پوشش Live کنفرانس اپل

• Thread starter Thread starter Dragon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Dragon

کاربر سایت
apple-9-9-15-invite.png

پوشش Live کنفرانس اپل در ۹ سپتامبر

برای اولین بار کنفرانس اپل رو در سایت بازیسنتر پوشش خواهیم داد.
فعلا به علت تغییرات در سیستم سایت امکان لایو بلاگ کردن این مراسم میسر نبود اما در اینده کنفرانسهای مرتبط با مباحث موبایل و سخت افزار به صورت لایو بلاگ در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت ، بنابراین با همکاری برخی از دوستان سعی میکنیم که گزارشات و تصاویر مربوط به این رویداد را در این تاپیک قرار بدیم.

شروع مراسم ساعت ۹:۳۰ شب به وقت تهران

مواردی که احتمالا در این کنفرانس معرفی خواهند شد:
iPhone 6S
iphone 6C
iPad Mini 4
iPad Pro
New Apple TV
و احتمالا توضیحاتی در ارتباط با iOS 9 و El Capitan

آخرین ویرایش:
خب کنفرانس هم به پایان رسید امیدوارم که از پوشش این کنفرانس راضی بوده باشید هرچند تجربه ی اول در این موضوع بود.
در ضمن یه تشکر خاص هم از محمد عزیز باید بکنم که من رو در این کار حمایت کرد.
ممنون از همه دوستان.
اینم از پایان کار ما:

بعد به سونی و اچ تی سی گیرم یدن که طراحی گوشیشون رو عوض نمیکنن و اون رو یک شکست میدونن

در مجموع کنفرانس خوبی خصوصا در قسمت اپلیکشن ها اپل خوب عمل کرد اون دوربین 5 سلفی هم حرکت خوب و هوشمندانه ای بود

آریا جان و محمد جان حسابی گل کاشتید...خسته نباشید دوستان.
-------------
کنفرانس بدی نبود در مجموع.در ساعات آینده بیشتر و بهتر مورد بررسی قرارش میدیم.

بعد به سونی و اچ تی سی گیرم یدن که طراحی گوشیشون رو عوض نمیکنن و اون رو یک شکست میدونن

در مجموع کنفرانس خوبی خصوصا در قسمت اپلیکشن ها اپل خوب عمل کرد اون دوربین 5 سلفی هم حرکت خوب و هوشمندانه ای بود

ایفون 7 که معرفی نشده 6s معرفی شده :d
ولی واقعا فکر نمیکردم بازم لنزش بیرون باشه
cg5pa3p7ijb8ojqwlvoo.gif
:d

من فقط ۲ تا سوتی دادم :d گفتم اصلاح کنم یکی در مورد حضور جانی ایووا
یکی هم بابت وزن ۱،۵ پوندی که گفتم ۴۰۰ گرم که درستش حدود ۷۰۰ گرم هست.
به هر حال بابت این سوتی ها عذرمیخوام.:">

یکی از محصولاتی که معرفی کردن خیلی آشنا بود،نبود ؟:d:-/
سرفیس پرو میبخشید آیپد پرو که من همین الان جلو دستمه.
ولی آیفون ها بسیار بسیار عالی بودن خصوصا فناوری 3D تاچ و ارتقا دوربینش.بگزریم از یک سری قابلیت های دوربین که چندان جدید نیستن ولی خوب توی آیفون بهشون نیاز بود.
من دیدم کنفرانسو واقعا عالی بود فقط یه تیکشو متوجه نشدم

الان IOS 9 بیاد رو آیفون 6 میشه از 3D TOUCH یا PHOTO LIVE استفاده کرد؟
خیر نمیشه چون ویژگی سخت افزاریه.فورس تاچ باید داشته باشه که آیفون 6 نداره.
تشکر میکنم از پوشش عالیتون.

من دیدم کنفرانسو واقعا عالی بود فقط یه تیکشو متوجه نشدم

الان IOS 9 بیاد رو آیفون 6 میشه از 3D TOUCH یا PHOTO LIVE استفاده کرد؟
این قسمت برای بنده هم سوال هستش ولی به احتمال زیاد این یه قابلیت هستش که نیاز به پیشنیاز سخت افزاری خاصی نداره فکر میکنم و یک تکنیک نرم افزاری مثل ژسچرهای حرکتی هستش.

این قسمت برای بنده هم سوال هستش ولی به احتمال زیاد این یه قابلیت هستش که نیاز به پیشنیاز سخت افزاری خاصی نداره فکر میکنم و یک تکنیک نرم افزاری مثل ژسچرهای حرکتی هستش.
3D Touch سخت افزاری ظاهرا اما باز هم دقیق معلوم نیست
Live Photo هم باز ظاهرا سخت افزاریه اما ممکنه با توییکی بشه این قابلیت رو روی دیوایسهای دیگه اجرایی کرد.
چون یه حالت ثبت چند فریم پشت سر هم داره که تبدیلش میکنه به یه عکسی که شبیه فیلم ۲-۳ ثانیه ای هست مثلا.

3D Touch سخت افزاری ظاهرا اما باز هم دقیق معلوم نیست
Live Photo هم باز ظاهرا سخت افزاریه اما ممکنه با توییکی بشه این قابلیت رو روی دیوایسهای دیگه اجرایی کرد.
چون یه حالت ثبت چند فریم پشت سر هم داره که تبدیلش میکنه به یه عکسی که شبیه فیلم ۲-۳ ثانیه ای هست مثلا.

به طور صريح جايى اشاره شد به اينكه يه قابليت سخت افزارى هستش؟من فكر ميكنم بيشتر شبيه به يه قابليت اضافى با استفاده از تكنولوژى تاچ كنونى هستش به علاوه اينكه خيلى شبيه به قلم اپل هست كاركردش روى آيپد پرو.

Sent from my iPhone using Tapatalk

این فن آوری 3D تاچ همون فورس تاچ هست که تو چندتا از گوشی ها جدید به کار برده شده فقط اسمش عوض شده بگن اینو اپل اختراع کرده!

Photo Live هم قبلا تو سری گوش های ماکروسافت یا همون لومیا بوده

اون آیپد پرو هم که یک تقلید کامل از سرفیس پرو هست که همه از ماکرو خرده میگرفتن ولی گویا همه گیر شده

در کل تقلید کردن بد نیست و هر کس به فکر شرکت خودش هست و اپلم کنفرانس خوبی برگزار کرد ولی قبلا آپل یک شرکت نو آور بود ولی الان خیلی از ایدهاش قبلا توسط شرکتهای دیگه عرضه شدن مثل همین دوربین سلفی که اولین بار ماکروسافت با لومیا بابش کرد یا اندازه بزرگ گوشی ها که دست پخت سامسونگ هست و مواردی که بالا اشاره کردم

این فن آوری 3D تاچ همون فورس تاچ هست که تو چندتا از گوشی ها جدید به کار برده شده فقط اسمش عوض شده بگن اینو اپل اختراع کرده!

Photo Live هم قبلا تو سری گوش های ماکروسافت یا همون لومیا بوده

اون آیپد پرو هم که یک تقلید کامل از سرفیس پرو هست که همه از ماکرو خرده میگرفتن ولی گویا همه گیر شده

در کل تقلید کردن بد نیست و هر کس به فکر شرکت خودش هست و اپلم کنفرانس خوبی برگزار کرد ولی قبلا آپل یک شرکت نو آور بود ولی الان خیلی از ایدهاش قبلا توسط شرکتهای دیگه عرضه شدن مثل همین دوربین سلفی که اولین بار ماکروسافت با لومیا بابش کرد یا اندازه بزرگ گوشی ها که دست پخت سامسونگ هست و مواردی که بالا اشاره کردم
بله چون اپل چند سالی هست که دیگه اون ریسک های قدیمش رو نمیکنه و معمولا صبر میکنه تا محصولات جدیدی که میاد و پتانسیل موفقیت رو دارن رو اَپِلیزه کنه و به بازار عرضه کنه.
همین جناب تیم کوک سر معرفی سرفیس پرو بهش لقب شتر گاو پلنگ رو دادن ولی الان میبینیم که همون شتر گاو پلنگ با معیار هایی اپل وار دوباره معرفی میشه و حتی برای اینکه بخوان اثبات کنن آیپد پرو دستگاهی برای تولید محتواست از همون شرکتی که بهش اتهام مقلد بودن میزنن استفاده میکنن تا بیاد مایکروسافت آفیس رو برای آیپد جدیدشون بهینه عرضه کنه.و جالبیش هم اینجاست همه کلی ذوق میکنن و به به و چه چه.
نکته ی جالب هم اینکه قلم آیپد پرو جداگانه بفروش میرسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or