این سمت کشیده بشوند نه گراهام بل که سالیان قبل بیخود ساخت :|

پ.ن1: وقتی شماها بیمنطق میشید و قبول نمیکنید، من هم بی منطق میشم :|
پ.ن2: نمیدونم چرا چند سال هست اصلا گوشی های ایفون گوشی سال نمیشند ؟ :|

آخرین ویرایش:
شنگ یادمه قبل از معرفی یکی از آیفون ها یه ویدیو اومده بود که یه مجری میرفت دست مردم یه آیفون قدیمی میداد که خودشونم داشتن و میگفت این آیفون جدیده!
مردم هم شروع میکردن به تعریف و میگفتن سریعتر شده و بهتر شده
یه دانشمندی هم داشت با همونی که دست خودش بود مقایسه میکرد میگفت سبکتر شده و صفحش بزرگتر!!در صورتی که دقیقا همونی بود که تو دستش بود
خیلی هم معروف شده بود این ویدیو
یه سرچ بزنید حتما پیداش میکنید

نمیدونم با کدوم گوشی اندرویدی مقایسه کردی
چند روز پیش یکی از دوستام اومد خونمون که آیفون شیش داره.منم تصمیم گرفتم یه مقایسه کلی انجام بدم با گوشی خودم که Xperia Z2 هست که قیمتش کمتر از نصف آیفون6.
خیلی راحت بگم اولش ترسیده بودم و فکر میکردم گوشیمو نابود میکنه!اما در کمال تعجب دیدم آیفون تو هیچ موردی برتری نداره.نه صفحه،نه دوربین،نه اسپیکر.
سرعتش به صورت میلی ثانیه ای بیشتر بود!خیلی جاها هم برابر بودن!
حالا برتری های Z2 مثل فیلمبرداری 4K و ساپورت مموری و ضدآب بودن و اتصال DS4 به کنار...

راحتی کار؟آیفون؟دقیقا کجاش راحت تر از اندرویده؟
زیبایی هم سلیقه ایه...به شخصه طراحی سونی رو ترجیح میدم

توی سرعت هم برید مقایسه ببینید M8 و M9 و S6 چقدر سریعتر از آیفون6هستن
خودم مقایسه کردم S6 فوق العاده سریعتره

اکثر مردم تو ایران هم اپل رو فقط به خاطر برند و کلاسش هست که میخرند وگرنه هیچ دلیل دیگه ای ندارن
از همین دوستم پرسیدم گوشیت چه برتری داره نسبت به گوشی من؟ گفت اگه بریم تو یه جمعی گوشیامون رو دربیاریم هیچ کس به گوشی تو توجهی نمیکنه!همه میان سمت گوشی من!حرفشم کاملا درسته...

من منکر این نیستم که گوشی های آیفون بسیار خوبن،اما هیچ برتری هم نسبت به گوشی های تاپ اندرویدی ندارن
نسبت به قیمتشون هم به صرفه نیستن...

Sent from my D6503 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or