سلام
عاغایون من یه سوال دارم
مایکروسافت اومد گفت با 5 میلیارد ترانزیستور ایکس باکس وان رو پوشش دادیم درسته دیگه اره ؟ درست شنیدم ؟ شما ها هم شنیدید ؟
بعد تو این صفحه
بازیسنتر | اخبار | XBOX ONE قویتر است یا PS4؟ یه مجله ای رو اعصابم رژه رفته و مقایسه کرده سسیتم دو کنسول رو
الان اینجا یه اشکالی وجود داره
این 5 میلیارد ترانزیستور رو یا چاخان گفتن یا اینکه این صفحه با این اطلاعاتش غلط غولطه
چون سی پی 8 هسته ( حالا من با سی پیو های بسیارز قوی پی سی مقایسه میکنم
) فوق فوق ش با یک میلیارد ترانزستور میشه پوشش داد اصلا بزارییم 1.3 میلیارد
بعدشم این رم رو هم بزارییم 1.2 میلیارد بالاتر از این نمیشه که ..
بقیشم میمونه برا گرافیک .. و اوصولا هم گرافیک تراشه های ترانزیستوری بالایی رو به کار میگییره .. تو پی سی کارت تیتان فک کنم 6 الی 6.50 میلیارد ترانزیستور به خودش داره و رکوردم داره فک کنم
خب پس نزدیک 2.50 میلیارد ترانزیستور میتونه راحت بمونه برا گرافیک پس ترافلاپس گرافیک حتما 2.50 هستش .. یعنی خیلی خوبه و اطلاعات این جدول غلطه
من الان اعصابم داغون شده .. اگه واقعا درست باشه اطلاعاتی که تو جدول دادن .. واقعا از همین الان از لحاظ گرافیک ریده ایکس باکس وان .. رم که بیخیال 8 گیگ رم رو نمیشه پر کرد .. زیاد نمی تونه تاثیر گذار باشه .. اصلا مال پی اس فور قوی باشه .. به دررررررررررک
فقط این بحث گرافیک تو کنسول بسیار حایز اهمیت هستش .. واقعا اگه اطلاعاتی که دادن اینطوری باشه .. متاسفم برای سخت افزاری ایکس باکس وان با این گرافیکش
امیدوارم یه اطلاعات درست حسابی از سیتم کنسول ایکس باکس ارایه بدن ..
من که گیج شدم