Madridista
کاربر سایت
از خود استور ایکس باکس بخرسلام
از کچا می تونم بازی دیجیتال xbox one بخرم؟ امازون یا ای بی دارن؟ هیچ جا اموزش نداره در این مورد؟
لطفا لینک خرید بدین
Xbox One Games
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
از خود استور ایکس باکس بخرسلام
از کچا می تونم بازی دیجیتال xbox one بخرم؟ امازون یا ای بی دارن؟ هیچ جا اموزش نداره در این مورد؟
لطفا لینک خرید بدین
دمت گرم داداش لطف کردی .این کاری که گفتی کردم درست شد.فقط الان گیفت کارتا که گرفتم بزنم تویreedeem codeبعدش دیگه میتونم بازیا بگیرم؟توی وان لوکیشین دستگاهت حتما یک کشور اروپاییه ! برو توی تنظیمات لوکیشنت رو به امریکا تغییر بده قیمتا دلار میشن .
اره دیگه همینکارو کنی حله ...دمت گرم داداش لطف کردی .این کاری که گفتی کردم درست شد.فقط الان گیفت کارتا که گرفتم بزنم تویreedeem codeبعدش دیگه میتونم بازیا بگیرم؟
ایول دمت گرماره دیگه همینکارو کنی حله ...
اگه یه وقتی ارور داد روی pc و با فیلتر شکن ریدیم کن ...
دوستان من تا حالا xbox نداشتم و از اول فقط playstation داشتم
الان میخوام xbox one هم بخرم برای تجربه ی چنتا از بازی های انحصاریش
سوالی که دارم اینه ک xbox one هم مثله ps4 اکانت های هکی داره؟ واسه xbox انلاین بازی کردن اصلا واسم مهم نیس فقط چنتا بازی انحصاری رو ک بازی کنم میفروشمش
ممنون میشم راهنماییم کنین
ممنون
اگه ممکنه لطفا چنتا از سایت های خوب رو واسم پ.خ کن دوست منخیر
اکانت هکی وجود نداره ولی یه سری سایتا بازی هارو به صورت شیرینگ (نصف قیمت بازی اصلی) و بعضاً ظرفیت افلاین (حدود سی تومن) میفروشن.
بزار کرک کنیم بعدزیاد و امیدوارم زودتر هم بن بشی کامیونیتی از دست آدم هایی مثل شما ها خلاص بشه
ببخشید یک سوال اگر اکانت یک خارجی رو کرک کنیم و با کنسولمون شیرش کنیم امکان بن چقدره؟خیر
اکانت هکی وجود نداره ولی یه سری سایتا بازی هارو به صورت شیرینگ (نصف قیمت بازی اصلی) و بعضاً ظرفیت افلاین (حدود سی تومن) میفروشن.
Agha man Goldam Diroz tah keshid ye site khob bara kharid gold ke dozd nabashe baram pm konin mamnon misham
sخیر
سلام دوست عزیز امکانش هست کمی در مورد ظرفیت افلاین بازیها توضیح بدهی ؟ مثلا معایبش چیه ؟ برای دستگاه ضرری داره یا نداره ؟ من شنیدم اگه بازیت ظرفیت افلاین باشه و یه موقع انلاین بشی بازی برای همیشه از دستگاهت خداحافظی میکنه ؟خیر
s
سلام دوست عزیز امکانش هست کمی در مورد ظرفیت افلاین بازیها توضیح بدهی ؟ مثلا معایبش چیه ؟ برای دستگاه ضرری داره یا نداره ؟ من شنیدم اگه بازیت ظرفیت افلاین باشه و یه موقع انلاین بشی بازی برای همیشه از دستگاهت خداحافظی میکنه ؟