پرسش و پاسخ Xbox One

دوستان یه مشکل تو بازی فال اوت دارم و چون تتاپیکی نداشت اینجا مطرحش کردم
من دو جا به مشکل برخوردم
اول اینکه یه جا از وسط آب رد شدم نصف جونم قرمز شده بغل خط جونمم علامت رادیواکتیو زده نمیدونم چطوری دباره سبزش کنم
دوم اینکه بعد از اینکه سگ رو پیدا کردم یه جا مردم، حالا سگه هم نیست، هرچی هم میگردم پیداش نمیکنم
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوستان من دیروز وان گرفتم ولی هدست توش نیس کجا میتونم هدست تهیه کنم برا لایو ؟ هدست 360 بهش میگیره ؟
نمیخوره انواع فروشگاهای اینترنتی و غیر اینترنتی

- - -ویرایش - - -

خب ما هم ps4 رو رد کردیم و به خویشتن خویش باز گشتیم:d

فقط یه سوال. چرا نصب بازیها تو Xone انقدر طول میکشه؟؟؟:|:|:|

ممکنه اپدیت هم باهاش انجام بدی به خاطر این طول میکشه

سلام دوستان
من 1 به یه مشکل خنده دار دچار شدم... برام خیلی جالبه امروز بعد 3 ماه خواستم ایکس باکس رو آپدیت کنم . رو adsl با 2مگ و نت نوترینو 3g امتحانش کردم ولی وقتی کنسول رو انلاین میکنی که آپدیت کنه این پیغام رو میده
there was a problem with the update \.
you need this update to use ur console but something went wrong. for help. visit . xbox.com/xboxone/update/help.com

چاره چیه 1راه حل بدین

سلام دوستان
من 1 به یه مشکل خنده دار دچار شدم... برام خیلی جالبه امروز بعد 3 ماه خواستم ایکس باکس رو آپدیت کنم . رو adsl با 2مگ و نت نوترینو 3g امتحانش کردم ولی وقتی کنسول رو انلاین میکنی که آپدیت کنه این پیغام رو میده
there was a problem with the update \.
you need this update to use ur console but something went wrong. for help. visit . xbox.com/xboxone/update/help.com

چاره چیه 1راه حل بدین
در حال حاضر دانلود کردن از لایو کلا دچار مشکل شده و این ارور شما هم به احتمال خیلی زیاد مربوط به همین موضوع هست ..

من تازه وان خریدم یکم اطلاعاتم کمه!
star wars رو گذاشتم گفت 4 گیگ آپدیت داره! گفتم اوکی!
الان اصلا جایی نمیبینم آپدیتو!!!! تو قسمت گیم زده بازی داره نصب میشه همین!

سلام خسته نباشید
میخام ایکس وان بخرم ولی چند تا سوال دارم
یکی اینکه بازی هاش چجوریه مثه پی اس ۴ راحت گیر میاد؟(اخه ما کرمان زندگی میکنیم اینجا ندیدم)
گروهی چیزی نیست که بازهای کار کردشو بفروشن توش(مثه پی اس ۴)
الان پی اس فور دارم ولی خیلی چشمم ایکس وان گرفته روی هم رفته نظرتون چیه درباره خریدش؟مصرفه بخرم یا با همون سر کنم؟
اگه بخام بخرم با کینکت بگیرم بهتره یا بدون کینکت؟
شنیدم چند مدل داره کدوم مدلش بهتره؟
از لحاظ رجیون کدوم بهتره؟
پیشاپیش ممنون

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

سلام خسته نباشید
میخام ایکس وان بخرم ولی چند تا سوال دارم
یکی اینکه بازی هاش چجوریه مثه پی اس ۴ راحت گیر میاد؟(اخه ما کرمان زندگی میکنیم اینجا ندیدم)
گروهی چیزی نیست که بازهای کار کردشو بفروشن توش(مثه پی اس ۴)
الان پی اس فور دارم ولی خیلی چشمم ایکس وان گرفته روی هم رفته نظرتون چیه درباره خریدش؟مصرفه بخرم یا با همون سر کنم؟
اگه بخام بخرم با کینکت بگیرم بهتره یا بدون کینکت؟
شنیدم چند مدل داره کدوم مدلش بهتره؟
از لحاظ رجیون کدوم بهتره؟
پیشاپیش ممنون

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
بازیهاشو باید از سایت خریداری کنی بهت سایتو پ خ کردم
توی همون سایت میتونی بازیتو بدی با بازی دیگه عوض کنی یا بخری توی همین بازی سنتر هم بچها تعویض یا خرید و فروش میکنن بازیهای دست دوم رو
کنسول خوبیه من هم دارم انحصاریهای خیلی خوبی داره دسته خیلی خوش دستی داره بازیها هم به شایعات گوش نکنید که ps4 بهتر از وان احرا میکنه من ندیدم همچین اختلاف گرافیکی رو فقط چند پیکسل کمتر از ps4 اون هم بعضی از بازیها به صورت 900 اجرا میشه رو وان اونم اصلا نمیتونی تشخیص بدی کلا اینها همش حرفهای تموم نشدنی هست وارد این چیزها نشو
کینکت نگیر چون اصلا برنامه خاصی رو ندیدم که میکروسافت برای کینکت داشته باشه بدون کینکت ارزونتره کلا کینکت یه دستگاه بی استفادست
مدل خاصی نداره جز رجین که یک و دو داره که دو بگیر بخاطر تبدیلی که داره رجین یک تبدیل برق رو نداره باید تبدیل بخری بازیها هم رجین فرقی نداره برای دستگاها

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: havax2010
بنظرتون کدوم ورژن از xo رو بخرم که مشکلات نداشته باشه ؟؟؟روزانه هم 7 الا 10 ساعت بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا هیچکدوم از مدل های X1 مشکلی ندارن و میتونید با خیال راحت هرچی خواستید بخرید، ولی اگه ریجن 2 بگیرید از لحاظ برق و اینا هم داستان نداره و نیاز به ترانس و تبدیل و این چیزا نیست. ;)
هارد هم 1ترا باشه باز راحت ترید (هرچند میشه از اکسترنال استفاده کرد.)
البته اگه عجله ندارید تا E3 صبر کنید (با اینکه خودم بعید میدونم ولی) شاید مدل جدیدی از X1 معرفی بشه. Slim ـی چیزی. :D

• Like
Reactions: sadegh93
کلا هیچکدوم از مدل های X1 مشکلی ندارن و میتونید با خیال راحت هرچی خواستید بخرید، ولی اگه ریجن 2 بگیرید از لحاظ برق و اینا هم داستان نداره و نیاز به ترانس و تبدیل و این چیزا نیست. ;)
هارد هم 1ترا باشه باز راحت ترید (هرچند میشه از اکسترنال استفاده کرد.)
البته اگه عجله ندارید تا E3 صبر کنید (با اینکه خودم بعید میدونم ولی) شاید مدل جدیدی از X1 معرفی بشه. Slim ـی چیزی. :D
ممنون دادش اخه میگن بعد یه مدت لنزش کثیف میشه یا مثلا خود به خود خاموش میشه یا فریز می کنه گاهی اوقات هم اصلا بلو ری رو نمیخونه؟؟؟؟؟؟؟

ممنون دادش اخه میگن بعد یه مدت لنزش کثیف میشه یا مثلا خود به خود خاموش میشه یا فریز می کنه گاهی اوقات هم اصلا بلو ری رو نمیخونه؟؟؟؟؟؟؟
اصلا همچین مشکلاتی نداره کلا xboxone کیفیت ساخت بالایی داره به حرف فروشنده ها اصلا توجه نکن همه مدلاش هم از نظر کیفیت ساخت در یه حدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or