پوشش Live کنفرانس اپل

• Thread starter Thread starter Dragon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dragon

کاربر سایت
apple-9-9-15-invite.png

پوشش Live کنفرانس اپل در ۹ سپتامبر

برای اولین بار کنفرانس اپل رو در سایت بازیسنتر پوشش خواهیم داد.
فعلا به علت تغییرات در سیستم سایت امکان لایو بلاگ کردن این مراسم میسر نبود اما در اینده کنفرانسهای مرتبط با مباحث موبایل و سخت افزار به صورت لایو بلاگ در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت ، بنابراین با همکاری برخی از دوستان سعی میکنیم که گزارشات و تصاویر مربوط به این رویداد را در این تاپیک قرار بدیم.

شروع مراسم ساعت ۹:۳۰ شب به وقت تهران

مواردی که احتمالا در این کنفرانس معرفی خواهند شد:
iPhone 6S
iphone 6C
iPad Mini 4
iPad Pro
New Apple TV
و احتمالا توضیحاتی در ارتباط با iOS 9 و El Capitan

آخرین ویرایش:
کل سود صعنت موبایل تو جیب اپل میره
با اینکه سامسونگ پرفروش ترین برنده ولی سود اپل خیلی بیشتره
دلیلیشم همین هزینه ساخت پایین تر ایفون و قیمت بالاشه هزینه ها ساخت و طراحی و تحقیقات وتبلیغات اپل هم کمتر از سامسونگه
بخش زیادی از گوشی سامسونگ گوشی ها ارزون و میان رده هستن که حاشیه سود کمی دارن
گوشی های پرچمدار سامسونگدهزینه قطعات و ساخت بیشتری نسبت به ایفون دارن
هزینه های تحقیقات و تبلیغات سامسونگ هم بیشتر از اپله
سامسونگ گوشی هاو تو چند کشور میسازه
ولی اپل فقط تو چین میسازه که هزینه ها پایین تر بیاذ
گوشی های سامسونگ بعد مدتی قیمتشون پایین میاذ
ولی ایفون ها تا عرضه ایفون لعد فیمتشون ثابته
و....
کلا اپل یه بماشین پول ساز بی نظیره و هیچ برندی نمیتونه باهاش رقابت کنه

البته دلیل موفقیت ایفون همین سادگیش بود
منم که خودم باهمینش حال نکردم هیچوقت
کلا هدف استیو جابز هم همین بود اون زمان ملت اسماذت فون رو به وسیله پیچیده میدونستن
ایفون اومد با سادگی و راحتی و کیفیت خوب بازار رو گرفت

کار با ios به مراتب راحت تر و قابل فهم تر از سایر سیستم عامل هاست.کسایی هستند مثل خانم ها که شاید براشون تاخیر پردازش یا پدیده ای به نام هنگ براشون تعریف نشده است اینها خیلی راحتر با اپل کار میکنن.اپ استور که هلو برو تو گلو مطمین دیگه چی میخواین.
-------------------------------
مشکلی دارم با کلمه نوب کلا من وقتی میشنوم حالم دگرگون میشه.تو همه ی جا ها هم هست.میری تو سرور یه بازی وررد زبونا شده.
کلا ببخشید ته گوشی ها چه اندروید چه آی او اس چی هست؟مثلا؟که هی بهم میگید نوب.فیزیک کوانتم تدریس میشه آیا در مراحل پیشرفتش؟
مگه شخصیت نوبی یا سوادی به این چیزهاست؟سطح سواد مردمو از اینا میشه تشخیص داد؟
------------------------------
اندرویدی یا اپلی فرقی نمیکنه هر دو به نظرم خوبن و مشکلی ندارن ولی خوب از نظر من هم اپل موفق تر عمل کرده تو گوشی ها

بابا noob کلمه ی بدی نیست که 1 عده فکر می کنن بی احترامیه noob می شه تازه کر یا مبتدی

من زمانی که iphone 3g داشتم jail break کردم کلی می شد اون زمان از محدودیت هاش کم کرد اما الان android هم root کردم چرا که بازم برام محدودیت داره

در حال حاضر با گوشی ها خیلی کارها می شه انجام داد خیلی قطعا انجام خیلی از کاراش ه نیاز به مهارت با یادگیری داره اکثر کسایی که iphone دارن حتی ساده ترین چیزهاشم بلد نیستن

iphone در حال حاضر نه در کیفیت صفحه نه دوربین نه کیفیت صدای اسپیکر نه خیلی چیزهای دیگه پیشتاز نیست اما قیمتش از همه بالاتره تازه کلی هم محدودیت داره خرید ایفون با این حساب برای کسی که می خواد بگه ایفون دارم یا کار خاصی با گوشیش انجام نمی ده که بهتره ایفون بخره تا از مشکلات سورس باز هم در امان باشه که همچین شخصی اسمش noob هست چه به شما بربخوره یا نه حقیقت اینه که کسی در کاری مبتدی باشه از پیچیدگی های کار باخیر نباشه noob در اون کار خاص می گن همه هم در اکثر کارها noob حساب می شن نمی شه که ادم در همه ی کارها حرفه ای باشه

در ضمن 75 تا 80 درصد بازار دست android هست حالا روی چه حسابی apple برنده هست من نمی دونم

من قصد بی احترامی به کسی هم نداشتم نمی گم ایفون خریدن هم بده اما حقیقت اینه که 80 درصد کسایی که ایفون می خرن هیچ اطلاعات راجب مشخصات گوشی یا فاکتورهای مهم یا خیلی از کارهایی که می شه باهاش انجام داد ندارن

در ضمن 75 تا 80 درصد بازار دست android هست حالا روی چه حسابی apple برنده هست من نمی دونم
جدا این راسته؟:-/
-----
راستی میدونم اون ۱ عده منم:d بهم بر نخورد ولی قبول کن خیلی همه بهم میگن بدون دلیل به قول شما همه که نمیشه تو همه چی حرفه ای باشن ولی خب این جوری جا نیفتاده هنوز

جدا این راسته؟:-/
-----
راستی میدونم اون ۱ عده منم:d بهم بر نخورد ولی قبول کن خیلی همه بهم میگن بدون دلیل به قول شما همه که نمیشه تو همه چی حرفه ای باشن ولی خب این جوری جا نیفتاده هنوز

امار دقیقش 79.4 درصد هست در سال 2015 هست 16.4 درصد هم ios هست. samsung هم بارها فروش مجموع گوشی هاش از برند اپل بیشتر شده بالاترینش هم در 3 ماه 16 ملیون s4 فروخته.

با این حال اپل گرون ترین شرکت it دنیا هست بعدشم microsoft

بابا noob کلمه ی بدی نیست که 1 عده فکر می کنن بی احترامیه noob می شه تازه کر یا مبتدی

من زمانی که iphone 3g داشتم jail break کردم کلی می شد اون زمان از محدودیت هاش کم کرد اما الان android هم root کردم چرا که بازم برام محدودیت داره

در حال حاضر با گوشی ها خیلی کارها می شه انجام داد خیلی قطعا انجام خیلی از کاراش ه نیاز به مهارت با یادگیری داره اکثر کسایی که iphone دارن حتی ساده ترین چیزهاشم بلد نیستن

iphone در حال حاضر نه در کیفیت صفحه نه دوربین نه کیفیت صدای اسپیکر نه خیلی چیزهای دیگه پیشتاز نیست اما قیمتش از همه بالاتره تازه کلی هم محدودیت داره خرید ایفون با این حساب برای کسی که می خواد بگه ایفون دارم یا کار خاصی با گوشیش انجام نمی ده که بهتره ایفون بخره تا از مشکلات سورس باز هم در امان باشه که همچین شخصی اسمش noob هست چه به شما بربخوره یا نه حقیقت اینه که کسی در کاری مبتدی باشه از پیچیدگی های کار باخیر نباشه noob در اون کار خاص می گن همه هم در اکثر کارها noob حساب می شن نمی شه که ادم در همه ی کارها حرفه ای باشه

من قصد بی احترامی به کسی هم نداشتم نمی گم ایفون خریدن هم بده اما حقیقت اینه که 80 درصد کسایی که ایفون می خرن هیچ اطلاعات راجب مشخصات گوشی یا فاکتورهای مهم یا خیلی از کارهایی که می شه باهاش انجام داد ندارن

من الان 4 5 ساله با اپل کار میکنم
کلا اصن این سیستم عامل یه جادویی داره ، انقدر ساده و جذابه اکوسیستمش که اصن ازش خسته نمیشم
فک کنم این جوال قانع کننده ای باشه:)

بعد از کالبدشکافی که کردن مشخصه شده هزینه ساخت یک آیفون 64 گیگ حدود 234 دلار هست در حالی که به قیمت 749 دلار به فروش میرسه یعنی 515 دلار هزینه پولی هست که دوستان برای کلاس گذاشتن باید بپردازن بدبختی اینجاست طراحیش هم هیچ تغییری با نسل قبل نکرده توصیعه میشه فاکتور خرید رو همیشه با خودتون همراه داشته باشین
این CPU های فوق خفن که 700 دلار قیمتشونه به نظرت از چی می سازنشون؟ شن. آره، می رن تو ساحل شن بار می کنن. شاید نهایتا 100-200 دلار خرجش شده باشه ولی بیشتر پولش واسه اون R&D وحشتناک قبلشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or