A-min
کاربر سایت
بهترین کارو کردی که جو الکی فروشنده رو نظرت تاثیر نذاشت ... من خودم یک سال و نیمه که 4 دارم و بعد از 6 ماه از خریدنش به این نتیجه رسیدم که کیفیت ساخت ماکروسافت خیلی خیلی بالاتر از رقیبش سونیه ... کنترل 4 ام تنها 6 ماه دووم آورد دکمه R2 از داخل شکسته و پلاستیک بد کیفیت روی آنالوگاش حتی با اینکه اسکین روش کشیدم ترکیده باتری دسته تنها 800 میلی آمپره که هر دو ساعت باید بره تو شارژ حالا بماند 9 ماه اولش کلی باگ نرم افزاری داشت و دهنم سرویس میشد باید 20 گیگ DLC و کل هارد رو پاک میکردم تا درست بشه ....سلام
رفته بودم Xbox1 بخرم فروشنده برا اینکه ps4 رو بم بفروشه کلی تعریف کرد ازش که قوی تر هست و تازه می گفت یه بازی رایگان هم بت میدم بعد میگفت one ضعیف تر هست و تازه بازی هم روش نمی تونی نصب کنی
من خودم 360 دارم و یکی از دلیل برا خرید one بازی gears of war و کنترلر ( دسته) هست.
حالا شما ها که تو این مدت داشتین نظرتون راجب one چی هست؟؟ و این قضیه نت چی هست تا حدودی نظرات رو خوندم ولی اگه می شه خلاصه بگین راجبش.
ممنون
من خودم 360 داشتم 6 سال باهاش کمبت و انواع بازی هارو بازی کردم ولی آخ نگفت . کلا 4 جو الکیه گول تبلیغاتش رو نباید خورد
هنوز که هنوز به این نتیجه نرسیدم منی که 360 داشتم چرا رفتم سمت سونی