پوشش Live کنفرانس اپل

• Thread starter Thread starter Dragon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dragon

کاربر سایت
apple-9-9-15-invite.png

پوشش Live کنفرانس اپل در ۹ سپتامبر

برای اولین بار کنفرانس اپل رو در سایت بازیسنتر پوشش خواهیم داد.
فعلا به علت تغییرات در سیستم سایت امکان لایو بلاگ کردن این مراسم میسر نبود اما در اینده کنفرانسهای مرتبط با مباحث موبایل و سخت افزار به صورت لایو بلاگ در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت ، بنابراین با همکاری برخی از دوستان سعی میکنیم که گزارشات و تصاویر مربوط به این رویداد را در این تاپیک قرار بدیم.

شروع مراسم ساعت ۹:۳۰ شب به وقت تهران

مواردی که احتمالا در این کنفرانس معرفی خواهند شد:
iPhone 6S
iphone 6C
iPad Mini 4
iPad Pro
New Apple TV
و احتمالا توضیحاتی در ارتباط با iOS 9 و El Capitan

آخرین ویرایش:
فقط این iPad Pro خوب بود. به درد من که طراحی دیجیتال میکنم خیلی میخوره. داشتم فکر میکردم اینو بگیرم میتونم همه جا ببرم و از شر دفترچه های اسکچ خلاص بشم! همونجا هرچی به ذهنم بیاد میکشم و... رو آفیس هم چیز جالبی میشه. برای نوشته های خودت یادداشت میزاری یا جاهایی که میخوای تغییر کنه رو علامت گذاری میکنی. کلا وسیله جالبی هست. باقیش از نظرم چرت و پرت بود.

خوب سرفیس پرو 3 که هست،تازه میتونید نسخه های کامل فوتوشاپ و ... رو هم داشته باشید!قلمش هم جوابش رو پس داده.
البته خوب نظر شخصیه.

دیگه بعد از این چند کنفرانس واقعا نباید توقع یک نوآوری یا ریسک زیاد رو داشته باشید از اپل.من هیچ مشکلی نداشتن با آیفون جدید همون قبلیه بلاخره دوربینش بهتر شد(دوربین 6 هم خیلی خوب بود) تنها نکته جذاب برای من 3D Touch بود که واقعا تا باهاش کار نشه نمیشه در موردش قضاوت کرد اما بهش میخورد جالب باشه.رزولوشن 2 تا دوربین جلو عقب ببری بالا باز 16 گیگ بزاری !؟
جدا از بقیه کنفرانس iPad Pro خیلی بنظرم کاربردی و جالب رسید.یعنی اون قلم با office , adobe خیلی حوابه.نکته جالب و خنده دارش اینه که بعد از کنفرانس چند تا سایت بنچمارکهاشو گذاشتن از خیلی از لپ تاپهای سری مک خودش قوی تره. حیف قلم و کیبورد رو خودش نیست (کیبوردش که خدایی خوده کپی برابر اصل سرفیسه!)اما عمر باتریش خیلی جالبه و امید بخش.

خیلی هم اذیت کننده نبود دیگه روش یه کیس یا بامپر مینداختی حل بود :d

اون که بله، روی گلکسی اس6 هم که دوربینش 1 سانت بیرونه کیس بندازی ردیفه، اما مساله اینه که خوب پایه ی قضیه باید درست باشه :دی

دوربینش بدگولاخی خواهد شد (حتی با اینکه مثل Lumia 930، LG G4 و Note5 منوال مد نداره) اما مساله طراحی قابل گذشت نیست :دی
وقتی یه جنسی انقدر خوشگله، چرا باید یه خال گوشتی رو دماغش باشه؟ :دی

-----------------------------

اگه نسل بعد کنسول های بازی به صوت استریم قرار باشه انجام بپذیره، اپل از همین الان یکی از مدعیان قوی اون نسل خواهد بود. (نظر شخصی)

اینو لای عکسام فرستادم، ولی هنوزم بهش فکر می کنم به نظرم نظر جالبیه. نباید لای خبرای مربوط به فقط آیفون دفن بشه

اون که بله، روی گلکسی اس6 هم که دوربینش 1 سانت بیرونه کیس بندازی ردیفه، اما مساله اینه که خوب پایه ی قضیه باید درست باشه :دی

دوربینش بدگولاخی خواهد شد (حتی با اینکه مثل Lumia 930، LG G4 و Note5 منوال مد نداره) اما مساله طراحی قابل گذشت نیست :دی
وقتی یه جنسی انقدر خوشگله، چرا باید یه خال گوشتی رو دماغش باشه؟ :دی
دقیقا درسته چیزی هم که من گفتم همون پاک کردن صورت مسئله اس :d
لابد راه نداشته بکننش تو دیگه :d

خوب سرفیس پرو 3 که هست،تازه میتونید نسخه های کامل فوتوشاپ و ... رو هم داشته باشید!قلمش هم جوابش رو پس داده.
البته خوب نظر شخصیه.

سخت افزارش چجوریه؟ من بیشتر رو حساب قدرت بالاش میگم چون نقاشی دیجیتالی توان سخت افزاری بالایی میطلبه. سرفیس چجوریه؟ در همین حد باشه برای من ارجحیت داره.

مدل 4 اینچی کو پَ ؟ :|

من 6 ُ سر این فروختم که طراحی نسل قبل مثل سری 5S بدلم نشست و لذت بخش نبود برام کلاً و از صفحه بزرگتر واسه کار با ios خیلی خوشم نیومد و بعد چند ماه دلم رو زد . گفتم 6C 4inch معرفی میشه :| اینم که همون نسل قبله با یسری ارتقا سخت افزاری و اون دوربین بیرون زده اش :|

پیش بسوی خرید 5S :دی

سخت افزارش چجوریه؟ من بیشتر رو حساب قدرت بالاش میگم چون نقاشی دیجیتالی توان سخت افزاری بالایی میطلبه. سرفیس چجوریه؟ در همین حد باشه برای من ارجحیت داره.
کامپیوترهای Desktop پردازندشون معماری X86 , X64 هست و سورفیس هم X86 هست ( یعنی 32 بیتی )
شما براحتی میتونی هر برنامه ای که برای کامپیوتر هست را روش نصب کنی حتی بازی !
البته نباید از این سورفیس پرو 3 جهت بازی یا کارهای رندرینگ سنگین بری برنامه هایی مثل 3dMax نباید انجام بدی

- - -ویرایش - - -

OS این ایپد پرو نگفتند OSX هست یا OSموبایل ؟!
اگر OS موبایل باشه که واقعا یکی باید خر کلش گاز گرفته باشه تا وقتی سورفیس پرو 3 هست این را بخره

آخرین ویرایش:
کامپیوترهای Desktop پردازندشون معماری X86 , X64 هست و سورفیس هم X86 هست ( یعنی 32 بیتی )
البته نباید از این سورفیس پرو 3 جهت بازی یا کارهای رندرینگ سنگین بری برنامه هایی مثل 3dMax نباید انجام بدی

- - -ویرایش - - -

اگر OS موبایل باشه که واقعا یکی باید خر کلش گاز گرفته باشه تا وقتی سورفیس پرو 3 هست این را بخره

سورفيس X64 هستش .

پردازنده ی سرفیس پرو 3 مدل های مختلف داره که شامل Core i7/i5/i3 ه و میزان رمشون هم در دو مدل 4 و 8 گیگه و فضای ذخیره سازیشون هم از 128 گیگ تا 512 گیگ SSD ه.
کانفیگ های مختلف داره ولی پر فروش ترینشون Core i5/8gig Ram/256gig SSD ه.

- - -ویرایش - - -

نه سیستم عاملش iOS 9 ه.
و اینکه پردازنده سرفیس X64 ه.

والا من هنوز گیج میزنم از معرفی آیپد پرو...:-o
اولا هم تقلید سرفیس هست هم اینکه سایزش ضایس:)) هم اینکه قیمتش طرفای 5-6 تومنه تو ایران حتما
خو چه کاریه بیا برو یه لبتاپ گیمینگ بخر با 5-6 تومن جونت آزاد:d
ضمنا مطمعنید مینی4 معرفی کرد؟
یه نیم خطم ازش ننوشتید که:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or