پرسش و پاسخ Xbox One

سلام
برای هر بازی باید هی ابدیت انجام بشه برای اون بازی؟ مثلا pes2016 گیگی 3،فروزا 14 گیگ ، چرا اینجوریه؟ چرا همرو توی دیسک نمیزارن اینا ؟ بدون این که ابدیت بشه نمشیه نصب کرد بازیار و بازی کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

اون اپدیت ها برای قسمت انلاین اجباری هستند ... شما دستگاه رو افلاین کن و بعد بازیو نصب کن مشکلی پیش نمیاد.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reactions: Dreamcast
بله درسته پاک نمیشه. خیر فرمت نمیخواد.
وقتی تو Xbox Mode باشه توی کنسول دیتاهای بازی ها قابل دسترسی و کپی کردن هستن.
PC Mode هم باشه فایل های عادی قابل استفاده هستن. البته فایل های مربوط به دیتای بازی های X1 رو هم میشه دید و باید حواستون باشه اشتباهی پاک نشه. ;)
من xbox مد رو میزنم ولی هیچ تغییری نمیکنه و رو همون pc میمونه,چرا اینطوریه؟خیلی طول میکشه؟
نه درست شد ممنون

• Like
Reactions: Maniac Gamer
دستگاه من بعد چند دقیقه کار نکردن باهاش خودکار صفحه تاریک میشه و خاموش میشه میزنم دانلود کنم ی بازیو این اتفاق میوفته ؟حالا اینطور ک میشه دانلودم قطع میشه ؟چی کار کنم اینطور نشه ؟ و این ک میشه کاری کرد ک در حالت خواب به دانلود ادامه بده ؟؟؟؟؟

دستگاه من بعد چند دقیقه کار نکردن باهاش خودکار صفحه تاریک میشه و خاموش میشه میزنم دانلود کنم ی بازیو این اتفاق میوفته ؟حالا اینطور ک میشه دانلودم قطع میشه ؟چی کار کنم اینطور نشه ؟ و این ک میشه کاری کرد ک در حالت خواب به دانلود ادامه بده ؟؟؟؟؟
برو تو قسمت setting بعد power & startup بعد برو energy saving رو بكنش istant on

• Like
Reactions: amiry1996
سلام
دوستان چند سوال
من اکانت XBOX LIVE کرک میکنم (خارجیا)اونا بازی دیجیتالی دارن
بعد داخل اکانتش میشم و اکانتشو رو اکس باکس وانم لایسنس میکنم احتمال اینکه طرف بفهمه من لایسنسش کردم چقدره؟
احتمال بن؟
همه چیزو توضیح بدید لطفا

سلام
دوستان چند سوال
من اکانت XBOX LIVE کرک میکنم (خارجیا)اونا بازی دیجیتالی دارن
بعد داخل اکانتش میشم و اکانتشو رو اکس باکس وانم لایسنس میکنم احتمال اینکه طرف بفهمه من لایسنسش کردم چقدره؟
احتمال بن؟
همه چیزو توضیح بدید لطفا
زیاد و امیدوارم زودتر هم بن بشی کامیونیتی از دست آدم هایی مثل شما ها خلاص بشه

پس چرا بهم گفتش انلاین نمیشه بازی کرد؟
اون نوع بازيي كه مد نظر شما هست بهش اكانت هكي يا افلاين هم ميگن به اينترنت وصل بشيد اون بازي رو مايكرو برميداره قابل برگشت نيست .
اين چيزي كه دوستمون گفتند ديتاي بازيه بدون لايسنس و خريد بازي ارزشي نداره .

• Like
Reactions: Dreamcast
اون نوع بازيي كه مد نظر شما هست بهش اكانت هكي يا افلاين هم ميگن به اينترنت وصل بشيد اون بازي رو مايكرو برميداره قابل برگشت نيست .
اين چيزي كه دوستمون گفتند ديتاي بازيه بدون لايسنس و خريد بازي ارزشي نداره .
اموزش داره تو انجمن ؟ حداقل برای افلاین

سلام
دوستان من هر بار ایکس باکسمو به اینترنت و لایو متصل میکنم و حتی تو داشبورد دستگاه هستم و هیچ کاری نمیکنم، دستگاه همین جوری و با اشغال کردن کل پهنای باند همین جوری حجم اینترنت رو میخوره . هیچ بازی ای رو نه اجرا میکنم و نه آپدیت میکنم .حتی شده بعد 2 ساعت استفاده دیدم که بالای 2 گیگ از اینترنت رو تلف کرده و هدرش داده . واسه این مشکل راه حلی هست؟

دوستان یه سوال بازی Inside تو وان قیمتشا به یورو زده ولی ازطریق خود سایت xboxکه میرم به دلار زده .توی قسمتbiling info هم که میرم کشور را زدهunited states. اگه امکانش هس میشه راهنمایی کنید چطور این بازیا بگیرم بالاخره گیفت کارت دلار بگیرم یا یورو؟

دوستان یه سوال بازی Inside تو وان قیمتشا به یورو زده ولی ازطریق خود سایت xboxکه میرم به دلار زده .توی قسمتbiling info هم که میرم کشور را زدهunited states. اگه امکانش هس میشه راهنمایی کنید چطور این بازیا بگیرم بالاخره گیفت کارت دلار بگیرم یا یورو؟
توی وان لوکیشین دستگاهت حتما یک کشور اروپاییه ! برو توی تنظیمات لوکیشنت رو به امریکا تغییر بده قیمتا دلار میشن .

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reactions: mikael1026

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or