پوشش Live کنفرانس اپل

• Thread starter Thread starter Dragon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dragon

کاربر سایت
apple-9-9-15-invite.png

پوشش Live کنفرانس اپل در ۹ سپتامبر

برای اولین بار کنفرانس اپل رو در سایت بازیسنتر پوشش خواهیم داد.
فعلا به علت تغییرات در سیستم سایت امکان لایو بلاگ کردن این مراسم میسر نبود اما در اینده کنفرانسهای مرتبط با مباحث موبایل و سخت افزار به صورت لایو بلاگ در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت ، بنابراین با همکاری برخی از دوستان سعی میکنیم که گزارشات و تصاویر مربوط به این رویداد را در این تاپیک قرار بدیم.

شروع مراسم ساعت ۹:۳۰ شب به وقت تهران

مواردی که احتمالا در این کنفرانس معرفی خواهند شد:
iPhone 6S
iphone 6C
iPad Mini 4
iPad Pro
New Apple TV
و احتمالا توضیحاتی در ارتباط با iOS 9 و El Capitan

آخرین ویرایش:
خوب شما یـ کار کن HTC One بگیر دستت ببینم بازم این حرفو میزنی یا نه :دی البته اگه فقط منظورت خوش دست و شیک بودن ـه ...

HTC One ؟ هه هه هنوز دوست من با قابش درگیره موقع عکس برداری :))
از لحاظ طراحی و کیفیت ساخت خودشون هم بکشن به گرد پای آیفون نمیرسن!

من نمیدونم الان من دارم میبینم 90 درصد کاربرای اینجا طرفدار آت و آشغالای اندرویدی هستن! خب چرا اصلا میاین تو این تاپیک که کنفرانس اپل هست؟ اپل برای ما طرفداراش محصولاتشو معرفی میکنه و ما اگه خوشمون اومد میذاریم تو لیست خریدمون، شما که اصلا قصد خرید محصولتشون رو نداری چرا نگاه میکنی اصلا؟ کسی مجبورت کرده؟ آخرش هم انگار اپل وایساده نخری جریمشون کنه

در کل هر چقدر هم زور بزنین ما طرفدار محصولات برند مورد علاقمون هستیم، حالا شما طرفدار چیز دیگه ای هستی برو سراغ اون، من گوشی های پرچمدار سامسونگ و HTC و LG هم جلوم بذارن مجانی، با گوشی آیفون که براش پولشو بپردازم، صد در صد آیفون رو میخرم! اصلا کارکردن با اندروید فاجعس این نظر شخصیه منه که گوشی های زیادی رو باهاشون کار کردم

خوب شما یـ کار کن HTC One بگیر دستت ببینم بازم این حرفو میزنی یا نه :دی البته اگه فقط منظورت خوش دست و شیک بودن ـه ...

....و
اتفاقا خودم HTC Desire دارم اگه اشتباه نکنم G700 باید باشه زمانی که خریدمش یه کوچولو از One ارزونتر بود. بد نیست ولی در مقایسه با اپل برادرم شبیه اسباب بازیه واقعا کیفیت ساختش از زمین تا آسمونه. گوشی که فقط Cpu ی فلان هسته ای که نیست. بلاخره دقت تاچ و کیفیت LCD و ..... ملاکه

ویرایش: عجب صق سیاهی دارم:d

الان یه آپدیت 5 مگی برای HTC اومد زدم دیگه بالا نمیاد و کرش میکنه:d فکر کنم از اپل تعریف کردم بهش برخورده قهر کرده

آخرین ویرایش:
HTC One ؟ هه هه هنوز دوست من با قابش درگیره موقع عکس برداری :))
از لحاظ طراحی و کیفیت ساخت خودشون هم بکشن به گرد پای آیفون نمیرسن!

من نمیدونم الان من دارم میبینم 90 درصد کاربرای اینجا طرفدار آت و آشغالای اندرویدی هستن! خب چرا اصلا میاین تو این تاپیک که کنفرانس اپل هست؟ اپل برای ما طرفداراش محصولاتشو معرفی میکنه و ما اگه خوشمون اومد میذاریم تو لیست خریدمون، شما که اصلا قصد خرید محصولتشون رو نداری چرا نگاه میکنی اصلا؟ کسی مجبورت کرده؟ آخرش هم انگار اپل وایساده نخری جریمشون کنه

در کل هر چقدر هم زور بزنین ما طرفدار محصولات برند مورد علاقمون هستیم، حالا شما طرفدار چیز دیگه ای هستی برو سراغ اون، من گوشی های پرچمدار سامسونگ و HTC و LG هم جلوم بذارن مجانی، با گوشی آیفون که براش پولشو بپردازم، صد در صد آیفون رو میخرم! اصلا کارکردن با اندروید فاجعس این نظر شخصیه منه که گوشی های زیادی رو باهاشون کار کردم
نمیدونم چرا همین اشغال اندرویدی (HTC One m7) زمان خودش گوشی سال شد ؟ شما میدونید چرا ؟ ;;)

چرا بجاي اينكه از خوبي گوشي خودمون بگيم ميخوايم گوشي مقابلو تخريب كنيم ؟ :d

من خودم از طرفداراي iPhone هستم و دليل اصلي من براي انتخابش ios وApp store و طراحي گوشي هستش .

نه كه Android بد باشه واقعا سيستم عامل گسترده اي هست و دستت خيلي بازه به نسبت ios ولي من با ios كنار امدم

اساتید گرامی این قوانین لایو بلاگتونو میزدید پست اول نه پست دوم.من پست اول رو خوندم دیدم صحبتی نشده که فقط این دو نفر میتونن اخبار رو پوشش بدن،اومدم به بچه ها در پوشش زنده کمک کنم که آقایslipkboy گفتن بچه ها پست ندین منم دیگه ادامه ندادن.حالا نمیدونم کدوم مدیر بوده منو سه روز به همین خاطر بن کرده.هرکی بوده واقعا براش متاسفم.

دوسته من اوایل که ایفون 6 اومد کلی پول داد رفته مدل 128 گیگ خریده ولی چرا؟فقط به خاطر عقدش! شاید باورتون نشه ولی حتی اپل آی دی هم نداره که روش چیزی بریزه. فقط زنگ میزنه و اس ام اس میده! خیلیا همینجورین.

دوسته من اوایل که ایفون 6 اومد کلی پول داد رفته مدل 128 گیگ خریده ولی چرا؟فقط به خاطر عقدش! شاید باورتون نشه ولی حتی اپل آی دی هم نداره که روش چیزی بریزه. فقط زنگ میزنه و اس ام اس میده! خیلیا همینجورین.

ما بحثمون اونا نیس

همین آدما واسه کالا و چیزای دیگه هم هستن، فقط اپل بخاطر لوکس تر بودن این چیزا بیشتر هست براش، مطمنا کسی برای سامسونگ با اون طراحیش نمیاد همچین پولی بده :d

میخواستم 6 بگیرم با تمام چیز هاش به شدت حال کردم مخصوصا ios و app store ولی میخواستم به خاطر این خز و خیل بازی هایی که بعضی از ایرانی ها در میارن نگیرم حالم بد میشه یه جنسی ر به خاطر کلاسش بگیرم
از وقتی که دیدم هی تو ایینه با 6 عکس میگیرن خودم خواستم یه عکس بگیرم گوشی معلوم نشه هر کاری کردم نشد بیخیال شدم:d
تنفر عجیبی دارم ار کسایی که محصولات اپل ر فقط به خاطر پزش میگیرن این افراد ادم هایی هستن که کمبود های خودشون ر پشت گوشی مخفی میکنن

اساتید گرامی این قوانین لایو بلاگتونو میزدید پست اول نه پست دوم.من پست اول رو خوندم دیدم صحبتی نشده که فقط این دو نفر میتونن اخبار رو پوشش بدن،اومدم به بچه ها در پوشش زنده کمک کنم که آقایslipkboy گفتن بچه ها پست ندین منم دیگه ادامه ندادن.حالا نمیدونم کدوم مدیر بوده منو سه روز به همین خاطر بن کرده.هرکی بوده واقعا براش متاسفم.

چه در زمان لایوبلاگ و چه الان، هنوز هم من از همه ی شما عزیزان تشکر می کنم برای همراهیتون و عذر می خوام بابت این موضوع که پوشش اونطوری که باید، انجام نشد. برنامه ی ما لایوبلاگ به شیوه ی مرسوم E3 بود، که متاسفانه سیستم کمی مشکل داشت و مجبور شدیم این پوشش رو به فروم بیاریم. و به دلیل همین موضوع که توی پست اول ذکر نشده بود من لای چندتا از پست ها اعلام کردم کسی پست نده.
خداروشکر شما و یکی دیگه از دوستان خیلی سریع موضوع رو رعایت کردید، اما یکی از دوستان ترول رو و نمیکرد و دائم لینک های بی ربط میفرستاد، در اون لحظه من از یکی از مدیران درخواست کردم پست های اضافی رو پاک و کاربر مذکور رو بن مدت دار کنند. البته باز هم به دلیل این که پیام رو سریع دادم ایشون سهواً تمام کسانی که پست ارسال کرده بودند رو بن کردند.

باز هم به خاطر این موضوع از شما عذر میخوام، امیدوارم این بن کوتاه مدت باعث دلسردی شما و یا کدورت خاطرتون نسبت به سایت نشده باشه.

- - -ویرایش - - -

ما بحثمون اونا نیس

همین آدما واسه کالا و چیزای دیگه هم هستن، فقط اپل بخاطر لوکس تر بودن این چیزا بیشتر هست براش، مطمنا کسی برای سامسونگ با اون طراحیش نمیاد همچین پولی بده :d

اپل جنس لوکس نیست :دی از هر 10 نفر 5 نفر توی آمریکا ( آمار سال قبل) گوشیشون آیفون6 بوده. اپل چون سیستم عامل و اکثر برنامه ها با اون سیستم براش بهینه شدن، یه گزینه ی بی دردسره.
از نظر طراحی هم S6 سامسونگ محصول خیلی جالبیه. سبک و خوش دست.

نمیدونم والا من از عدد و رقم سر در نمیارم

من وقتی از iPhone استفاده میبرم لذت میبرم، وقتی با مک بوک کار میکنم احساس میکنم بهم آرامش میده،

کلا احساس میکنم همه ی شرکتا جز اپل تو جو این هستن که فقط عدد و رقم ببرن بالا، نمیدونم n گیگ رم و ... که در عمل هیچ کمکی نمیکنه و کارایی نداره

اما محصولات اپل یه کارایی راحت داره با مصرف کنندش، انگار از هر چیزی بهترین استفاده و هماهنگی ممکن رو میکنه، با هم همه چیز مچ هست

حالا من اسمم رو بخوا بذار فن اپل و این حرفا، من با محصولات این شرکت راحتم و کلا هر چقدر هم که زور بزنن شرکتای دیگه من نمیدونم صفحه ی 8K میدم بهت میگم من با همون Retina راحتم ممنون!
خدایی مک خیلی از لحاظ app عقب هست مخصوصا گیم

دوستان ! هرکی نیاز به قانع شدن با حرف های منطقی داره ممنون میشم بیاد تلگرام من و من باهاش حرف بزنم ۱۰۰درصد قانع میشه من تو کارنامه ـم :دی هست که یه سری سوپر فن اندروید رو از اندروید با حرفای کاملا قانع کننده و درست و علمی همراه با مدرک متنفر کردم و همه رو به راه راست اپل و iOS هدایت کردم!
خوشحال میشم اگه دوست داشتین قانع شین این آیدی من تو تلگرام Mohiwoods

بعد از کالبدشکافی که کردن مشخصه شده هزینه ساخت یک آیفون 64 گیگ حدود 234 دلار هست در حالی که به قیمت 749 دلار به فروش میرسه یعنی 515 دلار هزینه پولی هست که دوستان برای کلاس گذاشتن باید بپردازن بدبختی اینجاست طراحیش هم هیچ تغییری با نسل قبل نکرده توصیعه میشه فاکتور خرید رو همیشه با خودتون همراه داشته باشین

بعد از کالبدشکافی که کردن مشخصه شده هزینه ساخت یک آیفون 64 گیگ حدود 234 دلار هست در حالی که به قیمت 749 دلار به فروش میرسه یعنی 515 دلار هزینه پولی هست که دوستان برای کلاس گذاشتن باید بپردازن بدبختی اینجاست طراحیش هم هیچ تغییری با نسل قبل نکرده توصیعه میشه فاکتور خرید رو همیشه با خودتون همراه داشته باشین

نه داداش بحث کلاس گذاشتن نیست

یک اختراع ممکنه 20 دلار قیمت داشته باشه ( مواد و ... ) اما بخاطر فکر و ایده ای که توش به کار رفته هزاران دلار خریده بشه
هزینه ی ساخت یعنی شما مواد و ... گوشی رو انقدر هزینه شده، خب این مواد رو بریز رو هم ببین ازش iphone در میاد یا نه!

همه ی گوشی ها هم همینه جهت اطلاعتون، ممکنه ایفون یکم بیشتر باشه

هزینه قطعات اونقدر هست.
حالا هزینه دستگاه هایی که این قطعات باهاش ساخته شدن، هزینه دستمزد افرادی که روی ساخت این موبایل از نظر فیزیکی کار کردن، هزینه ای که تیم سازنده os خرج کرده، سود هر کدوم و کمپانی و هزینه ی پابلیش چی میشه اونوقت؟
نمیگم این مقداز همش به اینا میرسه. نه خودمم که اپل فنم قبول دارم اپل محصولاتش مقداری گرونن ولی دیگه لطفا اینجوری الکی ترول نکنین :|

همین الان S6 Edge که به گفته منبعی (5 ماه پیش) هزینه ساختش 290 دلار بود . قیمت روز عرضش هم (اگر اشتباه نکنم) 750$ بود. الان بعنی اینا همش پول کلاسه؟؟؟ :| :| :|
s5 هم 256 دلار بوده. کلا گوشیای پرچم دار رنج قیمتشون همینه.

قیمت تولید قطعات دیجیتال همینه. چیپست‌ها ممکنه خرجشون کمتر از ۳۰ دلار بشه ولی ۱۰۰ دلار فروخته شن. در واقع برای همینه که انقدر این بازار بزرگ و پرسرمایست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or