پوشش Live کنفرانس اپل

• Thread starter Thread starter Dragon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dragon

کاربر سایت
apple-9-9-15-invite.png

پوشش Live کنفرانس اپل در ۹ سپتامبر

برای اولین بار کنفرانس اپل رو در سایت بازیسنتر پوشش خواهیم داد.
فعلا به علت تغییرات در سیستم سایت امکان لایو بلاگ کردن این مراسم میسر نبود اما در اینده کنفرانسهای مرتبط با مباحث موبایل و سخت افزار به صورت لایو بلاگ در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت ، بنابراین با همکاری برخی از دوستان سعی میکنیم که گزارشات و تصاویر مربوط به این رویداد را در این تاپیک قرار بدیم.

شروع مراسم ساعت ۹:۳۰ شب به وقت تهران

مواردی که احتمالا در این کنفرانس معرفی خواهند شد:
iPhone 6S
iphone 6C
iPad Mini 4
iPad Pro
New Apple TV
و احتمالا توضیحاتی در ارتباط با iOS 9 و El Capitan

آخرین ویرایش:
پردازنده ی سرفیس پرو 3 مدل های مختلف داره که شامل Core i7/i5/i3 ه و میزان رمشون هم در دو مدل 4 و 8 گیگه و فضای ذخیره سازیشون هم از 128 گیگ تا 512 گیگ SSD ه.
کانفیگ های مختلف داره ولی پر فروش ترینشون Core i5/8gig Ram/256gig SSD ه.

نه سیستم عاملش iOS 9 ه.
و اینکه پردازنده سرفیس X64 ه.
با این حساب 1% هم ارزش خرید نداره .. چون گزینه های مختلف بهتری هست .. اگر بخوایم از خود اپل در نظر بگیریم براحتی میتونه ipad Air 1 /2 بگیره که همون کار انجام میده اگر سیستم عامل OS X هم بخواد میتونه مک بوک بگیره

پوشش خوبي بود فقط تو لايو بلاگ بعدي لطفا نظر شخصي و ارزوهاتون رو نزنيد تنگ بلاگ! خبر رو منعكس كنيد. اميدوارم ناراحت نشيد ;)
با عرض شرمندگي پيشنهادتون كاملا بي معني هست ،در سايتهايي كه لايو بلاگ انجام ميشه كساني كه در حال گزارش هستند ، علاوه بر شوخي ها متداول بين خودشون در ارتباط با موضوعاتي كه قرار مطرح بشه اين اجازه رو دارن كه كه نظرات شخصي و حتي تنفر و علاقه ي خودشون رو از موضوعات بيان كنن و هيچ قانون و محدوديتي در اين زمينه هم نيست.
در ضمن اين كار يك ترجمه همزمان نيست كه مترجم قرار باشه فقط ترجمه ي حرفهاي طرف مقابل رو براي شنونده ها ترجمه كنه و نظر شخصي در اون دخيل نباشه.
يه زحمت بكشيد و لايو بلاگ سايتهاي مثل Wired و Cnet و ... رو ببينيد بعد اين موضوع رو مطرح كنيد.

Ipad Pro که رسما Ipad Surface Pro بود
من موندم کی می ره با وجود Surface Pro همچین پولی بابت این دستگاه بده که روش IOS ران می شه

لایو بلاگ هم که در واقع ترجمه فارسی TheVerge بود مثل چند سایت دیگه

آخرین ویرایش:
با عرض شرمندگي پيشنهادتون كاملا بي معني هست ،در سايتهايي كه لايو بلاگ انجام ميشه كساني كه در حال گزارش هستند ، علاوه بر شوخي ها متداول بين خودشون در ارتباط با موضوعاتي كه قرار مطرح بشه اين اجازه رو دارن كه كه نظرات شخصي و حتي تنفر و علاقه ي خودشون رو از موضوعات بيان كنن و هيچ قانون و محدوديتي در اين زمينه هم نيست.
در ضمن اين كار يك ترجمه همزمان نيست كه مترجم قرار باشه فقط ترجمه ي حرفهاي طرف مقابل رو براي شنونده ها ترجمه كنه و نظر شخصي در اون دخيل نباشه.
يه زحمت بكشيد و لايو بلاگ سايتهاي مثل Wired و Cnet و ... رو ببينيد بعد اين موضوع رو مطرح كنيد.
اون بلاگهاي كه شما ازش كپي/پيست ميكني زيرش يه بخش ديسكاس داره كه ملت ميان نظر ميدن. با عرض شرمندگي اونا رو با خودت كه داري توي فروم مراسم رو گزارش ميكني مقايسه نكن.
رسالت اين كار تو بازتاب دادن خبره اينكه شما درمورد تو يا بيرون بودن لنز iPhone چي فكر ميكني ربطي به قضيه نداره.

اون بلاگهاي كه شما ازش كپي/پيست ميكني زيرش يه بخش ديسكاس داره كه ملت ميان نظر ميدن. با عرض شرمندگي اونا رو با خودت كه داري توي فروم مراسم رو گزارش ميكني مقايسه نكن.
رسالت اين كار تو بازتاب دادن خبره اينكه شما درمورد تو يا بيرون بودن لنز iPhone چي فكر ميكني ربطي به قضيه نداره.
=))
اخه استاد شما وقتي هنوز دقت نميكني كه ما به خاطر مشكل در قسمت لايو بلاگ سايت مجبور شديم توي فروم اين موضوع رو پوشش بديم چه ارتباطي به دادن نظر توي گزارش داره؟
بعد گفتن نظرات گزارشگرها چه ارتباطي به بخش نظر مردم داره؟ نه خداييش يه ذره ارتباط اينا رو با هم در نظر بگيريد بعد حرف بزنيد.
بعدم حالا خوبه من از اتاقم قبل و انتهاي مراسم عكس گرفتم كه قاعدتا و خداي نكرده دارم خودم حداقل كنفرانس رو زنده ميبينم ديگه كپي كردن و پيست كردن چيه؟ (سيستم دايي جان ناپلوني در همه جا ديده ميشه!!!)
در مورد عكس ها بله كه مال verg هست چون اصلا نميشه كه ما با اين اينترنت و در عين حال محدوديت براي قرار گيري عكس توي سايت بخوايم خودمون عكس بگيريم و بلافاصله اپلود كنيم ، مجبوريم از جايي كه داره عكس ميزاره استفاده كنيم ما ٢ تا سايت رو قبل از verg در نظر داشتيم كه متاسفانه عكساشون ***** بود و نميشد اينجا قرار بديم.
در نهايت هم اصلا فرض كنيد كل كار كپي از سايت مش ممدل ميرزا اون ادمايي كه نشستن اينجا و وقت گذاشتن و مطالب رو اينجا منعكس كردن بيكار بودن؟ نميتونستن براي خودشون راحت برن از سايتهاي ديكه مراسم رو دنبال كنن؟ واقعا تا كي ما مردم ميخوايم اينقدر به هر چيزي ايراد بگيريم ( اونم از نوع طلبكارانه و بني اسراعيلي) امثال شما پولي بابت اين مراسم دادين كه حالا پخشش بدين شكل معيارهاتون به هم ريخته ؟

این Ipad Pro رسما Meh ترین چیزی بود که دیده بودم، مگه آدم دیوونست که 1000 دلار بده بعد دیوایسش IOS باشه؟ یعنی اگه OSX بود عالی می شد. البته 3 سال دیگه مردم میان می گن که اپل لپتاپ های تبلت نما (!) رو اختراع کرد:-j

این Ipad Pro رسما Meh ترین چیزی بود که دیده بودم، مگه آدم دیوونست که 1000 دلار بده بعد دیوایسش IOS باشه؟ یعنی اگه OSX بود عالی می شد. البته 3 سال دیگه مردم میان می گن که اپل لپتاپ های تبلت نما (!) رو اختراع کرد:-j

واقعا راست میگی . خب فرضا که از 80% کامپیوترهای موجود قوی تر باشه و GPU اون در حد کنسولهای خانگی . فایدش ک چی ؟ این همه قدرت رو قراره چیکار کنیم ؟:|

با این حساب 1% هم ارزش خرید نداره .. چون گزینه های مختلف بهتری هست .. اگر بخوایم از خود اپل در نظر بگیریم براحتی میتونه ipad Air 1 /2 بگیره که همون کار انجام میده اگر سیستم عامل OS X هم بخواد میتونه مک بوک بگیره

قیمت ها رو داشته باشید فقط...100 دلار برای Stylus و 169 برای keyboard!!

Ipad Pro که رسما Ipad Surface Pro بود
من موندم کی می ره با وجود Surface Pro همچین پولی بابت این دستگاه بده که روش IOS ران می شه

لایو بلاگ هم که در واقع ترجمه فارسی TheVerge بود مثل چند سایت دیگه

این صحبتهای شما در صورتی هست که طرف بخواد استفاده کاربردی از دستگاه ببره که عقل سلیم میره سمت سرفیس ولی برای خیلی از خریداران محصولات اپل استفاده کاربردی مهم نیست و صرفا به خاطر برند این محصول رو تهیه میکنن و شاید تو طی سال هم به جزء Call و SMS و کلش اف کلن استفاده دیگه ای هم از دستگاه نبرن
بالا بودن قیمت هم بیشتر از اینکه طرفداران این برند رو ناراحت کنه باعث خوشحالیشون میشه چون احساس میکنن تعداد کمتری قادر به تهیه این محصولات هستن و احساس خوبی به اونها میده

البته این ها حدسیات من بود و شاید در واقعیت بر عکس باشه!

سونی هم گویا شوخیش گرفته این وسط :d

644e40e598f368188304a406f27fccd9_XL.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or