پرسش و پاسخ Xbox One

چرا همون ابی رنگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟زیباست که هم ارزونه اما باندل هیلو گرونه
تا یه حدی شوخی بود ولی انصافا از باندل فورتزا خوشم نیومد من بهتر میتونستن کار کنن . ولی در کل پیشنهاد من اینه که بجای این که باندل بخری پول اضافی رو بزار برای بازی . همین الان باندل فورتزا 6 400 تومن گرون تره که با اون پول اضافی میتونی میتونی 2 تا بازی بیشتر بگیری ( اگر اگه پولش واست مهم نیست همون باندل بگیر )

بعد انصافا اینو با اون باندل فورتزا مقایسه می کنی
ezgif_com_video_to_gif.gif

• Like
Reactions: sadegh93
حتما میرم نزد حضرت مستر چیف امام گیرز بود
من خودم همين باندل (halo 5) رو دارم از نظر طراحى از هر نظر عاليه چه خود كنسول چه دستش بشخصه من خودم اين رو بيشتر از فوريا باندل ميپسندم چون خودم هم اول شك داشتم كدوم رو بگيرم
براى دسته ى دوم هم ميتونى دسته master chief رو بگيرى بدجور با كنسول و دسته luck مچ ميشه:x
حالا غير از اون داخل باندل هيلو كد هيلو هست با يه مجسمه guardian و كارت هاى شخصيت ها=P~ ولى درست كردن مجسمش خيلى سخته x-(فلز انعطاف پذيره ولى وقتى درست ميشه فوقالعاده خوشكله

من خودم همين باندل (halo 5) رو دارم از نظر طراحى از هر نظر عاليه چه خود كنسول چه دستش بشخصه من خودم اين رو بيشتر از فوريا باندل ميپسندم چون خودم هم اول شك داشتم كدوم رو بگيرم
براى دسته ى دوم هم ميتونى دسته master chief رو بگيرى بدجور با كنسول و دسته luck مچ ميشه:x
حالا غير از اون داخل باندل هيلو كد هيلو هست با يه مجسمه guardian و كارت هاى شخصيت ها=P~ ولى درست كردن مجسمش خيلى سخته x-(فلز انعطاف پذيره ولى وقتى درست ميشه فوقالعاده خوشكله
حتما این باندل رو تهیه می کنم اما به عنوان دسته دوم الیت میخرم
بازی هارو هم فیزیکی دوست دارم کدش رو می فروشم

• Like
Reactions: Parsa.e
سلام من از اون موقه سونی بودم هم ایکش باکس 360 داشتم اما نیمدونم به چه دلیلی بازی کردن روی ایکس باکس 360 لذت خوب تری بهم میداد مخصوصا دستش حالا میخوام بیام دوباره وان بخرم البته ک تا ای 3 صبر میکنم ببینم

کنسول جدید چی میده بیرون بعد یه سوال که خیلی ذهنمو مشغول کرده میگن اگر دیسک بازی رو بخری و بذاری تو دسگاه به حجم دیسک باید دانلود کنی تا بتونی بازیش کنی خب این خیلی ستمه ی بازی 40 گیگی بخری بعد همون بازی رو 40 گیگ بشینی دانلود کنی

خب فرق دیجیتالی با دیسک که یکی میشه

سلام من از اون موقه سونی بودم هم ایکش باکس 360 داشتم اما نیمدونم به چه دلیلی بازی کردن روی ایکس باکس 360 لذت خوب تری بهم میداد مخصوصا دستش حالا میخوام بیام دوباره وان بخرم البته ک تا ای 3 صبر میکنم ببینم

کنسول جدید چی میده بیرون بعد یه سوال که خیلی ذهنمو مشغول کرده میگن اگر دیسک بازی رو بخری و بذاری تو دسگاه به حجم دیسک باید دانلود کنی تا بتونی بازیش کنی خب این خیلی ستمه ی بازی 40 گیگی بخری بعد همون بازی رو 40 گیگ بشینی دانلود کنی

نه اينطوري نيست

اگه اپدیتی باشه دانلود میکنه نه اینکه کل حجم بازیو دانلود کنه
البته یه مزیت خوب داره اینه که اگه دیجیتالی بخری بعد همون بازیو نصب کنی روی کنسول(مثلا کرایه کنی یا از دوستت بگیری)اونوقت دیگه نمیخواد دانلود کنی همونو نصب میکنه

این جور که من خوندم اپدیت هم ظاهرا کنسول رو به صفحه سبز میبره کلا این طوری که من تو انجمن گشتم خیلی سخت تر از سونی هم اپدیت میشه هم بازیاش هم دانلودش هماپدیت افلاینش

• Like
Reactions: xbox*360
این جور که من خوندم اپدیت هم ظاهرا کنسول رو به صفحه سبز میبره کلا این طوری که من تو انجمن گشتم خیلی سخت تر از سونی هم اپدیت میشه هم بازیاش هم دانلودش هماپدیت افلاینش
يكم بيشتر بشكاف تا برات توضيح بديم ... من نفهميدم منظورتو !

• Like
Reactions: xbox*360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or