K.s.h.n.H
کاربر سایت
بله وارد شدم و بازی هم کردم. کسی این کدها رو گرفته؟
بله کد ها ارسال شدند...حتی برای خود من, حالا مطمئن نیستم چقدر زمان میبره برای کسی که تازه بازی رو لانچ کرده که کد ها ارسال شند براش!
بله وارد شدم و بازی هم کردم. کسی این کدها رو گرفته؟
سلام دوستان با دسته چطوری دیسک بازی از داخل کنسول اجکت میشه؟
اینترنت کابلی بیشتر توصیه میشه چون هم لگ و لتنسی کمتری داره و پینگ بهتری بهت میده ولی از نت 4جی برای دانلود میشه استفاده کردشید یه سوال کلی در مورد بازی های انلاین xbox one داشتم . میشه از اینترنت 3g سیم کارت ایرانسل با استفاده از هات اسپات گوشی روی xbox one انلاین بازی کرد ؟ اگه میشه اونوقت من شنیدم از هدست صدات انتقال داده نمیشه یا یه همچین چیزی . ارور Nat type 3 چیه
اینترنت سرعت 512 مخابرات دارم نامحدود میشه بازی کرد؟ الان اینی که شما گفتید یعنی میشه با 3g زد یا ناینترنت کابلی بیشتر توصیه میشه چون هم لگ و لتنسی کمتری داره و پینگ بهتری بهت میده ولی از نت 4جی برای دانلود میشه استفاده کرد
nat type 3 هم اگه اشتباده نکنم restricted میشه و نمیشه باهاش بازی کرد ( یه سری رو شاید بشه ولی اکثرا مشکل ایجاد می کنه )
با 3g »یشه زد ولی خیلی اذیت کننده هست که کلا پیشنهادد نمیشه با همون 512 هم میشه زد ولی واقعا پهنای باندت کمه من خودم 1 مگ مخ دارم اذیت میشم اخر شب فقط صبح تا عصیری راحت میشه زد باهاشاینترنت سرعت 512 نامحدود از مخابرات دارم میشه بازی کرد؟ الان اینی که شما گفتید یعنی میشه با 3g بازی کرد یا نه؟
- - -ویرایش - - -
اینترنت سرعت 512 مخابرات دارم نامحدود میشه بازی کرد؟ الان اینی که شما گفتید یعنی میشه با 3g زد یا ن
نه عادی که چراغ آداپتور روشن باشه و لازم نیست آداپتور از برق جدا کنید.سلام دوستان من تازه یه ایکس باکس وان گرفتم یه سوالی داشتم اونم اینکه موقع های که با دستگاه کار نمی کنم از برق کامل درش بیارم؟چون وقتی دستگاه خاموشه چراغ آداپتورش روشنه میخاسم ببینم موقع های که باش کار نمی کنم ازبرق دربیارم بهتره یانه مشکلی نداره اگه هم در نیارم؟
ممنون لطف کردینه عادی که چراغ آداپتور روشن باشه و لازم نیست آداپتور از برق جدا کنید.