cpt mc t4vish
کاربر سایت
سلامدرود
منم مثل خیلیای دیگه تصمیم به انتقال به نسل هشتم رو دارم. ولی چند پرسش درباره Xbox One داشتم !
اول اینکه داستان این اتصال دائم کنسول به اینترنت چیه و چه مشکلاتی رو ممکنه برای کاربر ایرانی بوجود بیاره؟
دوم ، آیا امکان خرید آنلاین از لایو وجود داره؟ چون من بر روی Xbox360 مشکلی برای خرید آنلاین نداشتم و بدون چیزشکن هم میتونستم خریدام رو انجام بدم
و پرسش آخر اینکه کینکت تا چه اندازه مورد استفاده هست و شما خریدش رو لازم میدونین یا خیر؟
مرسی
اتصال دائم همیشه باید داشته باشی تمام بازی های دیجیتالی از کار میوفته و لحظه باز شدن اچیمنت ها هم نشون داده نمیشه اگر آفلاین باشی من حدود یک هفته چون isp مو تقدیر دادم و نت نداشتم هیچ کدوم از بازی ها خودم که حدود 45 تا بازی دیجیتالی دارم اجرا نشود و فقط یک bf4 چون دیسک بود اجرا میشود و بقیه به هیچ وجه اجرا نمیشد 100 درصد باید آنلاین باشی توی xone راهی دیگه هم وجود نداره.
از طریق سایت xbox شما میتونی کد بخری ادد کنی و با استفاده از قند شکن اون کشوری که ثبت نام کردید راحت پول رو پرداخت کرده و خرید خودتون رو انجام بدید.
کینکت رسما یک چیز تشریفاتی هست من خودم هم دارم ولی میدم به بچه های کوچیک بازی کنن اگر میخوای دلت نسوزه بهتره با کینکت بخری چون خود کینکت 500 تومان توی بازار هست و اصلا صرف نداره بعدا بخری از اول ریجن 2 با کینکت بگیر که مشکلی از بابت برق کنسول هم نداشته باشی چون ریجن 1 حتما آداپتور میخواد و کلی هم دردسر داره از صدا آداپتور گرفته تا...:d